PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

نیل کاکمن برخلاف کوجیما هیچگاه یک محقق و اندیشمند نبوده و فاقد ویژگی های موئلف بودن هست. در بازی در گیمپلی در تمامی سکانس ها میتونی چیزایی به من نشون بدی که ابی و الی ویژگی های از زن بودن رو دارند؟ ماهیت زن بودن چیست در دلست2؟

ایا غیر از اینکه نیل دراکمن میاد زن ها رو در قالب شخصیت های سرکش بدون صبر، بدون منطق عضلانی پورن وار جلوه میده؟ عشق و محبت مادر در دلست2 کجاست؟ غاصب جلوه دادن زن کافی نیست؟

هرچند من تموم نکردم بازی رو ولی خب خیلی دوست دارم تو این بخش چیزایی بنویسم چون داره از دید به دور میمونه. نیل دراکمن به زن ها یک تصویر شهوانی حیوانی داره که باید هویت شون رو در کشتن و برتری فیزیکی مقابل مردها پیدا کنیم، نه ان چیزی که واقعا زن رو زن میسازه.

در همین حین بازم پیشنهاد میکنم متال گیر سالید 3 رو به خاطر بیارید، که باس چه طور به عنوان یک زن از خودگذشتگی کرد و نقش مادر آمریکا رو ایفا کرد. جایی که نیکد اسنیک در مقابلش چیزی جز حقارت نداره و همونطور که از اسم ش مشخصه در مقابل باس یک شخصیت لخت و بی هویته و این باس هست قهرمان و بزرگ اصلی داستان متال گیر سالید 3 هست. یک بازی ای مثل MGS3 مقام و بزرگی که یک زن میتونه از خودش رو به جای بگذاره رو نشون میده. نقشی که مادر در زندگی داره.

در همین حین قبل از ریپلی کردن پیشنهاد میکنم باشو غریبه کوچک بهرام بضیایی رو ببینی تا بفهمی چه طور میشه یک "زن" رو به تصویر کشید نه این تصویرهای خیالی و آب زده نیل از زن
علی اجازه بده بگم حرفات یکم کلیشه‌اس و کاملا انگار کتاب دینی دبیرستان جلوته و از روش مینویسی. اولا که توی بازی ذره‌ای از کاکتر الی و دینا بهره‌برداری جنسی نمیشه و حتی تو سکانس لباس دراوردن هم دراکمن، دوربین رو از یک حدی پایین‌تر نمیبره(که دید مخاطب فقط به سمت و سوی بحث احساس باشه)در صورتی که به نظر من کارکتر کوایت یکی از بت‌های استفاده جنسی از کارکتر زن توی یک بازیه. حتی دراکمن به نظرم خودشم میدونه که ابی جذابیت جنسی برای خیلی از مردها نداره و به همین دلیل توی یک سکانس نشون میده و تاکید خاصی هم نداره.(برعکس زوم کردن‌های کوجیما تو خیلی از بازی‌ها)
الان اصلا سکانس به سکانس توضیح ندادی و فقط فکت صادر کردی. حتی یک سکانس خالصا جنسی توی این بازی وجود نداره که به درد داستان‌پردازی و کارکترسازی نخوره. اول باید شما معیار "فضا" رو توی یک اثر درنظر بگیری و بعد برای کارکتر‌ها تعیین تکلیف کنی. توی یک دنیایی مثل تلو که اخلاقیات به معنای دنیای ما وجود نداره شما نمیتونی مباحثی مثل "ظریف بودن" و "مادرانه بودن" و "خانه‌دار بودن" رو بیاری روی میز که صدالبته "پدرانگی" و "مادرانگی" به نوعی توی این بازی وجود داره که شما وقتی میخوای پدری رو مثال بزنی میگی جول و ابی هم ته بازی به خصوص، کاملا روی حس مادرانگیش تاکید میشه که تا الی دستش رو باز میکنه حتی نگاهشم نمیکنه و میره که فقط دست لو رو باز کنه. بعد خیلی جاها دراکمن برای شخصیت ابی و الی، اخلاقیات تعیین میکنه و اتفاقا افسارگسیخته نیست مفهوم اثر. کلمه "پورن‌وار" رو شاید یک مقدار اندکیش رو بشه توی متال‌گیر وی مثلا دید ولی اصلا ذره‌ای داخل تلو وجود نداره و اصلا دراکمن دلش نمیخواد دید جنسی به کارکترش داشته باشه کسی. تو مثلا شاید از دیوید کیج توی هوی‌رین بتونی ایراد بگیری سر این قضیه(که بازم سرش بحثه) ولی خدایی از دراکمن و ناتی نمیشه ایراد گرفت مخصوصا اینکه این اولین بازی ناتی‌عه که توش برهنگی وجود داره. من اون فیلم بیضایی رو ندیدم ولی نمیتونی مفهوم "زن" توی یک فیلم ایرانی که فرهنگش متفاوته رو تعمیم بدی به تلو که جدا از فرهنگ متفاوت توی فضای متفاوتی هم جریان داره.

