Spencer: ناراحتی عده‌ای بی‌دلیل است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
phil_spencer_gamescom_2015-600x321.jpg

بخشی از طرفداران Xbox در پی انتشار خبر عرضه Quantum Break بر روی کنسول PC، خشمگین شدند و اعتراض خود را در شبکه‌های اجتماعی نشان دادند. حالا مدیر Xbox اطمینان خاطر داده که این حرکت ضربه‌ای به کنسول وان نخواهد زد.

او در دیشب در جواب کاربری خشمگین که گفته خوب پیش‌خرید خود را کنسل کرده است گفت:
"تو پیش‌خرید رو کنسل کردی چون دیگران هم قابلیت تجربه‌ی آن را روی ویندوز خواهند داشت؟"
اعتراضات در ادامه به صورت کلی به سه موضوع اشاره داشت: اول اینکه مایکروسافت آن‌ها را با تبلیغات غلط انحصاری‌هایی ترغیب به خرید کنسول کرده که بعد از مدتی از انحصار خارج شده‌اند. دوما بازی‌های انحصاری Xbox One کمی بعد بر روی PC قابل بازی خواهند بود پس دلیلی برای خرید کنسول وجود ندارد، و در آخر این حرکات نشان‌دهنده‌ی عدم سرمایه‌گذاری و حمایت کافی از این کنسول است.
اسپنسر در جواب این اعتراضات گفت:
" ما در طی 2 سال سیاست خود را تدوین و گسترش دادیم. ما همیشه سعی بر اشتراک اطلاعات در مورد بازی‌ها در کنفرانس‌هایی مثل GDC داشتیم و از طرف دیگر در حال گوش دادن به فیدبک طرفداران هستیم"
او در مورد نبود دلیلی برای خرید کنسول گفت:
"یک PC قوی قیمتی بسیار بیشتر از یک کنسول دارد. مردم کنسول می‌خرند چون از تجربه‌ی آن لذت می‌برند همان‌طوری که عده‌ای از تجربه‌ی PC."
و مایکروسافت به پشتیبانی خود از Xbox One ادامه خواهد داد:
" ما از سمت مدیریت کل بیشترین میزان حمایت ممکن را دریافت می‌کنیم، خیلی بیشتر از گذشته"
مایکروسافت معتقد است که امکان تجربه‌ی یک بازی برای مخاطبان بیشتر، یک بازی برد برد است چرا که باعث فروش بیشتر و سودآوری نیز می‌شود.
مطمئنن سیاست پویای مایکروسافت بر این محور است که استدیوهای وابسطه را به فروش بیشتر بازی‌ها ترغیب کند. سیاستی که پلتفرم Xbox را گسترش داد و PC و اسمارت فون‌ها زیر پرچم خود می‌آورد. مثال خوب آن بازی Fable Legends و Halo Wars 2 است.

اما تمامی این موضوعات، این سوال را به پیش می‌آورد که آیا بازی‌هایی مثل ScaleBound یا Gears of War 4 راه خود را به بازار PC باز خواهند کرد؟ Halo 5 چطور؟

منبع

چه توجیهاتی واقعا!! فکر کنم شما بجای آقای اسپنسر جواب تووییت هارو میدادی...
این چیزی که شما گفتی یعنی با بازی با کلمات سر ملت رو شیره مالید مایکروسافت... از همون اول میگفت برا pc میاد، از نظر من بازی انحصاری یعنی فقط و فقط در یک جا قابل بازی باشه...
این که شما از این موضوعات خبر ندارید دلیل نمیشه که بقیه دارن چرت و پرت میگن ! دقیقا همین موضوع برای SFV هم صدق میکنه ، بین کنسول ها انحصاری کنسول سونیه . یعنی انحصاری PS4 ـه درحالی که رو پی سی هم هست .

