اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
ولی انگار کسی که بزرگ نشده شمایی.تقریبا 10 ساله با شما تو این فروم آشنایی دارم و متاسفانه همون آدمی هستی که 10 سال پیش بودی.بنظر میاد گذشت زمان و بالاتر رفتن سن تاثیری روی شخص شما نذاشته.پس بهتره به عنوان یه سنگر ازش استفاده نکنی .الان خیلی سخت بشه این چیزها رو برای شما شرح داد ولی %100 مطمئن هستم یه مقدار که سنت بیشتر شد متوجه میشی اول گیمر هستی بعد فن بوی فلان کمپانی.
تو تاپیک اصلی بازی به اون مورد آخر اشاره کردم ... یعنی ۹۰ درصد بخاری های بازی دقیقا نظراتشان بر پایه همین توهمات شکل گرفته .... یعنی واقعا اولین بار تو تاریخ نت خصوصا بازی سنتر هست که یه جماعتی بی جواز هر چرت و پرتی دلشون میخواد میگن بدون اینکه مستندی داشته باشن و آزادانه هم به کارشون ادامه میدن، هر چی هم بهشون میگن نه داداش ، نه برادر ، ...... ، این طور نیست ،،،، بازیگر و مدل چهره (منی) ایشون هست ...باشه!
جالبه که باز هم «بر حسب اتفاق» یکی دیگه از دوستانی که خیلی از داستان شاکی هست، جزو افرادی بوده که قبل از تجربه «یک ثانیه» از بازی لیکها رو دیده بوده و نظر نهایی خودش رو حدود ۲۰ روز قبل از انتشار بازی صادر کرده بوده:
این پست رو دقیقاً به خاطر همین قضیه زده بودم و روز به روز بیشتر داره بهم ثابت میشه که تعداد زیادی از مخالفهای بازی (با تأکید دوباره که «نه همه منتقدهای بازی»)، مخالفتشون رو مدتها قبل از تجربهی بازی ثبت و ضبط کردن و توی این حالت هم خیلی سخت میشه نظر رو تغییر داد. یعنی خیلی سخته که بدون تجربه بازی کردن بازی یه برداشتهایی ازش پیدا کرده باشی و هی بری توی ردیت و این جور جاها تئوری و meme و عکس طنز و... ببینی و بعد بتونی نظر کاملی در مورد بازی بدی.
شاید منم اگه قبل از تجربه بازی میرفتم هی عکس طنز و کمدی از فلان صحنه ابی و ابعاد بازوهاش میدیدم یا مقالات خیلی حرفهای(!) در مورد دراکمن توی ردیت میخوندم، موقع تجربه بازی کوفتم میشد و حالم ازش بهم میخورد. برای همین حق میدم بهتون و امیدوارم برای بازیهای بعدی این بلا سرتون نیاد!
منتقدا نمره بالا میدن میگن پول گرفتن و حق ندارن راجب نیمه دوم حرف بزنن و باید براساس یوزر اسکور دو ساعت بعد از انتشار قضاوت کنیم که اون حرف دل ملته و باید ریشهیابی بشه؛ وقتی بعد سه هفته که ملت بازی کردن یهویی یوزرای سبز از قرمز بیشتر میشه میگن معجزهآسا بوده و دروغ بوده. خب همونقدرم که میاین به هیترا حق میدین که اکانت ساختن تا نظر منفیشونو به گوش سونی برسونن (بازی نکرده) همونقدرم باید به فنها حق بدین که اکانت بسازن و یوزرای سبز رو ببرن بالا (بازی کرده). والا به نظرم دستتون ازین سمت هم خالی شد و همون انگریجو مونده فقط.تمام جوابها تمسخر بود مشخصه دستتون خالیه . افت فروش بازی از هفته اول به هفته دوم از no man's sky بیشتر بوده. بصورت معجزه اسایی نقد 10/10 کاربرها به اندازه 0/10 هاشون رسید:
View attachment 153389
یهو انگری جو اسکیل اپ تو resetera بن دائم شدن.
خوش باشید امیدوارم همین رویه خیلی خاص که ما قادر به درکش نیستیم در تک تک گیم های سونی شکوفا بشه انشاااااللللللله .
تمام جوابها تمسخر بود مشخصه دستتون خالیه . افت فروش بازی از هفته اول به هفته دوم از no man's sky بیشتر بوده. بصورت معجزه اسایی نقد 10/10 کاربرها به اندازه 0/10 هاشون رسید:
View attachment 153389
خوش باشید امیدوارم همین رویه خیلی خاص که ما قادر به درکش نیستیم در تک تک گیم های سونی شکوفا بشه انشاااااللللللله .
