اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
به هر دلیلی از بازی و سازنده اش خوشتون نمیاد، اکی.
دیگه گل به خودی نزنید، همه میدونن که کوجیما یکی از منحرف ترین بازیساز های تاریخه، کسی که اسم شخصیت اصلی بازیش «مار جامد» هست. کسی که میاد احمقانه ترین و مسخره ترین دلیل ممکن رو میاره که پوشش کرکتر هاشو توجیه کنه و جالبه که قبل از عرضه به ملت هم تیکه میندازه که از حرفاتون شرمنده میشین وقتی بازی رو انجام بدین.
والا تنفس با پوست از، پرورش اندام یک زن در آخرالزمان، اونم توی 4 سال، در سن حدودای 15 یا 16 سالگی(طوری که توی دنیای واقعی خیلی از بدن ساز ها توی این تایم فریم به همچین بدنی نمیرسن.)کرکترها دقیقا براساس پیشینه و انگیزشون عمل میکنن میشه
تاپیک خیلی فانه خدایی فکر کن دارن از همچین کامنت هایی که نیل گذاشت دفاع میکنن !! نقد بوده اونا معنی نقد هم فهمیدیمنیاز به تایید کسی نیست ، محتوای کامنت های اون افراد کاملا مشخص میکنه ، چه جور آدمایی هستن و چرا دارن تهدید میکنن ... هیچ نقدی من تو اون کامنت ها نمیبینم ...
اگه کسی با محتوای اون کامنت ها موافقه و صحیح میدونه ، خودشم جز همون دسته هایی که نیل دراکمن نوشته قرار میگیره ،، استثنا و تبصره هم ندارد ...
آخه ابی از اول هم نی قلیون نبوده که بگیم یه دفعه متحول شده!والا تنفس با پوست از، پرورش اندام یک زن در آخرالزمان، اونم توی 4 سال، در سن حدودای 15 یا 16 سالگی(طوری که توی دنیای واقعی خیلی از بدن ساز ها توی این تایم فریم به همچین بدنی نمیرسن.)
وقتی که تستسترون و هزار تا فاکتور دیگه و غیره برای رسیدن به همچین بدنی هم دسترس نیست، منطقی تر نباشه...مطمئنن Absurd تر هم نیست.
مثل این میمونه یکی توی ناتی داگ فت*یش همچین زنی رو داشته و دوست داشته ازش یک صحنه هایی( ) رو به تصویر بکشه...Oh Wait
آخه ابی از اول هم نی قلیون نبوده که بگیم یه دفعه متحول شده!
از همون دوران نوجوونی ساختار بدنش اون مدلی بوده و یه حالت توپُر و درشتی داشته. واقعاً عجیب نیست کسی که توی دوران TLoU اونطوری بوده (عکس سمت راست)، بعد از چند سال که به شکل دیوانهواری ورزش کرده تبدیل بشه به عکس سمت چپ.
--------------------
واقعاً مقایسه زنهای TLoU2 با زنهای آثار کوجیما هم چیز عجیبیه! بچههایی که من رو میشناسن میدونن چقدر عاشق کارهای کوجیما هستم، ولی از قدیم معروف بوده به ژانگولربازی با خانومها! در حدی که وقتی یه یادداشتی برای Death Stranding نوشتم، یه تیکه هم اشاره کردم که این دفعه خوشبختانه زیاد از این کارها انجام نداده و فقط یه صحنه خاص داره که اون هم توجیه داستانی کاملی داره. برعکس یه سری از اتفاقات MGS که... استغفرالله!
طراحی شخصیتهای زن TLoU2 واقعاً به نظرم مشکل خاصی نداره. برعکس خیلی از بازیها، هیچکدوم برای جذب مخاطب طراحی نشدن که در اوج زیبایی و ملوسی باشن و آدم تا ببینه عاشقشون بشه. ابی که حتی انگار اون اوایل لیکها بهش میگفتن ترنس، چون هیکلش درشت بوده. دینا طراحی زشتی نداره، ولی خیلی هم خوشگل و عجیب غریب نیست و همینجا بهش لقب دماغ دادیم! مِل هم طراحیش به شدت شبیه یه زن معمولی هست که آدم هر روز توی کوچه و خیابون میبینه و اصلاً حالتی شبیه خیلی از شخصیتهای بازیهای کامپیوتری نداره که در اوج زیبایی هستن. بقیه زنها هم اکثراً همینطور هستن و جذابیت ظاهری خیلی بالایی ندارن.