نظری که میدم نظر شخصی خودمه شاید درست باشه شاید هم اشتباه
من بشخصه پول خرید کنسول ها نسل هشتی ندارم , اگر یه روزی بتونم کنسولی بخرم حتما xbox one میگرفتم

اما وقتی با این دست خبر ها مثل همین Quantum Break برای pc تایید شده مواجه میشم با خودم فکر میکنم مگه دیونه ام 1 میلیونی خورده ای پولمو بدم کنسولی رو بخرم و 200 هزار بدم بازی Quantum Break هم براش بخرم , خوب مفتی روی pc ام بازی میکنم
همین خبر باعث میشه پولشم جور شه به هیچ وجه xbox one نخرم

نخر اقا جان نخر ایکس باکس وان برادرمن کی گفته بری بخری
وقتی بازی qbرو بخری رو ویندوز10 بازهم زیر پرچم مایکروسافتی واین مهمه برامایکروسافت
بلاخره ویندوز10روهم همین مایکرو مادرمرده ساخته دیگه
چه فرقی میکنه xoبخری یانه توکه پول میدی واسهqbپس بازم برامایکروسود داره

این که شما از این موضوعات خبر ندارید دلیل نمیشه که بقیه دارن چرت و پرت میگن ! دقیقا همین موضوع برای SFV هم صدق میکنه ، بین کنسول ها انحصاری کنسول سونیه . یعنی انحصاری PS4 ـه درحالی که رو پی سی هم هست .
چه موضوعاتی؟ مگه شکافتن هسته اتمه؟
بله اگه از روز اول دقیقا مثل مثالی که خودتون زدین SFV می‌اومدن میگفتن بازی رو pc هم میاد کسی‌ کاری نداشت. میشد به بازی لفظ انحصاری کنسول فلان هم بست برا تبلیغات و استفاده از لغت انحصاری چون خوب طبیعتاً رو کنسول دیگه‌ای منتشر نمیشه.
ولی‌ اینکه بعد از چند سال از رونمایی و استفاده از لفظ Xbox One exclusive معلوم شه که رو pc هم میاد و تازه بهانه بیاری بین کنسول‌ها هنوز انحصاریه چون رو ps4 نمیاد (نکنه میخواستین بیاد؟), میشه شیره‌ مالیدن و اصلا جای بحث هم نداره.

ای بابا
منم سر این خبر گفتم که برا x1 دارا جالب نیس ولی یه عده ول کن نیستن.....اقا مایکرو خیانت کرد و بد گفت و فلان؟خوب راحت یا کنسولش رو بفروشین و یه pc بگیرین یا یه ps4..... .

این اعصابی که شما سر این مسایل خرد میکنید و این وقتی که صرف جدل می کنید همش بی فایدس.
بیخیال بابا

.

بله اگه از روز اول دقیقا مثل مثالی که خودتون زدین SFV می‌اومدن میگفتن بازی رو pc هم میاد کسی‌ کاری نداشت. میشد به بازی لفظ انحصاری کنسول فلان هم بست برا تبلیغات و استفاده از لغت انحصاری چون خوب طبیعتاً رو کنسول دیگه‌ای منتشر نمیشه.
ولی‌ اینکه بعد از چند سال از رونمایی و استفاده از لفظ Xbox One exclusive معلوم شه که رو pc هم میاد و تازه بهانه بیاری بین کنسول‌ها هنوز انحصاریه چون رو ps4 نمیاد (نکنه میخواستین بیاد؟), میشه شیره‌ مالیدن و اصلا جای بحث هم نداره.

یه جوری میگین qbازانحصارخارج شده انگار روps4یاکنسول های دیگه تایید شده
بابا مایکرو دمش سوزان!عمو فیل خیلی باحالی
این بابای بدبخت هنوزم روحرفش هست وهیچ دروغی نگفته واین بازی تا ابد اختصاصی کنسولxo هستش وروهیچ کنسول دیگه یی منتشرنمیشه این هزارمین بار

حالا اینکه روpcمنتشرمیشه چونکهpcکنسول نیست ونخواهدبود
pcمسئله اش کاملافرق میکنه

ای بابا
منم سر این خبر گفتم که برا x1 دارا جالب نیس ولی یه عده ول کن نیستن.....اقا مایکرو خیانت کرد و بد گفت و فلان؟خوب راحت یا کنسولش رو بفروشین و یه pc بگیرین یا یه ps4..... .

این اعصابی که شما سر این مسایل خرد میکنید و این وقتی که صرف جدل می کنید همش بی فایدس.
بیخیال بابا

.

