timemachine2029
کاربر سایت
یعنی بهتر شد یا بدتر؟...ممنون
نظرم راجع به گرافیک بازی عوض شد
همیشه عشقم چنین درجه ای بوده . به خصوص تو حالت های مخفی کاری .او در مورد realistic mode گفته:" بازی در این درجه به شدت سخت خواهد بود. شما باید مخفی کاری کنید. تنها 2 گلوله، شما را خواهد کشت. توانایی و استقامت دشمنان نیز مافوق تصور است."
نیما جان SC یعنی مخفی کاری . اگه از مخفی کاری خوشت نمیاد اصلا بازی نکنمن از مخفی کاری صرف خوشم نمیاد پس اون حالت رئال رو اصلا بازی نخواهم کرد
یه دفعه در یک جمله میگفت شما مورد عنایت قرار خواهید گرفت.:biggrin1:او در مورد realistic mode گفته:" بازی در این درجه به شدت سخت خواهد بود. شما باید مخفی کاری کنید. تنها 2 گلوله، شما را خواهد کشت. توانایی و استقامت دشمنان نیز مافوق تصور است."
به گفته او، بازی در این حالت نزدیک به 30 ساعت به طول خواهد انجامید.
شهاب من از مخفی کاری صرف خوشم نمیاد ! وگرنه دمت جیزه دیگه :biggrin1: یعنی ما SC تا حالا بازی نکردیم نمیدونیم چیه ؟نیما جان SC یعنی مخفی کاری . اگه از مخفی کاری خوشت نمیاد اصلا بازی نکن
شهاب من از مخفی کاری صرف خوشم نمیاد ! وگرنه دمت جیزه دیگه :biggrin1: یعنی ما SC تا حالا بازی نکردیم نمیدونیم چیه ؟
تو میتونی تو حالت نرمال و یاهارد کمی بازی رو اکشن تر کنی در حالی که مخفی کاری هم میکنی ولی تو حال رئال کل بازی میشه مخفی کاری من از این خوشم نمیاد :biggrin1: