Spencer: ناراحتی عده‌ای بی‌دلیل است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
phil_spencer_gamescom_2015-600x321.jpg

بخشی از طرفداران Xbox در پی انتشار خبر عرضه Quantum Break بر روی کنسول PC، خشمگین شدند و اعتراض خود را در شبکه‌های اجتماعی نشان دادند. حالا مدیر Xbox اطمینان خاطر داده که این حرکت ضربه‌ای به کنسول وان نخواهد زد.

او در دیشب در جواب کاربری خشمگین که گفته خوب پیش‌خرید خود را کنسل کرده است گفت:
"تو پیش‌خرید رو کنسل کردی چون دیگران هم قابلیت تجربه‌ی آن را روی ویندوز خواهند داشت؟"
اعتراضات در ادامه به صورت کلی به سه موضوع اشاره داشت: اول اینکه مایکروسافت آن‌ها را با تبلیغات غلط انحصاری‌هایی ترغیب به خرید کنسول کرده که بعد از مدتی از انحصار خارج شده‌اند. دوما بازی‌های انحصاری Xbox One کمی بعد بر روی PC قابل بازی خواهند بود پس دلیلی برای خرید کنسول وجود ندارد، و در آخر این حرکات نشان‌دهنده‌ی عدم سرمایه‌گذاری و حمایت کافی از این کنسول است.
اسپنسر در جواب این اعتراضات گفت:
" ما در طی 2 سال سیاست خود را تدوین و گسترش دادیم. ما همیشه سعی بر اشتراک اطلاعات در مورد بازی‌ها در کنفرانس‌هایی مثل GDC داشتیم و از طرف دیگر در حال گوش دادن به فیدبک طرفداران هستیم"
او در مورد نبود دلیلی برای خرید کنسول گفت:
"یک PC قوی قیمتی بسیار بیشتر از یک کنسول دارد. مردم کنسول می‌خرند چون از تجربه‌ی آن لذت می‌برند همان‌طوری که عده‌ای از تجربه‌ی PC."
و مایکروسافت به پشتیبانی خود از Xbox One ادامه خواهد داد:
" ما از سمت مدیریت کل بیشترین میزان حمایت ممکن را دریافت می‌کنیم، خیلی بیشتر از گذشته"
مایکروسافت معتقد است که امکان تجربه‌ی یک بازی برای مخاطبان بیشتر، یک بازی برد برد است چرا که باعث فروش بیشتر و سودآوری نیز می‌شود.
مطمئنن سیاست پویای مایکروسافت بر این محور است که استدیوهای وابسطه را به فروش بیشتر بازی‌ها ترغیب کند. سیاستی که پلتفرم Xbox را گسترش داد و PC و اسمارت فون‌ها زیر پرچم خود می‌آورد. مثال خوب آن بازی Fable Legends و Halo Wars 2 است.

اما تمامی این موضوعات، این سوال را به پیش می‌آورد که آیا بازی‌هایی مثل ScaleBound یا Gears of War 4 راه خود را به بازار PC باز خواهند کرد؟ Halo 5 چطور؟

منبع

اگه ماکروسافت با تاخیر چند ماهه این بازی رو واسه pc لیست میکرد دیگه هیچکدوم ازین حرف و حدیث ها نبود
به نظرم ماکروسافت خواسته متفاوت از سونی عمل کنه و یه روش جدیدی رو در روند خدماتش ارائه بده.همون اکوسیستم و این حرفا.که حالا باید دید موفق میشه یا نه

اگه ماکروسافت با تاخیر چند ماهه این بازی رو واسه pc لیست میکرد دیگه هیچکدوم ازین حرف و حدیث ها نبود
به نظرم ماکروسافت خواسته متفاوت از سونی عمل کنه و یه روش جدیدی رو در روند خدماتش ارائه بده.همون اکوسیستم و این حرفا.که حالا باید دید موفق میشه یا نه

تو برنامه خود مایکروسافت هم نبوده که بازی همزمان روی دو تا پلتفرم بیاد، یعنی اصلاً فکرش رو نمیکردن که آماده بشه تا اون موقع. منتهی نسخه W10 که در گروی ساخت و کامل شدن نسخه XB1 بوده، بخاطر بکارگیری DX12 و سیستم جدید یونیورسال appـشون زودتر از اونی که فکرش رو میکردن آماده شده. تعطیلات آخر سال متوجه این موضوع شدن که میتونن بازی رو همزمان با نسخه XB1 روی W10 هم عرضه کنن اما دیگه اون موقع مشغول مارکتینگ بازیهای آخر سال و ... بودن و مجبور شدن که اینطوری و با این وضعیت نسخه W10 رو هم معرفی کنن.

