[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
اومده رو استیج میخندهحرف نداره یوشیدافقط حیف که هیچکس نمیفهمه چی میگه
![]()
![]()
بابا این لامصب bloodborne نای بحث در مورد بقیه بازیا نمیده .The Order رو نمیدونم چرا بچه های اینجا در موردش بحث نمیکنن، واقعا نمایش خوفی داشت.
این موجود اینقدر خوفناک بود گالاهاد هم ازش ترسید
کی می خواد تو بازی با این رو به رو بشه![]()
واقعا وقتی سر گالاهاد میترسه و فرار میکنه از اون موجود، ما چه کار میخوایم کنیم در مقابلش؟!بابا این لامصب bloodborne نای بحث در مورد بقیه بازیا نمیده .
order با اینکه کوتاه بود ولی خیلی خفن بود . خیلی سینماتیکه لامصبکلا گلهاد پیچید به خودش اون جونور رو دید . خیلی گرخناک بود .
TLOU R بیست و نه جولایاومده رو استیج میخندهعالیه این یوشیدا عاشقشم
---
در مورد LBP3 خوبیش اینه که همین امسال میادکلا از بازیا کدوماش 2014 بودن تاریخ ریلیز میدین ؟
![]()
اونا کلا از دار دنیا یه Crysis 3 رو گرفتن دستشون هر بازی میبینن میگن C3 گرافیکش بهتر بودبعضی از دوستان گرافیک witcher 3 و crysis رو بهتر از U4 میدونن . خدایی من خودم به شخصه تا حالا همچین گرافیکی ندیدم . ادم دوست داره با سر بره تو دیوار .
واقعا وقتی سر گالاهاد میترسه و فرار میکنه از اون موجود، ما چه کار میخوایم کنیم در مقابلش؟!![]()
دوستان عزیزی که لینک کنفرانس رو دارن احیانا اگه زحمتی نیست بزارن، اگه هم پی ام کنید که یک در دنیا و صد در آخرت مدیونتون میشم، گشتم اینور اونورو نزاشته دارم از کنجکاوی میمیرم.
TLOU R بیست و نه جولای
Drive Club هشت اکتبر
LBP 3 نوامبر
این هم یادم رفت بگم بر عکس یوشیدا که اینقدر دوست داشتنیه من از این Adam Boyes بدم میاد ، یعنی بدم میاداااااا.....![]()
این هم یادم رفت بگم بر عکس یوشیدا که اینقدر دوست داشتنیه من از این Adam Boyes بدم میاد ، یعنی بدم میاداااااا.....
E3 2014 Trailers | E3 2014
پست اول ، اون آخراش![]()