Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

بعد از تریلر AC 2 مال اینم پاک کردن. حالا خوبه دیدیمش :دی سم از حالت و قیافه گداها و آشغال جمع کن های نیویورکی در اومده :دی

پ.ن: البته مهدی جون زحمتشو کشیده و گذاشته.

2 احتمال در اين جا شكل ميگيره:
1- سم اوايل بازي ريش داره و در ادامه ريشش رو ميزنه.
2-كلا همونطور كه گفتن بازي رو عوض كردن و مدل سم هم عوض شده.

كلا سم جوون تر هم شده ! اون چين و چروك هاي Double Agent از بين رفته.(بر خلاف Snake).

احتمال در اين جا شكل ميگيره:
1- سم اوايل بازي ريش داره و در ادامه ريشش رو ميزنه.
2-كلا همونطور كه گفتن بازي رو عوض كردن و مدل سم هم عوض شده.

كلا سم جوون تر هم شده ! اون چين و چروك هاي Double Agent از بين رفته.(بر خلاف Snake).

نظریه اولت رو فکر نمیکنم درست باشه ! خود سازندها گفتن که کلا مسیر بازی رو عوض کردن و عکس و تریلر هایی که قبل نمایش داده بودند رو ندیده بگیرید .

در هر صورت امیداوریم ، امید,ار نگهمون دارن ... :d

شاید داستان بازی یه فلش بک به عقب یا چه میدونم بین شماره ی های قلبی اتفاق می افته!

پ.ن: بالاخره کنفرانس مایکروسافت یا تو کنفرانس خوده یوبی؟:دی
پ.ن2: فردین گدا نیویورکی با سم بودی؟:دی

امین توی کنفرانس یوبی‌سافت نشون داده میشه.:دی

Gamekyo’s posted some pre-E3 photos of Ubisoft’s booth in the LACC, showing off Splinter Cell: Conviction art.

Know what that means? It means Splinter Cell: Conviction’s going to be shown in the Ubisoft press conference next week. In case you hadn’t worked that out already, obviously.
این عکس هم مربوط به غرفه یوبی‌سافته:

sccone3.jpg

شاید داستان بازی یه فلش بک به عقب یا چه میدونم بین شماره ی های قلبی اتفاق می افته!
فلش بک که عمرا نیست چون همون طوری که قرار بود تو واشینگطون اتفاق میافته و توی اون پستر خیلی تابلو نشون دادن :دی.

لباس سم شبيه شيشه پاكنها هست :biggrin1:.
همونطور كه از دست بندش پيداست مثل اينكه Gadget ها باز هم در اين شماره هستند.

ساختمان پشت سم رو ميبينيد منفجر شده‌؟ كاره سم ديگه.:biggrin1:

فردین گدا نیویورکی با سم بودی؟:biggrin1:

وایسا وایسا، اگه میخوای غیرتی بشه لازم نکرده :دی نمیدونم شناختی یا نه فکر نکم اندازه من غیرتی در مورد سم روی ایران که هیچی تو کل کره زمین باشه :دی

آره دیگه خدایی خراب کرده بودن ابهت سم رو. من که اصلا با اون مدل قیافش حال نمیکردم بابا این بدبخت مثلا یه روزایی جاسوس بزرگ آمریکا بوده.

آره دیگه خدایی خراب کرده بودن ابهت سم رو. من که اصلا با اون مدل قیافش حال نمیکردم بابا این بدبخت مثلا یه روزایی جاسوس بزرگ آمریکا بوده.

اتفاقا به نظر من اگر اون چهره سم هم در اين قسمت باشه خيلي باحال ميشه.

جنبه ي احساسي و دراماتيك بازي بالا ميره و نزول يك قهرمان توسط دولت آمريكا از يك موقعيت و شهرت به همچين انسان پستي رو اون چهره خيلي قشنگ نشون ميداد كه البته اين چهره جديد هم جالبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or