PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

و حیرانی ما ادامه دارد...
---------------------------------------------------------------------------------------
این انیتا هم رسماً خوشش میاد ملت رو تحریک کنه
https://www.you****.com/watch?v=4J0g17ckhSM
View attachment 153212
نیل کلا این ضایع بازیا کارشه‌.
چه اونموقع که هیت مسیج ها عکس میگرفت و استوری میکرد، چه الان.
توییت یکی هم که گفته بود، تازه تلو رو تموم کرده و یکی از بهترین بازی های عمرشه لایک کرد، بعد مشخص شد منظورش نسخه اولشه لایک اش رو برداشت!:))
-----
این زنیکه لجن میبینم هنوزم هست:/
فک میکردم تا الان اینقدر آبروش رفته تا که بیخیال شه.:| الان وایمیستیم یک کنفرانس دیگه نیل بخاطرش بزنه.:D
----
اینم در مورد بدن ابی، دیگه یک بدنساز زن خودشم میگه در این ستینگ بدست آوردن همچین بدنی ممکن نیست.
r/TheLastOfUs2 - Female bodybuilder here to end the justifications that Abby's physique is realistic in the TLOU world

آخرین ویرایش:
چطور میشه کسیرو درک کرد که 5 دقیقه قبلش جونش توسط جول نجات داده شده؟ بعد توسط همون شخص به فجیع ترین شکل ممکن کشته میشه ! یعنی تو داری طرف رو میکشی کوچکترین ذهنیتی نباید داشته باشی که 5 دقیقه قبل جونت رو نجات داده ..حداقل به فجیعترین شکل ممکن نکشی طرف رو....پاشو ببندین خونریزی نکنه ...حق نداری سریع بمیری....چطور ممکنه یه شخص 5 دقیقه قبلش رو به خاطر نیاره که چطور جونش نجات داده شده...بعد تو جریان بازی چطور میشه درکش کرد؟
حداقل این صحنه که جول جونش رو نجات داد رو حذف می کردید میشد حق داد بهش و حرف بعضیهارو قبول کرد ولی با بودن اون صحنه و کشته شدن فجیع جول نمیدونم چطور باید با یه همچین شخصیتی ارتباط برقرار کرد.
از این زاویه به قضیه نگاه کنین که طرف وقتی جسد پدرش رو دیده، یه کینه‌ی عظیمی به دل گرفته و این کینه و حس انتقام هم به تدریج بیشتر و بیشتر شده و در حدی بوده که حتی سبک زندگی ابی رو تحت تأثیر قرار داده. یعنی اون حس انتقام انقدر شخصیت ابی رو عوض کرده که قابل مقایسه با قبل نیست و تبدیلش کرده به یه آدم دیگه. وقتی ابی سال‌ها برای رسیدن این روز صبر کرده و برنامه چیده، نجات پیدا کردنش توسط جول و تامی نمی‌تونه اون انگیزه انتقام رو یه دفعه بشوره ببره.
یه نکته دیگه هم اینه که شاید ابی حتی تا آخرین لحظات قصد کشتن جول رو نداشته و به خاطر همون قضیه نجات که گفتی، می‌خواسته از خیر کشتنش بگذره و فقط شکنجه‌ش کنه. ولی اتفاقاتی که توی اون اتاق افتاد باعث شد دیگه از شدت خشم به اون مرحله برسه.
ابی وقتی به پای جول تیر می‌زنه، بهش میگه «حدس بزن من کی هستم» و پیش خودش فکر می‌کنه پدرش در حدی مهم بوده که مثلاً جول اون قضیه رو یادش بیاد و بگه تو از فک و فامیل فلانی هستی و من رو ببخش و این حرفا. ولی جول با یه حالت نیش و کنایه‌ای میگه «بیانیه‌ای که آماده کردی رو بگو و کار رو تموم کن». از دید جول شاید حرف خیلی فجیعی نباشه، ولی برای ابی هست. یعنی این جمله حکم یه سیلی محکم رو به ابی داره که طرف پدرش رو کشته و الآن هم بهش میگه زودتر اون چرت و پرت‌هایی که از قبل مثل انشا حفظ کردی رو بگو و تمومش کنه بره.
یعنی اگه یه درصد هم می‌خواست از خیر کشتن جول بگذره، دیگه اون جمله کار خودش رو کرد و باعث شد تصمیمش نهایی بشه.

