Spencer: ناراحتی عده‌ای بی‌دلیل است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
phil_spencer_gamescom_2015-600x321.jpg

بخشی از طرفداران Xbox در پی انتشار خبر عرضه Quantum Break بر روی کنسول PC، خشمگین شدند و اعتراض خود را در شبکه‌های اجتماعی نشان دادند. حالا مدیر Xbox اطمینان خاطر داده که این حرکت ضربه‌ای به کنسول وان نخواهد زد.

او در دیشب در جواب کاربری خشمگین که گفته خوب پیش‌خرید خود را کنسل کرده است گفت:
"تو پیش‌خرید رو کنسل کردی چون دیگران هم قابلیت تجربه‌ی آن را روی ویندوز خواهند داشت؟"
اعتراضات در ادامه به صورت کلی به سه موضوع اشاره داشت: اول اینکه مایکروسافت آن‌ها را با تبلیغات غلط انحصاری‌هایی ترغیب به خرید کنسول کرده که بعد از مدتی از انحصار خارج شده‌اند. دوما بازی‌های انحصاری Xbox One کمی بعد بر روی PC قابل بازی خواهند بود پس دلیلی برای خرید کنسول وجود ندارد، و در آخر این حرکات نشان‌دهنده‌ی عدم سرمایه‌گذاری و حمایت کافی از این کنسول است.
اسپنسر در جواب این اعتراضات گفت:
" ما در طی 2 سال سیاست خود را تدوین و گسترش دادیم. ما همیشه سعی بر اشتراک اطلاعات در مورد بازی‌ها در کنفرانس‌هایی مثل GDC داشتیم و از طرف دیگر در حال گوش دادن به فیدبک طرفداران هستیم"
او در مورد نبود دلیلی برای خرید کنسول گفت:
"یک PC قوی قیمتی بسیار بیشتر از یک کنسول دارد. مردم کنسول می‌خرند چون از تجربه‌ی آن لذت می‌برند همان‌طوری که عده‌ای از تجربه‌ی PC."
و مایکروسافت به پشتیبانی خود از Xbox One ادامه خواهد داد:
" ما از سمت مدیریت کل بیشترین میزان حمایت ممکن را دریافت می‌کنیم، خیلی بیشتر از گذشته"
مایکروسافت معتقد است که امکان تجربه‌ی یک بازی برای مخاطبان بیشتر، یک بازی برد برد است چرا که باعث فروش بیشتر و سودآوری نیز می‌شود.
مطمئنن سیاست پویای مایکروسافت بر این محور است که استدیوهای وابسطه را به فروش بیشتر بازی‌ها ترغیب کند. سیاستی که پلتفرم Xbox را گسترش داد و PC و اسمارت فون‌ها زیر پرچم خود می‌آورد. مثال خوب آن بازی Fable Legends و Halo Wars 2 است.

اما تمامی این موضوعات، این سوال را به پیش می‌آورد که آیا بازی‌هایی مثل ScaleBound یا Gears of War 4 راه خود را به بازار PC باز خواهند کرد؟ Halo 5 چطور؟

منبع

واضحه مایکروسافت میدونه کوانتوم بریک پولی رو که براش خرج شده با عرضه روی کنسول بر نمیگردونه.. از طرفی مخاطب بیشتر = سود بیشتر و فن بیس بزرگ‌تر..
من دیگه نمیدونم از این ساده‌تر چجوری توضیح بدم..

پس شکر خورد از روز اول به دروغ میگه بازی انحصاری کنسول Xbox one هستش.کثیف بود این کارش خیلی بد بود

پ.ن: من دوست دارم تنهایی بازی کنم و تو این پستم همینو گفتم و اصلا حرفم در ساپورت کنسول با بازی انحصاری نبود یه وقت، پیشاپیش عذر میخوام:دی نگید خودم میدونم:دی دیگه احیانا کسیم اینجا فن مایکروسافت و PC نیست، ما بدیم، عفو بفرمایید به بزرگی خودتون:دی سیاست مایکروسافت هم همیشه درست و تحسین برانگیزه ما غلط بکنیم ایرادی وارد کنیم بهش:دی

یه چیزی گفتی بازخورد منفی داشت، اینجا هم فروم برای بحث هست برادر اگر کشش اش رو نداری مجبور نیستی وارد بحث بشی که آخرش این جوری بیای مظلوم نمایی کنی.