آخرین ویرایش:
ببین یه سری مسائل و فکر کنم با بی توجهی از کنارشون رد می شی . چون از MGS 3 مثال زدی می گم . MGS3 واسه من در کنار مافیا 1 بهترین بازیه تاریخه . یعنی این دوتا برام حکم آیات آسمانی رو دارن
ولی تو همون MGS3 ما کاراکتر ایو رو داریم که صرفا کوجیما ازش بهره برداری جنسی می کنه . از زوم کردن روی باسن خانوم موقع لباس عوض کردن گرفته تا موقعیت های دیگه . اصلا خود طراحی لباسش سر تا پا در جهت استفاده ی بصری از جنسیتشه . از اونور اگه تصویری که دراکمن به قول تو از کاراکترای زنش ارائه میده در برتری فیزیکی و کشتن مردها خلاصه بشه ، اینور هم توی متالگیر3 باس یه تنه به تمام مردهای بازی برتری داره . روی پل اوایل بازی به راحتی نیکد اسنیک رو شکست میده و ازون بالا میندازتش پایین . از بقیه ی کاراکترهای داستان هم که برتره و در انتها اگه نمی خواست خودشو به خاطر هدفش فدا کنه صدتای بیگ باس و کلونهاشم حریفش نمی شدن . اگه اینا اونجا ایراد نیست ، چجوری اینجا ایراد محسوب میشه .
بعد میگی باشو غریبه ای کوچکو ببینید ؟ خب مرد مومن مادر فیلم باشو داره توی محیط آروم و بدور از استرس و تنش جنگ زندگی می کنه . یه مادری که مرغ و خروس فقط دیده و با اینکه همزمان تو جنوب کشورش جنگ شده ، هیچکدوم از مصائبی که جنوبیا دارن می کشن و این آدم حتی لمس هم نمی کنه . بعد انتظار داری از چنین آدمی که توی چنین محیط لطیفی داره زندگی می کنه چیزی جز عشق و محبت ببینی ؟
یه نکته ای که کسی توجهی نمی کنه اینه که توی دنیای تلو ، آدما زندگی روز به روز دارن . یعنی چی ؟ یعنی اینکه اگه یه روز و بتونی به شب برسونی بدون اینکه کشته بشی یا تبدیل به یه اینفکتد بشی شانس آوردی و باید کلاهتو بندازی هوا . اصلا اینکه روایت بازی به شیوه ی روز به روز انتخاب شده تاکید روی این موضوعه . شما از صبح تاشب اینقدر حادثه برات اتفاق میوفته که فقط باید شانس بیاری که تاشب زنده بمونی .
بعد توی یک چنین اوضاع و احوالی شما انتظار عشق مادرانه داری ؟ اینجا آدما دیگه بر اساس جنسیتشون توی جامعه ای که توش زندگی می کنن دسته بندی نمی شن . یک زن صرفا وظیفه ی باروری و مراقبت از بچه ها رو نداره . الی و دینا به همراه بقیه ی مردا توی کارهایی که به بیرون از کمپ و پاکسازی اینفکتد ها مربوط میشه شرکت می کنن به صورت روزانه هم شرکت می کنن . هر روز باید برن یه سری مناطق و سر بزنن و پاکسازی کنن . اونوقت از چنین فضایی انتظار چه چیزی میشه داشت ؟
اتفاقا با تمام این فشارهایی که جو و حال و احوال دنیای پسا آخر الزمانی به کاراکترها داره وارد می کنه هنوز یه چیزهایی توشون زنده است . همون ابی با وجود اندام ورزیده و خلق و خوی مردونه ش ، جون خودشو برای نجات لو و خواهرش به خطر میندازه . ( اگه اینکارو جول برای الی انجام بده میشه حس پدرانه ولی اگه ابی انجام بده میشه پروپاگاندای نیل دراکمن ؟ )
همین ابی به خاطر این دوتا بچه در مقابل افراد خودش وای میسه و اونها رو می کشه با وجود اینکه براش سخته این انتخاب . اینا حس زنانگی و عشق و علاقه نیست ؟
رویای الی و دینا چیه ؟ جواب ... تشکیل یه خانواده به همراه بچه ی دینا توی اون مزرعه ... زنانگیشون اینجا کشکه ؟
خدایی ایراد می گیرید صرفا یه چیزی نگید که مخالفتی با قضیه کرده باشید یه مقدار عمیق تر داستان رو بررسی کنید خودتون جواب سوالهاتونو می گیرید .
کوجیمایی که من بزرگترین بازیساز تاریخ می دونمش و ارادتم بهش بعد از DS حتی بیشتر شد ، خودش توی MGSv به خاطر نحوه ی انتخاب لباس کوایت کلی زیر سواله بعد اینجا ما نسبت به خیلی از آثار دیگه کمترین میزان صحنه های جنسی رو داریم . یعنی صحنه های جنسی این بازی از ویچر و هوی رین و اینا بیشتره ؟
اونجا این چیزا خوبه اینجا بد ؟ توی مس افکت بتونید با همجنس خودتون بخوابید باعث میشه بگی دم سازنده گرم اینجا میشه اخ ؟

