Split/Second | Xbox360

بازی چنتا باگ داره برای ضدحال زدن
وقتی که یه ماشین که نزدیکتون هستو بترکونین صحنه اسلوموشن میشه و دوربین برای نیم ثانیه برمیگرده به سمت ماشین حریف و اینجا شما کنترل ماشین خودتو نداری و کافی سر یه پیچ باشی تا تو هم به عاقبت همون ماشینه دچار بشی !!

من یه چیز جالب تو hint های لودینگ دیدم که نوشته بود اچیومنت هایی که میگیرید روی بدنه ماشینتون ثبت میشه........ حالا کسی تا حالا دیده همچین چیزی رو؟؟؟؟!!!:eek:

همونجایی که داری ماشینتو انتخاب میکنی دوربینو دوره ماشینت بچرخون میبینی

راستی اگه مثل من مریضین و دوست دارین همه مسابقات مختلف رو اول بشین تو اپیزودهای آخر به مشکل برمیخورین بد!!
این حرفت باعث شد امروز کلی بد روندم !! از 12 ایونتی که رفتم 3تاشو اول شدم :biggrin1: کمی بیشتر توضیح میدی . البته توی اسپویلر

من که خیلی باهاش حال کردم
در کل فکر نمیکنم کسی مثل من این بازی رو تجربه کرده باشه بعدا یک عکس از خودم در حال بازی میندازم حالشو ببرید
یک صندلی حرفه ای بازی با داشتن یک ووفر و 2 تا اسپیکر قوی توخودش جلوی lcd و بغیر از صدای صندلی صدای دالبی 5.1 حرفه ای یاماها. هر چی بازی گرفتم بازی نکرده گذاشتم کنار فقط این بازی خوراکه. شبا میام خونه نیم ساعت بازی کینم ولی تا صبح سر درد دارم از بس با صدای بلند بازی میکنم. وای چه حالی میده .

:cheesygri
چی بگم والا! فقط به خاطر این گفتم چون وقتم خیلی پر فقط میخوا بازی های نابی رو بازی کنم! نمیخوام بازی های متوسط و حتی کمی خوب رو بگیرم! بازی هایی مثل RDR رو من حاضر حتی orginal اش رو بخرم!
حالا گفتم نظر دوستان رو درباره ی این بازی بدونم. همین.;)

من اصلا به امتیاز واینا کاری ندارم..
لطفا بگین این بازی میتونه ما رو به اندازه یا کمی کمتر از برن اوت سرگرم کنه؟؟؟؟
سلام ...
به نظر من بازی فوق العاده ای هست BO:P که افتضاح بود ولی BO های قبلی خوب بودن این بازی سرگرم کننده و هیجان انگیزتر هست به همه پیشنهاد میکنم بازی کنن حتی کسانی که تابحال اصلا سمت بازی های رسینگ نرفتن.

بسیار بسیار خوشحال شدم انتهای بازی نوشت ادامه دارد!

سلام ...
به نظر من بازی فوق العاده ای هست BO:P که افتضاح بود ولی BO های قبلی خوب بودن این بازی سرگرم کننده و هیجان انگیزتر هست به همه پیشنهاد میکنم بازی کنن حتی کسانی که تابحال اصلا سمت بازی های رسینگ نرفتن.

بسیار بسیار خوشحال شدم انتهای بازی نوشت ادامه دارد!

حامد جان کاملا با حرفت موافقم..........
راستی چند تا از مسابقاتو اول شدی؟؟؟؟؟
من کل مسابقات رو به اضافه تمام قسمت جایزه اش رو اول شدم.......واقعا کلش رو بتونی اول بشی خیلی اعصاب میخواد ولی خب دو تا اچیومنت خوشگل 50 تایی برای اول شدن تو قسمت جایزه و یدونه 130 تایی برای اول شدن تو کل مسابقات بهتون میده..........:biggrin1:

راستی چند تا از مسابقاتو اول شدی؟؟؟؟؟

سلام ...
من تمام مسابقات را اول شدم الان هم دارم روی چندتا اچیومنت ها مثل طی کردن مسافت 1,081 miles یا Wreck 1000 rivals و چند تای دیگه کار میکنم اینم بگم اگر انتهای یک مسابقه رتبه شما تغییر کرد بازی را restart نکنید چون مسافت و یا نابود کردن ماشین ها براتون حساب نمیشه وقتی مسابقه تمام شد try again کنید وگرنه این 2 تا اچیومنت زمانگیر میشن درست مثل من :biggrin1:

15e1ca4a8c95428eb33b.jpg

سلام ...
من تمام مسابقات را اول شدم الان هم دارم روی چندتا اچیومنت ها مثل طی کردن مسافت 1,081 miles یا Wreck 1000 rivals و چند تای دیگه کار میکنم اینم بگم اگر انتهای یک مسابقه رتبه شما تغییر کرد بازی را restart نکنید چون مسافت و یا نابود کردن ماشین ها براتون حساب نمیشه وقتی مسابقه تمام شد try again کنید وگرنه این 2 تا اچیومنت زمانگیر میشن درست مثل من :biggrin1:

15e1ca4a8c95428eb33b.jpg

ایول حامد جان...........کارت درسته اصلا فکر نمیکردم اینقدر تو بازی ماشینی اوستا باشی........من که کم اوردم..........:biggrin1:
راستی بالاخره دیروز تونستم بازی رو 1000 بکنم .......واقعا وقت گیر هست گرفتن اچیومنتهای مثل Wreck 1000 rivals باید شونصد دفعه بری تا تازه خیلی بترکونی تو یه مسابقه بین 10-15تا ماشین رو خرد کنی که اونم در بهترین حالتش هست........
من کلا از این بازی بیشتر از Blur خوشم اومد.به خاطر پویایی محیط ها استرس جذابی که ایجاد میکنه و از هم مهمتر درست و بجا استفاده کردن از قدرت تخریب محیط برای پیشی گرفتن از حریفها هست........;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or