[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اوایلش خیلی ضایع اجرا میکرد، ولی کم کم به نظرم جا افتاد.این Shawn Layden چقدر Fake و بد بود به جاش Andrew House مثل همیشه عالی بود و تیکه هم مینداخت . خدایی جای جک هم احساس میشد .
یوشیدا هم که اومد همه ذوق زده شدن از بس این مرد دوست داشتنیه :biggrin1:

حالا توی Gamescom شهید کمال میاد روی سن و کلی حال میکنی!این هم یادم رفت بگم بر عکس یوشیدا که اینقدر دوست داشتنیه من از این Adam Boyes بدم میاد ، یعنی بدم میاداااااا.....![]()
اونا رو نمیدونم ولی FC4 و AC: U و یه چند تا دیگه هستنممنون و از مولتی پلتفرمها ؟![]()
گرافیکشم تضمینه دوستانی که حرف در میارن یا ترولر جدیدا و نمایش های قبلی ناتی داگ و بهتر شدن بازی اصلی یادشون نیست یا میشه قضیه کسی که نخواد قبول کنه قبول نمیکنه این حرف ها:d مطمئنم ناتی داگ ثابت میکنه که "give 1080p 60 fps or give me death" الکی از رو شکم نبوده...نکته ی تلخ تموم شدن E3 اینه که دیگه خبری از گیف های وحید دریمی نیست![]()
![]()
( فکر کنم دیشب تحت تاثیر کنفرانس مایکرو بودم ولی این خیلی خیلی خوب بود ! ) وقتی که مدیامولوکول اومد اصلا نابود شدم
خیلی خوبه
رسما هنگ کرده بودم
! حس خیلی بدی بهم میگه سالی میمیره
! وقتی میگم اینسایدر هستم نخندیدمن مطمئنم 3 تا آی پی بزرگ معرفی میشه + سایفون و کرش توشون نیست گاد هم ریمیک میشه و در نهایت چندتا ایندی و چندتا تریلر از بازیسازا نشون میدن که میگن 4 چقدر خوبه و بازی ساختن روش آسونه :biggrin1:!
خدایی میگی :-o !?
خدایی میگی :-o !?