ببخشید ولی منظور این دوستمون واضحا کنسول خانگی بود نه دستی! نسلهای قبلم یادمه مثلا psp با ds مقایسه میشد نه با کنسولهای خانگی. این دو مدل کنسول انقدر از لحاظ سخت افزار، مخاطبین و... با هم فرق دارن که مقایسه شون با هم منطقی نیست!
یه نکته هم درمورد ویتا بگم داخل ژاپن، هنوز خوب داره ساپرت میشه. ولی خارج از ژاپن نه
این خبر هم بخونین البته من یکی حدس میزدم;) : Quantum Break Is Not Coming To Steam, Will Be Exclusive To Windows Store | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

این دوستون واضحا اگر منظوری داشته باشن خودشون پست من رو نقل قول می کنن، فکر نکنم نیازی به واسطه داشته باشن، بقیه حرف ها هم کشیدن کنسول های دیگه به این بحثه که نه هدف من بوده و نه من علاقه ای به ادامش دارم

@Fenris Wolf & synthesizer
ببینید من کاری به خوب یا بد بودن این حرکت مایکروسافت ندارم.
اصلا آفرین به این سیاست‌های ضد انحصار طلبانه
هزار آفرین به اینکه میخواد یک سیستم یکپارچه گیمینگ پایه ریزی کنه که همه از کنسول دار و pc دار بیان زیر پرچمش
تموم واکنش من به صحبت بعضی‌ افراده که دیگران رو متهم می‌کنن به اینکه "نمی‌دونی انحصاری کنسول یعنی‌ چی‌"!
در صورتی‌ که در مورد این بازی اصلا حرف از انحصاری کنسول و اینها نبوده.
سیاست مایکروسافت در مورد این بازی تغییر کرده. خوب یا بدش رو اصلا کار ندارم.
تغییر کردنش رو کار دارم، اینکه بیایم توجیه کنیم "از اول گفتن انحصاری کنسول بوده و هنوز‌م هست" رو مشکل دارم.
کاری که خود اسپنسر هم نکرده

انحصاری ایکس باکس وان=xbox one exclusive
فقط برروی ایکس باکس وان=only on xbox one

این 2تا فرق میکنن باهم مثلا تامب رایدر جزو اولی(انحصارزمانی) وفورزا دومی (کاملا انحصاری)هستش
اینکه مایکرو گفته exclusiveیعنی انحصاری کنسولی هستش این بازی وبجز ایکس باکس وان روهیچ کنسول دیگه یی منتشرنخواهدشد

تو برنامه خود مایکروسافت هم نبوده که بازی همزمان روی دو تا پلتفرم بیاد، یعنی اصلاً فکرش رو نمیکردن که آماده بشه تا اون موقع. منتهی نسخه W10 که در گروی ساخت و کامل شدن نسخه XB1 بوده، بخاطر بکارگیری DX12 و سیستم جدید یونیورسال appـشون زودتر از اونی که فکرش رو میکردن آماده شده. تعطیلات آخر سال متوجه این موضوع شدن که میتونن بازی رو همزمان با نسخه XB1 روی W10 هم عرضه کنن اما دیگه اون موقع مشغول مارکتینگ بازیهای آخر سال و ... بودن و مجبور شدن که اینطوری و با این وضعیت نسخه W10 رو هم معرفی کنن.

صحت بقیه صحبت هاتون رو نمیدونم ، ولی فکر نمیکنم هیچ ربطی به یونیورسال اپ داشته باشه .
اصلا اون قسمت یونیورسال اپ ، تنها قسمت مشترک بین همه وسایل مایکروست ، بدلیل گستردگی برنامه ها و قابل استفاده روی همه پلتفرم هاش ، ولی اپ نه بازی پی سی ...

صحت بقیه صحبت هاتون رو نمیدونم ، ولی فکر نمیکنم هیچ ربطی به یونیورسال اپ داشته باشه .
اصلا اون قسمت یونیورسال اپ ، تنها قسمت مشترک بین همه وسایل مایکروست ، بدلیل گستردگی برنامه ها و قابل استفاده روی همه پلتفرم هاش ، ولی اپ نه بازی پی سی ...

