Spencer: ناراحتی عده‌ای بی‌دلیل است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
phil_spencer_gamescom_2015-600x321.jpg

بخشی از طرفداران Xbox در پی انتشار خبر عرضه Quantum Break بر روی کنسول PC، خشمگین شدند و اعتراض خود را در شبکه‌های اجتماعی نشان دادند. حالا مدیر Xbox اطمینان خاطر داده که این حرکت ضربه‌ای به کنسول وان نخواهد زد.

او در دیشب در جواب کاربری خشمگین که گفته خوب پیش‌خرید خود را کنسل کرده است گفت:
"تو پیش‌خرید رو کنسل کردی چون دیگران هم قابلیت تجربه‌ی آن را روی ویندوز خواهند داشت؟"
اعتراضات در ادامه به صورت کلی به سه موضوع اشاره داشت: اول اینکه مایکروسافت آن‌ها را با تبلیغات غلط انحصاری‌هایی ترغیب به خرید کنسول کرده که بعد از مدتی از انحصار خارج شده‌اند. دوما بازی‌های انحصاری Xbox One کمی بعد بر روی PC قابل بازی خواهند بود پس دلیلی برای خرید کنسول وجود ندارد، و در آخر این حرکات نشان‌دهنده‌ی عدم سرمایه‌گذاری و حمایت کافی از این کنسول است.
اسپنسر در جواب این اعتراضات گفت:
" ما در طی 2 سال سیاست خود را تدوین و گسترش دادیم. ما همیشه سعی بر اشتراک اطلاعات در مورد بازی‌ها در کنفرانس‌هایی مثل GDC داشتیم و از طرف دیگر در حال گوش دادن به فیدبک طرفداران هستیم"
او در مورد نبود دلیلی برای خرید کنسول گفت:
"یک PC قوی قیمتی بسیار بیشتر از یک کنسول دارد. مردم کنسول می‌خرند چون از تجربه‌ی آن لذت می‌برند همان‌طوری که عده‌ای از تجربه‌ی PC."
و مایکروسافت به پشتیبانی خود از Xbox One ادامه خواهد داد:
" ما از سمت مدیریت کل بیشترین میزان حمایت ممکن را دریافت می‌کنیم، خیلی بیشتر از گذشته"
مایکروسافت معتقد است که امکان تجربه‌ی یک بازی برای مخاطبان بیشتر، یک بازی برد برد است چرا که باعث فروش بیشتر و سودآوری نیز می‌شود.
مطمئنن سیاست پویای مایکروسافت بر این محور است که استدیوهای وابسطه را به فروش بیشتر بازی‌ها ترغیب کند. سیاستی که پلتفرم Xbox را گسترش داد و PC و اسمارت فون‌ها زیر پرچم خود می‌آورد. مثال خوب آن بازی Fable Legends و Halo Wars 2 است.

اما تمامی این موضوعات، این سوال را به پیش می‌آورد که آیا بازی‌هایی مثل ScaleBound یا Gears of War 4 راه خود را به بازار PC باز خواهند کرد؟ Halo 5 چطور؟

منبع

عملکرد کاملا روشنه و جای بحثی نداره.مایکروسافت دو تا پلتفرم داره(Windows ' Xbox One) که میخواد برای هر جفتش بازیهاشو عرضه کنه.ویندوز برای خودشه" ایکس باکس برای خودشه " بازیهایی هم که میخواد عرضه کنه یا تحت مالکیت خودشه و یا به هر نحوی اگه روی ویندوز منتشر بشن سودی ازش بدست میاره.

حالا کسایی که سیستم قدرتمند دارن یا میتونن برن PC چند هزار دلاری تهیه کنن از نهایت کیفیت این عناوین لذتشو میبرن کسایی هم که کنسول بازن یا قدرت خریدشون به اندازه کنسوله روی همون کنسول با یه کیفیت معقول بازیهای مذکور رو انجام میدن.

