[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
میگم اینا که میگن کنفرانس مایکرو بهترین کنفرانس امسال بوده فازشون چیه؟ نکنه crackdown رو با U4 مقایسه میکنن اون بازی پلاتینیوم رو هم با اردر!
آقا عصبانی نشو!!!
لینکش رو بده که گفته ریل تایم ( اینگیم ) بوده منم بخونم . دمت گرم
بوکمارک کردم:d
با توجه با انحصاری هایی هم که تا الان واسه سونی منتشر شده و متاهای رنگارنگشون(:d) به نظرم اینکه بگیم انحصاری های سونی اونم در حالی که هنوز منتشر نشدن کیفیتشون از انحصاری های MS بیشتره اشتباهه...
اگه بخوایم بشمریم که Halo:MC و phantom dust هم قبلا معرفی نشده بودن و باز مایکروسافت تعداد عناوین انحصاری جدیدش بیشتره .
در مورد DC هم گفتم اینجوری به نظر میاد نگفتم اینجوری هست. ولی بالاخره منطقی نگاه کنیم بازی که تعداد پیست هاش از ماشیناش بیشتره قابل مقایسه با FH2 نیست (حداقل تا قبل اینکه جفتشون منتشر بشن)
اگه اونا انحصاری نیستن پس شما چطور ori و inside و dead rising رو تو انحصاریا لیست کردیاینا انحصاری نیستن
اینا انحصاری نیستن
اگه قراره بازی هایی چون کرک داون لقب سورپرایز بگیرن که صد سال سیاه نمی خوام سونی سورپرایزهای مشابهی داشته باشه!
سورپراز یعنی lbp که سابقه ی متای 95 داره و خیلی خیلی هم محبوبه!
قرار نیست هر چیزی رو بی خبر جلو چشات گذاشتن که بگی سورپرایز!
می دونی که باز هم این قضیه ریل تایم رو نگفته.:d
اتفاقا خوشحالم .. درخواستا زیاد شده در این تاپیک نمیرسیم جواب همه رو در هر صفحه بدیم .. خوش به حال مایکروفنا چقدر تاپیکشون خلوته :d
![]()
تو اومدی اینجا داری میشمری نه من !
DLC بازیهای سال قبل رو لیست کردین اوردین اینجا که نشون بدین انحصاری ها بیشتره !!
Ratchet and Clank Redux
Uncharted 4: A Thief's End
Bloodborne
Little Big Planet 3
The Order 1886
The Last of Us Remastered
Disney Infinity: Marvel Super Heroes
ABZÛ Let It Die
No Man’s Sky
Grim Fandango
Batman: Arkham Knight
GTA V
Far Cry 4
Dead Island 2
Metal Gear Solid V
Destiny
Y kharvar indie
Infamous SS DLC
Killzone DLC !!!!!
در مورد DC هم تعداد ماشین یا پیست مهمه ولی نمیتونه تعیین کننده باشه . شما نگفتی بازی محتواش احتمالا کمتره , گفتی هیچی نداره جز گرافیک .
سونی چیزی نگفته بود که بزنه زیرش . اقای اسپنسر قول استودیو فرست پارتی جدید و بهترین لاین اپ چند سال و ... رو داده بود . الان دیدم چی به چی شد . لازم نیست و این چیزا بحث کنیم همه چی مشخصه
می دونی که باز هم این قضیه ریل تایم رو نگفته.
تمام منابع برای کپچر کردن باز بوده،بیشتر حالت تریلر مثل معرفی last of us میمونه.