Spencer: ناراحتی عده‌ای بی‌دلیل است

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
phil_spencer_gamescom_2015-600x321.jpg

بخشی از طرفداران Xbox در پی انتشار خبر عرضه Quantum Break بر روی کنسول PC، خشمگین شدند و اعتراض خود را در شبکه‌های اجتماعی نشان دادند. حالا مدیر Xbox اطمینان خاطر داده که این حرکت ضربه‌ای به کنسول وان نخواهد زد.

او در دیشب در جواب کاربری خشمگین که گفته خوب پیش‌خرید خود را کنسل کرده است گفت:
"تو پیش‌خرید رو کنسل کردی چون دیگران هم قابلیت تجربه‌ی آن را روی ویندوز خواهند داشت؟"
اعتراضات در ادامه به صورت کلی به سه موضوع اشاره داشت: اول اینکه مایکروسافت آن‌ها را با تبلیغات غلط انحصاری‌هایی ترغیب به خرید کنسول کرده که بعد از مدتی از انحصار خارج شده‌اند. دوما بازی‌های انحصاری Xbox One کمی بعد بر روی PC قابل بازی خواهند بود پس دلیلی برای خرید کنسول وجود ندارد، و در آخر این حرکات نشان‌دهنده‌ی عدم سرمایه‌گذاری و حمایت کافی از این کنسول است.
اسپنسر در جواب این اعتراضات گفت:
" ما در طی 2 سال سیاست خود را تدوین و گسترش دادیم. ما همیشه سعی بر اشتراک اطلاعات در مورد بازی‌ها در کنفرانس‌هایی مثل GDC داشتیم و از طرف دیگر در حال گوش دادن به فیدبک طرفداران هستیم"
او در مورد نبود دلیلی برای خرید کنسول گفت:
"یک PC قوی قیمتی بسیار بیشتر از یک کنسول دارد. مردم کنسول می‌خرند چون از تجربه‌ی آن لذت می‌برند همان‌طوری که عده‌ای از تجربه‌ی PC."
و مایکروسافت به پشتیبانی خود از Xbox One ادامه خواهد داد:
" ما از سمت مدیریت کل بیشترین میزان حمایت ممکن را دریافت می‌کنیم، خیلی بیشتر از گذشته"
مایکروسافت معتقد است که امکان تجربه‌ی یک بازی برای مخاطبان بیشتر، یک بازی برد برد است چرا که باعث فروش بیشتر و سودآوری نیز می‌شود.
مطمئنن سیاست پویای مایکروسافت بر این محور است که استدیوهای وابسطه را به فروش بیشتر بازی‌ها ترغیب کند. سیاستی که پلتفرم Xbox را گسترش داد و PC و اسمارت فون‌ها زیر پرچم خود می‌آورد. مثال خوب آن بازی Fable Legends و Halo Wars 2 است.

اما تمامی این موضوعات، این سوال را به پیش می‌آورد که آیا بازی‌هایی مثل ScaleBound یا Gears of War 4 راه خود را به بازار PC باز خواهند کرد؟ Halo 5 چطور؟

منبع

مورد اول:
من فقط 1 مورد از کسانی که می تونند خیلی شاکی باشن مثال میزنم
طرف 1 گیمر حرفه ای هست.پلتفورم اصلی اش PC و استیم هست.1 سیستم مناسب داره(نه حتما گرون) که می تونه بازی ها با کیفیت مناسبی بر روی PC اش بازی کنه.طرف چون گیمر حرفه ای هست علاقه داره بازی های خوب انحصاری سونی یا مایکروسافت بازی کنه.به تبلیغات 2 شرکت نگاه می کنه و انحصاری های مایکروسافت می پسنده و XB1 میخره(تقریبا 1 و نیم میلیون پای دستگاه میده).بعد 2 سال می فهمه بازی های انحصاری که به خاطرش XB1 خرید برای PC هم عرضه میشن (و احساس می کنه گول تبلیغات خورده).خوب طرف پلتفورم اصلی اش PC و استیم هست و بیشتر بازی ها در هر حالت روی PC بازی می کنه.حالا هم اون بازی های انحصاری XB1 روی PC و این بار روی استور مایکروسافت عرضه میشن.فرقی به حال اون نمی کنه چون هم چنان روی PC هست(طرف گیمر حرفه ای هست و به هر حال برای اجرا بهتر بازی ها ویندوز اش به 10 تغییر داده).اون XB1 الان تبدیل شد به وسیله کاملا بدون استفاده.حالا باید ضرر کنه و اون بفروشه چون بازی نیست که روی اون بازی کنه
از اون ور میبینه اگه رفته بود PS4 خریده بود می تونست انحصاری های PS4 روی اون دستگاه بازی کنه.از طرفی هم چنان بازی های عادی روی استیم می خرید.البته این وسط بعضی بازی ها که گرافیک اش فرقی بین PC و PS4 وجود نداره شاید روی PS4 بازی می کرد و البته این وسط از این خیال اش راحت بود که تو این بازی های مولتی پلتفورم کیفیت بازی روی PS4 بیشتر از XB1 هست