باور کنید اگه مایکروسافت تا سال 2020 حتی بگیم 80 میلیون Xbox One هم بفروشه از این تعداد شاید شاید نهایت چند میلیون نفر بتونن سیستم چند هزار دلاری تهیه کنن و یا الان دارن.در نتیجه حتی با وجود این سیاست از این به بعد هم تقریبا هر کس سر جاش باقی میمونه و اینطور نیست از فردا شاهد هجوم کنسول بازها به بازار برای بستن سیستم چند هزار دلاری باشیم/:)

پ.ن: این وسطم یه عده معدودی از سونی فن ها که سیستم N دلاری دارن و به هیچ عنوان حاضر نیستن Xbox بخرن از این عناوین با رخصت از دوستان Xboxفن مقداری لذت میبرن:d:d

اقا این چند هزار دلار چیه دیگه:|
با سیستم 3 تومنی راحت میشه اینو بازی کرد که کمتر از 1000 دلار میشه /:):d

استارت اومدن نینتندو به روی موبایل ها رو خود Iwata قبل از مرگش با اعلام همکاری با DeNA زد :)
اعلام کرد اما کاملا مخالف بود:) زیر فشار سرمایه‌گزارها مجبور شد قبول کنه دلیل هم کاملا واضحه.. نینتندو شرکتیه که بر پایه بازی بنا شده و با سونی و مایکروسافت فرق داره که از منابع دیگه هم درامد دارن..
Nintendo investor writes letter to Iwata, urges him to try in-app purchasing on mobile | VG247
حتی موقعی هم که قبول کرد اختیار کامل به تیمای ساخت نداد:
http://www.vg247.com/2014/01/30/nintendo-iwata-not-ruling-out-games-on-smartphones/

به نظر می رسه مایکروسافت برگشت سود بازی رو تضمین شده نمی دونه.
البته دیدگاه اسپنسر قابل احترامه که می خواد هر دو پلتفرم رو با هم داشته باشن اما این کارا ظلم در حق دارندگان XOne هست.
چه ظلمی! خودتم جای سازنده بازی بودی برای برگشت سرمایه و سود هنگفتی که قراره نصیبت بشه این چیزا رو در نظر نمیگرفتی.دیگه مثل سابق نیست که بازیهای AAA رو با هزینه پایین ساخت.طرف فرضا 100 میلیون دلار خرج بازیش نکرده واسه خوشگلی خرج کرده که نهایت سودش رو ببره.حالا این وسط چند هزار نفر هم ناراحت بشن اهمیتی نداره.
اقا این چند هزار دلار چیه دیگه:|
با سیستم 3 تومنی راحت میشه اینو بازی کرد که کمتر از 1000 دلار میشه /:):d
اگه با 3 تومن میشد بازیها رو روی تنظیمات بالا اجرا کرد من الان با لپ تاپم داشتم GTA V 4K میزدم:dفقط یه قلم تایتان چند میلیون هزینشه حالا موارد دیگه بماند:-"3 تومن lol:d

اعلام کرد اما کاملا مخالف بود:) زیر فشار سرمایه‌گزارها مجبور شد قبول کنه دلیل هم کاملا واضحه.. نینتندو شرکتیه که بر پایه بازی بنا شده و با سونی و مایکروسافت فرق داره که از منابع دیگه هم درامد دارن..
Nintendo investor writes letter to Iwata, urges him to try in-app purchasing on mobile | VG247
حتی موقعی هم که قبول کرد اختیار کامل به تیمای ساخت نداد:
Nintendo: Iwata ***8220;not ruling out***8221; games on smartphones | VG247

اول که می گی بعد از فوتش به تصویب رسید که بنده گفتم نرسید
الانم یک سری مقالات فسیل من نمی دونم به چه دردی می خوره
اون لینکا هیچ ربطی به همکاری با DeNA نداره، همکاری با DeNA توی 2015 به تصویب رسید بعد چه طور ایواتا بیش از 1 سال قبل از توافق با DeNA، توافق رو قبول که هیچ در مورد اختیارات DeNA هم حرف بزنه!!!!!

نینتندو به وضوح همکاری رو با DeNA اعلام کرد و اعلام کننده خبر همکاری نینتندو با DeNA خود شخص ایواتا بود
هیچ خبری هم مبنی بر این که همکاری با DeNA زوری بوده و مورد رضایت ایواتا نبوده منتشر نشده

شما بهتره کمی اخبار نینتندو رو بخونی و دنبال کنی بعدا در تاپیک مربوطه اش بحث کنی :)

اگه با 3 تومن میشد بازیها رو روی تنظیمات بالا اجرا کرد من الان با لپ تاپم داشتم GTA V 4K میزدم:dفقط یه قلم تایتان چند میلیون هزینشه حالا موارد دیگه بماند:-"3 تومن lol:d

3 تومن که نه ولی با حدود 4 تومن میشه راحت 1080 و 60 فریم بازی ها رو با یه 970 و CORE I5 انجام داد:d.لپتاپ هم که اصلا واسه بازی بدرد نمیخوره...لپتاپ 4 تومنی در حد سیستم 2 تومنی هم قدرت نداره/:)

اول که می گی بعد از فوتش به تصویب رسید که بنده گفتم نرسید
الانم یک سری مقالات فسیل من نمی دونم به چه دردی می خوره
اون لینکا هیچ ربطی به همکاری با DeNA نداره، همکاری با DeNA توی 2015 به تصویب رسید بعد چه طور ایواتا بیش از 1 سال قبل از توافق با DeNA، توافق رو قبول که هیچ در مورد اختیارات DeNA هم حرف بزنه!!!!!