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

به نظرم یه دوره مشاوره برای بعضی از این دوستان بذارن تو همین بازیسنتر خیلی خوب میشه. این دوستان انگار جدی جدی تا بازی exclusive نباشه بهشون حال نمی ده، که تا فردا صبح هم بالا پایین کنیم معقول نیست.

یه چیزی گفتی بازخورد منفی داشت، اینجا هم فروم برای بحث هست برادر اگر کشش اش رو نداری مجبور نیستی وارد بحث بشی که آخرش این جوری بیای مظلوم نمایی کنی.

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

به نظرم یه دوره مشاوره برای بعضی از این دوستان بذارن تو همین بازیسنتر خیلی خوب میشه. این دوستان انگار جدی جدی تا بازی exclusive نباشه بهشون حال نمی ده، که تا فردا صبح هم بالا پایین کنیم معقول نیست.

چرا بازخورد بدی داشت؟
انقدر شماها تعصبی هستید که یک طرفه قضاوت میکنید صد بار میگیم بحث چیز دیگه ست باز حرف خودتون رو میزنین. اونوقت ما بریم پیش مشاور؟
بحث اصلا مقایسه بین خود کنسولهاست و بازی انحصاری و نتیجه شم همین خبر شده.
حالا چون این بازی متاسفانه برای PC پورت شده فکر میکنید امثال من مقاصد بد بد داریم و باید فعلا به شما دوستان جواب بدیم.
اون پست منم صرفا تایید منطقی پست قبلیم بود و فقط هم مقایسه خود کنسولها نه پی سی، خدایی دیگه بیخیال هر حرفی میزنید یه لشکر همدیگه رو تایید میکنید اینجا هم یه نفر نگفته مخالف اومدن این بازی روی پی سیه. من که به شخصه کچل شدم پست دادم در مورد آمار بازیهای انحصاری کنسوله، میدونم اگه دست پیش نگیرم بیخیال شید پشت بندش یکی باز میاد حرفای تکراری میزنه مثل تاپیک بغلی. اونجا هم گفتیم (من و بقیه کسایی که نظر مشابه دارن) سیاست مایکرو در قبال کنسولش اشتباهه و اصلا کار به PC نداشتم انواع نسخه مشاور و دکتر برامون صادر شد.

اقا شما چرا اینجورین؟ یه بحث ساده هم با هم نمیتونید بکنید؟ حتما باید دعواتون بشه؟:d

ولی دم ماکرو گرم .امیدواریم گیرز4 و هیلو رو هم بده با اون froza قول میدم مشتری بشم بشرت اینکه کرک نشه:d

فقط یکی از دوستان که قبلا سابقه خرید از این استور کذایی ویندوز رو داره یه اموزش بزاره ببینیم اصلا چطور میشه خرید کرد از این استور؟{کلا برای من رو وین10 باز نمیشه چه با پ چه بدون پ}

اگه همون روز اول کنار xbox یه کلمه pc هم مینوشتن واسه این بازی این همه داستان درست نمیشد.

این کار به عقل دوستان میرسیده ولی اینکه تا حالا "رسمی " اعلام نشده بود جای سواله ;)

واقعا مایکروسافت طعم واقعی انحصاری و حمایت کامل از کنسول رو فقط باید از سونی یاد بگیره . خیلی فاجعه بود این کار مایکروسافت و دروغ به این بزرگی تو روز روشن! دو ساله زیر همه تبلیغ های کوانتوم بریک مینوشت Only on Xbox one !!!

قربونش برم توجیه فیل اسپینسر !!!

