نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

سونی همه زورش رو زد بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد ناتی (U4)و tlou + سانتا مونیکا (اوردر) +استدیو ژاپن و...

در حالی که مایکرو نه از halo5 نشون داد نه کوانتوم نه گیرز +rare هم نبود فقط چندتا از ip های قدیمیش رو دوباره زنده کرد الان همه سایت ها کنفرانس مایکرو رو برتر میدونن :d
و طرفدارهای سونی میگن یکسان بود باشه اینم قبول :dخوش باشید:d
از امضات معلومه داستانت چیه برو 2 تا آسپرین بچه بخور برای قلبتم خوبه :)

Who won E3 2014? Sony or Microsoft? | GameOnDaily

Who do you think won E3? We would give the vote to Sony but only just. Let us know in the comments below. We have loads of video impressions coming.

یک سوال اونوقت کی بود که سال پیش این بازیارو تو E3 نشون داد؟

در حد معرفی بودن ولی نمایشی نداشتن
انچارتد 4 هم معرفی شده بود ولی نمایش داشت :دی
the Order 1886 رو Ready at Dawn میسازه ، اینا برای PSP بازی میساختن ;;)
انقدر خفن بوده فکر کردید یه استودیوی بزرگ اینو ساخته ؟

کمک اصلی رو سانتا میکنه وگرنه بقول خودت اینا مال این حرفا نیستن :دی سر سانتا با همین گرمه چیزی تو دستو بالش نیست یه جورایی بازی سانتا حساب میشه

آخ آخ ، خیلی سوزش داره سایتا بیشتریاشون دارن مایکروسافت رو برنده اعلام می کنن ، یا دارن نمره بیشتری به کنفرانس مایکروسافت میدن : (
بعد اینجا طرف The Order 1866 رو دیده بود می گفت آفا بردیم کنفرانس رو : ))
البته اگر همون Uncharted 4 رو این-گیم می کرد ورق بر می گست ولی نکرد.

به این میگن ترولینگ در حد Self destruction

فک کنم وقتی که تو تاپیک کنفرانس سونی گذاشتی بیشتر از مایکروسافت بوده؟ :d

اشکال نداره آزادی هرجایی دلت میخواد باشی هر پستی هم که بخوای بدی

من که میگم هم سونی هم مایکرو Readن زیاد چیز شاخی ندیدم

بیشتر امیدم به Nintendo هست :d

کمک اصلی رو سانتا میکنه وگرنه بقول خودت اینا مال این حرفا نیستن :دی سر سانتا با همین گرمه چیزی تو دستو بالش نیست یه جورایی بازی سانتا حساب میشه

حرف تو دهن من نذار من نگفتم اینا مالی نیستن !
کمک کجا ، ساخته شدن توسط خود اون استودیو کجا ! اگه سانتا نکست جن بسازه که گرافیکش فقط با ناتی داگ قابل تروله ;;)

پ.ن : اون قسمت قرمز هم که آخرش بود !!!

این Shawn Layden چقدر Fake و بد بود به جاش Andrew House مثل همیشه عالی بود و تیکه هم مینداخت . خدایی جای جک هم احساس میشد .
یوشیدا هم که اومد همه ذوق زده شدن از بس این مرد دوست داشتنیه :دی

در حد معرفی بودن ولی نمایشی نداشتن
انچارتد 4 هم معرفی شده بود ولی نمایش داشت :دی

آره خب کاتسین 4 دقیقه ای کوانتوم تو E3 سال قبل و گیمز کام معرفیه و یا نشون دادن 2 تا CG هیلو معرفیه ولی کاتسین کمتر از 2 دقیقه انچارتد نمایش و نشون دادن کامله

ای جان :x بازم این بچه ها از اونور ریختن شروع کردن " مال ما بهتره مال ما بهتره " :دی برید تو تاپیک خودتون حال کنید من الان نمیدونم باید پست های بچه های خودمون رو از کجا شروع کنم بخونم انقدر اسپم زیاد شده.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
من قبلاً هم گفتم که اگه Project Beast ( همون Bloodborne )رو انحصاری معرفی کنن واسه من کافیه که خب همینطور هم شد. با LBP3 بسیار حال کردم، UC4 هم فعلاً دارم با خودم کلنجار میرم که این چی بوده؟ :دی GTA V هم عالی شد که میاد به این نسل، statsـمون هم منتقل میشه lvl من فکر کنم 120 اینا بود :دی حیف میشد اگه منتقل نمیشد کلی زحمت کشیده بودیم :دی تاریخ انتشار TLOU خوب بود، فعلاً با جام جهانی سر میکنیم تا بیاد :دی FarCry4 هم خوب بود. اووووووف PS4 سفید عجب چیزیه :x Batman هم عالی بود، بسیار حال کردم ( مگه میشه از این بازی لذت نبرد؟ :دی ) The Order هم که واقعاً همون چیزی بود که میخواستم و انتظارشو داشتم :bighug: MGS رو هم که قبلاً دیده بودم :دی درکل کنفرانس خوبی بود.

همین که اون وری ها ریختن این ور هی می‌گن "U4 خر است" و "TO1886 هم خیلی خر است" و.... نشان از خفن بودن بازی های انحصاری سونی داره :دی
The Order رو نمی‌دونم چرا بچه های اینجا در موردش بحث نمی‌کنن، واقعا نمایش خوفی داشت.

نه بابا gamingbolt امتیاز بیشتری به MS داده، این حرف ها همش کشکه.

-------------

یه اخطار جدی هم به دوستان بدم که اینجا چاله میدون نیست. از به کار بردن عباراتی مثل سوزش و فشار و پماد و آب یخ پرهیز کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or