Splinter Cell Conviction | X360 پست اول حتمآ خوانده شود

بچه ها حتماااااااااااا ببینید اون گیم پلی رو :o

بعضی چیز ها توی گیم پلی اضافه شده که خیلی میتونه کار آمد باشه. اگه دقت کنید در بعضی از مواقع بعد از حرکت سم یه حالت روح مانند از آخرین حرکتی که کرده بر جای میمونه. اون نشون دهنده اینه که دشمنان بار آخر سم رو تو اون لحظه و حالت دیدن و چشمشون اون دور و بر رو میگرده. سم هم می تونه از این حالت استفاده کنه.

دقیقاً همون سیستم Last Known Postion هستش که قبلاً هم بهش اشاره شده و کاربرد بسیار جالبی می تونه داشته باشه. نوآوری کاملاً جالب در سبک Stealth، با این قابلیت می تونید سریعاً یک برنامه کوتاه برای کمین کردن و غاقلگیر کردن دشمنانتون بریزید.

در ضمن نمی دونم اشاره شده یا نه! سیستم Light Meter دیگه تو این بازی نداریم. وقتی در خفا و از دید دشمن پنهان باشید طیف رنگی بازی بصورت Grayscale میشه. در غیر این صورت صفحه Full Color میشه که دیگه بستگی داره چقد آشکار باشید .

خوب conviction تو لیست بازیایه Ubisoft برایه TGS امسال هست.خداکنه تریلر جدید نشون بدن.نه همونو از یه زاویه ی دیگه!:biggrin1:
Tokyo Game Show هم 24 September برگزار میشه.

سلام
یازیش واقعا توپ شده من خودم زیاد اسپیلنتر بازی نکردم ولی وقتی دمو اینو دیدم اینجوری شدم:eek::eek::love::love::shocked::shocked::excited::excited::excited:

چند وقت پیش حالم اساسی گرفته بود با خودم میگفتم چرا مایکروسافت یه فکری برای ما نمیکنه در حالی که سونی کلی بازی انحصاری توپ داره ( قبل از e3 )
اما بعد از اینکه تریلر بازیهای e3 رو دیدم گفتم بازیهایه ماهم خیلی توپن و واقعا دوباره به ایکس باکس امیدوار شدم ( splinter cell & alan wake ) :love:

بسه تعریف و تمجید از مایکروسافت ... :biggrin1:
بازی مهمه که اونم خیلی خدا شده ... :biggrin1:
ولی نمیدونم چرا این بازی هزار با تاخیر خورد ...
مارو کشتن ... :((

تا قبل از e3 که بازی به اون شکلی که الان می شناسیم نبود واقعا منتظر یه افتضاح محض بودم.همه چیز خیلی تکراری و دور از sc بود اما بعد از اینکه دموی e3 رو دیدم ، فهمیدم ظاهرا سازنده ها متوجه خطر قریب الوقوع شدن و سیستم بازی رو از این رو به اون رو کردن.

منتظرشم.

tc_1251_0007.jpg
tc_1251_0007.jpg
tc_1251_0011.jpg
tc_1251_0003.jpg
tc_1251_0004.jpg
tc_1251_0008.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or