نینتندو به وضوح همکاری رو با DeNA اعلام کرد و اعلام کننده خبر همکاری نینتندو با DeNA خود شخص ایواتا بود
هیچ خبری هم مبنی بر این که همکاری با DeNA زوری بوده و مورد رضایت ایواتا نبوده منتشر نشده

شما بهتره کمی اخبار نینتندو رو بخونی و دنبال کنی بعدا در تاپیک مربوطه اش بحث کنی :)
چه ربطی به DeNA داشت حرفای من؟ بحث سره سود و استفاده از موقعیت هست هرچقدر هم ناخوشایند باشه.. نینتندو دید نیاز داره از پتانسیل موبایل استفاده بشه با اینکه مخالفت‌هایی وجود داشت ولی آخر مجبور شد قبول کنه.. همین قضیه هم برای مایکروسافت صدق میکنه.. PC هم همین حالت رو برای مایکروسافت داره...
پ.ن: شما هم بهتره منو با پسر خالت اشتباه نگیری و حواست به حرفات باشه :)

چه ربطی به DeNA داشت حرفای من؟ بحث سره سود و استفاده از موقعیت هست هرچقدر هم ناخوشایند باشه.. نینتندو دید نیاز داره از پتانسیل موبایل استفاده بشه با اینکه مخالفت‌هایی وجود داشت ولی آخر مجبور شد قبول کنه.. همین قضیه هم برای مایکروسافت صدق میکنه.. PC هم همین حالت رو برای مایکروسافت داره...
پ.ن: شما هم بهتره منو با پسر خالت اشتباه نگیری و حواست به حرفات باشه :)

شما خودت اول تکلیفت رو با خودت معلوم کن بعدا بیا پست بده و نقل قول کن
اول میای می گی ورود نینتندو به موبایل بعد از فوت اواتا صورت گرفت که بنده گفتم اینطور نیست
بعد میای یک سری پست می زاری واسه 2014 که ایواتا مخالف بود و بعدشم که زوری موافقت کرد اختیار کامل رو به تیما! نداد در صورتی که این قرارداد از 2015 بسته شده، بیش از 1 سال بعد از اون پست هایی که شما گذاشتی
در نهایت هم می گی چه ربطی به DeNA داره در صورتی که ورود به بازار موبایل نینتندو در حال حاضر فقط و فقط از طریق DeNA انجام شده، بعدشم به صورت کاملا بی ربط وصلش می کنی به مایکروسافت

کلا ملت ایران سخته براشون از این که من اشتباه کردم، شما درست می گی و ... استفاده کنن، در همه حالی حرف خودشون درسته ;)
بدیهیات نیاز به توضیح ندارن، یک سرچ توی گوگل نشون می ده کدوم حرف ها زاییده ذهن و کدوم حرف ها حقیقته

پ.ن: پسر خاله گیمر ندارم متاسفانه که با شما اشتباهش بگیرم ;)

شما خودت اول تکلیفت رو با خودت معلوم کن بعدا بیا پست بده و نقل قول کن
اول میای می گی ورود نینتندو به موبایل بعد از فوت اواتا صورت گرفت که بنده گفتم اینطور نیست
بعد میای یک سری پست می زاری واسه 2014 که ایواتا مخالف بود و بعدشم که زوری موافقت کرد اختیار کامل رو به تیما! نداد در صورتی که این قرارداد از 2015 بسته شده، بیش از 1 سال بعد از اون پست هایی که شما گذاشتی
در نهایت هم می گی چه ربطی به DeNA داره در صورتی که ورود به بازار موبایل نینتندو در حال حاضر فقط و فقط از طریق DeNA انجام شده، بعدشم به صورت کاملا بی ربط وصلش می کنی به مایکروسافت

کلا ملت ایران سخته براشون از این که من اشتباه کردم، شما درست می گی و ... استفاده کنن، در همه حالی حرف خودشون درسته ;)
بدیهیات نیاز به توضیح ندارن، یک سرچ توی گوگل نشون می ده کدوم حرف ها زاییده ذهن و کدوم حرف ها حقیقته