خب ببینین شما حالتی رو میگین که طرف PCـیی که بتونه بازی های روز رو اجرا کنه داشته (پلتفرم اصلیش PC هست) و در عین حال رفته به خاطر QB، کنسول X1 خریده. اما این حالت در مورد همه صدق نمیکنه، میکنه؟:-/ و این حالت مسلما حالت مطلق نیست.

خیلیا PC قدرتمند ندارن، خیلیا نمیتونن پول یه PC قدرتمند رو بدن، خیلیا دوست ندارن کلا با PC بازی کنن، خیلیا دوست ندارن خانواده و تشکیلاتی که روی کنسول دارن رو ول کنن و برن سراغ یه پلتفرم دیگه، خیلیا دوست دارن آرشیو کنسول داشته باشن و ... . در نتیجه این عده مطمئنا احساس نمیکنن که گول خوردن چون در نهایت بازی ای مثل QB که وعده داده شده روی اون کنسول میاد رو میگیرن و بازیش میکنن و به اون چیزی که میخوان، میرسن.
======
مورد دوم:
طرف دیگه یه ماجرا کسایی هستن که از همون اول فن xbox بودن و x1 خریدن و میبینن که ممکنه مایکرو از نظر انحصاری از کنسول رقیبش عقب بیفته. خب اینم به ضرر گیمر بدبخته چون ماکروسافت داره بازار هدفشو تغییر میده و میخواد یه سودی هم از PC گیمرا بدست بیاره و تمام تمرکزش به راضی نگه داشتن x1 دارها نیست.
من واقعا نمیفهمم چجوری توی این معادله به ضرر رسیدین؟ دقیقا چجوری داره ضرر میکنه کسی که کنسول X1 داره؟ میگین تمام تمرکزش برای راضی نگه داشتن X1 دارها نیست. از کجا میگین این حرف رو؟ مگه نسخه X1 بازی QB رو کنسل کرده؟ مگه گفته دیگه بازی انحصاری براتون نمیدیم؟ مگه گفته دیگه کنسول رو ساپورت نمیکنیم؟ اون کسی که کنسول X1 داره، غصه چیزی رو میخوره که در حال حاضر اصلا وجود خارجی نداره؟ غصه اینو میخوره که مایکروسافت توی جنگ کنسولیش در مقابل سونی میبازه؟ اگه این طوریه که به نظر من این شخص اصلا گیمر نیست چون مفهوم و اصل گیمینگ رو نمیدونه چیه و یاد گرفته این جا میدون جنگ هست و باید در مقابل رقیبش توی بحث ها یه چیزی برای پز دادن و گفتن داشته باشه.

بله شرایطی که گفتم در مورد خیلیا صدق میکنه. و ایضا کلی شرایط دیگه هست که نمیخوام واردشون بشم.
======
قضیه وقتی جالب تر میشه که بدونیم این دوستمون 19Rodar بارها و بارها توی پست های مختلفش اذعان داشته که PC هیتر هست و از این پلتفرم متنفره. در واقع مشکل اصلی ایشون این نیست که مایکروسافت همچین تصمیمی گرفته و "گولش" زده، مشکلش اینه که این بازی داره برای PC هم منتشر میشه و این رو نمیتونه تحمل کنه. یعنی اگه تایید میکردن این بازی برای PS4 میاد، اینقدر غصه نمیخورد.
بله، دوست عزیزم، پست های شما رو اوایل نسل و زمانی که کری میخوندین و فکت صادر میکردین بوکمارک کردم تا این زمان اگه خواستین نشونتون بدم:)
فقط یه سوال میپرسم شما تا حالا کنسول و تجربه کنسول گیمینگ رو داشتید ؟
بله داشتم. و اگر میخوایین از این سوال به این برسین که آیا من میدونم این کار چه حسی در من ایجاد میکنه یا نه باید مطلقا بگم ذره ای اهمیت نمیدم که کدوم بازی برای چه پلتفرمی میاد و حتی از اومدن بازی های انحصاری پلتفرم اصلی خودم یعنی PC برای کنسول ها، خوشحال هم میشم.

