Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

اونوقت این چجور واقعیتیه ؟
منظورشما رو از این پست نفهمیدم.از نظر شما واقعیت اینه با 40 تا تیر نمیری و وقتی که از بقل گوش دشمن رد میشی شما رو نبینه و ... .:mad:
نیازی به گلایه از این بخش نیست مجبورتون که نکردن اون درجه سختی رو برین ولی برای بعضی خیلی جالبه که طوری بازی کنن که خیلی به واقعیت نزدیک باشه.

چرا گرافیکش اینطوریه؟ اول فک کردم از این روتوش شده هاس و CG بعد دیدم یا هکتور!، یارو داره بازی میکنه !!.
مخفی کاریش هم در حد اندازه کارهای اسپیلبرگ کار شده :دی.

منظورشما رو از این پست نفهمیدم.از نظر شما واقعیت اینه با 40 تا تیر نمیری و وقتی که از بقل گوش دشمن رد میشی شما رو نبینه و ... .
نیازی به گلایه از این بخش نیست مجبورتون که نکردن اون درجه سختی رو برین ولی برای بعضی خیلی جالبه که طوری بازی کنن که خیلی به واقعیت نزدیک باشه.
اگر بگم LOL اونوقت ....
ولش کن
برادر من منظور من این بود که این چجور واقعیتیه که خودت با 2 تا تیر می میری ولی دشمنات ابر آدمن !!!
نقل قول از GENE :
او در مورد realistic mode گفته:" بازی در این درجه به شدت سخت خواهد بود. شما باید مخفی کاری کنید. تنها 2 گلوله، شما را خواهد کشت. توانایی و استقامت دشمنان نیز مافوق تصور است."

اونوقت دوستان یه مشکلیه
اگه بخوایم برای گرفتن اعتراف از هر نفر انقدر طولش بدیم اونوقت بازی زیاد طولانی نمیشه؟
اون یه قسمتای خاصه که اعتراف میگیری! قرار نیست تک تکه دشمنارو شکنجه بدی که:biggrin1:

چرا گرافیکش اینطوریه؟ اول فک کردم از این روتوش شده هاس و CG بعد دیدم یا هکتور!، یارو داره بازی میکنه !!.
مخفی کاریش هم در حد اندازه کارهای اسپیلبرگ کار شده :دی.
آقا فریدون این عکسا که شما گذاشته بودید گرافیکش در حد Splinter Cell 1 هم نبود:biggrin1:
قضیه چیه؟

نمیدونم نظره من این هست یا بقیه دوستان هم مثل من فکر میکنن؟
دموها و تریلرهایی که من دیدم خیلی ظعیف و ... بودن
بعد این همه انتظار و تاخیر فکر میکنم بازم یه بازیه سره هم بندی شده دیگه رو ببینیم مثل خیلی از عنوانهایی که اواخر اومدن

نمیدونم نظره من این هست یا بقیه دوستان هم مثل من فکر میکنن؟
دموها و تریلرهایی که من دیدم خیلی ظعیف و ... بودن
بعد این همه انتظار و تاخیر فکر میکنم بازم یه بازیه سره هم بندی شده دیگه رو ببینیم مثل خیلی از عنوانهایی که اواخر اومدن
من برعکس! اون تریلر آخریی که دیدم واقعا باهاش حال کردم! (همونی که از تو پنجره می پره داخل و.........;))

دوستان یه سوال فنی دارم.:biggrin1:
غلظت مخفی کاری این بازی به غلیظی نسخه های قبلیش هست؟:biggrin1:

من احتمال می دم که مخفی کاری این نسخه ، نسبت به نسخه های قبلی کمتر باشه . فکر کنم Ubi بخواد راه MGS رو طی کنه تا موفق باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or