PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

احساس میکنم این خرسر و بچشو از بازی نهایی حذف کردن
:D

View attachment 153095

View attachment 153096
بهتر! :-" اون طوری باید برای بچه خرس یتیم هم افسردگی می‌گرفتیم و دیگه ترکیبش با بدبختی‌های قبلی بیچاره‌مون می‌کرد! :(
حالا این خرسه نمی‌دونم جریانش چی بوده، ولی یه گرازی رو از اواخر بازی حذف کردن. :دی توی دفترچه خاطرات الی در بخش مزرعه یه چیزی تو این مایه‌ها نوشته که رفته بودم شکار و یه گرازی رو زدم. گرازه روی زمین افتاده بود و داشت جون می‌داد و دوباره یاد جول افتادم. :(
قرار بوده یه بخش کامل در مورد این گزار توی بازی باشه با گیم‌پلی و اینا، ولی در نهایت حذفش کردن و فقط دو تا طرح هنری ازش مونده:

توی یه بخشی از مراحل ساخت بازی هم قرار بوده به جای گراز، یه گوزن توی اون بخش باشه که اون هم خبری ازش نشده:

من مخالف این نیستم که یه گوشه مارکت هم این بازی ها باشن اتفاقا شدیدا استقبال میکنم. من فوق العاده با فضای دارک و غمگین و داستان های تیره حال میکنم :D اتفاقا خیلی هم خوبه

ولی استودیوها بیخیال IP های قدیمی بشن و یه بازی جدید با این محوریت تولید کنند. IP قدیمی که سراسر قهرمان بازی و ... هست رو نمیشه تغییرش بدی به اسم تغییر داستان و گند بزنی توش :-" بهتره یه بازی جدید درست کنن و بذارنش همون گوشه مارکت تا در کنار اون بازیهایی که واقعا بازی هستن این داستان های غم انگیز رو هم سالی یک بار تجربه کنیم

=====================

به شخصه من خودم توی بار دوم بازی به هیچ وجه نتونستم صحنه مرگ جوئل رو تحمل کنم و skip کردم و دیگه هیچ وقت هم نمیتونم اون صحنه رو ببینم =((
نگران نباش
این اتفاق برای بازیهایی مثه gow که با قهرمانشون معنی پیدا میکنن نمی افته ...بیفته هم مثه tlou نمی افته
چون تو دنیای tlou مردن برای همه طبیعی و محتمله و اتفاقا همینکارو جذاب کرد

بارلوگ هم هیچ وقت نمیاد کریتوس رو مثه جویل بکشه

نگران نباش خلاصه

فنای واقعی ناتی داگ ... ؟؟؟
فن‌های اصیل ناتی داگ که دو ماه قبل از تجربه بازی (ماه آوریل!) پرونده‌ش رو بسته بودن و حکم اعدام نیل دراکمن رو هم صادر کرده بودن! :دی

amab_sadas.jpg

وقتی میگم خیلی از دوستانی که شاکی هستن (نه همه‌شون) قبل از تجربه‌ی بازی تکلیفش رو مشخص کرده بودن، به خاطر همین چیزاست. :دی

فن‌های اصیل ناتی داگ که دو ماه قبل از تجربه بازی (ماه آوریل!) پرونده‌ش رو بسته بودن و حکم اعدام نیل دراکمن رو هم صادر کرده بودن! :D

amab_sadas.jpg

وقتی میگم خیلی از دوستانی که شاکی هستن (نه همه‌شون) قبل از تجربه‌ی بازی تکلیفش رو مشخص کرده بودن، به خاطر همین چیزاست. :D

ولی خداییش شعارش کم بیراه نیست :))

یعنی با رفتن دراکمن به initiative فنای واقعی ps و nd با یک تیر به دو هدف میرسند... >:)
ای فن واقعی! :دی نیل هر جای دیگه بود اگه برمی‌گشت به ناشرش می‌گفت می‌خوام یکی از اصلی‌ترین ایکان‌های کنسولتون رو به فجیع‌ترین حالت ممکن بکشم، احتمالا لپشو می‌کشیدن می‌گفتن برو دنبال بازیت! :دی پس سعی کن با یه تیر همون یه هدف رو در نظر داشته باشی و خیلی طماع نباشی. مثلا اگه خیلی فن واقعی هستی می‌تونی شبا آرزو کنی نیل دراکمن سکته کنه بمیره تا ناتی‌داگ از شرش خلاص بشه.

فن‌های اصیل ناتی داگ که دو ماه قبل از تجربه بازی (ماه آوریل!) پرونده‌ش رو بسته بودن و حکم اعدام نیل دراکمن رو هم صادر کرده بودن! :D

amab_sadas.jpg

وقتی میگم خیلی از دوستانی که شاکی هستن (نه همه‌شون) قبل از تجربه‌ی بازی تکلیفش رو مشخص کرده بودن، به خاطر همین چیزاست. :D
البته محمد رفیق صمیمی خودمه ،، چیزی که میگه جدی نیست ... ولی خب باید این دیدش به دراکمن رو اصلاح کنم ...