PSVita؟ :d

همون ویتا هم هر هفته کلی بازی ایندی براش معرفی میشه فقط کافیه یه سر به بلاگ پلی استیشن بزنین.حالا اینکه بازی AAA براش نمیاد بحثش جداست ولی سونی هنوز هم از ویتا داره حمایت میکنه;)

بازیا ایندی که بهترناش روی pc میاد , بازیا ایندی روی همه پلتفر م ها و اسمارت فون و ..... هست مونده فقط بازیا ایندی رو واسه سگا ها کلاسیک هم بسازن :d بازیا ایندی روی گوشی ها اندرویدی و ios پره راحت بریز رو گوشیت بازی کن , چه کاریه 800 بدی پول یه کنسول که کلی بازی ایندی داره

درسته با شماست سونی داره از ps vita حمایت میکنه بخاطر همینه خیلی از سرویس هاش مثب فیسبوک و ..... دونه دونه قطع خدمات شدن سرور بازیا کمپانی ها دیگه غیر از سونی قطع شدن و ...... , این از ساپورت بسیار قویه :d

آخرین ویرایش:
پس شکر خورد از روز اول به دروغ میگه بازی انحصاری کنسول Xbox one هستش.کثیف بود این کارش خیلی بد بود
خب انحصاری کنسول X1 هستش. نکنه فکر کردی انحصاری کنسول PS4 هستش؟ دروغی نگفته. خودتون اشتباه برداشت میکنین و طلبکارم هستین؟:))
کی میخوایین یاد بگیرین PC =/= کنسول؟:-/

بازیا ایندی که بهترناش روی pc میاد , بازیا ایندی روی همه پلتفر م ها و اسمارت فون و ..... هست مونده فقط بازیا ایندی رو واسه سگا ها کلاسیک هم بسازن :d بازیا ایندی روی گوشی ها اندرویدی و ios پره راحت بریز رو گوشیت بازی کن , چه کاریه 800 بدی پول یه کنسول که کلی بازی ایندی داره

درسته با شماست سونی داره از ps vita حمایت میکنه بخاطر همینه خیلی از سرویس هاش مثب فیسبوک و ..... دونه دونه قطع خدمات شدن سرور بازیا کمپانی ها دیگه غیر از سونی قطع شدن و ...... , این از ساپورت بسیار قویه :d

وقتی یه بازی فقط برا ps4 و vita معرفی میشه یعنی سونی ازشون خواسته برای ویتا هم بزنن بازیرو وگرنه خیلی راحت فقط برا ps4 میومد.حتی بازیهای مشترک با pc هم همینطور.این هم که میشه روی pc بازی کرد درسته ولی یکی مثل من حال میکنه تو مسافرتو توی راه بازیهای ایندی رو بازی کنه خدایی خیلی حال میده فیفا و مورتال کمبتو خیلی بازیای دیگه رو هرجا میری داشته باشی:d.در ضمن بحث سر حمایت سونی بود نه اینکه ایا میشه روی pc بازی کرد یا نه که داره انجام میده :d

خب انحصاری کنسول X1 هستش. نکنه فکر کردی انحصاری کنسول PS4 هستش؟ دروغی نگفته. خودتون اشتباه برداشت میکنین و طلبکارم هستین؟:))
کی میخوایین یاد بگیرین PC =/= کنسول؟:-/

از نظر شما بازی ای که رو pc هم منتشر میشه انحصاری X1 حساب میشه؟؟ پس X1 کلی بازی انحصاری داشت ما خبر نداشتیم!!

