مگه غیر اینه؟ این تنها بازیکه حتی یک نفر از حضورت با خبر بشه کلکت کندس و کار به الرت ملرت هم نمیکشه .سایت فرانسوی JeuxVideo.com، این بازی رو (کلا سری SC) بهترین بازی Stealth معرفی کرده
همینوطورهمگه غیر اینه؟ این تنها بازیکه حتی یک نفر از حضورت با خبر بشه کلکت کندس و کار به الرت ملرت هم نمیکشه .
میترسیم بیشتر در موردش بحث بشه داستان بازی رومنس بشه :biggrin1:درمورد همین صحبت کنید بد نیست. ادامه کار رو بسپرید به دوستان در یوبی .
یه پیشنهاد !!! شما برو اون تریلر گیم پلی Beyond good &evil 2 رو ببین خیلی توپ است :biggrin1:یه گیم پلی از بازی دیدم خداییش دلم نیومد در موردش اینجا پست ندم
خداییش گیم پلی بازی خیلی گیرا و جذاب بود گرافیک و فیزیک بازی هم خوب بود من که راضی بودم البته مطمئنم از این بهتر هم میشه داستان بازی هم که دیگه اخرشه پس این دفعه هم با یک شاهکار طرفیم من که لحظه شماری میکنم
از وقتی این گیم پلی رو دیدم دیگه هیچ بازی بهم نمیچسبه فقط امیدوارم دوباره عرضه بازی رو عقب نندازن
اولا نشون که نداد دستگیر شده دوما سم فیشری که از اول تصاویرشو دادن کدومه دیگه؟! همون تریلر سال 2007 ؟!آخر تریلری که پخش شد ، نشون داد که سم رو پلیسا محاصره کردن.می گم شاید ببرنش زندان،بعد که از زندان آزاد شد اون سم فیشری بشه که از اول تصاویرشو داده بودن.???
فکر کنم سازنده هاش گفتن اون سم رو فراموش کنین!منم گفتم محاصرش کردن،گفتم شاید دستگیر شه،بعدم اون سمی که اول ریش داشت و ضایع بود.