PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

الان خیلی سخت بشه این چیزها رو برای شما شرح داد ولی %100 مطمئن هستم یه مقدار که سنت بیشتر شد متوجه میشی اول گیمر هستی بعد فن بوی فلان کمپانی.
ولی انگار کسی که بزرگ نشده شمایی.تقریبا 10 ساله با شما تو این فروم آشنایی دارم و متاسفانه همون آدمی هستی که 10 سال پیش بودی.بنظر میاد گذشت زمان و بالاتر رفتن سن تاثیری روی شخص شما نذاشته.پس بهتره به عنوان یه سنگر ازش استفاده نکنی .

دراکمن یجور بازی با اسم و نمادگرایی‌های جالب رو تو داستان قرار داده که ندیدم کسی زیاد بهش اشاره کنه. مثلا اگه اشتباه نکنم اسم اون بخشی از جزیره اسکارز که داشت می‌سوخت، Heaven بود و از دور، یک نمای شبیه جهنم داشت که دقیقا با اسمش تضاد داره. حالا نمیخوام وارد بحث پروانه و مفهوم دگردیسی و اینا بشم که حتی اون گیتار هم به نوعی استعاره از جول و خاطراتش بود که تهش الی رو بدرقه می‌کرد از پشت پنجره.

باشه! :D
جالبه که باز هم «بر حسب اتفاق» یکی دیگه از دوستانی که خیلی از داستان شاکی هست، جزو افرادی بوده که قبل از تجربه «یک ثانیه» از بازی لیک‌ها رو دیده بوده و نظر نهایی خودش رو حدود ۲۰ روز قبل از انتشار بازی صادر کرده بوده:

tpdo_sadsadsa.jpg

این پست رو دقیقاً به خاطر همین قضیه زده بودم و روز به روز بیشتر داره بهم ثابت میشه که تعداد زیادی از مخالف‌های بازی (با تأکید دوباره که «نه همه منتقدهای بازی»)، مخالفت‌شون رو مدت‌ها قبل از تجربه‌ی بازی ثبت و ضبط کردن و توی این حالت هم خیلی سخت میشه نظر رو تغییر داد. یعنی خیلی سخته که بدون تجربه بازی کردن بازی یه برداشت‌هایی ازش پیدا کرده باشی و هی بری توی ردیت و این جور جاها تئوری و meme و عکس طنز و... ببینی و بعد بتونی نظر کاملی در مورد بازی بدی.
شاید منم اگه قبل از تجربه بازی می‌رفتم هی عکس طنز و کمدی از فلان صحنه ابی و ابعاد بازوهاش می‌دیدم یا مقالات خیلی حرفه‌ای(!) در مورد دراکمن توی ردیت می‌خوندم، موقع تجربه بازی کوفتم می‌شد و حالم ازش بهم می‌خورد. برای همین حق میدم بهتون و امیدوارم برای بازی‌های بعدی این بلا سرتون نیاد! :D
تو تاپیک اصلی بازی به اون مورد آخر اشاره کردم ... یعنی ۹۰ درصد بخاری های بازی دقیقا نظراتشان بر پایه همین توهمات شکل گرفته .... یعنی واقعا اولین بار تو تاریخ نت خصوصا بازی سنتر هست که یه جماعتی بی جواز هر چرت و پرتی دلشون میخواد میگن بدون اینکه مستندی داشته باشن و آزادانه هم به کارشون ادامه میدن، هر چی هم بهشون میگن نه داداش ، نه برادر ، ...... ، این طور نیست ،،،، بازیگر و مدل چهره (منی) ایشون هست ...

153381

نه دراکمن ، ابی دختره، نه اون موهومی که تو ذهنت ساختی ..‌. ولی، آخرشم با جدیت هر چه تمام تر کوتاه نمیان و میگم همونی که ما میگیم درسته و شماها دارید ماله میکشید و گند دراکمن رو نمیشه جمع کرد .... :-??:lol::lol:

جالب تر اینه که سر همین تئوری بخاری های بازی ،، یه سایت گیمی ایرانی مقاله زده که دراکمن از جوئل متنفر بوده و خودش رو تو بازی ساخته که بره رو جوئل تف بندازه ...=)):Scare::wow:

شاهکار اخرشونم که تو نت دست گرفتن و تکرار میکنن ، منتقد صنعتیه ... حالا من دارم میگردم شاید منتقد سنتی هم پیدا کردم ....