نمیدونم کسی به این اشاره کرده یا نه...ولی نحوه موشن کپچر Rat King عالیه...سه نفر رو بستن به هم :))
قشنگ برده‌داری نوین رو نشون میده تو ناتی داگ :))

View attachment 153318
عالی بود! :)) کاش یه ویدیویی هم ازش می‌اومد که ببینیم چطوری راه میرن و جنگولک بازی درمیارن! :D
فقط قیافه‌ی اون پشتی‌ها که با جدیت دارن کار می‌کنن! من اونجا باشم از خنده منهدم میشم! :D
این نظری که یه نفر زیرش داده هم خیلی خوب بود:
Imagine having "Rat King Mocap" on your resume

آخرین ویرایش:
نیل کلا این ضایع بازیا کارشه‌.
چه اونموقع که هیت مسیج ها عکس میگرفت و استوری میکردم، چه الان.
توییت یکی هم که گفته بود، تازه تلو رو تموم کرده و یکی از بهترین بازی های عمرشه لایک کرد، بعد مشخص شد منظورش اولشه لایک اش رو برداشت!:))

بابا چرا اینقدر علیه این دراکمن بدبخت جبهه گرفتی !؟ :|:D
من همین الان رفتم چک کردم لایکشو برنداشته :D

153322

از این زاویه به قضیه نگاه کنین که طرف وقتی جسد پدرش رو دیده، یه کینه‌ی عظیمی به دل گرفته و این کینه و حس انتقام هم به تدریج بیشتر و بیشتر شده و در حدی بوده که حتی سبک زندگی ابی رو تحت تأثیر قرار داده. یعنی اون حس انتقام انقدر شخصیت ابی رو عوض کرده که قابل مقایسه با قبل نیست و تبدیلش کرده به یه آدم دیگه. وقتی ابی سال‌ها برای رسیدن این روز صبر کرده و برنامه چیده، نجات پیدا کردنش توسط جول و تامی نمی‌تونه اون انگیزه انتقام رو یه دفعه بشوره ببره.
یه نکته دیگه هم اینه که شاید ابی حتی تا آخرین لحظات قصد کشتن جول رو نداشته و به خاطر همون قضیه نجات که گفتی، می‌خواسته از خیر کشتنش بگذره و فقط شکنجه‌ش کنه. ولی اتفاقاتی که توی اون اتاق افتاد باعث شد دیگه از شدت خشم به اون مرحله برسه.
153321

با کمال احترام، خودش پدرش اتفاقاتی که براش افتاده حس و حالش سرگذشتش انگیزه هاش علاقه ش به سگ لایف استایلش ماهیچه هاش سینه فلتش کلاهم هیچ چیش واسه هیچ کس اهمیت نداره. این گیم یه پروژه sjw و LGBTQNBAMI6 بود که سازنده مجبور شد هرچی تو شماره قبلی ساخته بود رو ندیده بگیره (البته بجز علاقه جنثی الی).

Amy Hennig و Bruce Straley رفتن این شد وضعیت ND از اون طرف Shannon Studstill هم از SMS جدا شد الان cory barlog داره میتازونه و با توجه به توئیتهاش میشه منتظر یه فاجعه دیگه به همین صورت ولی این بار از سمت sms بود.

View attachment 153321

با کمال احترام، خودش پدرش اتفاقاتی که براش افتاده حس و حالش سرگذشتش انگیزه هاش علاقه ش به سگ لایف استایلش ماهیچه هاش سینه فلتش کلاهم هیچ چیش واسه هیچ کس اهمیت نداره. این گیم یه پروژه sjw و LGBTQNBAMI6 بود که سازنده مجبور شد هرچی تو شماره قبلی ساخته بود رو ندیده بگیره (البته بجز علاقه جنثی الی).

Amy Hennig و Bruce Straley رفتن این شد وضعیت ND از اون طرف Shannon Studstill هم از SMS جدا شد الان cory barlog داره میتازونه و با توجه به توئیتهاش میشه منتظر یه فاجعه دیگه به همین صورت ولی این بار از سمت sms بود.
باشه

.

من خودم یجوری با ابی حس گرفته بودم که توی اون جزیره سعی می‌کردم کلا wlfهارو نکشم و با مخفی‌کاری از کنارشون رد بشم(بازی یجورایی طراحی شده بود که این اجازه رو میداد مخصوصا تو این قسمت‌ها). و بعد از یک سکانس کشت و کشتار هم لو به ابی میگه که تو زدی ولف‌هارو کشتی ولی نمیدونم چرا جواب ابی رو یادم نمیاد و سر کشتن سرفایت‌ها هم خیلی بین ابی و لو بحث میشه توی بازی و همینطوری کشکی نبود کشتنشون. لو هم مادرش رو از قصد نمیکشه و فقط هلش میده که مادرش سرش میخوره به لبه و قصد کشتنش رو نداره حقیقتا. حقیقتش دراکمن فکر نکنم آدم لامذهبی هم باشه و مخصوصا اینکه اعتقاداتش رو اشاره هم میکنه. سرفایت‌ها مذهبی افراطی هستن و متفاوتن.