هرچند کاراکترهای زن تلو ، اگه بازی رو واقعا انجام بدی و تا ته بری می بینی که از خودشون جنبه های زنانه
درود
ببین یه سری مسائل و فکر کنم با بی توجهی از کنارشون رد می شی . چون از MGS 3 مثال زدی می گم . MGS3 واسه من در کنار مافیا 1 بهترین بازیه تاریخه . یعنی این دوتا برام حکم آیات آسمانی رو دارن؟
بعد
ولی تو همون MGS3 ما کاراکتر ایو رو داریم که صرفا کوجیما ازش بهره برداری جنسی می کنه:|:|:|
بلبل.gif

Eva در واقع حوا
snake هم مار

آن هنگام که خداوند آدم را از خاک آفرید و در بینی وی روح حیات دمید و آدم زنده شد، خداوند او را در باغی نهاد. در آن باغ از هر درختی رویاند و در وسط باغ، درخت معرفت نیک و بد را رویاند. خداوند آدم را امر فرمود از تمامی درختان باغ بجز درخت معرفت بخور؛ چراکه هنگامی که از درخت معرفت بخوری خواهی مرد. خداوند خواب سنگینی بر آدم نهاد و از دنده وی حوا را به وجود آورد. روزی مار نزد حوا آمده به وی گفت: آیا خداوند براستی فرموده است که از تمامی درختان باغ نخورید. زن گفت از تمامی میوه ها می توانیم بخوریم بجز میوه ای که در وسط باغ است. خداوند فرموده است آن را نخورید و لمس نکنید چون سبب مرگ شما می شود. مار به زن گفت خوردن از میوه آن سبب مرگ نمی شود بلکه هنگامی که از آن بخورید چشمان شما باز می شود و همانند خداوند آگاه و دانا می شوید. پس زن از آن خورد و به شوهرش نیز داد. آن گاه چشمان هر دو ایشان باز شد و فهمیدند که عریان هستند و برگ های درخت انجیر بر خویش آویختند. (سفر پیدایش، ۲۲ ۷ / ۲)، (همان، ۸-۱ / ۳)

