نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

:(
خب تاپیک خاطره سازی بود! سعی می کنم هر از گاهی بهش سر بزنم :d
یک ماه تو این تاپیک سرگرم شدیم و کلا خوش گذشت!
تشکر از همه ی اونهایی که این مدت اینجا بودن و گاهی هایپمون می کردن و گاهی آب سرد می ریختن رو این هایپای داغ!
اینم آخرین پستم بود تو این تاپیک :((

یوشیدا در مورد TLG گفته که نمیخواییم اخبار تکه تکه از بازی منتشر کنیم تا زمانی که بازی به حدی برسه که بگیم این TLG ـه و گفته ازتون میخوام صبر کنین (:|
It's time for your latest update on The Last Guardian

پ.ن : حسین Wąnda کو ؟ :(:d بهش بگین برگرده , بلکه GC خبری شد :(

احمد جون دیگه منم جونو دلی برام نمونده دیگه چه برسه به حسین که تو این تاپیک یک پست نبود که در مورد TLG حرف نزنه...

بهش چند ماه پیش گفته بودم دیگه امیدی ندارم برای TLG اما امیدواری بهم میداد، اونقدر برای معرفی TLG تو کنفرانس سونی امید داشتیم که مطمئن بودیم هر بازی ای نباشه TLG تو مراسم هست... اما گویا قرار نیست رویامون تبدیل به حقیقت بشه...

خیلی پکرم... دیگه به گیمزکام امیدی ندارم برای TLG و من مطمئنم که اعضای تیم ICO از هم پاشیدن وگرنه مگه میشه توی 8 تا 9 سال هیچ بازی ای ندن بیرون؟! نگرانیم از همون روزی قوت گرفت که خبر اومد Famito Ueda استودیوی ژاپن رو ترک کرد

پشت صحنه معلوم نیست چی داره میگذره که سونی پنهان کاری میکنه،دیگه اطمینانم کامله که این پروژه کنسل شده و سونی داره دست دست میکنه تا همه رو برای خبر لغوش آماده کنه:(

دفعه بعدی اگه اینجا قفل بشه، تاپیک مایکروسافت قفل میشه و بالغکس ..
چون دقیقاً بیشتر پست های مورد دار هر دو تاپیک ترولینگ و پست های بی مورد طرفین در تاپیک های همدیگه است.

واقعا یکی از غم انگیزترین e3 ها بود.دلم خیلی برای حسین و امثال حسین میسوزه! اخه چرا نباید این بازی نمایش داشته باشه. بابا شماها یک تریلر از انچارتد که مشخص دیر یا زود میاد نشون دادید. یعنی این کنفرانس جای یک بازی مثل ان نبود. بعد از این همه سال. اصلا حال و حوصله پست دادن ندارم. من حتی صبح که بیدار شدم اولین کاری که کردم رفتم تو پروفایل حسین ازش خبر خوشحالیو بگیرم. واقعا که. دیگه چقدر صبر:crying1::crying1::crying1::crying1::crying1::crying1:. خیلی این e3 برای من غم انگیز بود. حالا نمیخوام بگم من به اندازه حسین طرفدارشم ولی خب برای طرفدارانی مثل حسین ناراحتم.

بابا این چیه دیگه نمایش نامه هملت راه انداختید ... ؟؟؟ یه بازی میاد ...یه بازی کنسل میشه .... یه بازی هم صرفا سر کاری از اب در میاد ... اگه پروژه استیگ هم نسل بعدی نبود و همون سال اول تریلر ازش پخش میکردن ... فکر میکنم الان همین وضع و حال رو نسیت بهش داشتید ... ولی چون هیچی ازش ندیدید نه یادی ازش میکنید نه سراغی ازش میگیرید ... دیگه به حدی این tlg رو دارید بزرگ میکنید که نشه جمعش کرد... ‌

آخرین ویرایش:
:biggrin1::biggrin1:

Shuhei Yoshida :

Lots of PS4 Games by Japanese 1st and 3rd Parties Coming at TGS; The Last Guardian Progressing Fine

This time we were focused on introducing titles for the North American region, but of course about Japanese games first parties and also third parties are developing a large number or them. We should be able to show you the latest in that area at Tokyo Game Show 2014.

And before you ask, the development of The Last Guardian is progressing just fine

واقعا موافقم ... قبل e3 هم گفتم ...بهتر که این بازی رو کنسل کرده باشن و اوئدا روی یه بازی جدید کارش رو شروع کرده باشه ...

این tlg مطمئنا بعد از 10 سال دیگه که منتشر بشه این بازی هیچوقت به اون شرایط مناسب نمیرسه و یه فیل از اب در میاد ... خشت اول گر نهد معمار کج و این حرفا ... من که نه منتظر این بازیم نه امید خاصی بهش دارم ... اگه تیم ایکو یه بازی جدید بسازه خیلی خیلی خیلی بهتره ....
بعدشم که معلوم نشد چی شد که تهیه کننده بی خیال شد و زد زیر کاسه کوزه ... اوئدا هم دید ابروش در خطره بازی نیمه کاره ول کرد رفت ... اصلا معلوم نیست این بازی و مدیریت پروژه اش به چه نحو بوده ... که همچین شلم شولبایی رو به وجود اورده ....
بابا این چیه دیگه نمایش نامه هملت راه انداختید ... ؟؟؟ یه بازی میاد ...یه بازی کنسل میشه .... .دیگه به حدی این tlg رو دارید بزرگ میکنید که نشه جمعش کرد... ‌

TLG اگه کنسل بشه پروژه بعدی Team Ico دقیقاً Game Designer و کارگردانش میخواد کی باشه که میگی برن بازی تازه بسازن؟ باشه، هیچوقت به شرایط مناسب نمی رسه ما هم کلاً عشق می کنیم منتظر فیل بمونیم.:d ضمناً Ueda حتی از Kaido هم زودتر کنار کشید داستان چرا سر هم می کنین TLG هم هر بازی نیست که بیاد و بره و فن بیس ـی که پشتشه و اینکه حتی بعد 6-7 سال هم صدر لیستهای موردانتظار ترین بازی و آرزو و فلان رو هر سال دم هر مراسم قبضه می کنه اینه که اصولاً سومین ساخته تیمی که دو تا کار قبلیشون شده اون! واسه هر آدمی رو این کره زمین که تجربشون کرده باشه مهم میشه.