تمام جوابها تمسخر بود مشخصه دستتون خالیه :D. افت فروش بازی از هفته اول به هفته دوم از no man's sky بیشتر بوده. بصورت معجزه اسایی نقد 10/10 کاربرها به اندازه 0/10 هاشون رسید:

153389

یهو انگری جو اسکیل اپ تو resetera بن دائم شدن.
خوش باشید امیدوارم همین رویه خیلی خاص که ما قادر به درکش نیستیم در تک تک گیم های سونی شکوفا بشه انشاااااللللللله :D.

@اریا خب لیک ها %99 درصد درست بود دیگه دلیلی نداشت بخوایم بازی کنیم (فقط نگو که بخاطر گیم پلی tlou بازی میکنی :دی) اونم گیمی که 10 ساعتش عملا عذاب مطلق هست و سوراخ های داستانش رو با هیچی نمیشه پر کرد. طبق منطق منحصر به فرد شما تا از چیزی استفاده نکردیم نباید نظر بدیم، درسته؟ خب شما هم لطف کن تا تو لیگ قهرمانان بازی نکردی یا جام جهانی یا .... درمورد فوتبال نظر نده :دی.

آخرین ویرایش:
تمام جوابها تمسخر بود مشخصه دستتون خالیه :D. افت فروش بازی از هفته اول به هفته دوم از no man's sky بیشتر بوده. بصورت معجزه اسایی نقد 10/10 کاربرها به اندازه 0/10 هاشون رسید:

View attachment 153389

خوش باشید امیدوارم همین رویه خیلی خاص که ما قادر به درکش نیستیم در تک تک گیم های سونی شکوفا بشه انشاااااللللللله :D.
منتقدا نمره بالا میدن میگن پول گرفتن و حق ندارن راجب نیمه دوم حرف بزنن و باید براساس یوزر اسکور دو ساعت بعد از انتشار قضاوت کنیم که اون حرف دل ملته و باید ریشه‌یابی بشه؛ وقتی بعد سه هفته که ملت بازی کردن یهویی یوزرای سبز از قرمز بیشتر میشه میگن معجزه‌آسا بوده و دروغ بوده. خب همونقدرم که میاین به هیترا حق میدین که اکانت ساختن تا نظر منفیشونو به گوش سونی برسونن (بازی نکرده) همونقدرم باید به فن‌ها حق بدین که اکانت بسازن و یوزرای سبز رو ببرن بالا (بازی کرده). والا به نظرم دستتون ازین سمت هم خالی شد و همون انگری‌جو مونده فقط.

View attachment 153389

نمیدونم طرفدار کدوم بازی هستی ... چرا آمار فروش بازی مورد علاقه ت رو پیگیری نمیکنی ؟ بجای اینکه دنبال آمار فروش چیزی باشی که ازش متنفری ؟ اینم از خصوصیات سن و سال و بلوغ فکریه ؟ یا از خصوصیات فنبوی نبودنت ؟ یا بخشی از گیمر بودنته ؟
محض اطلاعت بازی 4 هفته ی متوالیه که توی انگلیس و امریکا و ... صدر جدول فروشه ... حالا باز برو بگرد دنبال پرتقال فروش ...

