اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
کلا همین یه سگ رو من تو بخش پایانی بازی یادم میاد ، کلیکر دست آموز بیشتر از سگ داشتن ...بعد میگن داریم بازی رو تو یوتوب دنبال میکنیم
پ.ن: ویدیو در حال clean up و روی درجه سختی very light گرفته شده. هیترها لطفا به هوش مصنوعی بازی ایراد نگیرید
View attachment 152830
در کل بازی تو بخش های دیگه به غیر داستان به نظر شخصی من 11 از 10 یا 21 از 20 هست ! یعنی گیم پلی ، گرافیک ، AI و level disign که بازی ارائه میده رو حداقل به این زودی ها هیچ شرکتی تا چند سال دیگه نمیتونه ارائه بده . تو تاپیک خود بازی هم گفتم کیفیت بیش از حد بازی تو تمام بخش ها گیمر ها رو بد عادت میکنه قطعا ! ولی خوب به داستان 10 نمیدم و از نظر شخصیم داستان نسخه اول خاص تر و بی عیب و نقص تر هست .میدونم با کدوم پلات ها مشکل داشتی در کل چند میدی به بازی ؟
نه یکی دیگه هم بود کلا رتلرها چند تا سگ سیاه خفن داشتنکلا همین یه سگ رو من تو بخش پایانی بازی یادم میاد ، کلیکر دست آموز بیشتر از سگ داشتن ...
جلمههای خودت رو بخون دیگهچی میزنی شما
همین سگ هم آموزش دیده برای گشت زنی دیگه
من طرف حرفم اینه ابیگل فرصت نکرد با این گروه مبارزه کنه تا سگبکشه همون اول گرفتنش
الی رو هم چون همین ۱ سگ بود اصلا نزاشتمش تو لیست در کل از سگ کشی سگهای آموزش دیده رو میگم که به الی حمله میکنن و توی بازی زیاد بودن
به خود تو سگ حمله کنه چیکار میکنی داره میاد تیکه پارت کنه میگی نازی جیگری
ابیگل سگ نکشت چون جلوش سگی نبود بهش حمله کنه
درگیری با مذهبی ها که سگ نداشتن
درگیری با ولف ها وسط جنگ بود سگ نبرده بودن
درگیری با رتلرها هم که اصلا نداشت
من خودم یجوری با ابی حس گرفته بودم که توی اون جزیره سعی میکردم کلا wlfهارو نکشم و با مخفیکاری از کنارشون رد بشم(بازی یجورایی طراحی شده بود که این اجازه رو میداد مخصوصا تو این قسمتها). و بعد از یک سکانس کشت و کشتار هم لو به ابی میگه که تو زدی ولفهارو کشتی ولی نمیدونم چرا جواب ابی رو یادم نمیاد و سر کشتن سرفایتها هم خیلی بین ابی و لو بحث میشه توی بازی و همینطوری کشکی نبود کشتنشون. لو هم مادرش رو از قصد نمیکشه و فقط هلش میده که مادرش سرش میخوره به لبه و قصد کشتنش رو نداره حقیقتا. حقیقتش دراکمن فکر نکنم آدم لامذهبی هم باشه و مخصوصا اینکه اعتقاداتش رو اشاره هم میکنه. سرفایتها مذهبی افراطی هستن و متفاوتن.من چند روز پیش تمام کردم
داستان به نظرم واقعا فراتر از یه بازیه
نوع روایت دراکمن خیلی پرمحتوا تر از کات سین های بازی های دیگس و میشه گفت کات سین ها رو تبدیل کرده به سکانس های سینمایی و دقت فوق العاده بالایی توی دکور و نورپردازی و تدوین بازی کرده و ثانیه ای رو بدون هدف پر نکرده
ولی من چند تا مشکل دارم
یکی اینکه
ابی چیور اینقدر راحت رفقاش رو میکشه!!؟خیلی راحت میتونستن این قسمت ها رو جوری طراحی کنند که ابی فقط دوستاش زخمی یا بیهوش کنه چطور اینقدر راحت دست به کشتار هم تیمی هاش میزنه؟؟
و در مقابل لیو چطور اینقدر با کشتار هم ولایتی هاش به دست ابی راضیه؟؟ اصلا منطقی نیست
ثالثا لیو چطور اینقدر راحت ننشو میکشه؟؟
رابعا مادر لیو مگه از سنگ ساخته شده بوده؟؟ خب پسرته مگه میشه مادر این شکلی باشه؟؟ چرا اینقدر شرقی ها احمق و بی رحم معرفی میشن؟؟ یه سری مذهبی دوزاری بی عقل! یعنی دراکمن نشون میده زره ای اعتقادات براش مهم نیست و حتی دست به تخریب و تمسخر میزنه!! آخه کلشو تراشیده باید کشته بشه؟؟
یکی مثل من که هم حق رو به جوئل میده، هم الی و هم ابی تکلیفش چیه؟حالا با تمام این اوصاف دم اونایی که حق رو به abby دادن گرم . من مشکلی ندارم ولی به شرطی که سال ۲۰۱۳ هم حقو به جول و نجات الی نمیدادن !
