اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
این فوق العاده بود ، حتما بخونیدش
r/thelastofus - Anyone else put off by the heterosexual agenda in this game?
این تیکش شاهکاره
I was playing this with my seven year old, and after a couple of murders, dog stabbings, and blowing off people's heads, I had to take him out of the room when Owen and Mel kissed. It's just ridiculous we can't have family friendly entertainment anymore
برای همین گفتم شاهکاره ، چون اصلا معلوم نیست جدیه یا تروله ... چون تو کامنت ها هم شدید جدی جواب میدهچیزی که ترسناکه اینکه به درجه ای رسیده کارشون که عملاً برای من قابل تشخیص نیست این یارو ترول کرده یا واقعاً ...
کریتوس رو در پایان سه گانه پسرش می کشه. همونجور که کریتوس پدرش رو کشت. پدر کریتوس هم پدرش رو کشته بود.شک نکن همینی که میگی میشه. بارلاگ نوچهی نیل دراکمن نیست که منتظر باشه هر کاری اون کرد اینم بکنه! این بدبخت دو دفعه یکی از مهمترین فرنچایزهای تاریخ صنعت بازی رو به بهترین شکل ممکن از بن بست کشید بیرون با خلاقیتش. اون نقاشی از یه مرگ حماسی و غمانگیز خبر میداد و بعید میدونم قرار باشه چیزی غیر از این به تصویر کشیده بشه.
ما که قبلا با زئوس بازی نکردیم ، زئوس که توی کرکتر بتل اول نشده بود ، کسی که عکس زئوس بکگراند گوشیش نبوده ... به درک که کریتوس پدرش رو کشت ( اصلا گور پدر کریتوس ) ، اگه بخوان کریتوس رو بکشن من بازی رو 2 ماه قبل از انتشار لیک میکنم و 0 میدم به بازی و بهمراه انگری جو در یوتوب بازی رو دنبال میکنم و هارهار با هم میخندیمکریتوس رو در پایان سه گانه پسرش می کشه. همونجور که کریتوس پدرش رو کشت. پدر کریتوس هم پدرش رو کشته بود.
تئوری من اینه که کریتوس تو نسخه دوم میمیره .... و نسخه سوم با لوکی راگناروک رو رقم میزنیم ....کریتوس رو در پایان سه گانه پسرش می کشه. همونجور که کریتوس پدرش رو کشت. پدر کریتوس هم پدرش رو کشته بود.
باور کن سونی اگه پشتوانه ای مث کریتوس نداشت به ناتی داگ اجازه نمیداد جوئل رو بکشن چون همین نماد های گیم خودشون باعث فروش یک بازی میشن ، طرفدارهای لست با مرگ جوئل کنار میان یکیش خودم که بنظرم طبق منطق دنیای لست باید جوئل میمرد هرچند که عاشق این کارکتر بودم ولی کریتوس قضیش کلا فرق میکنه نماد ps هس و اگه نباشه gow هم معنی ای نداره مگر این که اخر 3 گانه به طور حماسی بمیره مث اخر 3 گانه قدیم .ما که قبلا با زئوس بازی نکردیم ، زئوس که توی کرکتر بتل اول نشده بود ، کسی که عکس زئوس بکگراند گوشیش نبوده ... به درک که کریتوس پدرش رو کشت ( اصلا گور پدر کریتوس ) ، اگه بخوان کریتوس رو بکشن من بازی رو 2 ماه قبل از انتشار لیک میکنم و 0 میدم به بازی و بهمراه انگری جو در یوتوب بازی رو دنبال میکنم و هارهار با هم میخندیم
چیزی که اینجا میگن اینه که ابی کینه داشته! عین الی که حتی ابی از خونش می گذره بازم برمیگرده که انتقامش رو بگیره. کاری هم نداره که الان جونش رو نجات میده یا نمیدهچطور میشه کسیرو درک کرد که 5 دقیقه قبلش جونش توسط جول نجات داده شده؟ بعد توسط همون شخص به فجیع ترین شکل ممکن کشته میشه ! یعنی تو داری طرف رو میکشی کوچکترین ذهنیتی نباید داشته باشی که 5 دقیقه قبل جونت رو نجات داده ..حداقل به فجیعترین شکل ممکن نکشی طرف رو....پاشو ببندین خونریزی نکنه ...حق نداری سریع بمیری....چطور ممکنه یه شخص 5 دقیقه قبلش رو به خاطر نیاره که چطور جونش نجات داده شده...بعد تو جریان بازی چطور میشه درکش کرد؟
حداقل این صحنه که جول جونش رو نجات داد رو حذف می کردید میشد حق داد بهش و حرف بعضیهارو قبول کرد ولی با بودن اون صحنه و کشته شدن فجیع جول نمیدونم چطور باید با یه همچین شخصیتی ارتباط برقرار کرد.