قرار نیست هر اپلیکیشن یا بازیی که بیاد روی استور روی همه وسایل و سخت افزارها قابل اجرا باشه، DX12 که خب میدونیم هر دو پلتفرم ساپورت میکنن و یکسان هست و بازی هم از DX12 استفاده میکنه این مورد یونیورسال app هم چیزی در موردش نگفتن به صراحت که آیا برای این بازی استفاده کردن یا نه ولی امکان انجام چنین کاری هست و مثلاً انجین Unity از این کار ساپورت میکنه.

به نظرم بی دلیل هم نیست! منظورم اینه که تو یه دنیای ایده آل چرا بی دلیله :d ولی اصلا این انحصاری ها و کل کل ها تبدیل به بخشی از فرهنگ بازی کردن شده. و مطمئنا بازار رو هم نحت تأثیر قرار میده مخصوصا اینکه مدت ها تبلیغ کرده باشین که این بازی ما انحصاری هست. بالاخره یکی از دلایل خرید کنسول های سونی تو این دو نسل همیشه این exclusive ها و محتواهای انحصاری بوده و یکی از دلایل خرید X360 هم بیرون آوردن خیلی از بازیها از انحصار سونی. این رو که نمیشه نادیده گرفت و بعد گفت ناراحتی یه عده بی دلیله!

این 2تا فرق میکنن باهم مثلا تامب رایدر جزو اولی(انحصارزمانی) وفورزا دومی (کاملا انحصاری)هستش
اینکه مایکرو گفته exclusiveیعنی انحصاری کنسولی هستش این بازی وبجز ایکس باکس وان روهیچ کنسول دیگه یی منتشرنخواهدشد

وقتی میگن xbox exclusive یعنی رو کنسولا فقط رو ایکس باکس میاد؟؟؟؟از کی تا حالا تعریف انحصاری شده این؟اگه قرار بود رو کنسولا انحصاری ایکس باکس باشه مثل سونی و street fighter میگفتن console exclusive .کاری به درست و غلط بودن این حرکت ندارم ولی خیلی واضحه این قضیه.دیگه برا توجیه یه کاری که انجام دادن معنی کلماتم عوض میکنین؟:-/

خب انحصاری کنسول X1 هستش. نکنه فکر کردی انحصاری کنسول PS4 هستش؟ دروغی نگفته. خودتون اشتباه برداشت میکنین و طلبکارم هستین؟:))
کی میخوایین یاد بگیرین PC =/= کنسول؟:-/

آقا شما میشه عبارت Only on Xbox one را تعریف کنی؟ چرا سفسطه میکنی ؟من دارم میگم مایکروسافت دروغ گفته و قبول کنید گفته. چرا این دو سال همش زیر تریلرهاش مینوشت فقط برای ایکس باکس وان؟ چرا اسمی از PC نمیاورد؟از این حرفهای توجیهی الکی که ویندوز هم مال خود مایکروسافته نزنید که قاطی میکنم !
خب میتونست از روز اول بگه For Xbox one and windows نه اینکه واسه خاطر اینکه ملت برن X1 بخرن چنین دروغ کثیفی بگه.حالا که کمی وضع فروش X1 بهتر شده اومد این سیاست پلید رو به کار برد . تو این مدت با همین کوانتوم بریک کلی کنسول فروخته

خیلی باحالی واقعا !! توجیه ها و معانی جدیدی خلق شد !!!

آخرین ویرایش:
آقا شما میشه عبارت Only on Xbox one را تعریف کنی؟ چرا سفسطه میکنی ؟من دارم میگم مایکروسافت دروغ گفته و قبول کنید گفته. چرا این دو سال همش زیر تریلرهاش مینوشت فقط برای ایکس باکس وان؟ چرا اسمی از PC نمیاورد؟از این حرفهای توجیهی الکی که ویندوز هم مال خود مایکروسافته نزنید که قاطی میکنم !
خب میتونست از روز اول بگه For Xbox one and windows نه اینکه واسه خاطر اینکه ملت برن X1 بخرن چنین دروغ کثیفی بگه.حالا که کمی وضع فروش X1 بهتر شده اومد این سیاست پلید رو به کار برد . تو این مدت با همین کوانتوم بریک کلی کنسول فروخته

عبارت Only On Folan بیشتر توی حیطه تبلیغاتی کنسول ها به کار میره و معمولا این وسط PC رو چون یه کنسول نیست، توی معادلاتشون به حساب نمیارن (یعنی تا حالا ندیدم که این عبارت حتی برای بازی های PC به کار برده بشه توی تبلیغات). ولی با این حال منظورتونو درک میکنم و قبول دارم که این جمله خیلی درست نیست و میشد از کلمات بهتری برای رسوندن منظور و حقیقت به کار برد ولی وقتی چیزی عمومی بشه، تغییر دادنش خیلی سخت میشه.