کوجیما این داستان برعکس روایت می کنه
این بار حوا است که با جذابیت های جنسی snake گول می زنه

ویچر / هوی رین / مس افکت همه چیز ( داستان و روند داستانی / پایان ها / سرنوشت شخصیت ها / رابطه ها و ............) به انتخاب گیمر وابسته است

از زوم کردن روی باسن خانوم موقع لباس عوض کردن گرفته تا موقعیت های دیگه؟
همه این موارد انتخابی بود . گیمر می تونست R1 زوم کنه یا نکنه
ظاهرا شما زیاد R1 می زدی بزرگوار :D

مشکل کوایت چیه ؟
کوجیما دوست داشته اون شخصیت این شکی طراحی کنه
مثل این دوستان SJW با زیبایی ها زنان مشکل داری ؟

آخرین ویرایش:
فن بازی که جایی در بحث نداره ، چون هیچ منطقی پشتش نیست ، فقط تعصبه و تعصب ریشه‌ی حماقت ، ولی دوستان باید به داستایوفسکی نگاه کنن ؟ میپرسین چرا ؟ چون میتونه یک استاندارد باشه ، به این دلیل که کمتر کسی هست که مثل داستایوفسکی و نویسنده‌ای که

روش تاثیر گذاشت یعنی چارلز دیکنز روی شخصیت‌هاشون کار کرده ، شاید اون موقع متوجه بشن سقفی که تو تحول شخصیتی و character development بهش نگاه میکنن برای ما کف خونه است.
عزیز خب مثال می‌زنم، مثلا من الان داشتم یه نقد و بررسی از "درخشش" میدیدم که اتفاقا فراستی هم یه طرف نقد بود. می‌گفت خیلی از مباحث شخصیت‌پردازی که توی کتاب کینگ هست اصلا توی فیلم کوبریک نیست‌. مثلا توی فیلم کوبریک جز "مهربان بودن، دلسوز بودن" دیگه چه ویژگی‌ای میتونی برای وندی بیاری؟ از طرفی این کوبریکه و جز ۳ تا کارگردان برتر سینماس و از طرفی اون استیون کینگه و جز نویسنده‌های متوسط حدودا حساب میشه. دیگه برای نقد و بررسی درسته میشه استاندارد تعیین کرد ولی نباید خارج از مدیوم بزنی. هرکاری کنی ادبیات از سینما و ویدیوگیم از حیث شخصیت‌پردازی جلوتره. اگه میخوای داستان تلو رو بکوبی یا نقد کنی خب مثال از خود مدیوم بیار و سکانس به سکانس مقایسه کن نه اینکه بیای بگی الان معیار داستایوفسکیه و صنعتی که تازه داره وارد مبحث "داستان‌سرایی"میشه رو مقایسه کنی با اون. بدون شک شخصیت‌پردازی توی ویدیوگیم کار خیلی سخت‌تریه چون تو باید "گیم‌پلی" هم درنظر بگیری و پا به پای اون پیش بری و تمام اینا باید توی شالوده اثر باشن.

