اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
البته کریتوس هم گناهانی داشته عا انسانهای بیگناه زیادی رو سلاخی کرده عواقب داره خبمنم همون اول بازی میخواستم بارلوگ را از .... آویزون کنم از بس بازی شبیه تلو شده بود اما بعد که بازی جلو رفت مخصوصا بعد از اون صحنه ملاقات با دوست قدیمی کلا ورق برگشت.
نوع مرگ خیلی مهمه و مرگ کریتوس باید در خور این شخصت افسانه ای ویدیو گیم باشه کریتوس دیگه جوئل نیست
شک نکن همینی که میگی میشه. بارلاگ نوچهی نیل دراکمن نیست که منتظر باشه هر کاری اون کرد اینم بکنه! این بدبخت دو دفعه یکی از مهمترین فرنچایزهای تاریخ صنعت بازی رو به بهترین شکل ممکن از بن بست کشید بیرون با خلاقیتش. اون نقاشی از یه مرگ حماسی و غمانگیز خبر میداد و بعید میدونم قرار باشه چیزی غیر از این به تصویر کشیده بشه.نوع مرگ خیلی مهمه و مرگ کریتوس باید در خور این شخصت افسانه ای ویدیو گیم باشه کریتوس دیگه جوئل نیست
البته کریتوس هم گناهانی داشته عا انسانهای بیگناه زیادی رو سلاخی کرده عواقب داره خب
شک نکن همینی که میگی میشه. بارلاگ نوچهی نیل دراکمن نیست که منتظر باشه هر کاری اون کرد اینم بکنه! این بدبخت دو دفعه یکی از مهمترین فرنچایزهای تاریخ صنعت بازی رو به بهترین شکل ممکن از بن بست کشید بیرون با خلاقیتش. اون نقاشی از یه مرگ حماسی و غمانگیز خبر میداد و بعید میدونم قرار باشه چیزی غیر از این به تصویر کشیده بشه.
به جان خودم ، به جان هر کی که میگی این بازی فراتر از شاهکاره جان من اگه تجربش نکردید یبار فقط یبار برید تو گیم پلی بازی ببینید چی ساختن این لعنتیا
مطمئن باش اگه خراب کرده بودن من خودم اولین نفری میشدم که پاچشونو میگرفتم چون پارت ۱ حکم خدای گیمو برام داره
واییی چه بامزه ای شماای فن واقعی! نیل هر جای دیگه بود اگه برمیگشت به ناشرش میگفت میخوام یکی از اصلیترین ایکانهای کنسولتون رو به فجیعترین حالت ممکن بکشم، احتمالا لپشو میکشیدن میگفتن برو دنبال بازیت! پس سعی کن با یه تیر همون یه هدف رو در نظر داشته باشی و خیلی طماع نباشی. مثلا اگه خیلی فن واقعی هستی میتونی شبا آرزو کنی نیل دراکمن سکته کنه بمیره تا ناتیداگ از شرش خلاص بشه.
نوشتم اگه بازیش نکردی ؟ اول کامل بخونش بعد اینجوری ریپلایی کنچتون شما تا یکی حرف میزنه سریع فکر میکنید طرف بازی نکرده
تو این تاپیک هر وقت یه حرفی زده شده پنکه های دور بالا سریع زدن به صحرای یوتوب و بازی نکردن و عدم دسترسی به PS4 و ...
نکنید این کار رو
تو تاپیک امتیازات بازی های PS4 هستنوشتم اگه بازیش نکردی ؟ اول کامل بخونش بعد اینجوری ریپلایی کن
خوب الان نظرت چیه ؟ بازیش کردی خوب بوده؟ بد بوده ؟ اخر نفهمیدم نظرت چیه
الان دیدمش ، اقا راضیم ازت قبل بازی کردن پایانش و اتفاقات داستان برات اسپویل شده بود ؟ برای من که تمام بازی از قبل اسپویل شده بودتو تاپیک امتیازات بازی های PS4 هست
اول از اینکه بگم تعریفتون از واژه "قهرمان" چیه؟ اینکه بازی کاری کنه که شما به یک کارکتر سمپاتی داشته باشی دلیل نمیشه بگیم این قهرمانسازیه. قهرمان عموما کسی رو میگن که بیشتر کارهاش مثبته و دیگران رو بر خودش ارجح میدونه. طرف زده کل مردم دنیا رو به خاطر دخترش نابود کرده بعد میگی فقط یه اشتباه کرده؟ خب کدوم کار جول دقیقا قهرمانانه بوده؟ اون اول که قاچاقچیه و جلوترش هم سر بحث زمستون ببین چطوری افراد رو برای فهمیدن جای الی سلاخی میکنه، اینکه این کارکتر رو دوست داریم ربطی به این نداره که قهرمانه. تهشم مثل یکی از اون افرادی که سلاخیشون کرده بود توی نسخه اول، کشته شد. توی آیریشمن مثلا کارکتر فرانک برای شما تبدیل به الگو میشه؟ چقدر کارهای درست انجام میده؟ اتفاقا اون هم قهرمان نیست و یک انسان معمولیه. ساختارشکنی هم داریم توی ویدیوگیم راجبش بحث میکنیم. میشه ۳ تا بازی با همچین موضوعی رو نام ببرید؟دوتا واژه باب شده تو تاپیک: ساختار شکن و قهرماننهمحور.