ببین تا اونجایی که من میدونم احتمال قوی بیشتر قسمت ها رو میشه بدون کشتن حتی یه نفر رد کرد. ولی بازی چیزی به نام منطق رو کنار میزاره. یعنی ابی باید مرگ اون یا یه دوست نزدیک رو به دست ولف ها میدید که بعد دست به کشتنشون میزد و الا اینکه از یه گروهی که سال های باهاشون بوده جدا شده و بعد شروع می کنه به سلاخی کردنشون زیاد منطقی نیست چرا؟ چون ابی دنبال رستگاریه و داره آدم میشه یهو چطور اینقدر راحت آدم می کشه! این موضوع در مورد اسکارز و لیو هم صدق می کنه. چیزی که به ذهن من رسیده اینه که بازی اگر میخواست چنین رویه ای رو بره بیشتر سکانس هایی که لیو و ابی با هم هستن باید هیچ کسی رو نکشی و بیشتر ابزارها بی استفاده میشد برای همین یه دلیل آبکی زدن تنگش که البته روی همینم مانور ندادن که واقعا گیمر با کشتن دوستان لیو و ابی راحت باشه!
به نظرم باید این قسمت ها مخفی کاری ها حرفه ای تر میشد چون قرار نبود کسی رو بکشیم! ابزار های بی هوشی و یا ضربه در حد بی هوش کردن طرف روبرو می بودیم و خیلی قشنگ میشد این قسمت ها رو با بقیه قسمت هایی که دست ابی باز هست متفاوت کرد و گیم پلی بازی رو واقعا بهش تنوع داد و منطق داستان هم کاملا حفظ میشد و ابی همون جور که نویسنده تلاش کرده آدم محتاط تری توی کشتن افراد میشد.

اول اینکه اینجا نیازی به اسپویلر نداره راحت باش

خوب میگی ابی چطور راحت دوستاش رو میکشه
اینجا باید برگردیم به عقب و اتفاقایی که افتاده
ابیگل توی ولف ها چندتا دوست صمیمی داشت که میشناسی دیگه
مهمترینشم اوون بود که باهاش تو رابطه بود
ما وقتی توی کمپ هستیم میفهمیم که اوون موقع گشتزنی همراه خودشو کشته
اسحاق یا همون ایزاک هم این خبرو شنیده و منتظر تا اوون رو برگردنن تا حسابشو برسه
اوون هم در میره و کلا برنمیگرده به کمپ تا گیر اسحاق نیوفته
ابیگل هم به خاطر اوون میونش با ولف ها خراب میشه
وقتی هم که با لیو و یارا آشنا میشه کلا خیانت کرده به ولف ها و شانسی برای زنده موندن نداره
یه جورایی حالا دیگه اونا دشمنش شدن . وقتی هم که توی اون هیری ویری شروع جنگ اسحاق به دست یارا کشته میشه دیگه به خون ابیگل تشنه میشن
پس طبیعیه که درگیری بینشون جدی باشه

لیو هم که کلا خودش از هم ولایتی هاش متنفر هست مخصوصا با اون بلایی که سر دست خواهرش آوردن و شکنجه هایی که شد
و اینکه اگه‌ گیرشون میوفتاد قطعا روده هاشو میریختن بیرون

در مورد مرگ مادرش هم که میگه دیگه توی جرو بحث ناخاسته سرش به میز میخوره و میمیره که خواهرشم میگه انقدر ناراحت نباش از خودت دفاع کردی (یادت نره مادرش به جای اینکه طرف لیو باشه طرف اعتقاداتش بود و اصلا حق رو به دخترش لیو نمیداد)

مادرش از سنگ نیست ولی به شدت اعتقادی و مذهبی بود
لیو هم پسرش نیست بلکه دخترش هست
بخوای بهتر متوجه بشی این چند ماه چندتا قتل ناموسی داشتیم توی ایران که هیچ کدوم از پدر و مادر ها از سنگ نبودن ولی به خاطر اعتقادات خودشون دختر خودشونو سر بریدن یا خفه کردن)