مشکل کوایت چیه ؟
من فقط اینو بگم، اگه دراکمن میاد جلوی همه از طراحی کوایت انتقاد میکنه، یک روز ملت از طراحی شخصیت خودش اومدن انتقاد کردن، حق نداره سه تا فیوز نیاد بپرونه، که مشکل از ملته!
اونموقع تنها چیزی که نشون میده هست، ریاکار بودن خودشه اهه:)

ایا غیر از اینکه نیل دراکمن میاد زن ها رو در قالب شخصیت های سرکش بدون صبر، بدون منطق عضلانی پورن وار جلوه میده؟ عشق و محبت مادر در دلست2 کجاست؟ غاصب جلوه دادن زن کافی نیست؟
عضلانی پورن وار ؟ الان کدوم پورن استاری هیکل عضلانی داره ؟!! والا ما اگه یکی مثل اَبی رو از نزدیک ببینیم کلا مسائل جنسی از سرمون میپره ، حالا شما رو نمیدونم چه حالی میشی !
عشق و محبت مادر ؟!!! واقعا ؟!!! یاد برنامه زلال احکام افتادم

ختم جلسه رو اعلام میکنم

امروز بعد دو هفته استراحت بازی رو با مغز خنک تر برای بار دوم‌پلی دادم :D همین اول قصه یه چیز جالب که تو بار اول بهش توجه نکرده بودم دستگیرم شد . وقتی اوون میره به ابی کمپ تامی اینا رو نشون میده و داره توضیح میده مقدار نگهبانها و ... رو ابی از یه نقشه ای صحبت میکنه که کل تیم توش دخیل هستن برای ورود به کمپ . ولی اوون مخالفت میکنه و ابی ناراحت میشه ! این نشون میده اوون و بقیه رفقا اصلا دوست نداشتن تو این بازی انتقام نقش مهمی داشته باشن واقعا و متاسفانه همشون به خاطر انتقام شخصی ابی کشته شدن ! داستان نیست که لعنتی :D تراژدی غمناک و خاکستریه کلش :|

امروز بعد دو هفته استراحت بازی رو با مغز خنک تر برای بار دوم‌پلی دادم :D همین اول قصه یه چیز جالب که تو بار اول بهش توجه نکرده بودم دستگیرم شد . وقتی اوون میره به ابی کمپ تامی اینا رو نشون میده و داره توضیح میده مقدار نگهبانها و ... رو ابی از یه نقشه ای صحبت میکنه که کل تیم توش دخیل هستن برای ورود به کمپ . ولی اوون مخالفت میکنه و ابی ناراحت میشه ! این نشون میده اوون و بقیه رفقا اصلا دوست نداشتن تو این بازی انتقام نقش مهمی داشته باشن واقعا و متاسفانه همشون به خاطر انتقام شخصی ابی کشته شدن ! داستان نیست که لعنتی :D تراژدی غمناک و خاکستریه کلش :|
اون فلش بک ابی برای من خیلی دردناک بود. جایی که با owen وارد آکواریوم میشن. با وجود این که تمام تلاش owen این بود که حتی برای لحظه ای ابی انتقام رو فراموش کنه و بیخیال تمرین های wlf بشه اما این آروم و قرار نداشتن ابی به وضوح مشخص و نشون میده که به هیچ عنوان نمیتونه از لحظاتی که داره لذت ببره و در واقع مست انتقام شده. ( مثل یکی از خاطرات جورنال الی که از خوشحال بودن لحظه ای احساس بدی کرده بود)
در آخر نگاه غمگین owen و موندن در آکواریوم و برگشتن ابی به تمرین ها خیلی خوب به تفاوت این شخصیتی هر دو و دلیل تموم شدن رابطه عشقیشون اشاره میکنه.

