نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

توی ۱۰ -۱۵ صفحه قبلی مایکرو فن ها خودشون رو به چه آب و آتیشی میزنن که سونی رو بد جلوه بدن مایکرو رو عالی.اگه از نظرشما بازی هایی با تم فانتزی مثل Crackdown و Fable Legebds و Sunset Overdrive جالبه واسه ما نیست.از جریان Halo هم بگذریم که تا حالا یدونش هم GOTY نشده!!
ما هم میریم با بازی های آشغالی مثل Order و U4 حال میکنیم

Sent from my C6802 using Tapatalk
یعنی خودشون رو دارن دیوونه میکنن :دی من که فن سونی ام کنفرانس مایکرو رو از اول تا اخرش دیدم جدا چیزی نفهمیدم :|:دی

خب دوستان گیمز کام کی هست؟!:d
از کی باید هایپ اونجا رو شروع کنیم؟! ( خو چرا اونجوری نگاه می کنید! سکته می کنما! مگه چی گفتم؟!:| )
من شک ندارم اونجا تی ال جی و کرش هستن!
اصلا لیست بازی هایی که اونجا معرفی میشه اینه:
یه تریلر خفن از کرش
tlg و بازگشت با شکوهش
سانت........
من غلط بکنم دیگه از این لیستا بدم! اون چاقو رو بذار کنار:d
-------------
حالا دور از شوخی امسال کمی به گیمز کام امیدوارترم ولی خب نه در حد اینکه بشینیم لیست ردیف کنیم و هایپ کنیم! نهایت یه aaa واسلام!

اونا کلا از دار دنیا یه Crysis 3 رو گرفتن دستشون هر بازی می‌بینن می‌گن C3 گرافیکش بهتر بود :دی
بعد جدا از این که U4 >>>>> C3، هیچ وقت هم نمی‌گن گیم پلی و داستان C3 رسما جلو نصف بازی ها تو دیوار که هیچ، تو سیفون دستشویی به سر می‌بره :دی
تنها مایکرو نیستش شما سونی فن ها ظاهرا با همه مشکل دارید فقط PC و گرافیک crysis 3 مونده بود که ترول نشده بود :eek:
حالا خوبه همین الانش 1 سال نشده قوطی ببخشید کنسول هاتون کم اوردن (رجوع شود به Watch Dogs)
تا 2015 -16 چیکار میخواید بکنید.با دم شیر بازی نکنید کنسول فن های عزیز

تنها مایکرو نیستش شما سونی فن ها ظاهرا با همه مشکل دارید فقط PC و گرافیک crysis 3 مونده بود که ترول نشده بود :eek:
حالا خوبه همین الانش 1 سال نشده قوطی ببخشید کنسول هاتون کم اوردن (رجوع شود به Watch Dogs)
تا 2015 -16 چیکار میخواید بکنید.با دم شیر بازی نکنید کنسول فن های عزیز
Joker_clap.gif

Cool story bro

راستی دیشب وقتی که GTA V معرفی شد سونی مایکروسافت رو خیلی حرفه ای ترول کرد و گفت که تمام دارندگان PS3 و X360 میتونن اطلاعات بازیشون رو به نسخه ی PS4 این بازی انتقال بدن ! :دی

خیلی ها بعد از X360 به سمت سونی کوچ کردن و سونی هم اینجوری ازشون داره قدردانی میکنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or