از نظر شما بازی ای که رو pc هم منتشر میشه انحصاری X1 حساب میشه؟؟ پس X1 کلی بازی انحصاری داشت ما خبر نداشتیم!!
صحیح ترش رو بگیم، بازی که از طرف مایکروسافت برای ویندوز و ویندوز استور منتشر میشه، در انحصار مایکروسافت هست.
انحصاری کنسول X1 یعنی اینکه روی کنسول های دیگه مثل PS4 و Wii U منتشر نخواهد شد که در مورد QB هم دقیقا همین حرف رو زدن.
خوبه اول بدونین معنی کلمه انحصار چیه و کجا به کار برده میشه، انحصاری کنسولی چیه، انحصاری پلتفرمی چیه و قص علی هذا. اینجا ملت جوری پست میدن انگار الان QB برای PS4 تایید شده:)) ویندوز مال خود مایکروسافته. دقت کن مال خودش. در انحصار خودش. بازی هم مال خودشه. واقعا دیگه موندم چجوری باید این موضوع رو بشکافم:d شما فکر کنین اصن بازی برای PC تایید نشده. مشکلتون دقیقا چیه؟:-/

صحیح ترش رو بگیم، بازی که از طرف مایکروسافت برای ویندوز و ویندوز استور منتشر میشه، در انحصار مایکروسافت هست.
انحصاری کنسول X1 یعنی اینکه روی کنسول های دیگه مثل PS4 و Wii U منتشر نخواهد شد که در مورد QB هم دقیقا همین حرف رو زدن.
خوبه اول بدونین معنی کلمه انحصار چیه و کجا به کار برده میشه، انحصاری کنسولی چیه، انحصاری پلتفرمی چیه و قص علی هذا. اینجا ملت جوری پست میدن انگار الان QB برای PS4 تایید شده:)) ویندوز مال خود مایکروسافته. دقت کن مال خودش. در انحصار خودش. بازی هم مال خودشه. واقعا دیگه موندم چجوری باید این موضوع رو بشکافم:d شما فکر کنین اصن بازی برای PC تایید نشده. مشکلتون دقیقا چیه؟:-/

چه توجیهاتی واقعا!! فکر کنم شما بجای آقای اسپنسر جواب تووییت هارو میدادی...
این چیزی که شما گفتی یعنی با بازی با کلمات سر ملت رو شیره مالید مایکروسافت... از همون اول میگفت برا pc میاد، از نظر من بازی انحصاری یعنی فقط و فقط در یک جا قابل بازی باشه...

خود اسپنسر اینجوری بهانه نیاورده که ما گفتیم انحصاری کنسول xone و از این حرفا.
وقتی‌ به وضوح اول و آخر و وسط تریلر و معرفی‌ میزنه Xbox One Exclusive یعنی‌ انحصاری Xbox One نه هیچ دم و تشکیلات دیگه‌ای
حالا کنسول یا جارو برقی‌ دیگه فرق نمیکنه وقتی‌ برا هر پلتفرم دیگه‌ای تأیید میشه جمله Xbox One Exclusive دیگه میشه کشک

بحث ویتا پیش اومد ... من با اینکه jrpg فن هستم و ویتا مثل یه بهشت میمونه برای jrpg فن ها .... و واقعا ساپورتش از این لحاظ فوق العاده است ....

ولی ویتا لکه ننگ ابدی روی پیشونی سونی خواهد موند ... گند زد با این حمایت کردنش از کنسول ... راست راست برگردی به ۱۵ میلیون نفر بگی انتظار بازی نداشته باشید ..یعنی چی اخه؟؟؟

..........

سر همین ویتا من چند تا چیز رو یاد گرفتم ... اینکه بازار کنسول چقدر شکننده و نا مطمینه ... اینکه تا کنسولی سه سال ازش نگذشته باشه و یه ارشیو کامل و خوب نداشته باشه به فکر خریدش نیفتم ... گول قول و وعده وعید هم نخورم ... چون چه مسیولای سونی چه بقیه شرکت ها و ناشر ها فقط یاد گرفتن دروغ بگن .. و وعده سر خرمن بدن

اینکه به خاطر علاقه به یه بازی انحصاری کنسول رو میخری ... بعد شماره ۲ ش رو هم معرفی میکنن ... یهو میبینی همون بازی برای پلتفرم دیگه با کیفیت بهتر اومده هیچ , شماره بعدیش که قولش رو داده بودن انحصاری یه پلتفرم دیگه شده ... چه حس وحشتناک مضخرفی داره ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or