اولا که تا خرتناق قهرمان محوره Part II. چون زاویه دید تغییر میکنه که ما با شخصیت مقابل هم همذات پنداری کنیم میشه عدم قهرمان محوری؟! اینجا چون صرفا بزن بهادرای معصوم و در نهایت کاملا خوشبخت نیستند میشن عدم قهرمان محوری؟! شخصیتها مثبتن ولی اشتباه میکنن. میگید قهرمان محور نیست ضدقهرمانش کیه پس؟ lol
بماند که طیف قهرمان محور بودن و نبودن اونقد چیز مشخصی نیست ولی مثلا همین از فیلمای پارسال joker و irishman و parasite که شخصیتهای میشه گفت رسما "منفی" داشتند من سختمه بگم قهرمان محور نیستن اونوقت شما به این بازی که شخصیتهای مثبت داره(بدی نداریم فقط مثبتهایی هستند که اشتباه میکنند) و مخاطب نگرانشونه میگین قهرمان محور نیست؟
Part II از این لحاظ که میخواد از Vilainی که اول ساخته هم اعاده حیثیت کنه اتفاقا بیش از حد هم قهرمان محور حساب میشه!
اون ساختار شکنم(بگذریم از دهه نود و دهه بعدش تو سینما که رسما دل و رودهی این روایتها ریخته شد بیرون حتی تو جریان اصلی) فقط پیشنهاد میدم اگه اوضاع کرونا بهتر شد و جشنواره فیلم کوتاه تهران برگذار شد دوستان برن سانسای فیلمهای کوتاه ایرانی بشینن من خودم قول میدم حداقل ۱۵ ۲۰ تا فقط فیلم ببینن که توش یه واقعه همزمان داره از ۴تا نما روایت میشه یا زاویه دید ۶۶ شیش بار میچرخه و تو هر چرخش چیز جدیدی بهت میده(واقعا!). اتودهای نوجوونای انجمن سینمای جوانه که خدا حفظشون کنه.
حالا اگه ارزشی هم برای پروژهای به این بزرگی با مخاطب عظیم جریان اصلی داشته باشه این جور ساختارشکنیها(!)، در حالیه که خوب و خاص دربیاد که اینجا موفق نبوده و فرقی با اون نوجوونا نداره جز اینکه سرمایه بیشتری رو حیف و میل کرده و قراره آدمای بیشتریرو annoyed کنه با تکنیکای جانیوفتاده و تفکرات ناپخته و از آن خود نشده.
الان دیدمش ، اقا راضیم ازت قبل بازی کردن پایانش و اتفاقات داستان برات اسپویل شده بود ؟ برای من که تمام بازی از قبل اسپویل شده بود
بروس یکی از نوابغ صنعت گیمه و به شدت جاش خالیه. امیدوارم یه روزی دوباره در حال بازیسازی - ترجیحا تو همین ناتیداگ - ببینیمش. ولی خب مثل اینکه فعلا دوست داره با زندگیش کارای دیگهای بکنه و امیدوارم موفق باشه.ولی با قطعیت تمام میگم اگه بروس هنوز توی ناتی داگ بود لست 2 یه سر و گردن از اینی که الان هست بالاتر بود
دقیقا به هیچ وجه نمیشه با حدس و گمان قضاوت کرد. حتی سر Uncharted 4 هم نمیشه قضاوت درستی داشت. چون نیل و بروس هر دو وسطای پروسهی ساختش پروژه رو قبول کردن و حتی سر همونم میشه گفت اگه از اول خودشون بازی رو میساختن نتیجه فلان و بیسار میشد. تنها چیزی که میشه قاطعانه گفت، اینه که جای بروس و ایدههاش تو صنعت بازیسازی خالیه. همین.نمیشه با قاطعیت گفت بروس بود فلان طور میشد
بروس سر انچارتد۴ هم بود ولی بازم انچارتد۲ رو اکثرمون خفنتر میدونیم
شرایط خاص لست۱ (اولین نسخه بودن، داستان سرراست تر و .....) برای شماره ۲ به نحو دیگه ای بوده و با قاطعیت نمیشه چیزی گفت
.
نمیشه با قاطعیت گفت بروس بود فلان طور میشدمن فقط یکی دوتا تریلر از بازی دیدم و تمام بازی کاملا برام تازه بوده و بیچاره شدم مخصوصا تو اون صحنه جوئل. اصلا نمیتونم اون صحنه رو دوباره ببینم برا همین هم احساسم به دراکمن بیشتر شده
سر گاد هم همینطوری بودم فقط یه تریلری دیدم و تا یک سال بعد از عرضه بازی هیچی از بازی نمیدونستم و فوق العاده لذت بردم
در مورد بازی هم واقعا بینظیر هست. کسی اگه دو تا خط کد برای گیم پلی یه بازی نوشته باشه میفهمه این حجم از جزئیات در گیم پلی یه بازی یعنی یه جهنم کامل برای برنامه نویس ولی خب به داستان و .. انتقاد دارم و همه رو هم گفتم ولی دلیل نمیشه که عظمت بازی رو نبینم و امتیاز ندم.
ولی با قطعیت تمام میگم اگه بروس هنوز توی ناتی داگ بود لست 2 یه سر و گردن از اینی که الان هست بالاتر بود
واقعا خیلی حیف بود بروس آنقدر زود کنار کشید .. حداقل نرفت یه استودیو دیگه ،دلمون خوش باشه بازم کارای جدیدش رو میبینیمبروس یکی از نوابغ صنعت گیمه و به شدت جاش خالیه. امیدوارم یه روزی دوباره در حال بازیسازی - ترجیحا تو همین ناتیداگ - ببینیمش. ولی خب مثل اینکه فعلا دوست داره با زندگیش کارای دیگهای بکنه و امیدوارم موفق باشه.