خوب مسیله فقط این نیست که چه بازی برای چه پلتفرمی منتشر میشه ... بحث اینه که این سبک کلاه برداری داره بین شرکت ها نهادینه و یه چیز نرمالی میشه ... هیچ کس هم نیست بیاد خرشون رو بگیره ... بازخواست شون کنه ...
..........

خیلی ها نسل قبل به خاطر ورسوس و لاست گاردین و پرسونا ۵ ,ps3 گرفتن .. کو اون بازی ها رو ps3 ؟

بازیت رو تبلیغ میکنی ... به واسطه تبلیغات دروغیت میفروشی ..بعدم به ریش خریدار میخندی ... خوب اگه این کلاه برداری نیست اسمش چیه ... ؟

الان بازی full exclusive نیست فقط ! ( فقط رو وان باشه و رو هیچ پلتفرم دیگه ای نباشه ) ولی همچنان بین بقیه کنسول ها انحصاریه . اینکه از روز اول گفتن Full Exclusive ـه بعدا گفتن رو پی سی هم عرضه میکنیمش ممکنه حق با شما باشه و کار ناپسندی باشه ولی حقیقت رو که میگه همچنان بین کنسول ها انحصاریه وان ـه رو نفی نمیکنه .

توی این خبر رسما موضع رسمی مایکروسافت مشخص شده. خودشون گفتند منتظره انحصاری کنسولی های بیشتری باشید و اینکه بازیهامون هم روی استیم نمیدیم. خیلی واضح مایکروسافت سیاست هاشون رو مشخص کرده.
حالا این وسط یکسری ناراحت شدند که حق هم دارند ولی به دلیل تغییر مدیریت در راس بخش گیمینگ اکس باکس و کل کمپانی مایکروسافت اجتناب ناپذیر هست. مایکروسافت هم خوب یا بد این حرکتش اولین یا آخرین کمپانی نبود و نیست که در وسط یک نسل تغییر تغییر و تحول تو سیاست هاشون داشتند. البته این به معنی رها شدن Xbox One نیست بلکه به معنی تولید بیشتر بازی های انحصاری کنسولی هست.
از این به بعد باید عادت کرد به کلمه Xbox One and Windows 10
حالا موفق میشه یا نمیشه باید در طول زمان دید.
Microsoft Exec Explains Quantum Break PC Release, Confirms No Steam Version - GameSpot

شما که با خبری بگو Xbox One Exclusive یعنی چی؟
SFV هم جایی نگفته بودن PS4 exclusive!
صحبت من اینه یه دوره ای جو گرفته بود اینارو هی زرت و زرت بازی معرفی میکردن تنگش میزدن xbox one exclusive به دروغ، از همون اول میگفتن کسی هم چیزی نمیگفت..

خیلی ها نسل قبل به خاطر ورسوس و لاست گاردین و پرسونا ۵ ,ps3 گرفتن .. کو اون بازی ها رو ps3 ؟

بازیت رو تبلیغ میکنی ... به واسطه تبلیغات دروغیت میفروشی ..بعدم به ریش خریدار میخندی ... خوب اگه این کلاه برداری نیست اسمش چیه ... ؟
اتفاقا منم جزو کسانی بودم که نسل قبل یکی از دلایل خرید ps3 ام همین tlg بود ولی وقتی دیدم بازی‌منتشر نمیشه(و سایر دلایل مرتبط)رفتم ps3 رو فروختم و x360 رو نگهداشتم و خیلی هم لذت بردم

چونکه ps3 اونطوری که من خواسته بودم نشد یا نکرد(یا به قول شما کلاه گذاشت) دلیل نمیشه که ما اینجا با هم جر و بحث و جدل کنیم....منظور من اینه:d

در مورد این بازی هم کسی که با شنیدن این خبر میره سروقت خرید سیستمی که اینو اجرا کنه اینو میفروشه و مشکلی نداره
اونی هم که نمیخواد پول بده برا سیستم بازم رو همین x1 میتونه تجربش کنه

نهایت اینکه اینهمه جر و بحث و عصبانیت تاثیری در عملکرد مایکرو یا سونی و ...نخواهد داشت

.