اون بحث امتیاز کاربرها که انقدر چرته که... فقط مختصر بگم، وقتی توی دقایق اول چند هزار تا صفر برای بازیای ثبت میشه که ملت یه ثانیه هم تجربهش نکردن، اون رو منطقی میدونین ولی وقتی بعد از گذشت چند روز تعداد امتیازهای مثبت به خاطر تجربه بازی توسط ملت بالاتر میره، براتون مشکوکه و میگین معجزهآسا؟!تمام جوابها تمسخر بود مشخصه دستتون خالیه . افت فروش بازی از هفته اول به هفته دوم از no man's sky بیشتر بوده. بصورت معجزه اسایی نقد 10/10 کاربرها به اندازه 0/10 هاشون رسید:
View attachment 153389
@اریا خب لیک ها %99 درصد درست بود دیگه دلیلی نداشت بخوایم بازی کنیم (فقط نگو که بخاطر گیم پلی tlou بازی میکنی ) اونم گیمی که 10 ساعتش عملا عذاب مطلق هست و سوراخ های داستانش رو با هیچی نمیشه پر کرد. طبق منطق منحصر به فرد شما تا از چیزی استفاده نکردیم نباید نظر بدیم، درسته؟ خب شما هم لطف کن تا تو لیگ قهرمانان بازی نکردی یا جام جهانی یا .... درمورد فوتبال نظر نده .
هر گیمی خوبی که باشه و نخواد LGBTQNSAmi6 و عقاید sjw رو فرو کنه توی محصول.نمیدونم طرفدار کدوم بازی هستی
متاسفانه path of Exile و Warframe گیم F2P هستن امار فروش ندارن.چرا آمار فروش بازی مورد علاقه ت رو پیگیری نمیکنی ؟
دوست دارم اینو. میخوام بدونم چیزی که نظر من جلب نکرده چقدر از نظر مالی موفق بوده. مشکلی داره؟ قوانین سایت رو زیر پا میزاره؟ شما اذیت میشی؟ مشکلش چیه دقیقا؟بجای اینکه دنبال آمار فروش چیزی باشی که ازش متنفری ؟
فن بوی چی دقیقا؟خصوصیات فنبوی نبودنت ؟
جواب اینو خودت انتخاب کن من هرچی بگم بهت برمیخوره .یا بخشی از گیمر بودنته ؟
با کمال احترام، خودش پدرش اتفاقاتی که براش افتاده حس و حالش سرگذشتش انگیزه هاش علاقه ش به سگ لایف استایلش ماهیچه هاش سینه فلتش کلاهم هیچ چیش واسه هیچ کس اهمیت نداره. این گیم یه پروژه sjw و LGBTQNBAMI6 بود که سازنده مجبور شد هرچی تو شماره قبلی ساخته بود رو ندیده بگیره (البته بجز علاقه جنثی الی).
Amy Hennig و Bruce Straley رفتن این شد وضعیت ND از اون طرف Shannon Studstill هم از SMS جدا شد الان cory barlog داره میتازونه و با توجه به توئیتهاش میشه منتظر یه فاجعه دیگه به همین صورت ولی این بار از سمت sms بود.
هر گیمی خوبی که باشه و نخواد LGBTQNSAmi6 و عقاید sjw رو فرو کنه توی محصول.
متاسفانه path of Exile و Warframe گیم F2P هستن امار فروش ندارن.
دوست دارم اینو. میخوام بدونم چیزی که نظر من جلب نکرده چقدر از نظر مالی موفق بوده. مشکلی داره؟ قوانین سایت رو زیر پا میزاره؟ شما اذیت میشی؟ مشکلش چیه دقیقا؟
فن بوی چی دقیقا؟
جواب اینو خودت انتخاب کن من هرچی بگم بهت برمیخوره .
پ.ن. بازجو سنتر lmao.
به نیما
اواتار زدی i love video games ولی کسی نظرش کوچکترین تفاوتی باهات داشته باشه میخوای گلوش رو پاره کنی متهمش کنی به نفهمی و فن بوی بودن و مابقی کارهای که توش خبره هستی. فرق بین من تو این من ضعف چیزی رو که بهش علاقه دارم رو میبینم.
بن شدن اسکیل اپ ربطی به پارت ۲ نداره، این بنده خدا ماهاست بن شدهیهو انگری جو اسکیل اپ تو resetera بن دائم شدن.