تنها بازیی که امیدوارم ادامش ساخته نشه همینهولی تو شماره سوم دیگه بازگو کردن یک داستان تکراری جذابیتی نداره که بخوان برن پسر یکی از این NPCها رو بیارن برای انتقام ممکنه هم بیارن و طرف مثلا موقع مرگش داد بزنه : چون بابام رو فلان جا کشتی انتقام خونش رو میگیدم و پخ...بزنند بکشنش ولی قرار نیست تا ابد همین چرخه موضوع داستانشون باشه و همین رو هی روایت کنند!
خوب تو دیگه میری قرار میگیری تو دسته خاص ترین ها من قبلا همگفتم میشه واقعا ساعت ها و روزها راجع به داستان این بازی ایده پردازی کرد و همشونم میتونن درست یا غلط باشن . چون داستان بازی از نظر من ایراد تکنیکالی به هیچ وجه نداره . حتی صحبتی که راجع به تغییر استراکچر هم میکنم اگه به خود دراکمن بگی قاعدتا جوابش اینه که دوست داشته یه حس دو گانه و چرخش ۱۸۰ درجه ای تو مخاطب ایجاد کنه و با تغییر استراکچر این اتفاق نمی افتاده . در نهایت این چیزی بود که ما از نیل و استودیو سازنده گرفتیم و همونطور که قبلا هم گفتم هر ساختار شکنی تاوان های خودشو خواهد داشت . ولی من تحسین میکنم این شجاعت هارو و امیدوارم ادامه داشته باشه.@Kiami
یکی مثل من که هم حق رو به جوئل میده، هم الی و هم ابی تکلیفش چیه؟
در اصل حق با همشونه و حق با هیچکس نیست! کل اتفاقاتی که افتاده به خاطر خودخواهی هاشون هست! و هر بلایی سرشون اومده به خاطر انتخاب های خودشون بوده و باید آمادگیش رو میداشتن!
در مورد ارزش جون بقیه، کل حرف بازی و حرف های تبلیغاتیه بازی(دشمن ها اسم دارن و با هم صحبت میکنند و به مرگ هم واکنش نشون میدن تو گیم پلی و ...) روی همینه که آره جون تک تک اونا ارزش داره و هر کدومشون زندگی خودشون رو داره!
ولی داستان قرار نیست داستان تک تک اونا رو بگه!(نمیتونه بگه!)
بازی فقط داستان زندگی یکی از این هزاران NPC رو روایت میکنه! (حالا با شخصیت های همراه، چندتا از این NPCها )
بابای ابی چه اون دکتر میبود، چه یه سرباز فایرفلای،چه هرکس دیگه ای ، آخرش بازم حق انتقام رو داشت!
ولی تو شماره سوم دیگه بازگو کردن یک داستان تکراری جذابیتی نداره که بخوان برن پسر یکی از این NPCها رو بیارن برای انتقام ممکنه هم بیارن و طرف مثلا موقع مرگش داد بزنه : چون بابام رو فلان جا کشتی انتقام خونش رو میگیدم و پخ...بزنند بکشنش ولی قرار نیست تا ابد همین چرخه موضوع داستانشون باشه و همین رو هی روایت کنند!
نه اتفاقا نمیره تو دسته خاص ترین ها، دقیقا درستش همینه که حق با همه هست و با هیچکس نیست، والا منم از اول همینو گفتم ولی تو هی اصرار داری بگی مثلا من عاشق ابی هستم و میگم حق فقط با ابی هخوب تو دیگه میری قرار میگیری تو دسته خاص ترین ها من قبلا همگفتم میشه واقعا ساعت ها و روزها راجع به داستان این بازی ایده پردازی کرد و همشونم میتونن درست یا غلط باشن . چون داستان بازی از نظر من ایراد تکنیکالی به هیچ وجه نداره . حتی صحبتی که راجع به تغییر استراکچر هم میکنم اگه به خود دراکمن بگی قاعدتا جوابش اینه که دوست داشته یه حس دو گانه و چرخش ۱۸۰ درجه ای تو مخاطب ایجاد کنه و با تغییر استراکچر این اتفاق نمی افتاده . در نهایت این چیزی بود که ما از نیل و استودیو سازنده گرفتیم و همونطور که قبلا هم گفتم هر ساختار شکنی تاوان های خودشو خواهد داشت . ولی من تحسین میکنم این شجاعت هارو و امیدوارم ادامه داشته باشه.