آخرین ویرایش:
مورد اول:

خب ببینین شما حالتی رو میگین که طرف PCـیی که بتونه بازی های روز رو اجرا کنه داشته (پلتفرم اصلیش PC هست) و در عین حال رفته به خاطر QB، کنسول X1 خریده. اما این حالت در مورد همه صدق نمیکنه، میکنه؟:-/ و این حالت مسلما حالت مطلق نیست.

خیلیا PC قدرتمند ندارن، خیلیا نمیتونن پول یه PC قدرتمند رو بدن، خیلیا دوست ندارن کلا با PC بازی کنن، خیلیا دوست ندارن خانواده و تشکیلاتی که روی کنسول دارن رو ول کنن و برن سراغ یه پلتفرم دیگه، خیلیا دوست دارن آرشیو کنسول داشته باشن و ... . در نتیجه این عده مطمئنا احساس نمیکنن که گول خوردن چون در نهایت بازی ای مثل QB که وعده داده شده روی اون کنسول میاد رو میگیرن و بازیش میکنن و به اون چیزی که میخوان، میرسن.
======
مورد دوم:

من واقعا نمیفهمم چجوری توی این معادله به ضرر رسیدین؟ دقیقا چجوری داره ضرر میکنه کسی که کنسول X1 داره؟ میگین تمام تمرکزش برای راضی نگه داشتن X1 دارها نیست. از کجا میگین این حرف رو؟ مگه نسخه X1 بازی QB رو کنسل کرده؟ مگه گفته دیگه بازی انحصاری براتون نمیدیم؟ مگه گفته دیگه کنسول رو ساپورت نمیکنیم؟ اون کسی که کنسول X1 داره، غصه چیزی رو میخوره که در حال حاضر اصلا وجود خارجی نداره؟ غصه اینو میخوره که مایکروسافت توی جنگ کنسولیش در مقابل سونی میبازه؟ اگه این طوریه که به نظر من این شخص اصلا گیمر نیست چون مفهوم و اصل گیمینگ رو نمیدونه چیه و یاد گرفته این جا میدونم جنگ هست و باید در مقابل رقیبش توی بحث ها یه چیزی برای پز دادن و گفتن داشته باشه.

بله شرایطی که گفتم در مورد خیلیا صدق میکنه. و ایضا کلی شرایط دیگه هست که نمیخوام واردشون بشم.
======
قضیه وقتی جالب تر میشه که بدونیم این دوستمون 19Rodar بارها و بارها توی پست های مختلفش اذعان داشته که PC هیتر هست و از این پلتفرم متنفره. در واقع مشکل اصلی ایشون این نیست که مایکروسافت همچین تصمیمی گرفته و "گولش" زده، مشکلش اینه که این بازی داره برای PC هم منتشر میشه و این رو نمیتونه تحمل کنه. یعنی اگه تایید میکردن این بازی برای PS4 میاد، اینقدر غصه نمیخورد.
بله، دوست عزیزم، پست های شما رو اوایل نسل و زمانی که کری میخوندین و فکت صادر میکردین بوکمارک کردم تا این زمان اگه خواستین نشونتون بدم:)

من نمیخوام وارد این بحث بشم که هر کسی دیدگاه خودشو مطلق و صحیح میدونه ... اگه بخوام هم در این مورد بحث کنم تو p.m

فقط یه سوال میپرسم شما تا حالا کنسول و تجربه کنسول گیمینگ رو داشتید ؟

.......

بله داشتم. و اگر میخوایین از این سوال به این برسین که آیا من میدونم این کار چه حسی در من ایجاد میکنه یا نه باید مطلقا بگم ذره ای اهمیت نمیدم که کدوم بازی برای چه پلتفرمی میاد و حتی از اومدن بازی های انحصاری پلتفرم اصلی خودم یعنی PC برای کنسول ها، خوشحال هم میشم.

یعنی من همیچین تفکر سطحی دارم که ببینم کنسول در شما چه حسی بر انگیخته ؟ در حالی که با موضع گیری تون از قبلش مشخصه هیچ وقت همچین جوابی نمی گیرم.