از نظر احمق نشون دادن هم بازم همون قتل های ناموسی رو مثال میزنم توی دنیای واقعی
و حتی میشه افراطی های داعش رو هم اضافه کرد که حتی اگه‌ به دین و مذهبشون هم نباشی حکمت مرگ (۳۰۰۰ هزار شیعه دانشجوی افسری رو توی عراق تیر خلاص زدن حتما دیدی دیگه )
اول اینکه فکر می کنم داره چون متن توی اپلیکیشن های مخصوص انجمن ها نمایش داده میشه و امکان اسپویل داستان برای افراد براحتی بوجود میاد ولی اگه مهم نیست که منم دیگه اسپویلر نمی زارم
این چیزایی که شما گفتید به نظرم دلیل نمیشه برای شخصی که داره رستگار می شه اینجوری افراد دوست رو سلاخی کنه. برای بیننده واقعا قابل درک نیست. بالا توضیح دادم دلیل محکم تری نیازه واسه این کار
لیو هم بازم به نظرم آدم این تیپی نیست که دوستانش رو بخاطر قوانینی که قرار بوده رعایت کنند و نکردن سلاخی کنه! ببین توی داستانی های این چنینی اصلا این چیزا دلیل برکشتار افراد نمیشه ولی توی این بازی شده چون کارگردان راهی نداشت و نمی تونسته بگه این همه از بازی رو بدون سلاخی برو جلو برای همین به نظر من اوون باید قربانی میشد تا کشتار ابی منطقی تر بشه و ازون طرفم لیو باید مثلا مادرش رو قبیلش می کشتن به جای خودش تا یه کینه گنده درست میشد و خیلی راحت دیگه میشد همه رو تیکه و پاره کرد بدون محدودیت. به نظرم اینجا رو یه کم بی احتیاطی کردن و رها کردن به حال خودش.
در مورد ایران هم بهت بگم که این چیزا نادره! یعنی هر روز توی کوچه و خیابونا نمیان پدر و مادرا بچه ها رو سر ببرن! یه اتفاق کاملا نادره . حالا الان زیاد شده دیگه به نسبت جمعیت هست ولی بازم توی کته من نمی ره و نمیخوام الکی پافشاری کنم. اینکه میاد نویسنده اسکارز رو شبیه بودایی ها جلوه میده و شرقی ها رو مذهبی های بی عقل و منطق معرفی می کنه واقعا از کیفیت داستان کاسته و قضیه رو سیاسی کرده. استفاده از همجنس گرایی که اصلا سر سوزنی ارزش داستانی نداره! حتی یکی از همجنس گراها اینجا حامله میشه! یعنی برمیگرده به اصل خودش و بازم به روش طبیعی یعنی حامله شدن هست که داستان دستخوش تغییر میشه پس در نتیجه همجنس گرایی یه چیز کاملا تبلیغاتی و سیاسی و چرته که توی بازی اضافه کردن همون جور که اسکارز رو ورداشتن شبیه افراطی های شرقی کردن.
کاش می تونست دراکمن خودش رو ازین بحث ها کنار بکشه و یه داستان بدون قصد و قرض و بدون نژاد پرستی و بدون شعار های چرت همجنس گرایی امروزی بسازه اون موقع بود که بازی واقعا به یه مسترپیس رویایی تبدیل میشد که سالهای سال ازش حرف میزدیم. و اینکه چقدر شخصیت های بازی زن هستن!

View attachment 153321

باشه! :D
جالبه که باز هم «بر حسب اتفاق» یکی دیگه از دوستانی که خیلی از داستان شاکی هست، جزو افرادی بوده که قبل از تجربه «یک ثانیه» از بازی لیک‌ها رو دیده بوده و نظر نهایی خودش رو حدود ۲۰ روز قبل از انتشار بازی صادر کرده بوده:

tpdo_sadsadsa.jpg

این پست رو دقیقاً به خاطر همین قضیه زده بودم و روز به روز بیشتر داره بهم ثابت میشه که تعداد زیادی از مخالف‌های بازی (با تأکید دوباره که «نه همه منتقدهای بازی»)، مخالفت‌شون رو مدت‌ها قبل از تجربه‌ی بازی ثبت و ضبط کردن و توی این حالت هم خیلی سخت میشه نظر رو تغییر داد. یعنی خیلی سخته که بدون تجربه بازی کردن بازی یه برداشت‌هایی ازش پیدا کرده باشی و هی بری توی ردیت و این جور جاها تئوری و meme و عکس طنز و... ببینی و بعد بتونی نظر کاملی در مورد بازی بدی.
شاید منم اگه قبل از تجربه بازی می‌رفتم هی عکس طنز و کمدی از فلان صحنه ابی و ابعاد بازوهاش می‌دیدم یا مقالات خیلی حرفه‌ای(!) در مورد دراکمن توی ردیت می‌خوندم، موقع تجربه بازی کوفتم می‌شد و حالم ازش بهم می‌خورد. برای همین حق میدم بهتون و امیدوارم برای بازی‌های بعدی این بلا سرتون نیاد! :D