درود
ببین یه سری مسائل و فکر کنم با بی توجهی از کنارشون رد می شی . چون از MGS 3 مثال زدی می گم . MGS3 واسه من در کنار مافیا 1 بهترین بازیه تاریخه . یعنی این دوتا برام حکم آیات آسمانی رو دارن؟
بعد
ولی تو همون MGS3 ما کاراکتر ایو رو داریم که صرفا کوجیما ازش بهره برداری جنسی می کنه:|:|:|
View attachment 152345

Eva در واقع حوا
snake هم مار

آن هنگام که خداوند آدم را از خاک آفرید و در بینی وی روح حیات دمید و آدم زنده شد، خداوند او را در باغی نهاد. در آن باغ از هر درختی رویاند و در وسط باغ، درخت معرفت نیک و بد را رویاند. خداوند آدم را امر فرمود از تمامی درختان باغ بجز درخت معرفت بخور؛ چراکه هنگامی که از درخت معرفت بخوری خواهی مرد. خداوند خواب سنگینی بر آدم نهاد و از دنده وی حوا را به وجود آورد. روزی مار نزد حوا آمده به وی گفت: آیا خداوند براستی فرموده است که از تمامی درختان باغ نخورید. زن گفت از تمامی میوه ها می توانیم بخوریم بجز میوه ای که در وسط باغ است. خداوند فرموده است آن را نخورید و لمس نکنید چون سبب مرگ شما می شود. مار به زن گفت خوردن از میوه آن سبب مرگ نمی شود بلکه هنگامی که از آن بخورید چشمان شما باز می شود و همانند خداوند آگاه و دانا می شوید. پس زن از آن خورد و به شوهرش نیز داد. آن گاه چشمان هر دو ایشان باز شد و فهمیدند که عریان هستند و برگ های درخت انجیر بر خویش آویختند. (سفر پیدایش، ۲۲ ۷ / ۲)، (همان، ۸-۱ / ۳)

کوجیما این داستان برعکس روایت می کنه
این بار حوا است که با جذابیت های جنسی snake گول می زنه

ویچر / هوی رین / مس افکت همه چیز ( داستان و روند داستانی / پایان ها / سرنوشت شخصیت ها / رابطه ها و ............) به انتخاب گیمر وابسته است

از زوم کردن روی باسن خانوم موقع لباس عوض کردن گرفته تا موقعیت های دیگه؟
همه این موارد انتخابی بود . گیمر می تونست R1 زوم کنه یا نکنه
ظاهرا شما زیاد R1 می زدی بزرگوار :D

مشکل کوایت چیه ؟
چطور کوجیما می تونه اون شخصیت رو اون جوری که دوست داشته طراحی کنه بعد دراکمن نمی تونه ؟
مشکل من با اینه که صرفا دارید واسه تلو استثنا قائل می شید و اونور هر کی هر کاری کنه اوکیه فقط اینجا چون عزمتون جزمه باید بکوبیدش یه چیزایی می گید .
بعدشم خدا ازتون نگذره که آدمو مجبور می کنید واسه اینکه تو یه بحث منطقی بخواد جلو بره بازی و بازی ساز مورد علاقه شو بکوبه :D( منظورم MGS3 و کوجیماست ) :D یعنی خودزنی ازین بزرگتر تا حالا تو عمرم نکردم :-"

همه این اتفاقات در بازی های دیگه هم رخ داده و چیز جدیدی نیست :D ولی چرا گیر ملت به تلوی بدبخت و دراکمن رسیده ؟

الان برای من هنوز سواله که چطور یک خانمی در یک دنیای اهریمنی و میون اون همه دشمن بزرگ و غول آخر های خفن و کلی جک و جونور دیگه دست به این کارها میزنه

حالا کلی رقص و بزن و بکوب های دیگه که راه مینداخت بماند.
الان سوال این که این خانم مشکل روحی روانی داره؟ مخش معیوبه؟ هزار تا عیب و ایراد دیگه که هیشکی نیومد ازش بپرسه چرا ؟ چون وسط کلی اهریمن زنانگی خودشو حفظ کرده و دوستان با دیدنش صفا کردن اب از لب و لوچشون چکیده :D یکی هم نیست بپرسه این چه بساطیه تو این وضعیت
این فقط یک نمونشه