پ.ن: پسر خاله گیمر ندارم متاسفانه که با شما اشتباهش بگیرم ;)
شما اصلا اون لینک ها رو خوندی یا طبق معمول فقط تیتر رو دیدی؟ شما میگی قرارداد با DeNA زمان بودن ایواتا بسته شد من گفتم بعد از مرگش.. این قسمت رو من اشتباه کوچیک کردم اما نکته اینجا بود همون موقعی که ایواتا زنده بود مخالف بود با قضیه موبایل منبع قضیه هم اون لینک‌هایی هست که دادم لینک جدید میخواید بفرمایید:
Nintendo Is Finally Bringing Mario to Mobile Phones | WIRED
خط اول هم کامل روشن کرده قضیه رو:
The maker of Wii U and Nintendo 3DS, which has long resisted any suggestions that it put its games on smartphones and tablets, said today that it would team with DeNA, one of Japan’s leading mobile game companies, to create games using its popular franchises for mobile devices
ربطش هم کاملا واضح هست.. فیل اسپنسر یا ایواتا برای دل شما نمیان عنوانی رو انحصاری کنن یا مولتی پلتفرم بلکه سهام دارا و پوله که این تصمیم رو میگیره.. واضحه مایکروسافت میدونه کوانتوم بریک پولی رو که براش خرج شده با عرضه روی کنسول بر نمیگردونه.. از طرفی مخاطب بیشتر = سود بیشتر و فن بیس بزرگ‌تر..
من دیگه نمیدونم از این ساده‌تر چجوری توضیح بدم..

شما اصلا اون لینک ها رو خوندی یا طبق معمول فقط تیتر رو دیدی؟ شما میگی قرارداد با DeNA زمان بودن ایواتا بسته شد من گفتم بعد از مرگش.. این قسمت رو من اشتباه کوچیک کردم اما نکته اینجا بود همون موقعی که ایواتا زنده بود مخالف بود با قضیه موبایل منبع قضیه هم اون لینک‌هایی هست که دادم لینک جدید میخواید بفرمایید:
Nintendo Is Finally Bringing Mario to Mobile Phones | WIRED
خط اول هم کامل روشن کرده قضیه رو:

ربطش هم کاملا واضح هست.. فیل اسپنسر یا ایواتا برای دل شما نمیان عنوانی رو انحصاری کنن یا مولتی پلتفرم بلکه سهام دارا و پوله که این تصمیم رو میگیره.. واضحه مایکروسافت میدونه کوانتوم بریک پولی رو که براش خرج شده با عرضه روی کنسول بر نمیگردونه.. از طرفی مخاطب بیشتر = سود بیشتر و فن بیس بزرگ‌تر..
من دیگه نمیدونم از این ساده‌تر چجوری توضیح بدم..
نمی دونستم روی تیتر تاریخ انتشار هم می زنن!!!!
ایواتا 2015 مرد اون لینک هایی که شما دادی برای اوایل 2014 اه، احتمالا از اون موقع به بعد رو در کما به سر می برده که تا زنده بوده مخالف قضیه موبایل بوده!!!!
واضحه که شما فن مایکروسافتی، برای دفاع از مایکروسافت برداشتی پای نینتندو رو کشیدی وسط
توصیه می کنم بی خیال نینتندو بشی
همونطور که بنده توی همین تاپیک گفتم، هیچ خبری مبنی بر ناراضی بودن ایواتا از توافق با DeNA منتشر نشده، اگر منبع معتبری دارید که ایواتا از توافق با DeNA ناراضیه و یا به زور سهام دار ها این کار رو کرده لطف کنید لینکش رو بزارید در غیر این صورت اون لینک های قدیم شما هیچ ربطی به توافق نینتندو با DeNA نداره.
منم نمی دونم ربط شخص ایواتا به این تاپیک چیه، فقط تنها چیزی که می بینم چنگ زدن به کمپانی های دیگه برای دفاع از کمپانی مورد علاقه هست که همراه با "داستان های باورنکردنی" شده