ولی خداییش شعارش کم بیراه نیست :))
به جان خودم ، به جان هر کی که میگی این بازی فراتر از شاهکاره :D جان من اگه تجربش نکردید یبار فقط یبار برید تو گیم پلی بازی ببینید چی ساختن این لعنتیا :D

مطمئن باش اگه خراب کرده بودن من خودم اولین نفری میشدم که پاچشونو میگرفتم چون پارت ۱ حکم خدای گیمو برام داره :D

به جان خودم ، به جان هر کی که میگی این بازی فراتر از شاهکاره :D جان من اگه تجربش نکردید یبار فقط یبار برید تو گیم پلی بازی ببینید چی ساختن این لعنتیا :D

مطمئن باش اگه خراب کرده بودن من خودم اولین نفری میشدم که پاچشونو میگرفتم چون پارت ۱ حکم خدای گیمو برام داره :D
خودش از بازی راضی بوده و ده داده :D

نگران نباش
این اتفاق برای بازیهایی مثه gow که با قهرمانشون معنی پیدا میکنن نمی افته ...بیفته هم مثه tlou نمی افته
چون تو دنیای tlou مردن برای همه طبیعی و محتمله و اتفاقا همینکارو جذاب کرد

بارلوگ هم هیچ وقت نمیاد کریتوس رو مثه جویل بکشه

نگران نباش خلاصه
سر همین ریبوت هم بی‌چاره‌ش کردن اینقدر بهش گفتن از TLoU کپی کردی. من که بی‌نهایت خوشحالم از اینکه مستقیما از بازی مورد علاقه‌م الهام گرفته، و بنظرم با وجود تمام شباهتایی که بین دو تا بازی بود، اما در نهایت بارلاگ یه دنیای کاملا جدا از TLoU خلق کرد. قشنگ می‌دونست فرق بین الهام گرفتن و تقلید کردن چیه.
آخر همین نسخه مشخص می‌شه کریتوس قراره به احتمال خیلی زیاد تو نسخه‌ی بعدی کشته بشه. حالا بیا عزیزانی که اون نقاشی رو ندیدن رو توجیه کن که بابا، کریتوس از همون نسخه‌ی اول قرار بوده بمیره و مرگش ربطی به مرگ جول نداشته. "نه کوری تا دید نیل جول رو کشت خواست کپی کنه برا همین کریتوس رو کشت! [-("

خلاصه چه دماری از روزگار بارلاگ دربیارن ملت بعد از کشته شدن کریتوس! :)) اونم داستان جالبی بشه احتمالا.

سر همین ریبوت هم بی‌چاره‌ش کردن اینقدر بهش گفتن از TLoU کپی کردی. من که بی‌نهایت خوشحالم از اینکه مستقیما از بازی مورد علاقه‌م الهام گرفته، و بنظرم با وجود تمام شباهتایی که بین دو تا بازی بود، اما در نهایت بارلاگ یه دنیای کاملا جدا از TLoU خلق کرد. قشنگ می‌دونست فرق بین الهام گرفتن و تقلید کردن چیه.
آخر همین نسخه مشخص می‌شه کریتوس قراره به احتمال خیلی زیاد تو نسخه‌ی بعدی کشته بشه. حالا بیا عزیزانی که اون نقاشی رو ندیدن رو توجیه کن که بابا، کریتوس از همون نسخه‌ی اول قرار بوده بمیره و مرگش ربطی به مرگ جول نداشته. "نه کوری تا دید نیل جول رو کشت خواست کپی کنه برا همین کریتوس رو کشت! [-("

خلاصه چه دماری از روزگار بارلاگ دربیارن ملت بعد از کشته شدن کریتوس! :)) اونم داستان جالبی بشه احتمالا.
منم همون اول بازی میخواستم بارلوگ را از .... آویزون کنم از بس بازی شبیه تلو شده بود :دی اما بعد که بازی جلو رفت مخصوصا بعد از اون صحنه ملاقات با دوست قدیمی کلا ورق برگشت.

نوع مرگ خیلی مهمه و مرگ کریتوس باید در خور این شخصت افسانه ای ویدیو گیم باشه :دی کریتوس دیگه جوئل نیست :-"

هر وقت تونستی به ملت بفهمونی که ابی ترنس نیست و الی کشته نشده ... و اونا یه مشت لیک فیک بوده (بازی منتشر شده) .. میتونی اینم بهشون بفهمونی که کوری از همون اول استراکچر سه گانه رو چیده بود و اگه کریتوس کشته شد ، داستانش۲۰۱۴ نوشته شده نه ۲۰۲۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or