Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

گرافیک خیلی کمه !!!
فکر نکنم تو نسخه ی پایانی این باشه !!!
گرافیک بازی رو فقط شما زیر سئوال بردی تا این لحظه که از E3 09 میگزره و این همه نقد و پیش نقد و برسی ازش منتشر شده. اون جلو یه بنظرم اضافه کن تا مجبور نشیم پست بدیم.

از این حرفها قبل از عرضه ی یه تریلر درست حسابی زیاد زده میشه !!!
وقتی یه تریلر کامل اومد همین دوستان دست به دهان میمونن که به به ، چه چه ، عجب گرافیکی یا ابیلفضل !!!

یکی ازسازندگان بازی در گفتگویی اعلام کرده است که Sam در این بازی بسیار پیر شده است و حدود 50 سال سن دارد.

اسپلینتر‌سل بعدی... احتمالا از روی ویلچر:biggrin1:
Source

این هم باکس‌شات رسمی بازی:
foto_splinter%20cell%20conviction%20packshot.jpg

آخرین ویرایش:
از این حرفها قبل از عرضه ی یه تریلر درست حسابی زیاد زده میشه !!!
وقتی یه تریلر کامل اومد همین دوستان دست به دهان میمونن که به به ، چه چه ، عجب گرافیکی یا ابیلفضل !!!
تریلر درست حسابی نیومده :confused::confused::confused:
یه سر به سایت gametrailers بزن .
3 تا Gsmeplay ازش گذاشته .
عجب چیزیه :eek::eek::eek:
حتما برید ببینید :cool:
اینم یکیشون :
http://www.gametrailers.com/video/e3-09-splinter-cell/50137
این 50 سالشه از کارا می کنه :eek: اگه 20 سالش بود چیکار می کرد :cheesygri
موفق باشید ;)

آخرین ویرایش:
خو دیگه حرف دوستان چیه ؟:d
برین ببینین گرافیکش پایینه یا نه ؟ من که از روی شات ها دیدم گرافیکش خوف بود !
حالا هی گیر بدین !!!

در مورد سن سم تو DA سن سم بسيار پيرتر نشون ميده. و اينكه اين آخرين SC است خيلي مسخره هست . البته ممكنه نسخه هاي بعدي بدون سم باشه.
حتي فكر بي سم بودن هم اذيتم مي كنه و دوست ندارم اين نوع شايعت رو بشنوم.

کلا یه Splinter Cell داریم یه Sam Fisher ! مگه میشه که نسخه بعدی ، در کار باشه و سم نباشه !
تو اون منبعی هم که مهدی داده ، اون حرف ویلچر و آخرین نسخه رو فکر نمیکنم سازنده ها زده باشن .

کلا یه Splinter Cell داریم یه Sam Fisher ! مگه میشه که نسخه بعدی ، در کار باشه و سم نباشه !
تو اون منبعی هم که مهدی داده ، اون حرف ویلچر و آخرین نسخه رو فکر نمیکنم سازنده ها زده باشن .
شاید با یکی تو این شماره آشنا بشه و بخواد بهش تمرینات ویژه بده و اون رو به جای خودش بزاره و بعد از طریق خودش که رو صندلی چرخ دار هستش اون رو راهنمایی و کنترل کنه:biggrin1: چه داستانی شدش

شما چند نفر همون نخبه هایی هستین که محسن رضایی میگفت !!!:d
عجب خیالات و اوهامی ورتون داشته ! پسر سم کیه بدبخت به قول حسام یه دختر داشت که خبر مرگشو براش اوردن !
برهان که فیلم زیاد میبینه زد تو کار فیلم رزمی !!! که یه استادی هست یه شاگرد رو پرورش میده بعد یارو میشه دومی استاده :d
شبا زیاد غذا نخورین :d

شما چند نفر همون نخبه هایی هستین که محسن رضایی میگفت !!!:d
عجب خیالات و اوهامی ورتون داشته ! پسر سم کیه بدبخت به قول حسام یه دختر داشت که خبر مرگشو براش اوردن !
برهان که فیلم زیاد میبینه زد تو کار فیلم رزمی !!! که یه استادی هست یه شاگرد رو پرورش میده بعد یارو میشه دومی استاده :d
شبا زیاد غذا نخورین :d
نیما محسن رضایی رو خوب اومدی:biggrin1:
من آره چند وقت Xbox ندارم میشینم فیلم نگاه می کنم و درس می خونم و تو نت می شرخم:biggrin1:
اما در مورد داستان غنی که من بهش اشاره کردم. شما شک نکنید که در صورت ادامه این سری این تنها راه هستش:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or