[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
کاملا درسته GoW:A کمتر از یه بازی معمولی بود از هر Ps فن عاقلی بپرسی هم همینو بهت میگه.پس GOW:Ascension هم در بهترین حالت کمتر از یک بازی معمولی بوده؟
بهترین سورپراز MS اول Halo:MC بود بعد هم Scalebound
دوستان لینک واسه دانلود مراسم کامل سونی میخوام
خُب منم که می گم in game هست ولی در این مواقع کل منابع سیستمی فارغ از خیلی پردازش های دیگه مثل هوش مصنوعی یا زاویه دید دلخواه در اختیار سازندست . در ضمن سونی همینا رو هم در قالب کاتهای از ضبط شده درون بازی قرار می ده ( حداقل تا به اینجا) که همین هم ماهیت اصلی و IN GAME بودن رو میتونه زیر سوال ببره که آیا افکت یا چیزهای دیگه بهش اضافه شده یا نه . من از طرفداران اصلی بازی تلو هستم ولی همیشه گفتم که بین کات و گیم پلی بازی تفاوت محسوس هست . کاری هم به کنفرانس مایکروسافت ندارم و فقط نظر خودمو گفتم .
بی زحمت لینک اون سایترو میدی؟سونی همه زورش رو زد بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد ناتی (U4)و tlou + سانتا مونیکا (اوردر) +استدیو ژاپن و...
در حالی که مایکرو نه از halo5 نشون داد نه کوانتوم نه گیرز +rare هم نبود فقط چندتا از ip های قدیمیش رو دوباره زنده کرد الان همه سایت ها کنفرانس مایکرو رو برتر میدونن :d
و طرفدارهای سونی میگن یکسان بود باشه اینم قبول :dخوش باشید:d
اگه به شایعه باشه که غیر از حضور Scalebound بقیه بازی هایی که حاضر بودن تو کنفرانس همه در موردشون حدس و گمان و شایعه هایی بوده :dکاملا درسته GoW:A کمتر از یه بازی معمولی بود از هر Ps فن عاقلی بپرسی هم همینو بهت میگه.
Scalebound رو قبول دارم، Platinum games رو سر ما جا داره!:d
پس یعنی یه کالکشنی که 2-3 ماه هست شایعش تو نت پخش شده بهترین سورپرایزتون بوده؟؟
یک سوال اونوقت کی بود که سال پیش این بازیارو تو E3 نشون داد؟در حالی که مایکرو نه از halo5 نشون داد نه کوانتوم
سونی همه زورش رو زد بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد ناتی (U4)و tlou + سانتا مونیکا (اوردر) +استدیو ژاپن و...
در حالی که مایکرو نه از halo5 نشون داد نه کوانتوم نه گیرز +rare هم نبود فقط چندتا از ip های قدیمیش رو دوباره زنده کرد الان همه سایت ها کنفرانس مایکرو رو برتر میدونن :d
سونی همه زورش رو زد بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد ناتی (U4)و tlou + سانتا مونیکا (اوردر) +استدیو ژاپن و...
اولین تریلر Infamous SS رو یادته؟ اینم مثل اونه همون خود بازیه فقط زاویه دوربین رو عوض کردن (فک کنم)خُب منم که می گم in game هست ولی در این مواقع کل منابع سیستمی فارغ از خیلی پردازش های دیگه مثل هوش مصنوعی یا قرمان پذیری در زاویه دید دلخواه در اختیار سازندست . در ضمن سونی همینا رو هم در قالب کاتهای از ضبط شده درون بازی قرار می ده ( حداقل تا به اینجا) که همین هم ماهیت اصلی و IN GAME بودن رو میتونه زیر سوال ببره که آیا افکت یا چیزهای دیگه بهش اضافه شده یا نه . من از طرفداران اصلی بازی تلو هستم ولی همیشه گفتم که بین کات و گیم پلی بازی تفاوت محسوس هست یعنی اینکه راحت میشه تشخیص دادن الان گیم پلی هست یا کات . کاری هم به کنفرانس مایکروسافت ندارم و فقط نظر خودمو گفتم .