نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

به جز ori بقیه فعلا gameplay هم ندارن...spark رو pc هم هست. بخوای بشماری مال سونی بشتره. اون ori هم احتمال قوی روی pc میاد.

اجرای بهتر بازی های مولتی پلتفرم بازی های انحصاری بیشتر و برتر سبک بودن حجم آپدیت ها سخت افزار بهتر کوچک و سبک تر بودن کنسول نیاز نداشتن به آدابتور جداگانه و نداشتن آدابتور بزرگ و سنگین میتونه دلیل باشه برای خرید PS4

این بحث کالکشن و ریمستر کلا بحث بی فایده و چرتی هست!:دی قضیه خیلی روشن هست، کالکشن، ریمستر، ریمیک یا هر چیز دیگه ای برای طرفدارانش قطعا چیز جذاب و وسوسه انگیزی هست. کسی انتظار نداره شخصی که از هیلو خوشش نمیاد بیاد واسه مستر چیف کالکشن هورا بکشه. یا کسی که TLoU رو بازی نکرده فکر کنه ریمسترش خیلی خوبه. در نتیحه بحث این دو گروه با هم واقعا چرت و بیهوده هست! خصوصا اینکه بیای بجای دیگران صحبت کنی و بگی TLoU R برای طرفداران بازی اصلا جذاب نیست. چون اتفاقا یکی عین من که 4 بار بازی رو تموم کرده هم برای تجربه ایشون لحظه شماری میکنه و این موضوع واقعا هم به کسی ربطی نداره. بجای اینکه بشینید برای این و ان تعیین تکلیف کنید از چی خششون بیاد از چی نه، از بازی های مورد علاقه خودتون لذت ببرید و رو اعصاب بقیه هم اسکی نرید. جدا.

سلام
آقایون همین یک اخطار رو میدم و بعدش بن در انتظار کاربران خاطی و کسایی که بخوان تاپیک رو بهم بریزن خواهد بود .
رفتارتون رو درست کنین .
تاپیک هم برای چند ساعت قفل میشه تا همه این پیام رو ببینن .

یوشیدا در مورد TLG گفته که نمیخواییم اخبار تکه تکه از بازی منتشر کنیم تا زمانی که بازی به حدی برسه که بگیم این TLG ـه و گفته ازتون میخوام صبر کنین (:|
It's time for your latest update on The Last Guardian

پ.ن : حسین Wąnda کو ؟ :(:d بهش بگین برگرده , بلکه GC خبری شد :(
پ.ن 2 : میترسم تا قبل از عرضه LittleBigPlanet 3 خبری از بازی بعدی MM نشه :(

آخرین ویرایش:
یوشیدا در مورد TLG گفته که نمیخواییم اخبار تکه تکه از بازی منتشر کنیم تا زمانی که بازی به حدی برسه که بگیم این TLG ـه و گفته ازتون میخوام صبر کنین (:|
It's time for your latest update on The Last Guardian

پ.ن : حسین Wąnda کو ؟ :(:d بهش بگین برگرده , بلکه GC خبری شد :(
پ.ن 2 : میترسم تا قبل از عرضه LittleBigPlanet 3 خبری از بازی بعدی MM نشه :(
علاوه بر یوشیدا امروز Scott Rohde تو یه کنفرانس مطبوعاتی ازش پرسیدن که چرا خبری از TLG نشده گفته:
متاسفانه بازی هنوز به طور کامل آماده نیست. در پلی استیشن مهم ترین چیز پیش رفتن ساخت خوب بازی و بعد از آن فرایند توسعه.
این بازی توسط اقای Fumito Ueda در دست ساخت است
تنها راه گذر زمان است و زمانی که بازی آماده شد ما نمایش مفصلی از آن خواهیم داشت..یوشیدا هم که میخواد صبر کنیم
پ.ن:از همین الان هایپ کنم تو GC بازی نمایش داره..خدا خیرشون بده باز یه کم امیدوار شدیم:bighug::d

گیمز کام که مطمئنا خبر خیلی خاصی از Ps4 نداریم ... نهایتش خیلی ارمانی فکر کنیم یه بازی براش معرفی کنن ... گیمز کام میرسه برای 3 و ویتا و مورفیس و موو و ps now ...

tgs احتمالش زیاده چند تا بازی ژاپنی پسند برای 4 رو بشه ... کلا تا قبل از vgx منتظر چیز خیلی خاصی برای ps4 نباشید .... مگه اینکه خود سونی یا استودیو هاش کنفرانس مجزا برای معرفی بازی های جدید برگزار کنن

به نظرم TLG رو کلا کنسل کنند، و با یودا کنار بیان که نره و بره سراغ یک بازی دیگه بهتره! :-"
از 2010 تا الان همچنان میگن منتظریم بازی به مناسبی برسه که نمایشش بدیم و ...! (در اصل E3 2009 به بعد باید حساب کنیم:-" ) ، این حد مناسب هم هیچوقت قرار نیست برسه! :|
:d

واقعا موافقم ... قبل e3 هم گفتم ...بهتر که این بازی رو کنسل کرده باشن و اوئدا روی یه بازی جدید کارش رو شروع کرده باشه ...

