Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

نمیدونم نظره من این هست یا بقیه دوستان هم مثل من فکر میکنن؟
دموها و تریلرهایی که من دیدم خیلی ظعیف و ... بودن
بعد این همه انتظار و تاخیر فکر میکنم بازم یه بازیه سره هم بندی شده دیگه رو ببینیم مثل خیلی از عنوانهایی که اواخر اومدن

جالب اینجاست تو بیشتر سایت ها این بازی جز کاندید های بهترین بازی E3 بوده و تونسته بیشتر طرفدارهاش رو با اون تریلر های E3 راضی کنه !!!

بعد این همه انتظار و تاخیر فکر میکنم بازم یه بازیه سره هم بندی شده دیگه رو ببینیم مثل خیلی از عنوانهایی که اواخر اومدن
بله...
الان بحث سر اینه که اون تریلر اولیه تو e3 اصلا real هست یا نه اون وقت شما میگی....
.............
من کلا یه مشلک دارم اونم قیافه ی سمه !! من هرچی فکر میکنم میبینم تو هر شماره به بی ربط ترین شکل ممکن تغییر قیافه پیدا کرده !!-اصلا هم به سنش ربطی نداره-

من کلا یه مشلک دارم اونم قیافه ی سمه !! من هرچی فکر میکنم میبینم تو هر شماره به بی ربط ترین شکل ممکن تغییر قیافه پیدا کرده !!-اصلا هم به سنش ربطی نداره-
به نظر من قیافه ی سم تو سه شماره ی اول تغییره زیادی نداشت.اون یه ذره ای هم که داشت بخاطر پیشرفته گرافیکیه بازی بود.تغییره عمده تو چهره ی سم مربوط به double agent بوده.
من که خیلی DA رو قبول ندارم:biggrin1:,یعنی خیلی بهم حال نداد.حالا چراشو نمیدونم.ولی مثل اینکه سازنده های بازیم با من هم عقیده بودن:smile:.چون قیافه ی سم تو conviction خیلی شبیه قیافش تو pandora tomorrow :love:ه.حالا کمی پیرتر.

من دقيقا برعكس شما از تمام دموها وتريلرهايي كه ديدم لذت بردم و به نظرم خيلي عالي بود و احتمال ميدم اكثر كساني هم كه ديدن با من هم عقيده هستند حالا شما نميدونم چه چيزيش خيلي ضعيف به نظرت اومده كه ميگي بعد اين همه انتظار بازي سره هم كردن.

من دقيقا برعكس شما از تمام دموها وتريلرهايي كه ديدم لذت بردم و به نظرم خيلي عالي بود و احتمال ميدم اكثر كساني هم كه ديدن با من هم عقيده هستند حالا شما نميدونم چه چيزيش خيلي ضعيف به نظرت اومده كه ميگي بعد اين همه انتظار بازي سره هم كردن.

دوست عزیز هر کسی با دیده خودش به هر چیزی نگاه میکنه
برای همین هم نظر انسانها متفاوت هستن
البته بستگی به توقع و انتظار شما از اون چیز هم داره
که تو این بحث توقع من خیلی بیشتر از این حرفها بود;)

چی چی بحث سر اینه که تریلر e3 ریل بوده :-":-":-":laughing::laughing::laughing::sick:

یارو خودش داره واسه ی جمعیت بازی میکنه بعد میگن بحث سر اینه که ریله یا نه :laughing::laughing::-"

چی چی بحث سر اینه که تریلر e3 ریل بوده :-":-":-":laughing::laughing::laughing::sick:

یارو خودش داره واسه ی جمعیت بازی میکنه بعد میگن بحث سر اینه که ریله یا نه :laughing::laughing::-"

فکر میکنم بد متوجه شدید
منظور دوستان این بوده که سطح کار پایین هست
به نظر من بهتره که بی طرف برخورد کنیم و واقع گرا باشیم

همین الان تریلر گیم پلی E3 رو دیدم فقط میتونم بگم WoW !!!
عجب چیزی بود !
خدایی انتظار همچین گیم پلی روونی رو هم داشتم ولی این خیلی فراتر از انتظار من بود .

آخرین ویرایش:

به به...به به
واقعا یه مترجم فارسی به فارسی داره برای دوستان مورد نیاز میشه تو سایت....

بله...
الان بحث سر اینه که اون تریلر اولیه تو e3 اصلا real هست یا نه اون وقت شما میگی....
.............
مترجم اگه من اشتباه فهمیدم بگو منظورت چیه ؟!:-"

مترجم اگه من اشتباه فهمیدم بگو منظورت چیه ؟!:-"
سلام
با اجازه از اقا کوروش
ایشون این جمله رو:
در جواب اونی که گفته بود:
دادن.
منظورشون هم این بود که" بازی اصلا ضعیف نبود "
حالا اینو با کنایه گفتن...;)
دیگه از این ساده تر نتونستم توضیح بدم...:biggrin1:

به نظر من که بزرگترین دشمن و Antifan :cheesygri این بازی با دیدن اون گیم پلی E3 اب از لب و لوچش اویزون شد. نمونه بارزش یکی از دوستان بنده که فقط PS3 داره با دیدن اون دمو تصمیم به خرید یه 360 گرفت. من خودم از وقتی دیدم دیگه نمیتونم به هیچ بازیه دیگه ای فکر کنم و همش این میاد تو ذهنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or