من کی این اصرارو کردم ؟ بازم که برات توضیح دادم باز به من اینو میگی ؟ نه به پیر به پیغمبر منم از اول حرفم همین بود دقیقا که هدف داستان همینه که تعادل ایجاد کنه. به abby حق بدیم به الی هم حق بدیم و ...حالا این وسط یه سریا نمیتونن به بعضی از کاراکتر ها حق بدن حتی مقداری که بازم میگم کاملا به سلیقه و برداشت متفاوت شخص برمیگرده. از روز اولم گفتم و همچنان تاکید میکنم بخشی از داستان هر بازی کاملا سلیقه ای و نمیشه صفر و صدی بهش نگاه کرد.بعضی ها دوست دارن کاراکتر مورد علاقشون قهرمانانه بمیره ! بعضی ها مثل من و تو دوست داریم جول همینجوری که مرد بمیره و واقع گرایانه پسندیم و همزمان با هم که جلو میرفتیم و صحبت میکردیم پسندیدیم . و هزاران نکته اختلاف سلیقه ای دیگه ... چیزی که پر واضحه اینه که نیل دراکمن کارشو به خوبی انجام داده و این یعنی اختلاف سلیقه ای که من و تو در یه قسمت هایی از شخصیت ها و داستان با هم داریم.نه اتفاقا نمیره تو دسته خاص ترین ها، دقیقا درستش همینه که حق با همه هست و با هیچکس نیست، والا منم از اول همینو گفتم ولی تو هی اصرار داری بگی مثلا من عاشق ابی هستم و میگم حق فقط با ابی ه
پس چرا بهش میگی میری تو دسته خاص ترینها ؟ اینکه میگه من به همشون حق میدم خب درست ترین برداشت از داستانه .من کی این اصرارو کردم ؟ بازم که برات توضیح دادم باز به من اینو میگی ؟ نه به پیر به پیغمبر منم از اول حرفم همین بود دقیقا که هدف داستان همینه که تعادل ایجاد کنه. به abby حق بدیم به الی هم حق بدیم و ...حالا این وسط یه سریا نمیتونن به بعضی از کاراکتر ها حق بدن حتی مقداری که بازم میگم کاملا به سلیقه و برداشت متفاوت شخص برمیگرده. از روز اولم گفتم و همچنان تاکید میکنم بخشی از داستان هر بازی کاملا سلیقه ای و نمیشه صفر و صدی بهش نگاه کرد.بعضی ها دوست دارن کاراکتر مورد علاقشون قهرمانانه بمیره ! بعضی ها مثل من و تو دوست داریم جول همینجوری که مرد بمیره و واقع گرایانه پسندیم و همزمان با هم که جلو میرفتیم و صحبت میکردیم پسندیدیم . و هزاران نکته اختلاف سلیقه ای دیگه ... چیزی که پر واضحه اینه که نیل دراکمن کارشو به خوبی انجام داده و این یعنی اختلاف سلیقه ای که من و تو در یه قسمت هایی از شخصیت ها و داستان با هم داریم.
اخیش بلاخره الان میتونم حرف و منظورمو بهت برسونم چون سوال عالی و به موقعی کردی همین که تونسته بهشون حق بده میره تو دسته خاص ترین ها دقیقا . چون داستان اینو از ما میخواد که به همشون حق بدیم و با همشون همزادپنداری کنیم . ولی در مورد بعضی شخصیت ها به نظر و سلیقه شخصی من موفق عمل نمیکنه . به خاطر همینم خیلی ها نمیتونن به همشون حق بدن . حالا هر کسی بتونه این حس رو به طور مساوات در خودش تقسیم کنه واقعا تو گروه خاص ها میره از نظر من .پس چرا بهش میگی میری تو دسته خاص ترینها ؟ اینکه میگه من به همشون حق میدم خب درست ترین برداشت از داستانه .
فقط اون تیکه که راجع به فرزند هفت سالهش توضیح داده! خیلی خوب بود!