بازی Cockpit View هم داره ؟
یکی از باهال ترین بازی و پر حیجانی هست که تا حالا بازی کردم. خوشم اومد که تقلیدی نیست
همین که نیترو نداره باهاله
منو یاده فیلم death race میندازه
حتما باید خون بپاچه به درو دیوار شما بگین وحشیانه ؟؟ خوب این گیم هست . خوب سبک همونه نه؟death race وحشيانه هست اين اونقدر وحشيانه و خشن نيستش!
آره برا منم جالب بود. ديدم ..... بدون دليل اچيومنت داد تعجب كردم ولي بعدش ديدم زده صفر GS خيلي باحال بود.امروز اولین اچیومنت بدون امتیاز گیم اسکورمو گرفتم !! :cheesygri
تنوع حالت مراحل هم زیاده به این زودیا تکراری نمیشه![]()
امیر حسین تو هم عشق نمای داخل کابنیا ! :biggrin1: هر Racing ـی که میاد همین سوالو میپرسی ! :biggrin1:بازی Cockpit View هم داره ؟
آره برا منم جالب بود. ديدم ..... بدون دليل اچيومنت داد تعجب كردم ولي بعدش ديدم زده صفر GS خيلي باحال بود.
متاسفانه بازی یه ایراداتی داره که مانع میشه که بازی شاهکار باشه ولی در کل هر کی بازیش نکنه ضرر کرده. در ضمن امتیازای بازی اصلا کم نیست!اصلامن قبلا دمو بازی گرفته بودم هرروز بازی میکردم
الان که بازی گرفتم دارم میرم واقعا عالی هستش
فقط موندم چرا سایت ها بهش امتیاز کمی دادن :confused::confused::confused:
خب من ميخواستم اسپويل نشه برا بقيم اتفاق بيفته آخه خيلي جالب بود.نه اتفاقاً بدون دلیل هم نبود. من که کوبیدم به یه در بسته این اچیوه آزاد شد. یه جورایی زبون درازی بود بهم !! :laughing: خودمم خندم گرفت همه ی اچیوا برای درست انجام دادن یه کاریه این واسه مسخره کردنه گیمر :biggrin1: