[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
بله فهمیدم هر جاشو شما نفهمیدی بگو بیشتر توضیح بدمخودت فهمیدی چی می گی؟
اولا حرف های بنده در جواب اون دوستمون بود که در مورد فاز MS فن ها سوال کرد . دوما کدوم DLC رو می گی دقیقا؟؟ سوما الان منظورت چیه از اینکه برنامه ی E3 سونی رو لیست کردی اینجا؟
DC هم گفتم به نظر میاد اونطوری هستنمی خونی بعد رو هوا جواب می دی ...
Crackdown تو بهترین حالت یه بازی معمولی هست.اصلا شما دستت به Crackdown خورده یا فقط از روی متا داری قضاوت می کنی..؟
یکی از معتاد کننده ترین مولتی ها رو داره بازی شماره اولش هم هم امتیاز های خوبی گرفت هم بازی خیلی خوبی بود
No Man’s Sky درسته قبلاً روی PC بوده ولی بین کنسول ها انحصاری PS4 هست.
Grim Fandango هم برای PS4 و Vita پرده برداری شده.
این جدیده اسپین اف بود یا dlc نمیدونم ولی انحصاری بود رو pc نمیادdead rising رو تو انحصاریا لیست کردی
یکی دیگه دد رازینگو می گه به من چه ربطی داره ؟اینجا لیست گذاشتن خاستم بگم ب اون لیستا نیست . dead rising رو میگم دیگه . منظور خاصی ندارم اینجا تاپیک کنفرانس سونیه همینجوری لیست کردم
منم نگفتم که تو منتقدیدر مورد همون "به نظر میاد " گفتم .
پس GOW:Ascension هم در بهترین حالت کمتر از یک بازی معمولی بوده؟Crackdown تو بهترین حالت یه بازی معمولی هست.
وقتی Crackdown بشه بهترین سورپرایز یه کنفرانس باید فاتحه اون کنفرانس رو خوند.
شونصد دفعه گفتیم بازم تکرار میکنیم لطفا دیگه نپرسید . تایید کردن UC 4 ریل تایم (فکت) بوده . نه ریل انجین نه CG نه هر چیزی که تا حالا بهش فکر میکردید . خالص خالص ریل تایم
همون کالکشن هیلو خودش واسه برتری کنفرانس مایکرو نسبت به سونی کافیه.حالا بقیه بماند.
یکی دیگه دد رازینگو می گه به من چه ربطی داره ؟:d
من کی لیست کردم؟اگه اونا انحصاری نیستن پس شما چطور ori و inside و dead rising رو تو انحصاریا لیست کردی
No Man’s Sky درسته قبلاً روی PC بوده ولی بین کنسول ها انحصاری PS4 هست.
Grim Fandango هم برای PS4 و Vita پرده برداری شده.
no mans sky هم که خودت میگی دیگه:d"For now" is the key term. Schafer tweeted moments after the Sony announcement that we'd hear more about other platforms for the re-release soon.
تمام منابع در دسترس باشن یعنی چی؟!تمام قدرت کنسول رو گذاشتن برای کپچر کردن بدون اینکه نگران هوش مصنوعی و چی و چی باشنin game یعنی چی ؟؟؟ من حرفی ندارم دیگه نیاز به توضیحش باشه![]()
کلا انگار برخی در تشخیص in game، in engine ، pre render ، real time و CG دچار مشکلن !دی
ori واسه PC هم میاد :dمن کی لیست کردم؟
اینساید که معلومه انحصاری زمانیه ولی ori رو نوشتن Only on Xbox دیگه اگر مشکلی داری برو به خودشون بگو:d
باشه خودتو کشتی تو همه تاپیکها !!!! کنفرانس ماکرو عالی واسه سونی آشغال باشه بابا
فاز خودت چیه؟!!
همون کالکشن هیلو خودش واسه برتری کنفرانس مایکرو نسبت به سونی کافیه.حالا بقیه بماند.
برو بابا خوشحالیا!:dمن چی کار به مایکرو جهانخوار دارم؟!می خوام توهم نزنی برادر:dحرفم با کل بچه های مایکروئه که توی این تاپیک هدفشون معلوم شده :d . چارش در آوردن یک پیرهنه :d . عذاب ندید خودتونو .. آواتارو عوض کنیدو به جمع ما بیاید . از شمال ، جنوب ، شرق ، غرب از هر سمتی که نگاه کنید باد موافق به این سمته . با آغوش باز میپذیریمتون
تو برای من دربیار،این سه تا بازی که گفتی،من کی لیست کردم انحصاری ایکس باکس وان اند؟!برو:dori واسه PC هم میاد :d
Coming of Age in Ori and the Blind Forest
Ori and the Blind Forest” will be released on Xbox One and PC this Fall