نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

یه چیزی میگم ...ناراحت نشید ... از تمام استودیو های فرست پارتی سونی ... فقط یک دونشون حضور داشت اونم با تریلر 1 دقیقه ای !!!

همین 1 دونه هم باعث شده دوستانی به تب و لرز بیفتن ... چه برسه به اینکه چند تا از استودیو های دیگه هم حضور میداشتن ....

سونی سیرک نیست که باید برای مخاطب هاش نمایش تمام عیار و هیجان انگیز خلق کنه ... و تو کنفرانس هاشم باید در مورد تکنولوژی و محصولاتش و برنامه هاش هم صحبت هایی بکنه ...

کنفرانس های اینده ... انقدر استودیو و بازی کله گنده وجود داره ... که تو هر کنفرانس یه دونشون حاضر بشه .... مثل گرز گران رستم میمونه تو سر رقبا

یه چیزی میگم ...ناراحت نشید ... از تمام استودیو های فرست پارتی سونی ... فقط یک دونشون حضور داشت اونم با تریلر 1 دقیقه ای !!!

همین 1 دونه هم باعث شده دوستانی به تب و لرز بیفتن ... چه برسه به اینکه چند تا از استودیو های دیگه هم حضور میداشتن ....

سونی سیرک نیست که باید برای مخاطب هاش نمایش تمام عیار و هیجان انگیز خلق کنه ... و تو کنفرانس هاشم باید در مورد تکنولوژی و محصولاتش و برنامه هاش هم صحبت هایی بکنه ...

کنفرانس های اینده ... انقدر استودیو و بازی کله گنده وجود داره ... که تو هر کنفرانس یه دونشون حاضر بشه .... مثل گرز گران رستم میمونه تو سر رقبا

RAD اعظم پس کشک بود ؟ :|

خب خیلی خوبه :دی
تابستون: 7 مرداد TLOU: R میاد.
پاییز: 16 مهر Drive Club.
پاییز: آبان - آذر (نوامبر) LBP3.
زمستون: بهمن - اسفند (فبریه) The Order رو داریم.
بهار 94: بازی Bloodborne میاد.
از اون طرف هم اگه UC4 رو برای تابستون 94 آماده کنن خیلی خوبه :دی
این وسط یه سری بازی مولتی پلتفرم مثل GTA V و FC4 و AC: U و... هم توی پاییز داریم.
از دید میلادی (2014) شاید زیاد به نظر قوی نیاد امسال، ولی از دید شمسی (93) واقعا سال بدی نیست و هر فصل یه بازی انحصاری داره 4 :دی اول بهار هم که inFamous اومد.

سونی همه زورش رو زد بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد ناتی (U4)و tlou + سانتا مونیکا (اوردر) +استدیو ژاپن و...
میگم این الان بده بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد؟!:d خب باید چی کار میکرد بازی بدترین استدیو هاش رو نشون میداد؟:d
دوستانی هم که میگن دیگه سونی زورش رو سر کنفرانس زد و دیگه چیزی تو چنته نداره در جریان این عنوان ها هستند احتمالا؟!
MM new ip
bend new ip
TLG:d
عنوان معرفی نشده naughty dog
من نصفشون رو یادم نمیاد دوستان بهتر از من میدونند:d

خدایی میگی :-o !?
این که بد نیست پسر این خیلی خوبه من همش داشتم فکر میکردم حتما مدیا هم دو تیم شده و یه تیم اینو میسازه یه تیم هم بازی جدیدشونو :دی پسر رسما بهترین کنسول تاریخ رو خریدیم :دی ! خیلی خوشحالم کردی :دی !
--
تو زندگیم از خرید یه کنسول تا این حد راضی نبودم :دی ! بتل خیلی خوب بود بتمن و کمبت و فارکرای و اون ویژگیش و ....
برو تاپیکش میبینی ، من چیزی نمیگم :دی
نه بد نیست خیلی هم عالیه :دی بهترین و قابل قبول ترین شکل وجود LBP 3 هم برا من همینه :دی MM (:lovestruck:) هم الآن خیلی شیک و مجلسی میره دنبال ایده های جدیدش و مطمئناً میترکانند :دی
فقط زبونت لال زبونت لال LBP 3 اون چیزی که باید بشه ، نشه ..... اونوقت که منم و یه شاتگان و تو و سونی :-w :-l
سایت تک چرخ زده بود :| پستت رو ندیدم اصلاً :دی

میگم این الان بده بازی بهترین استدیو هاش رو نشون داد؟!:d خب باید چی کار میکرد بازی بدترین استدیو هاش رو نشون میداد؟:d
دوستانی هم که میگن دیگه سونی زورش رو سر کنفرانس زد و دیگه چیزی تو چنته نداره در جریان این عنوان ها هستند احتمالا؟!
MM new ip
bend new ip
TLG:d
عنوان معرفی نشده naughty dog
من نصفشون رو یادم نمیاد دوستان بهتر از من میدونند:d
بازی David Cage و IP جدید GG و بازی Santa Monica هم هست :دی

برو تاپیکش میبینی ، من چیزی نمیگم :دی
نه بد نیست خیلی هم عالیه :دی بهترین و قابل قبول ترین شکل وجود LBP 3 هم برا من همینه :دی MM (:lovestruck:) هم الآن خیلی شیک و مجلسی میره دنبال ایده های جدیدش و مطمئناً میترکانند :دی
فقط زبونت لال زبونت لال LBP 3 اون چیزی که باید بشه ، نشه ..... اونوقت که منم و یه شاتگان و تو و سونی :-w :-l
سایت تک چرخ زده بود :| پستت رو ندیدم اصلاً :دی
بخش داستانی تو لیتل خیلی مهم نبوده :دی! بنظر خود بنده تنها اهمیت هاش یکی آیتم ها بوده و دیگری ایده هایی که میتونی از هر مرحله بگیری :دی !
اصلش LEVEL EDITOR ـه عظیم ـه بازیه که بخاطر قدرت بالای 4 رسما میتونی یه لول خیلی بزرگ بسازی ( با کمترین محدودیت و بیشترین جزئیات )
آقا مژده بدید روی LBP3 قراره Splinter Cell ps4 edition رو بسازم :دی ویژگی هاش : تاریکی های عمیق :دی انعکاس نور =)) مراحل با چندین راه برای به پایان رساندن :دی صحبت کردن شخصیت ها (برای اولین بار در این سری ساخته های خودم :دی ) - بخش رانندگی و شوتینگ :دی - مخفی کاری اصیل :دی
دیگه تمومه :دی ! دیگه هیچ محدودیتی تو ساخت نخواهیم داشت :دی هوراااااا :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or