از اون طرف از نظر ویژگیهای باطنی، اتفاقاً خیلی زنانگی دارن. از الی که عاشق بچه هست و روابطش با دینا، تا خود دینا که اواخر بازی تبدیل شده به یه مادر نمونه و آدم قشنگ میتونه حس کنه که از اون حالت شر و شور دخترونه در اومده و به یه آرامشی رسیده. از مل که به فکر حفظ همسرش هست تا بعد از به دنیا اومدن بچهشون بتونن زندگی خوبی کنار همدیگه داشته باشن و سر این قضیه با ابی درگیری هم پیدا میکنه تا خود ابی که برخلاف ظاهر درشتش، خیلی هم بی عیب و نقص نیست و توی بازی با ترسهاش آشنا میشیم یا روندی که توی رشد شخصیتش دیده میشه و به خاطر لِو دست به خیلی کارها میزنه، کم و بیش شبیه غریزههای یه مادر یا شاید خواهر بزرگتر هست.
انصافاً نمیفهمم چه نکته خاصی داره! چون بازوهاش بزرگتر شده بریم حمله کنیم صفحه نیل دراکمن فحش بدیم؟!
دوستان معترض هستن چرا نیل مخفی کرده جول میمیره ، باید تو تریلرها هم مرگ جول هم انتقامنگرفتن الی رو نشون میداده بازو که به کنار...انصافاً نمیفهمم چه نکته خاصی داره! چون بازوهاش بزرگتر شده بریم حمله کنیم صفحه نیل دراکمن فحش بدیم؟!
خیلی از بازیها در طول ساخت با تغییرات زیادی توی ظاهر شخصیتهاشون مواجه میشن. همین الی هم توی نسخه اول قرار بود یه شکل دیگهای باشه (شبیه الن پیج) و توی اولین تریلر بازی کلاً قیافهش یه مدل دیگه بود، ولی بعداً طراحیش عوض شد. چیز عجیبی نیست واقعاً.
شاید اشتباه میکنم از این زاویه ولی فک کنم این همون شاتی باشه که از تریلر 2017 معرفی شد.آخه ابی از اول هم نی قلیون نبوده که بگیم یه دفعه متحول شده!
از همون دوران نوجوونی ساختار بدنش اون مدلی بوده و یه حالت توپُر و درشتی داشته. واقعاً عجیب نیست کسی که توی دوران TLoU اونطوری بوده (عکس سمت راست)، بعد از چند سال که به شکل دیوانهواری ورزش کرده تبدیل بشه به عکس سمت چپ.
شاید اشتباه میکنم از این زاویه ولی فک کنم این همون شاتی باشه که از تریلر 2017 معرفی شد.
چون در بازی اصلی ابی خیلی بیشتر باف شده:
View attachment 152437
اصلا حرفی که زدم آریا سر حمله نبود.
منظورم اینکه توی دنیای آخرالزمانی نزدیک به غیرممکنه حالا هرچقدرم دیوانه وار ورزش کنی، بازم همچین بدن و عضلاتی برای یک خانم بدست نمیاد.
یعنی واقعا فک میکنی همچین بدنی طبیعی بدست میاد؟شوخی میکنی نه؟
زدن بدن یک خانم که بدنسازی حرفه ایی زنان هست رو اسکن کردن، که اونم غیرممکنه بدنش با تمرین خالی بدست بیاد، دیگه توی آخرالزمان رسما LOL.
باز توی سال 2017 منطقی تر بود ولی الان دیگه مافوق اغراق آمیزه!
خلاصه میگم همونقدر که جریان کوایت اغراق آمیزه و تخلیه، جریان ابی هم هست.
اون همه گوشت قرمز و سینه مرغ رو ندیدی
اون همه جیره غذایی اضافه برای جنگجوهارو ندیدی
اون باشگاه مجهز رو ندیدی
اتفاقا بود لولنه دیگه ندیده ، اینایی که میگی تو کاتسین ها و لیک ها نبود که ...
چطور نفهمدی اون اسنایپره تامی بود؟یا همین اسنایپر که اینقدر نفرت توی ادم ایجاد می کرد بعد من واقعا انتظار داشتم الان ابی تیکه تیکه ش کنه بذارش لای نون سنگک بخورتش اما خیلی مسخره پرتش کرد توی اب فکر کنم اصلا طرفم نمرد.
چطور نفهمدی اون اسنایپره تامی بود؟