از طرفی هم میتونه این باشه که حتما طرح و کانسپت های بازی انقدر عالی و فوق العاده و شگقت انگیز بوده ...که سونی تحت هر شرایطی حاضر شده این بازی رو به سر انجام برسونه ... حتی اگه 4 -5 بار بازی رو ساخته باشن و کنار گذاشتن که به اون چیزی که مد نظرشونه برسن

Scott Rhode تو مصاحبه تازه خودش با Gamespot:

it's really important to us to make sure that the creative process works " in this case, [game director Fumito Ueda] has created something that's great, it's just going to need some time. We'll show it when it's ready."."

من تعجب می کنم انقدر ساده و راحت میگین TLG رو کنسل کنن برن بازی بعدی! مگه دیدیمش ما یا می دونیم چی قراره باشه؟ کسی مثل Ueda که خالق/کارگردان دو تا از بهترین بازیهای تاریخ بوده هیچ وقت بی گدار به آب نمی زنه که صرف بیکاری پروژه کلید بزنه و حقیقتی که هست اینه که کارهای این بشر حداقل 10 سال از زمان خودشون جلوترن همونطور که به طور واضحی Ico بود و تو ادامه هدفش SoTC. با این وضع کلاً شرایط TLG رو ازمابقی پروژه های سونی مثل چیزی که SM ساخت جدا کنین که چرا کنسل نشد تو این سالها؟... همه کسایی که دارن واسه TLG حرص می زنن و میخوان نتیجه بگیره حتی اگه تا الان 7 سال طول کشیده باشه و احتمالا چند بار همه چیز رو ریست کرده باشن حتماً از دستاوردی که TLG قراره داشته باشه مطمئنن مگرنه فکر نکنم همچین پروژه ای با همچین وضع تخیلی و تو هوایی تو کل تاریخ سونی سابقه داشته باشه! TLG احتمالاً آخرین کار Ueda و حداقل آخرین پروژه AAA ـشه و معلوم نیس چی واسه کار آخر خودش در نظر داشته و چطوری فکر می کرده که اینطوری به بن بست خوردن تو ساخت و منتظر نسل بعد موندن، متاسفانه اگه قرار هم بود چیزی که اون خلق می کنه به ذهن ما برسه دیگه اون Ueda نمی شد. همونقدر که Ico صنعت رو تکون داد و امثال Neil و Bruce رو کشوند به این صنعت و یکی مثل Peter Molyneux بهش گفت بهترین گیم دیزاین تاریخ رو Ueda انجام داده، TLG هم تکون میده، مطمئنم. من همینکه کنسل نشده مسئله حادی واسم پیش نیومده هنوز. من یه بار دیگه اون حس و حال و مبهوت شدن سر SoTC رو میخوام، یه Ending دیگه ای مثل اون، یه لول دیزاینی مثل Ico ... کلاً یه دنیای دیگه از دید Ueda و هم تیمی هاش، چون واقعاً هیچی واسم اینا نمیشه به قول executive producer ـه خودشون - 2009 -:

i've been involved with dozens of videogames, but Ueda-san has a truly unique vision... understand the true talent of Fumito Ueda

دیگه اطمینانم کامله که این پروژه کنسل شده و سونی داره دست دست میکنه تا همه رو برای خبر لغوش آماده کنه:(

هیچکی از 5-6 سال منتظر موندن خوشش نمیاد والا من روز E3 گریه هم کردم ولی شما هم دیگه الان دارین صرف اینکه خورده تو برجکمون و نمایش نداشته نتیجه گیری می کنین که خیال خودتون رو راحت کرده باشین، مگرنه بنظر من همچین چیزی نیست و قبلاً هم گفتم والا کسی نمی کشتِشون اگه اعلام کنن که کنسل و از اونطرف امثال Yoshida و Scott و Adam و همه کسایی که تو این سالها ازش حرف زدن هم مریض نیستن دروغ و حرف بی اساسی بزنن که بعداً وجهه خودشون رو هم خراب کنن! همچین چیزی تو کت من نمیره، می تونن میگن به ما ربطی نداره نه اینکه اصرار کنن منتظرش باشین که همین بدتر میبرتشون زیر فشار... همین جمله منتظر باشین و امثال همین جمله های اخیر Yoshida در مورد روند توسعه TLG. کنسل نمیشه، منم منتظر می مونم...

آخرین ویرایش:

42267688191013522506.jpg

لعنتی ها چارتا JRPG و HnS معرفی کنین برای PS4 ما دلمون خوش باشه خب.

یه حسی بهم میگه DMC5 و MGR2 امسال تو TGS هستن برای PS4 (و X1 البته) :دی دو سه تا JRPG خفن (نه moe shit) هم معرفی کنن مثل Ni No Kuni 2 یا مثلا یه Tales جدید، دیگه رسما پرواز می کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or