الان خیلی سخت بشه این چیزها رو برای شما شرح داد ولی %100 مطمئن هستم یه مقدار که سنت بیشتر شد متوجه میشی اول گیمر هستی بعد فن بوی فلان کمپانی.
از لحاظ جواب دادن که کلا ارزش نداره به پستای شما با این لحن و این نوع گفتارتون جواب داد و همین نحوه پست دادنتون سن عقلی شما رو به خوبی نشون میده...پس بازم باید گفت باشه :D
(از لحاظ سنی هم باید بگم اگر 31 سالگی سن کمی محسوب میشه من حرفی ندارم :Dراحت باش خلاصه در کل)

.

آخرین ویرایش:
همین که حتی اسم نیل دراکمن رو هم درست و صحیح نمیخواید بنویسید نشان دهنده خیلی چیزاس. بعد ازون جالبتر ادعای سن و سالتون هم میشه. اینم شده راه جدید هرکی هرچی میگه بعد آخرش مینویسه من سنم خیلی زیاده‌ها خیلی حالیمه :D موفقیت نیل دراکمن و تیمش رو تو همین پست‌ها میشه دید

من ۲۹ سال هستم یه سوال جدی دارم :D

اون تصویر بعد از اتمام بازی معنی خاصی داره عایا

قایق که توی ساحل وایستاده
یا
اون ساختمون گرد پس زمینه جای خاصی هست؟

یکی توضیح بده ممنون:D
ساختمون گرد همون جاییه که فایرفلای‌ها توش هستن و میخواد بگه که ابی به مقصد رسید. یجورایی شاید نشان از رستگاریشه

الان خیلی سخت بشه این چیزها رو برای شما شرح داد ولی %100 مطمئن هستم یه مقدار که سنت بیشتر شد متوجه میشی اول گیمر هستی بعد فن بوی فلان کمپانی.
آره متاسفانه ما بچه ایم ، تجربه ی تو رو نداریم ... راست میگی ، تو گیمری و گیم رو بخاطر خود گیم دوست داری و فن بوی فلان کمپانی هم نیستی :-j
153358
در این پست که 20 روز قبل از انتشار بازی ارسال شده عمق گیمر بودن و پیشکسوتی و نگاه خالص و به دور از فنبوییسم به چشم میخورد.
تو واقعا یک گیمر هستی

حالا کاری ندارم یه عده به هر دلیلی سالهاست از ناتی داگ خاطرات خوبی ندارن...
ولی اینش باحاله که استاد و گیمر کهنه‌کار اومده پیش‌بینی کرده حتی بازی بعدی و معرفی نشده‌ی سانتا مونیکا هم قراره فاجعه باشه و پروژه SJW جدیدی کلید خورده و کوری بارکاک هم داره میتازونه...دیگه چه انتظاری دارید :D
با این وضعیت من حتی به Ghost of Tsushima هم امید ندارم چون اعضای ساکرپانچ هم توییت‌های نیل کپکمن رو لایک کردن و البته یه نکته مهم که خودتون میدونید دیگه چقدر زن آسیایی توی بازی هست... :))
البته اول باید ببینیم ماهیچه‌هاشون چطوره و سینه‌ها‌شون فلت هست یا نه =))
کلا هر چقدر بازی سنگین و تنش‌زا بود، خوندن این جور کامنتا بعد از عرضه خیلی نشاط‌آوره...دمتون گرم واقعا :D

gid.gif

حالا کاری ندارم یه عده به هر دلیلی سالهاست از ناتی داگ خاطرات خوبی ندارن...
ولی اینش باحاله که استاد و گیمر کهنه‌کار اومده پیش‌بینی کرده حتی بازی بعدی و معرفی نشده‌ی سانتا مونیکا هم قراره فاجعه باشه و پروژه SJW جدیدی کلید خورده و کوری بارکاک هم داره میتازونه...دیگه چه انتظاری دارید :D
با این وضعیت من حتی به Ghost of Tsushima هم امید ندارم چون اعضای ساکرپانچ هم توییت‌های نیل کپکمن رو لایک کردن و البته یه نکته مهم که خودتون میدونید دیگه چقدر زن آسیایی توی بازی هست... :))
البته اول باید ببینیم ماهیچه‌هاشون چطوره و سینه‌ها‌شون فلت هست یا نه =))
کلا هر چقدر بازی سنگین و تنش‌زا بود، خوندن این جور کامنتا بعد از عرضه خیلی نشاط‌آوره...دمتون گرم واقعا :D

View attachment 153359
همچین فلت هم نیستن :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or