ففط خواستم ببینم چطور و چقدر با شرایط و فضای کنسول اشنا هستید. همین

آخرین ویرایش:
مورد اول:

شما گفتی چه ضرری به گیمر می رسونه و من هم گفتم مثال میارم و میگم برای مثال به چه کسانی می تونه ضرر بزنه .حرفی از مطلق بودن زدم؟حرف کلی زدم؟این جوابی که شما به من تو قسمت دوم حرف ات دادی فرار به جلو هست.شما مثال و دلیل خواستی من هم جواب داد.من حرفی از کنسول بازها زدم؟
درسته این حالت در مورد همه صدق نمی کنه چون همه ادم ها با هم فرق دارن و خصوصیات و علاقه های مختلفی دارن.اما چند نفر تو همین سایت خودمون همین شرایط دارن؟چند نفر تو کل دنیا PC مناسب(نه حتما گرون) و XB1 همزمان دارن؟هر چقدر هم تو کل دنیا باشن اینها گول نخوردن؟اینها نباید از اتفاقی که براشون افتاده شاکی باشن؟الان XB1 این افراد تبدیل به 1 دستگاه بدون استفاده نشده؟
چون این اتفاق برای PC گیمر های مطلق خوشایند هست نباید اینها ناراحت باشن؟شما می تونی بگی اگه این فرد از روز اول خبر داشت این اتفاق میافته در کنار PC اش XB1 می خرید؟به جای این کار پول اش مثلا خرج خرید PS4 می کرد که از انحصاری های اون محروم نشه.این فرد نباید ناراحت باشه؟

من واقعا نمیفهمم چجوری توی این معادله به ضرر رسیدین؟ دقیقا چجوری داره ضرر میکنه کسی که کنسول X1 داره؟ میگین تمام تمرکزش برای راضی نگه داشتن X1 دارها نیست. از کجا میگین این حرف رو؟ مگه نسخه X1 بازی QB رو کنسل کرده؟ مگه گفته دیگه بازی انحصاری براتون نمیدیم؟ مگه گفته دیگه کنسول رو ساپورت نمیکنیم؟ اون کسی که کنسول X1 داره، غصه چیزی رو میخوره که در حال حاضر اصلا وجود خارجی نداره؟ غصه اینو میخوره که مایکروسافت توی جنگ کنسولیش در مقابل سونی میبازه؟ اگه این طوریه که به نظر من این شخص اصلا گیمر نیست چون مفهوم و اصل گیمینگ رو نمیدونه چیه و یاد گرفته این جا میدونم جنگ هست و باید در مقابل رقیبش توی بحث ها یه چیزی برای پز دادن و گفتن داشته باشه.
من دقیقا در این شرایط نیستم چون نه QB واسم اونقدرا مهمه نه مشکلی با عرضه شدن بازیها روی pc دارم اینارو واسه این میگم که فک نکنی اینارو از روی تعصب میگم و همینطور واسه دفاع از کاربری که نام بردی
در مورد اول منم نمیگم که همه این شرایط رو دارن و این حالت مطلقه همونطوری که همه اینجا شاکی نیستن ولی اون تعدادی که شاکی هستن رو نمیشه سرزنش کرد
در مورد دوم هم چیزی قطعی نیست و ممکنه حتی ماکرو ساپورتشو از x1 بیشتر هم کنه ولی میشه گفت این خبرا (مخصوصا حالا که شایعه GeOW و Scalebound هم قوت گرفته) نگرانی رو بیشتر میکنه که ماکروسافت این نسل به اون چیزی که میخواست برسه نرسیده و داره از این طریق ضررهاشو جبران کنن
بازم میگم که اینا فقط نگرانی رو بیشتر میکنه و قطعی نیست واسه همین نمیشه زد تو دهن کسی که شاکی و نگرانه.

البته جدا از اینها یه موضوع دیگه ای هم هستش که واسه من خیلی مهمه که ممکنه واسه بقیه مهم نباشه. اینکه یه بازی فقط روی یک پلتفرم ساخته بشه میتونه به تمرکز روی بازی رو بیشتر کنه و همینطور مسائل و مشکلات فریم ریت و نگرانی های پورت کردن و عرضه بموقع بازی از بین میره. که این مورد 100 تا مثال نقض داره ولی به نظر من مهمه

متاسفانه هم ویندوز هم XO مال ماکروسافت هست و اونها ترجیح دادن سود رو روی هر دو پلتفروم داشته باشن که اینجوری شاید به نفع ماکروسافت و کاربرای ویندوز باشه ولی قطعا با هر عقل سلیمی فکر کنی به ضرر XO هست
در کل برای منی که کنسول رو دارم هیچ فرقی این خبر نمیکنه من به شخصه هیچ وقت نمیتونم سمت PC برم چون پول این XO هم به زور جمع کردم

ولی
در کل برای منی که کنسول رو دارم هیچ فرقی این خبر نمیکنه من به شخصه هیچ وقت نمیتونم سمت PC برم چون پول این XO هم به زور جمع کردم

