[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
بچه ها سینماها جریانش چی بود آخر سر؟
یه چیزی میگم ...ناراحت نشید ... از تمام استودیو های فرست پارتی سونی ... فقط یک دونشون حضور داشت اونم با تریلر 1 دقیقه ای !!!
همین 1 دونه هم باعث شده دوستانی به تب و لرز بیفتن ... چه برسه به اینکه چند تا از استودیو های دیگه هم حضور میداشتن ....
سونی سیرک نیست که باید برای مخاطب هاش نمایش تمام عیار و هیجان انگیز خلق کنه ... و تو کنفرانس هاشم باید در مورد تکنولوژی و محصولاتش و برنامه هاش هم صحبت هایی بکنه ...
کنفرانس های اینده ... انقدر استودیو و بازی کله گنده وجود داره ... که تو هر کنفرانس یه دونشون حاضر بشه .... مثل گرز گران رستم میمونه تو سر رقبا
یه سبکی هست که بهش میگن third person baglavaسبک Bloodborne چیه ؟
میگم این الان بده بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد؟!:d خب باید چی کار میکرد بازی بدترین استدیو هاش رو نشون میداد؟:dسونی همه زورش رو زد بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد ناتی (U4)و tlou + سانتا مونیکا (اوردر) +استدیو ژاپن و...
برو تاپیکش میبینی ، من چیزی نمیگمخدایی میگی :-o !?
این که بد نیست پسر این خیلی خوبه من همش داشتم فکر میکردم حتما مدیا هم دو تیم شده و یه تیم اینو میسازه یه تیم هم بازی جدیدشونوپسر رسما بهترین کنسول تاریخ رو خریدیم
! خیلی خوشحالم کردی
!
--
تو زندگیم از خرید یه کنسول تا این حد راضی نبودم! بتل خیلی خوب بود بتمن و کمبت و فارکرای و اون ویژگیش و ....
بازی David Cage و IP جدید GG و بازی Santa Monica هم هستمیگم این الان بده بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد؟!:d خب باید چی کار میکرد بازی بدترین استدیو هاش رو نشون میداد؟:d
دوستانی هم که میگن دیگه سونی زورش رو سر کنفرانس زد و دیگه چیزی تو چنته نداره در جریان این عنوان ها هستند احتمالا؟!
MM new ip
bend new ip
TLG:d
عنوان معرفی نشده naughty dog
من نصفشون رو یادم نمیاد دوستان بهتر از من میدونند:d
بخش داستانی تو لیتل خیلی مهم نبودهبرو تاپیکش میبینی ، من چیزی نمیگم
نه بد نیست خیلی هم عالیهبهترین و قابل قبول ترین شکل وجود LBP 3 هم برا من همینه
MM (:lovestruck
هم الآن خیلی شیک و مجلسی میره دنبال ایده های جدیدش و مطمئناً میترکانند
فقط زبونت لال زبونت لال LBP 3 اون چیزی که باید بشه ، نشه ..... اونوقت که منم و یه شاتگان و تو و سونی:-l
سایت تک چرخ زده بودپستت رو ندیدم اصلاً