مایکروسافت شدیدا خدمات محور و پول محور شده ! یعنی کاملا داره یک شرکت خدماتی میشه که فقط پول رو میبینه !
این رو منی که کاربر ویندوزفون وسیستم عامل اختصاصی گوشیش هستم براحتی دارم میبینم ، تمام برنامه های مایکروسافت که برای سیستم عامل های آندروید و آی او اس خیلی تجربه بهتر و کاملتری دارند تا پلتفرم خودش و ویندوزفون .

PSVita؟ :d

ببخشید ولی منظور این دوستمون واضحا کنسول خانگی بود نه دستی! نسلهای قبلم یادمه مثلا psp با ds مقایسه میشد نه با کنسولهای خانگی. این دو مدل کنسول انقدر از لحاظ سخت افزار، مخاطبین و... با هم فرق دارن که مقایسه شون با هم منطقی نیست!
یه نکته هم درمورد ویتا بگم داخل ژاپن، هنوز خوب داره ساپرت میشه. ولی خارج از ژاپن نه
این خبر هم بخونین البته من یکی حدس میزدم;) : Quantum Break Is Not Coming To Steam, Will Be Exclusive To Windows Store | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

اتفاقا منم جزو کسانی بودم که نسل قبل یکی از دلایل خرید ps3 ام همین tlg بود ولی وقتی دیدم بازی‌منتشر نمیشه(و سایر دلایل مرتبط)رفتم ps3 رو فروختم و x360 رو نگهداشتم و خیلی هم لذت بردم

چونکه ps3 اونطوری که من خواسته بودم نشد یا نکرد(یا به قول شما کلاه گذاشت) دلیل نمیشه که ما اینجا با هم جر و بحث و جدل کنیم....منظور من اینه:d

در مورد این بازی هم کسی که با شنیدن این خبر میره سروقت خرید سیستمی که اینو اجرا کنه اینو میفروشه و مشکلی نداره
اونی هم که نمیخواد پول بده برا سیستم بازم رو همین x1 میتونه تجربش کنه

نهایت اینکه اینهمه جر و بحث و عصبانیت تاثیری در عملکرد مایکرو یا سونی و ...نخواهد داشت

.

بخش اول که سر همدیگه رو الکی درد میاریم کاملا حق با شماست ... ولی این بخش تاثیری در عملکرد مایکرو و سونی نداره رو مخالفم ... این شرکت ها به مشتری هاشون وابسته ان ... و اگه مشتری ها به شکلی اعتراض خودشون رو نشون بدن این شرکت ها هم مجبور میشن بیشتر به تعهداتشون عمل کنن ... یا دست از بعضی تصمیمات بکشن .. مثل همین اول نسل برای xbox 1

[MENTION=31677]Fenris Wolf[/MENTION] & synthesizer
ببینید من کاری به خوب یا بد بودن این حرکت مایکروسافت ندارم.
اصلا آفرین به این سیاست‌های ضد انحصار طلبانه
هزار آفرین به اینکه میخواد یک سیستم یکپارچه گیمینگ پایه ریزی کنه که همه از کنسول دار و pc دار بیان زیر پرچمش
تموم واکنش من به صحبت بعضی‌ افراده که دیگران رو متهم می‌کنن به اینکه "نمی‌دونی انحصاری کنسول یعنی‌ چی‌"!
در صورتی‌ که در مورد این بازی اصلا حرف از انحصاری کنسول و اینها نبوده.
سیاست مایکروسافت در مورد این بازی تغییر کرده. خوب یا بدش رو اصلا کار ندارم.
تغییر کردنش رو کار دارم، اینکه بیایم توجیه کنیم "از اول گفتن انحصاری کنسول بوده و هنوز‌م هست" رو مشکل دارم.
کاری که خود اسپنسر هم نکرده

و یه نکته مهم اینه که فقط رو windows 10 با قفل امنیتی!! یعنی دوستان پی سی باز حتما باید اورجینال بگیرن !! که تو ایران فکر کنم اورجینال بازهایه pc انگشت شمارن ! اینی که میگن رو pc عرضه میشه درست نیست فقط رو windows 10
والی این بازی تو صف تامب رایدر و استریت فایتر قرار نمیگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or