چطور کوجیما می تونه اون شخصیت رو اون جوری که دوست داشته طراحی کنه بعد دراکمن نمی تونه ؟
مشکل من با اینه که صرفا دارید واسه تلو استثنا قائل می شید و اونور هر کی هر کاری کنه اوکیه فقط اینجا چون عزمتون جزمه باید بکوبیدش یه چیزایی می گید .
بعدشم خدا ازتون نگذره که آدمو مجبور می کنید واسه اینکه تو یه بحث منطقی بخواد جلو بره بازی و بازی ساز مورد علاقه شو بکوبه :D( منظورم MGS3 و کوجیماست ) :D یعنی خودزنی ازین بزرگتر تا حالا تو عمرم نکردم :-"
اما در نهایت چه اتفاقی افتاد ؟
جنجال های زمان عرضه و اون همه توهین که به کوجیما شد به کنار
حتی 5 سال بعد از عرضه بازی به خاطر کوایت اینجا و توییتر هنوز دارن کوجیما مورد عنایت قرار می دن :|
در مورد دارکمن حتی یک نفر به طراحی هاش ایراد گرفته ؟
همه این اتفاقات در بازی های دیگه هم رخ داده و چیز جدیدی نیست :D ولی چرا گیر ملت به تلوی بدبخت و دراکمن رسیده ؟

الان برای من هنوز سواله که چطور یک خانمی در یک دنیای اهریمنی و میون اون همه دشمن بزرگ و غول آخر های خفن و کلی جک و جونور دیگه دست به این کارها میزنه

حالا کلی رقص و بزن و بکوب های دیگه که راه مینداخت بماند.
الان سوال این که این خانم مشکل روحی روانی داره؟ مخش معیوبه؟ هزار تا عیب و ایراد دیگه که هیشکی نیومد ازش بپرسه چرا ؟ چون وسط کلی اهریمن زنانگی خودشو حفظ کرده و دوستان با دیدنش صفا کردن اب از لب و لوچشون چکیده :D یکی هم نیست بپرسه این چه بساطیه تو این وضعیت
این فقط یک نمونشه
هدف اون بازی مشخص

هدف دراکمن چیه ؟
152352

اون فلش بک ابی برای من خیلی دردناک بود. جایی که با owen وارد آکواریوم میشن. با وجود این که تمام تلاش owen این بود که حتی برای لحظه ای ابی انتقام رو فراموش کنه و بیخیال تمرین های wlf بشه اما این آروم و قرار نداشتن ابی به وضوح مشخص و نشون میده که به هیچ عنوان نمیتونه از لحظاتی که داره لذت ببره و در واقع مست انتقام شده. ( مثل یکی از خاطرات جورنال الی که از خوشحال بودن لحظه ای احساس بدی کرده بود)
در آخر نگاه غمگین owen و موندن در آکواریوم و برگشتن ابی به تمرین ها خیلی خوب به تفاوت این شخصیتی هر دو و دلیل تموم شدن رابطه عشقیشون اشاره میکنه.
کل بازی یه تراژدی دردناکه واقعا که هر انسانی رو میتونه روزها درگیر کنه ! همین الان من رسیدم خونه جول ! خوب واقعا خود کارگردان جوری سناریو رو چیده که به نظرم تا اواسط بازی هر مخاطبی به خون abby تشنه میشه . حالا اصلا کاری به اون پیش زمینه ذهنی و نسخه اول هم که نداشته باشیم . نحوه برخورد جول و abby ، نجات دادن جون abby توسط جول ، بعد از اون شکنجه کردن جول توسط abby ، سلاخی کردنش و التماس های الی ! پاشیدن مغز جول و اون صوت کر کننده و نهایتا نشون دادن قبر جول! رفتن تو خونه جول و دیدن این عکس تو قاب روی میز جول :
Screenshot_20200707-185957_WhatsApp.jpg
خوب وقتی همه اینارو کنار هم‌میذاریم میبینیم مخاطب به خون abby تشنه میشه قطعا .و دقیقا این میزان عصبانیت و حس انتقام به قدری زیاد میشه که وقتی تو اواسط بازی میخوایم با بعد عمیق تری از شخصیت abby اشنا بشیم یه مقدار مسئله سخت و سنگین میشه و خیلی ها نمیتونن باهاش کنار بیان. من هنوزم معتقدم هم استراکچر هم یه سری پلات ها میتونست تغییر کنه تا مخاطب کمتر اذیت بشه و فرصت فکر کردن و انالیز کردن اتفاقات تو بازی رو داشته باشه. حتی نیل نامرد :Dپلات برخورد جول و abby رو هم‌جوری رقم زده که نشون بده جول واقعا ادم بدی نیست و مستحق شکنجه شدن به اون شکل نیست ! ولی باید شکنجه شدنشو ببینیم . تا جایی که اوون شاکی میشه میاد بالا سر abby داد و بیداد میکنه که تموم کن این کثافت کاریتو !