این tlg مطمئنا بعد از 10 سال دیگه که منتشر بشه این بازی هیچوقت به اون شرایط مناسب نمیرسه و یه فیل از اب در میاد ... خشت اول گر نهد معمار کج و این حرفا ... من که نه منتظر این بازیم نه امید خاصی بهش دارم ... اگه تیم ایکو یه بازی جدید بسازه خیلی خیلی خیلی بهتره .... حتی اگه رسما اعلام کنن 6 سال دیگه باید صبر کنید

---

به نظرم اینا هنوز درگیر همون خشت اول میباشند که کج نزارنش! :-" وگرنه اگر از خشت اول رد شده بودن،الان دیگه قاعدتا باید به یه مرحله ای برای نمایش میرسیدن! :-" :|

خب نه اخبار زیادی از بازی بیرون اومده ... نه چیز زیادی ازش گفتن .... ولی یکی از شایعه هایی که بود این بود که روی سخت افزار PS3 به بن بست رسیدن و اینقدر اون دیواره کج رفته بوده بالاکه رو سر خودشون خراب شده ... بعدشم که معلوم نشد چی شد که تهیه کننده بی خیال شد و زد زیر کاسه کوزه ... اوئدا هم دید ابروش در خطره بازی نیمه کاره ول کرد رفت ... اصلا معلوم نیست این بازی و مدیریت پروژه اش به چه نحو بوده ... که همچین شلم شولبایی رو به وجود اورده ....

این بازی هم که الان میبینید اینقدر سونی سرش یه دندگی میکنه و مثل پروژه استیگ کلا کنسلش نکرد ... اینه که اشتباهی داشتن که بازی رو نمایش دادن و الان یه مسئله حیثیتی برای سونی شده ...

از طرفی هم میتونه این باشه که حتما طرح و کانسپت های بازی انقدر عالی و فوق العاده و شگقت انگیز بوده ...که سونی تحت هر شرایطی حاضر شده این بازی رو به سر انجام برسونه ... حتی اگه 4 -5 بار بازی رو ساخته باشن و کنار گذاشتن که به اون چیزی که مد نظرشونه برسن ...

آخرین ویرایش:
به نظرم TLG رو کلا کنسل کنند، و با Ueda کنار بیان که نره و بره سراغ یک بازی دیگه بهتره! :-"
از 2010 تا الان همچنان میگن منتظریم بازی به مناسبی برسه که نمایشش بدیم و ...! (در اصل E3 2009 به بعد باید حساب کنیم:-" ) ، این حد مناسب هم هیچوقت قرار نیست برسه! :|
باز پارسال بالاخره FF XV یه چیزی نشون دادن ازش! یا توی این چند سال بی خبری، یه 2تا دونه عکس بی کیفیت لیک شده بود! :-" ولی TLG رسما غیر از نمایش E3 2009 من هیچی ازش یادم نیست که لیک شده باشه! یا نشون داده باشن! حتی 1 دونه آرت! :| :-"

@وحید
بهم رحم کن! :d

---
واقعا موافقم ... قبل e3 هم گفتم ...بهتر که این بازی رو کنسل کرده باشن و اوئدا روی یه بازی جدید کارش رو شروع کرده باشه ...

این tlg مطمئنا بعد از 10 سال دیگه که منتشر شد هم مطمئن باشید به اون شرایط مناسب نمیرسه و یه فیل از اب در میاد ... خشت اول گر نهد معمار کج و این حرفا ... من که نه منتظر این بازیم نه امید خاصی بهش دارم ... اگه تیم ایکو یه بازی جدید بسازه خیلی خیلی خیلی بهتره .... حتی اگه رسما اعلام کنن 6 سال دیگه باید صبر کنید
به نظرم اینا هنوز درگیر همون خشت اول میباشند که کج نزارنش! :-" وگرنه اگر از خشت اول رد شده بودن،الان دیگه قاعدتا باید به یه مرحله ای برای نمایش میرسیدن! :-" :|

---
بازی دیگه به کار نیست فکر کنم قبلا گفته بود رفته تو بخش سرگرمی و بازی های موبایل الانم کارشو رو tlg تموم شده فقط نظارت داره
برای همین میگم کنار بیان! :d

آخرین ویرایش:
به نظرم TLG رو کلا کنسل کنند، و با Ueda کنار بیان که نره و بره سراغ یک بازی دیگه بهتره! :-"
باز پارسال بالاخره FF XV یه چیزی نشون دادن ازش! یا توی این چند سال بی خبری، یه 2تا دونه عکس بی کیفیت لیک شده بود! :-" ولی TLG رسما غیر از نمایش E3 2009 من هیچی ازش یادم نیست که لیک شده باشه! یا نشون داده باشن! حتی 1 دونه آرت! :| :-"

@وحید
بهم رحم کن! :d

بازی دیگه به کار نیست فکر کنم قبلا گفته بود رفته تو بخش سرگرمی و بازی های موبایل الانم کارشو رو tlg تموم شده فقط نظارت داره

استارت پروژه TLG از تولد این کره خاکی شروع شده ولی هنوز درحدی نیستش که یه نمایش ساده بخوان ازش نشون بدن :| اخبار پراکنده هم نمیخوان بدن :|
حسین هم که گفت دیگه نمیام :| کاش از اول معرفیش نمیکردند یا همون چند سال پیش میدادنش... خیلی دیگه مسخره و خسته کننده شده این تاخیر !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or