View attachment 153389

@اریا خب لیک ها %99 درصد درست بود دیگه دلیلی نداشت بخوایم بازی کنیم (فقط نگو که بخاطر گیم پلی tlou بازی میکنی :D) اونم گیمی که 10 ساعتش عملا عذاب مطلق هست و سوراخ های داستانش رو با هیچی نمیشه پر کرد. طبق منطق منحصر به فرد شما تا از چیزی استفاده نکردیم نباید نظر بدیم، درسته؟ خب شما هم لطف کن تا تو لیگ قهرمانان بازی نکردی یا جام جهانی یا .... درمورد فوتبال نظر نده :D.
اون بحث امتیاز کاربرها که انقدر چرته که... فقط مختصر بگم، وقتی توی دقایق اول چند هزار تا صفر برای بازی‌ای ثبت میشه که ملت یه ثانیه هم تجربه‌ش نکردن، اون رو منطقی می‌دونین ولی وقتی بعد از گذشت چند روز تعداد امتیازهای مثبت به خاطر تجربه بازی توسط ملت بالاتر میره، براتون مشکوکه و میگین معجزه‌آسا؟!
تعداد امتیازهای سبز و قرمز این بازی جوریه که هر کسی با یه منطق جزیی متوجه میشه چقدر اغراق‌آمیز و چرت هستن و هم صفرهای الکی زیاد داره و هم ۱۰های الکی. یعنی به خاطر حمله یه عده به متاکریتیک، از اون طرف هم یه عده بدون بازی کردن رفتن ۱۰ دادن و هر دو گروه مشکلات اساسی دارن. ولی همون‌طور که گفتم، هرچی بیشتر از اومدن بازی گذشته تعداد امتیازهای مثبت کاربران هم بیشتر شده. چون اون‌هایی که تمومش کردن رفتن امتیاز دادن و از اون طرف اون‌هایی که با دستور رهبران‌شون توی ردیت و فلان و چنان بدون یه ثانیه تجربه‌ی بازی حمله کرده بودن به متاکریتیک، کمتر شدن و دیگه خسته شدن گرفتن خوابیدن.
در مورد فروش هم افت فروش هفته دوم برای خیلی از بازی‌های بزرگ پیش میاد و علتش هم مشخصه. این جور بازی‌ها پیش‌فروش نجومی دارن و آمار پیش‌فروش توی هفته اول حساب میشه. برای همین توی هفته‌های بعدی فروش در مقایسه با هفته اول خیلی کمتر میشه. مثال می‌خوای؟ بازی قبلی ناتی‌داگ یعنی Uncharted 4. این بازی پرفروش‌ترین انحصاری PS4 هست با ۱۶ میلیون نسخه. Uncharted 4 توی هفته دوم ۷۸٪ افت فروش نسبت به هفته اول داشت! حالا ۸۰٪ افت فروش برای TLoU2 که تا خرخره لیک شده و فضای مسموم اینترنت هم منهدمش کرده خیلی زیاده؟
در مورد جملات آخرت هم فقط میگم برو توبه کن و بس! :D وقتی بازی نکردی، طبیعیه که در جریان کیفیت گیم‌پلی بازی هم نباشی و تعجب کنی. یا مثلاً بگی ۱۰ ساعت عذاب مطلق!!! بحث مقایسه بازی کامپیوتری با تماشای فوتبال هم... هیچی! :D

آخرین ویرایش:
میری یوزراسکور و انگری جو و افت فروش که برای تمام بازیای بزرگ به همین شکل بوده رو میذاری اینجا بعد میگی دستتون خالیه مسخره میکنید؟ :D انصافا این موضوعاتی که گفتی خیلی قدیمی و چیپ هستن. اما تلاشت قابل ستایشه

نمیدونم طرفدار کدوم بازی هستی
هر گیمی خوبی که باشه و نخواد LGBTQNSAmi6 و عقاید sjw رو فرو کنه توی محصول.
چرا آمار فروش بازی مورد علاقه ت رو پیگیری نمیکنی ؟
متاسفانه path of Exile و Warframe گیم F2P هستن امار فروش ندارن.
بجای اینکه دنبال آمار فروش چیزی باشی که ازش متنفری ؟
دوست دارم اینو. میخوام بدونم چیزی که نظر من جلب نکرده چقدر از نظر مالی موفق بوده. مشکلی داره؟ قوانین سایت رو زیر پا میزاره؟ شما اذیت میشی؟ مشکلش چیه دقیقا؟
خصوصیات فنبوی نبودنت ؟
فن بوی چی دقیقا؟
یا بخشی از گیمر بودنته ؟
جواب اینو خودت انتخاب کن من هرچی بگم بهت برمیخوره :D.

پ.ن. بازجو سنتر lmao.