اما در نهایت چه اتفاقی افتاد ؟
جنجال های زمان عرضه و اون همه توهین که به کوجیما شد به کنار
حتی 5 سال بعد از عرضه بازی به خاطر کوایت اینجا و توییتر هنوز دارن کوجیما مورد عنایت قرار می دن :|
در مورد دارکمن حتی یک نفر به طراحی هاش ایراد گرفته ؟

هدف اون بازی مشخص

هدف دراکمن چیه ؟
View attachment 152352
آفرین
از همون طریقی که به نتیجه و هدف اون بازی دست پیدا کردی و برات مشخص شده، اصولا باید به هدف دلست هم پی ببری و بتونی بسنجی
همون اندازه که اون برات قابل حل هست اصولا اینم باید قابل حل باشه.
+
وقتی در اشاره به بایونتا میگی اون بازی و در اشاره به دلست میگی دراکمن، نشون میده کمی برای رسیدن به هدف مقاومت میکنی و شخص رو بیشتر از محتوا مورد بررسی قرار میدی که خب این درست نیست.

لول بخاطر نقد TLOU2، دلقک های ریست ارا
انگری جو رو Deplatform کردن.:))
اسکیل اپ هم که قبلا بن کرده بودن.:))
میتونن خودشون و فروم دوزاریشون خوش باشن:)
رفتارهای ریست ارا رو با مقادیری تفاوت میتونی در همین بازیسنتر هم پیدا کنی:D یعنی بغیر از شاید 2-3 نفر از طرفدارای بازی که سعی کردن بحث درست و منطقی با مخالفان بازی داشته باشن، بقیه بدون استثنا فقط دنبال کوبیدن اشخاص منتقد هستن تا اینکه اصلا گوش بدن طرف چی میگه. از همین پست های چند صفحه آخر بخوبی میشه دید که یه سری اصلا توان خوندن پست های بقیه رو هم ندارن:D یه بنده خدایی یه چیز در مورد داستایوفسکی و الهام گیری از اون گفت اینجا همه گفتن واااای داری یه گیم رو با داستایوفسکی مقایسه میکنی تو چقدر فلانی ای هیتر بدبخت:D یعنی در این حد وضع داغونه ها. بقیه منتقدهای بازی هم که با انواع و اقسام برچسب ها گل بارون شدن که دیگه نیازی به توضیح نیست:D البته لطف کردن برای یه عده بسیار کوچیکی این حق رو قائل شدن که از بازی خوششون نیاد اونم چون سلیقشون یه طوریه مگرنه ایراد اساسی که نمیشه به بازی گرفت:D
خود این جماعت فرصت داشته باشن از صد تا ریست ارایی بدترن چون فقط دنبال انگ زدن و حذف کردن اونایی هستن که با نظرشون مخالفن بجای اینکه دنبال بحث کردن باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or