با این حال به نظرم واکنش ها نسبت به این موضوع بیش از حده و درست نیست. این که بیاییم به مایکروسافت برچسب کلاه بردار، دروغ گو و پلید بزنیم کار خیلی چیپ و مسخره ای هست. چون نه بازی رو دانگرید کرده، نه پول ملت رو بالا کشیده و نه کسی رو کشته. به هر حال تایید شدن بازی برای PC از روز اول کاملا واضح و روشن بود. فقط انتظار همزمان عرضه شدن نمیرفت.

با این حال من همچنان منتظرم تا یکی از این کسانی که به شدت شاکین، به سوال من جواب بده که تایید نسخه PC این بازی چه تاثیری روی شما میذاره؟ دقت کنین گفتم شما. نمیخوام برگردین بهم بگیم مایکروسافت جنگ کنسولی رو میبازه و بازی فروش نمیره و فلان و بهمان. من میخوام بدونم این وسط چه ضرری به شما که گیمر هستی میرسونه.

پ.ن: این چندتا دوستمون هم آرزوی موفقیت براشون دارم. " PC گیمر ها رو نمیشه متقاعد کرد" و "پست منو نقل و قول نکنید" و اینا نشون دهنده اینه که توی بحث منطقی کم آوردین و توانایی بحث کردن و به نتیجه رسیدن رو توی خودتون نمیبینید و سعی میکنید با مقصر نشون دادن بقیه، ناتوانی خودتون رو نشون بدین;)

آخرین ویرایش:
داداش از من میشنوی بیخیال بحث، تاپیک بغلی طرف فن مایکروسافته میگه هدف شماها اینه که دیگران بازی نکنن (:دی)
یه بحث دیگه شم PC Gamer ها رو نمیشه قانع کرد که منظورت چیه و قصد بد بد نداری علیه شون. شما صد صفحه هم بنویسی میگن مایکروسافت خوب کاری کرده و تو هم که کنسول خریدی هیچ حق و حقوقی نداری، تهش این که معنی لغاتم عوض شه به قول خودت!
بهتر بگم اسپنسر و مایکروسافت خیلی خیلی زرنگ و سیاستمدار بودن که با این انحصاریها شما رو جذب کردن و الان خیلی راحت بهتون نارو زدن و پشتیبانی عظیم افکار عمومی قشر پی سی گیمرا رو به دست اوردن صدای شما رو هم خفه کنند. پست اول رو بخونی اسپنسر جوری جواب داده که انگار طرف بدهکاره یا کم میفهمه، یه جواب عاقل اندر سفیهانه. مثل بعضی کاسبای ایرانی که جنس خراب بهت می اندازن شما بدهکار میشی:دی کلا بخش ایکس باکس هم چه بسا اصلا بیخیال شن برای نسل بعد، سود اصلی این شرکت از چیزایی مثل همین ویندوزه، این یکیش عجیب نیست به قول دوستان PC Gamer
اینجا هم میبینی کسی زیاد چیزی نمیگه دلیلش اینه حرف من و شما و امثالمون مقبول نیست به دلیلی که گفتم.

هر کسی نمیتونه اعصابش طاقت بیاره پست بده بهش بگن برو دکتر و سنت کمه. خیلی از دوستام وان دارن باهاشون حرف زدم اکثریت بدجور شاکی بودن و تو سایتها هم بگردی فروش این کنسول زیاد شده.
مایکروسافت خیلی زرنگه ولی بزودی خواهیم دید چی میشه...

پ.ن : کسی این پست رو نقل قول کرد (با منظوری که لازم نیست دیگه بگم) منتظر جواب نباشه.
گوشمون پر شد از یه سری صحبتها، لازم به تکرار نیست.;)

آخه میدونی موضوع چیه من خودم هم فن مایکروسافتم از امضا و تاپیکهای خبریم تو بازی سنتر معلومه.ولی منطقم رو هیچوقت زیر پا نمیذارم.من مشکلی با این که ویندوز هم مال مایکروسافته ندارم کلا موندم چرا باید مایکرو دروغ بگه؟خب امثال بنده فن این کمپانی هستن قطعا تحمل این موضوع ندارن.کاملا مشخصه این دو سال چون وضعیت ایکس باکس وان و فروشش وخیم بوده سکوت کرده و اینقدر روی کوانتوم بریک و گرز آف وار 4 و انحصاری بودنشون برای وان تبلیغات کردن که فروش وان بهتر شد حالا هم که این نیرنگ رو زدن. این اولشه هنوز. بذار چند هفته دیگه گرز آو وار 4 برای PC تایی بشه ببینید چه بلبشویی راه بیوفته8-|