به نیما
اواتار زدی i love video games ولی کسی نظرش کوچکترین تفاوتی باهات داشته باشه میخوای گلوش رو پاره کنی :D متهمش کنی به نفهمی و فن بوی بودن و مابقی کارهای که توش خبره هستی. فرق بین من تو این من ضعف چیزی رو که بهش علاقه دارم رو میبینم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: brotherhood
با کمال احترام، خودش پدرش اتفاقاتی که براش افتاده حس و حالش سرگذشتش انگیزه هاش علاقه ش به سگ لایف استایلش ماهیچه هاش سینه فلتش کلاهم هیچ چیش واسه هیچ کس اهمیت نداره. این گیم یه پروژه sjw و LGBTQNBAMI6 بود که سازنده مجبور شد هرچی تو شماره قبلی ساخته بود رو ندیده بگیره (البته بجز علاقه جنثی الی).

Amy Hennig و Bruce Straley رفتن این شد وضعیت ND از اون طرف Shannon Studstill هم از SMS جدا شد الان cory barlog داره میتازونه و با توجه به توئیتهاش میشه منتظر یه فاجعه دیگه به همین صورت ولی این بار از سمت sms بود.

اون موقع که بروس و امی هم بودن که شما هم باز نسبت به ND هیت داشتین :D

راستی TLOU 1 هم که sjw نبود ولی به اون که کلا با دار و دسته رفقاتون هیت داشتین :D

کلا جریان چیه؟ :-"

ما که بازی رو تموم کردیم و لذت بردیم و ایراداتش رو هم گفتیم و با هم دعوا هم کردیم :D شما اما فقط هنوز دارید هیت میورزید :-"

هر گیمی خوبی که باشه و نخواد LGBTQNSAmi6 و عقاید sjw رو فرو کنه توی محصول.

متاسفانه path of Exile و Warframe گیم F2P هستن امار فروش ندارن.

دوست دارم اینو. میخوام بدونم چیزی که نظر من جلب نکرده چقدر از نظر مالی موفق بوده. مشکلی داره؟ قوانین سایت رو زیر پا میزاره؟ شما اذیت میشی؟ مشکلش چیه دقیقا؟

فن بوی چی دقیقا؟

جواب اینو خودت انتخاب کن من هرچی بگم بهت برمیخوره :D.

پ.ن. بازجو سنتر lmao.

به نیما
اواتار زدی i love video games ولی کسی نظرش کوچکترین تفاوتی باهات داشته باشه میخوای گلوش رو پاره کنی :D متهمش کنی به نفهمی و فن بوی بودن و مابقی کارهای که توش خبره هستی. فرق بین من تو این من ضعف چیزی رو که بهش علاقه دارم رو میبینم.

موضوع اینه که دقیقا داری برعکس جلوه میدی همه چیو ، آمار فروش بازی عالی بوده میخوای بگی از هفته ی دوم خراب شده ؛ این بحث سن و سال و گیمر و فنبوی بودن هم خودت شروع کردی حالا که برگشته سمت خودت زدی یه کانال دیگه ؟!
دقیقا من عاشق ویدیوگیم هستم که حتی اگه از یه بازی خوشم نیاد نمیرم تاپیکش رو خراب کنم ، 13 ساله اینجام یدونه پست از من بیار که یه بازی یا کنسول رو ترول کرده باشم یا اینجوری مثل شما و دوستانتون هیت ورزی کنم !
الانم اگه از این بازی طرفداری میکنم چون بهش علاقه دارم و جایی فعالیت میکنم که بهش علاقه دارم نه جایی که ازش تنفر دارم . بر عکس تو و یه سری دیگه .
پس آواتار من اتفاقا خیلی به نوع فعالیتم تو این 13 سال ربط داره ، برعکس تو و ....

اقا ول کنید جوابه هر چیزی رو که نمیدن
بیایید به این سوال من جواب بدین :D:

تو کانسپتای بازی نشون میده ابی دست جویل رو قطع کرده و زندانیش کرده و داره شکنجش میده.....نشون میده خودشون اول میخواستن مرگش تدریجی باشه

چرا جایگزینش کردن....خوندم البته مصاحبه نیل رو ولی بازم برام جالب اومد....اون کانسپتی که پست جویل قطع شده عالیه ولی الان که فکر میکنم اگه طرفدارا میدیدن این صحنه رو واویلا میشد :D

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or