فریدون دستت درد نکنه:smile:
کلا خیلی امید به این Conviction هست.ولی خدایی گرافیکش هنوز جای کار داره.البته واسه من گرافیکش مهم نیست,ولی سره نقدا ممکنه بهش گیر بدن!:biggrin1:میفهمین که منظورمو...
فریدون دستت درد نکنه:smile:
چه خَبَر؟خدایا صدهزار مرتبه شکر که این بازی روی پلی 3 عرضه نمیشه ! : دی !
تو E3 بیشتر از 12 تا جایزه برد، یک نفر از بازی ایراد نگرفت، یک نفر از گرافیکش ایراد نگرفت، الان شما منتظر نقد ضعیفی ؟ .کلا خیلی امید به این Conviction هست.ولی خدایی گرافیکش هنوز جای کار داره.البته واسه من گرافیکش مهم نیست,ولی سره نقدا ممکنه بهش گیر بدن!:biggrin1:میفهمین که منظورمو...
تا جایی که یادمه بازی قبلی 2 تا پایان داشتبچه ها این بازی از اون بازی هایی نیست که چند تا پایان دارن ؟
پ.ن : شماره های قبلی رو تموم نکردم .
فریدون منتظر نقد ضعیف نیستم:biggrin1:فقط میگم نباید دست این جماعت قلم به دست آتو داد:biggrin1:همین.تو E3 بیشتر از 12 تا جایزه برد، یک نفر از بازی ایراد نگرفت، یک نفر از گرافیکش ایراد نگرفت، الان شما منتظر نقد ضعیفی ؟ .
IA دشمنا و NPC ها خیلی خوبه، محیطهای خیلی بزرگی داره که هرکدوم چند راه برای رسیدن به هدف دارن برای خودشون ( Mini-Sandbox !! ) و در اخر Stealth تر از این هم بازی نداریم. دیگه؟
.
بازی که 12 تا جایزه فقط از E3 درو کرده، نمیتونه ضعفی داشته باشه . اصلا ناراحن نباش .فریدون منتظر نقد ضعیف نیستم:biggrin1:فقط میگم نباید دست این جماعت قلم به دست آتو داد:biggrin1:همین.
من که اصلا دوست ندارم از هیچ سایت و مجله ای زیر 90% بگیره.میدونی,بهم بر میخوره اگه بگیره:biggrin1:
حالا اینایی که تا حالا نشون دادن همش از یه مرحله ی بازی بود:biggrin1:امیدوارم بقیه ی مراحلشم مثل همین مرحله بی نقص باشه:biggrin1:بازی که 12 تا جایزه فقط از E3 درو کرده، نمیتونه ضعفی داشته باشه . اصلا ناراحن نباش .
نیما من میگم نمیخوام بهش فکر کنم تو باز میای اسم نحسشو تو این مکان مقدس میاری!:biggrin1:برعکس به نام پر عظمت MW2 فکر کن چون 99.99% به خاطر این تاخیر خورده :d
دل میگه برو یه موشک شهاب 1 بود 2 بود چند بود :d بزن به استدیوی IW با این بازی ساختنش :d *** مارو سرویسیده :d
HL2-GF بیراه نمیگه. SC که هیچ، ترکش های MW2 از این گنده ترش رو هم داغون میکنه .نیما من میگم نمیخوام بهش فکر کنم تو باز میای اسم نحسشو تو این مکان مقدس میاری!:biggrin1:
حالا خودمونیم,شاید تاخیرش از Q4 09 به Q1 2010 رو بشه به اون MW 2(لعنت الله علیه) ربط داد:biggrin1:,ولی این تاخیر جدیده (TBA 2010) انصافا در راستای بهتر شدنه بازیه.:biggrin1:
آره مجی:biggrin1:خبرش تو سایت هست:!?TBA 2010
مگه بعد اون Q1 2010 بازم تاخیر خورد؟ خدا بهمون صبر ایوب عطا کنه..