با این حال من همچنان منتظرم تا یکی از این کسانی که به شدت شاکین، به سوال من جواب بده که تایید نسخه PC این بازی چه تاثیری روی شما میذاره؟ دقت کنین گفتم شما. نمیخوام برگردین بهم بگیم مایکروسافت جنگ کنسولی رو میبازه و بازی فروش نمیره و فلان و بهمان. من میخوام بدونم این وسط چه ضرری به شما که گیمر هستی میرسونه.
من فقط 1 مورد از کسانی که می تونند خیلی شاکی باشن مثال میزنم
طرف 1 گیمر حرفه ای هست.پلتفورم اصلی اش PC و استیم هست.1 سیستم مناسب داره(نه حتما گرون) که می تونه بازی ها با کیفیت مناسبی بر روی PC اش بازی کنه.طرف چون گیمر حرفه ای هست علاقه داره بازی های خوب انحصاری سونی یا مایکروسافت بازی کنه.به تبلیغات 2 شرکت نگاه می کنه و انحصاری های مایکروسافت می پسنده و XB1 میخره(تقریبا 1 و نیم میلیون پای دستگاه میده).بعد 2 سال می فهمه بازی های انحصاری که به خاطرش XB1 خرید برای PC هم عرضه میشن (و احساس می کنه گول تبلیغات خورده).خوب طرف پلتفورم اصلی اش PC و استیم هست و بیشتر بازی ها در هر حالت روی PC بازی می کنه.حالا هم اون بازی های انحصاری XB1 روی PC و این بار روی استور مایکروسافت عرضه میشن.فرقی به حال اون نمی کنه چون هم چنان روی PC هست(طرف گیمر حرفه ای هست و به هر حال برای اجرا بهتر بازی ها ویندوز اش به 10 تغییر داده).اون XB1 الان تبدیل شد به وسیله کاملا بدون استفاده.حالا باید ضرر کنه و اون بفروشه چون بازی نیست که روی اون بازی کنه
از اون ور میبینه اگه رفته بود PS4 خریده بود می تونست انحصاری های PS4 روی اون دستگاه بازی کنه.از طرفی هم چنان بازی های عادی روی استیم می خرید.البته این وسط بعضی بازی ها که گرافیک اش فرقی بین PC و PS4 وجود نداره شاید روی PS4 بازی می کرد و البته این وسط از این خیال اش راحت بود که تو این بازی های مولتی پلتفورم کیفیت بازی روی PS4 بیشتر از XB1 هست

من X1 ندارم و قصد خریدنش رو هم ندارم ولی کاملا کسانی رو که شاکی هستن درک میکنم.
خیلی سادست فک کن یکی فقط PC داره و طرفدار پروپا قرص بازیهای Remedy هستش و همه بازیاشون رو روی PC جوییده و وقتی QB معرفی میشه به عنوان انحصاری X1 و میفهمه که روی PC نمیتونه بازیش کنه یا حداقل دیرتر میتونه بازیش کنه واسه همین یه X1 خریداری میکنه و منتظر میشه تا بازی سازنده محبوبش Release بشه و در عین ناباوری بعدا میفهمه که ماکروسافت بهش دروغ گفته و یه جورایی مجبورش کرده که X1 بخره و بازی واسه PC هم منتشر میشه اونم همزمان :| پایان غم انگیز ماجرا :d
من مطمئنم خیلیا یکی از دلایل اصلی خرید x1 شون QB بوده و با این قضیه بایدم ناراحت بشن
-----------------------
طرف دیگه یه ماجرا کسایی هستن که از همون اول فن xbox بودن و x1 خریدن و میبینن که ممکنه مایکرو از نظر انحصاری از کنسول رقیبش عقب بیفته. خب اینم به ضرر گیمر بدبخته چون ماکروسافت داره بازار هدفشو تغییر میده و میخواد یه سودی هم از PC گیمرا بدست بیاره و تمام تمرکزش به راضی نگه داشتن x1 دارها نیست.

منطقیه که PC گیمرا خوشحال باشن و x1 دارا ناراحت (البته اونایی که QB واسشون مهمه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or