احسنت
این جمله روبایدبا اب طلا بنویسیم
دقیقا تعدادبسیارزیادی ازکسانی که xoدارند شرایطی شبیه به شمادارند واصلابراشون فرقی نمیکرد که این بازی برای pcهم بیاد یانه

حالا این وسط یک عده کمی هستند که هم pc high specدارند وهم کنسول xoکه اونم بازی کوانتوم بریک بیاد میرن روpcتجربه اش میکنند وxoهم کماکان هستش برا فورزا وسان ست وبااومدن کوانتوم روpcچیزی از xoکم نمیشه....
بازهم این معامله برد-برد هستش و فکرنمیکنم واقعا کسی این وسط ضرر کرده باشه

من X1 ندارم و قصد خریدنش رو هم ندارم ولی کاملا کسانی رو که شاکی هستن درک میکنم.
خیلی سادست فک کن یکی فقط PC داره و طرفدار پروپا قرص بازیهای Remedy هستش و همه بازیاشون رو روی PC جوییده و وقتی QB معرفی میشه به عنوان انحصاری X1 و میفهمه که روی PC نمیتونه بازیش کنه یا حداقل دیرتر میتونه بازیش کنه واسه همین یه X1 خریداری میکنه و منتظر میشه تا بازی سازنده محبوبش Release بشه و در عین ناباوری بعدا میفهمه که ماکروسافت بهش دروغ گفته و یه جورایی مجبورش کرده که X1 بخره و بازی واسه PC هم منتشر میشه اونم همزمان :| پایان غم انگیز ماجرا :d
من مطمئنم خیلیا یکی از دلایل اصلی خرید x1 شون QB بوده و با این قضیه بایدم ناراحت بشن
-----------------------
طرف دیگه یه ماجرا کسایی هستن که از همون اول فن xbox بودن و x1 خریدن و میبینن که ممکنه مایکرو از نظر انحصاری از کنسول رقیبش عقب بیفته. خب اینم به ضرر گیمر بدبخته چون ماکروسافت داره بازار هدفشو تغییر میده و میخواد یه سودی هم از PC گیمرا بدست بیاره و تمام تمرکزش به راضی نگه داشتن x1 دارها نیست.

منطقیه که PC گیمرا خوشحال باشن و x1 دارا ناراحت (البته اونایی که QB واسشون مهمه)

متاسفانه اون مورد اول که گفتی تقصیر هیچ کس نیست جز کسی که رفته و کنسول رو خریده تا جایی که من یادم هست ماکروسافت هیچ وقت جایی نگفته این بازی رو هیچ چیز دیگه ای نمیاد من هرچی گشتم جایی پیدا نکردم که ماکروسافت بگه این بازی فقط برای وان میاد و هیچ وقت روی پی سی نمیاد پس ماکروسافت دروغ نگفته اما اون کسی که رفته و وان رو خریده و بازی رو از الان روی وان پیشخرید کرده حقش هست که ناراحت باشه اما ناراحتیش بی معنی هست و خودش مقصر هست چون رفته و از الان یک کنسول رو برای بازی خریده که هنوز ریلیز نشده, چرا؟ برای چی باید چیزی رو پیشخرید کنی که اصلا معلوم نیست بازی خوبی هست یا نه من خودم کسی بودم که تا همین چند ماه پیش همه بازی های AAA رو روی استیم پیشخرید میکردم و نتیجه کارم رو هم دیدم که چه کاری اشتباهی انجام دادم نصف بازی هایی که پیشخرید کرده بودم موقع ریلیز مشکل داشتن , الان همین بازی رو هم روی پی سی نباید پیشخرید کرد ممکنه وقتی بیاد هزار تا مشکل داشته باشه و تجربه ادم رو خراب کنه اما وقتی پیشخرید کنی یعنی بدون اینکه چیزی از بازی بدونی همه چیزهاش رو قبول کردی پس حق نداری بیای و بگی تقصیر ماکروسافت هست که من بازی رو پشخرید کردم , نه تقصیر خودم هست نباید میکردم .
خلاصه مطلب اصلا هیچ چیز رو پیشخرید نکنین باور کنین ارزش نداره صبر کنین بازی بیاد بعد بخرین

طبق نظر بعضی دوستان از این به بعد هر جا دیدید عنوان شد فقط روی xbox شما باید تو ذهن یه کلمه pc رو کنارش قرار بدید :d
چون اینا هر دوش ماله یه شرکت هست /:)
خلاص!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or