نمی دونستم روی تیتر تاریخ انتشار هم می زنن!!!!
ایواتا 2015 مرد اون لینک هایی که شما دادی برای اوایل 2014 اه، احتمالا از اون موقع به بعد رو در کما به سر می برده که تا زنده بوده مخالف قضیه موبایل بوده!!!!
واضحه که شما فن مایکروسافتی، برای دفاع از مایکروسافت برداشتی پای نینتندو رو کشیدی وسط
توصیه می کنم بی خیال نینتندو بشی
همونطور که بنده توی همین تاپیک گفتم، هیچ خبری مبنی بر ناراضی بودن ایواتا از توافق با DeNA منتشر نشده، اگر منبع معتبری دارید که ایواتا از توافق با DeNA ناراضیه و یا به زور سهام دار ها این کار رو کرده لطف کنید لینکش رو بزارید در غیر این صورت اون لینک های قدیم شما هیچ ربطی به توافق نینتندو با DeNA نداره.
دیگه از اون لینک Wired که مال 2015 و نقل قولی هم که آوردم واضح‌تر چی می‌خواید؟
انشالله این یکی مقبول بیفته:
Nintendo Co joins smartphone era with new deal to develop games for mobile devices made by others | Financial Post
Nintendo Co. ended resistance to letting its characters play on smartphones as the maker of Mario and Zelda teams with DeNA Co. to develop new games for mobile devices made by others.
President Satoru Iwata’s strategy of selling software only for Nintendo devices has come under pressure as a consumer shift to mobile gaming eats into demand for the
Wii U console and 3DS handheld player.
دیگه هم دلیلی برای ادامه این بحث نمیبینم.. شما فکر میکنید من دارم با مثال نینتندو توجیه میکنم در صورتی که این یه واقعیته توی صنعت..

دیگه از اون لینک Wired که مال 2015 و نقل قولی هم که آوردم واضح‌تر چی می‌خواید؟
انشالله این یکی مقبول بیفته:
Nintendo Co joins smartphone era with new deal to develop games for mobile devices made by others | Financial Post

دیگه هم دلیلی برای ادامه این بحث نمیبینم.. شما فکر میکنید من دارم با مثال نینتندو توجیه میکنم در صورتی که این یه واقعیته توی صنعت..

بنده باز در این لینک شما حرفی از زبان ایواتا و بیان ناراضی بودنش نمی بینم، صرفا نوشته های نویسنده هست

شما کمی دیدتون رو وسیع تر کنید می بینید که بلایی که مایکروسافت داره سر طرفداران کنسول Xbox به خصوص Xbox One میاره شباهتی به تصمیمات نینتندو نداره، به یاد ندارم بعد از اعلام خبر همکاری با DeNA ملت اینجوری هجوم بیارن به سمت شبکه های اجتماعی، چه بسا افراد کثیری ابراز خوشحالی هم می کردند. قاعدتا باید یک تفاوتی بین این ها باشه که واکنش ها انقدر متفاوت هست :)

واقعا مایکروسافت طعم واقعی انحصاری و حمایت کامل از کنسول رو فقط باید از سونی یاد بگیره . خیلی فاجعه بود این کار مایکروسافت و دروغ به این بزرگی تو روز روشن! دو ساله زیر همه تبلیغ های کوانتوم بریک مینوشت Only on Xbox one !!!

قربونش برم توجیه فیل اسپینسر !!!

آقا جان من بیخیال دعوا نکنید:دی حرف من Wii U بود و واضحا هم نوشته بودم، معلوم نیست چطور انتظار دارید بازیاش (مثل Xenoblade Chronicles X و Star Fox Zero) رو موبایل اجرا شه، شاید 10 تا آیفون 6 رو میشه Sli کرد ما خبر نداریم:دی
حالا بماند 3DS هم که قواره بازیاش به پورت شدن روی موبایل میخوره، بازیای انحصاریش مثل Zelda OoT 3D صرفا فقط روی خودش اومده حالا غیر از استفاده کاراکترهای نینتندو، کدوم آی پی aaa ش روی موبایل اومده یا اصلا بگیم میخواد بیاد جای سوال داره. کافیه سه تا لینک پایین رو نگاه کنید میفهمید هیچ هم کسی غیر از مایکروسافت چنین سیاستی (که در نتیجه ش فهرست بازیای انحصاریش تو نیم خط جا شه:دی) رو درپیش نگرفته:دی
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_software
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nintendo_3DS_games
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games
پ.ن: من دوست دارم تنهایی بازی کنم و تو این پستم همینو گفتم و اصلا حرفم در ساپورت کنسول با بازی انحصاری نبود یه وقت، پیشاپیش عذر میخوام:دی نگید خودم میدونم:دی
دیگه احیانا کسیم اینجا فن مایکروسافت و PC نیست، ما بدیم، عفو بفرمایید به بزرگی خودتون:دی سیاست مایکروسافت هم همیشه درست و تحسین برانگیزه ما غلط بکنیم ایرادی وارد کنیم بهش:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or