PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

الان ترتیب بازی‌های ND واستون چجوریاس؟
برا خود من:
TLOUP2
U4
TLOU
U2
LL
U1
U3

:D

الان برای اینطوریه

Tlou p2

Other unimportant games :D
شوخی بود
.........
Tlou p2
Tlou p1
Uncharted 2
Uncharted lost legacy
Ctr
Uncharted 4
Crash 3 warped
Uncharted 3
Crash 2
Uncharted 1

هیچ کدوم از j&d ها رو هم بازی نکردم ،، یعنی یکیشون رو چند ساعت بازی کردم اصلا خوشم نیومد ، دیگه سمت هیچ کدومشون نرفتم

نمیشه با قاطعیت گفت بروس بود فلان طور میشد
بروس سر انچارتد۴ هم بود ولی بازم انچارتد۲ رو اکثرمون خفنتر میدونیم

شرایط خاص لست۱ (اولین نسخه بودن، داستان سرراست تر و .....) برای شماره ۲ به نحو دیگه ای بوده و با قاطعیت نمیشه چیزی گفت

.

دیگه خودت باید منظورم رو بگیری :-" سر همین آنچارتد هم بود که بروس رفت و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکرد :دی

• Like
Reactions: Arima Kishou
اول از اینکه بگم تعریفتون از واژه "قهرمان" چیه؟ اینکه بازی کاری کنه که شما به یک کارکتر سمپاتی داشته باشی دلیل نمیشه بگیم این قهرمان‌سازیه. قهرمان عموما کسی رو میگن که بیشتر کارهاش مثبته و دیگران رو بر خودش ارجح میدونه. طرف زده کل مردم دنیا رو به خاطر دخترش نابود کرده بعد میگی فقط یه اشتباه کرده؟ خب کدوم کار جول دقیقا قهرمانانه بوده؟ اون اول که قاچاقچیه و جلوترش هم سر بحث زمستون ببین چطوری افراد رو برای فهمیدن جای الی سلاخی میکنه، اینکه این کارکتر رو دوست داریم ربطی به این نداره که قهرمانه. تهشم مثل یکی از اون افرادی که سلاخیشون کرده بود توی نسخه اول، کشته شد. توی آیریش‌من مثلا کارکتر فرانک برای شما تبدیل به الگو میشه؟ چقدر کارهای درست انجام میده؟ اتفاقا اون هم قهرمان نیست و یک انسان معمولیه. ساختارشکنی هم داریم توی ویدیوگیم راجبش بحث می‌کنیم. میشه ۳ تا بازی با همچین موضوعی رو نام ببرید؟
دقیقاً!
توی همون اولین لحظات TLoU1 هم اتفاقی می‌افته که نشون میده جول بیشتر از اینکه یه قهرمان کلیشه‌ای باشه که به فکر نجات دنیا و همه مردم هست، یه مرد خونواده‌دوسته که نزدیکان خودش رو به بقیه ترجیح میده، مثل میلیون‌ها انسان دیگه.
همون اوایل بازی که تامی داره رانندگی می‌کنه و جول و سارا توی ماشین هستن، یه خونواده با بچه کنار جاده وایسادن و التماس می‌کنن نگه دارین ما هم سوار بشیم. تامی می‌خواد نگه داره ولی جول میگه برو. تامی میگه بابا اینا بچه دارن، ولی جول میگه ما هم بچه داریم. حتی سارا هم میگه جای خالی توی ماشین هست، ولی باز جول میگه ولشون کن برو.

همین چیزاست که TLoU رو برای من قشنگ می‌کنه. کاراکتری داره که اصلاً آدم فرشته‌مانند و عجیب غریبی نیست و کارهایی هم ازش سر زده که هیچ قهرمان کلیشه‌ای انجام نمیده، ولی با این حال عاشقش هستیم و هم توی نسخه اول خیلی دوستش داشتیم و هم کشته شدنش توی نسخه دوم خیلی رومون تأثیر گذاشت. حتی شخصیت جول بعد از نسخه دوم برای یه عده مثل من جذاب‌تر از قبل هم شد.
یا مثلاً توی نسخه دوم که ابی می‌زنه شخصیت محبوب ما رو می‌کشه، ولی باز خیلی‌ها مثل من بعد از مدتی که بیشتر باهاش آشنا میشن بهش حق میدن که اون کینه رو به دل گرفته باشه و به فکر انتقام افتاده باشه. اصلاً مفهومش این نیست که ابی برای ما محبوب‌تر از جول هست! ولی توجیهش برای اون اقدام رو هم قبول می‌کنیم.

الان ترتیب بازی‌های ND واستون چجوریاس؟
برا خود من:
TLOUP2
U4
TLOU
U2
LL
U1
U3

:D

کار خیلی سختیه. بر اساس تجربه نهایی خودم بخوام بگم

TLOU
Crash 1 (از یه پیر دنیای گیم انتظار دیگه‌ای دارید؟ :دی)
U2
U3
TLOU2
U:LL
U4
Jak 1
Crash 2
Crash 3
Jak 2
Jak 3

میگم این صحنه اگه تو بازی بود چی میشد ?

View attachment 153111
این تو بازی هست دیگه ! ارت هارو که انلاک کنی این هست :D اگه منظورت اینه دمو درست میکردن شامل جمع کردن جنازه جول و گریه و زاری و اینا که استودیو رو خود شما به اتیش میکشیدی اونوقت :D چون بازی کردن نصف بازی با abby به مراتب سخت تر میشد :D

این تو بازی هست دیگه ! ارت هارو که انلاک کنی این هست :D اگه منظورت اینه دمو درست میکردن شامل جمع کردن جنازه جول و گریه و زاری و اینا که استودیو رو خود شما به اتیش میکشیدی اونوقت :D
این شاتی هست که از همون آرت گرفتم :دی منظورم همون بود که گفتی :-"

یه نظرسنجی میذاشتید بعد از انجام بازی. دوست داشتید داستان ضعیف تر بود ولی جول زنده میموند یا همینطوری که هست رو بهتر میدونید!
من خودم ترجیح میدادم جول زنده بمونه. هرچند به لحاظ خفن بودن داستان قوی ترین بازی ای بود که انجام دادم

این فوق العاده بود ، حتما بخونیدش

r/thelastofus - Anyone else put off by the heterosexual agenda in this game?

این تیکش شاهکاره

I was playing this with my seven year old, and after a couple of murders, dog stabbings, and blowing off people's heads, I had to take him out of the room when Owen and Mel kissed. It's just ridiculous we can't have family friendly entertainment anymore
:lol::lol::lol:

دیگه خودت باید منظورم رو بگیری :-" سر همین آنچارتد هم بود که بروس رفت و دیگه پشت سرش رو هم نگاه نکرد :D
اگر منظورت اینه که رو بازی تاثیر نذاشته به خاطر بحث با نیل و .... اینا در حد حدسه و تا حالا چیزی نشنیدیم.
کما اینکه هم خودش چیزی نگفته هم همه جا اسشم اومده به عنوان کارگردان و هم اینکه بعد ناتی جای دیگه ای نرفته و به نظر مسیر دیگه ای میره..... .

خلاصه اینکه درسته بروس خیلی تاثیر بزرگی داشت رو شماره ۱ ولی بازم قطعی نمیشه گفت که اگر شماره ۲ هم بود چی میشد (موثر هم بود باز ولی اون قسمتایی که اکثر مشکل دارن مثه کشته شدن جویل و تنفر از ابی فک نکنم چندان فرق میکرد.....قطعی نمیشه خلاصه چیزی گفت)

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or