ar22
کاربر سایت
حتما باید خون بپاچه به درو دیوار شما بگین وحشیانه ؟؟ خوب این گیم هست . خوب سبک همونه نه؟
اره خب از اون لحاظ شما راست ميگي.
حتما باید خون بپاچه به درو دیوار شما بگین وحشیانه ؟؟ خوب این گیم هست . خوب سبک همونه نه؟
من یه چیز جالب تو hint های لودینگ دیدم که نوشته بود اچیومنت هایی که میگیرید روی بدنه ماشینتون ثبت میشه........ حالا کسی تا حالا دیده همچین چیزی رو؟؟؟؟!!!
این حرفت باعث شد امروز کلی بد روندم !! از 12 ایونتی که رفتم 3تاشو اول شدم :biggrin1: کمی بیشتر توضیح میدی . البته توی اسپویلرراستی اگه مثل من مریضین و دوست دارین همه مسابقات مختلف رو اول بشین تو اپیزودهای آخر به مشکل برمیخورین بد!!
توضیح نمیخواد که. اول شدن تو بعضی ایونت ها خیلی سخته. بخصوص توی اپیزودهای آخراین حرفت باعث شد امروز کلی بد روندم !! از 12 ایونتی که رفتم 3تاشو اول شدم :biggrin1: کمی بیشتر توضیح میدی . البته توی اسپویلر
فکر کردم منظورت اینه که اول شدن باعث سخت تر شدنش میشه !! :biggrin1:توضیح نمیخواد که. اول شدن تو بعضی ایونت ها خیلی سخته. بخصوص توی اپیزودهای آخر
الحق که ما ایرانی ها درست بشو نیستیم !!آقا این بازی ارزش خریدن داره؟؟ به آدم حس رانندگی میده؟ جذاب هست؟
چرا 7.5 گرفت؟
حرف آخر: بخرم یا نخرم؟

سلام ...من اصلا به امتیاز واینا کاری ندارم..
لطفا بگین این بازی میتونه ما رو به اندازه یا کمی کمتر از برن اوت سرگرم کنه؟؟؟؟
سلام ...
به نظر من بازی فوق العاده ای هست BO:P که افتضاح بود ولی BO های قبلی خوب بودن این بازی سرگرم کننده و هیجان انگیزتر هست به همه پیشنهاد میکنم بازی کنن حتی کسانی که تابحال اصلا سمت بازی های رسینگ نرفتن.
بسیار بسیار خوشحال شدم انتهای بازی نوشت ادامه دارد!
راستی چند تا از مسابقاتو اول شدی؟؟؟؟؟
سلام ...
من تمام مسابقات را اول شدم الان هم دارم روی چندتا اچیومنت ها مثل طی کردن مسافت 1,081 miles یا Wreck 1000 rivals و چند تای دیگه کار میکنم اینم بگم اگر انتهای یک مسابقه رتبه شما تغییر کرد بازی را restart نکنید چون مسافت و یا نابود کردن ماشین ها براتون حساب نمیشه وقتی مسابقه تمام شد try again کنید وگرنه این 2 تا اچیومنت زمانگیر میشن درست مثل من :biggrin1:
![]()