نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

اینو در پست مربوط به تریلرها هم گذاشتم ولی اینقدر واجبه گفتم اینجا هم بذارم
دانلود تریلر آنچارتد4 با کیفیت 1080p و 60fps واقعی و تفاوت زمین تا آسمون ! (حجم : 211 مگ )
لینک دانلود

منم دانلود کرده بودم این ، اگه 720p دانلود کردین ، در مقابل این مثل جوک! بعد تو این کاملا مشخص ingame هست.

اقا من یه سوال دارم :d
تاپیکشو گشتم..نبود..مجبور شدم اینجا بگردم..این bloodborne که تو کنفرانس سونی نشون دادند به نظر میاد کاراکتر داخل تیزر "مونث" هست؟ پوستر اصلی بازی هم همینو ظاهرا نشون میده !!
واقعا اینجوریه یا چشمای من اشتباه میکنند؟؟
:d

سوال من رو هم جواب بدین. سپاس گزار خواهم بود ;;)

اقا من یه سوال دارم :d
تاپیکشو گشتم..نبود..مجبور شدم اینجا بگردم..این bloodborne که تو کنفرانس سونی نشون دادند به نظر میاد کاراکتر داخل تیزر "مونث" هست؟ پوستر اصلی بازی هم همینو ظاهرا نشون میده !!
واقعا اینجوریه یا چشمای من اشتباه میکنند؟؟

مگه مهمه؟شما هم زن میتونی بسازی هم مرد احتمالا عین soul ها قابلیت customise داره

همین برای من ایجاد سوال کرده..چون تو پوسترهای دارک سولزا و دیمن سولز کاراکتراشون مذکر بود !! ولی اگر این مونث باشه کمی سوال برانگیزه!!/:)

کنفرانس سونی اگه اون چند ده دقیقه سخنرانی رو نداشت مخصوصا سخنرانی اون مرتیکه خیکی رو در مورد POWERS ، از یه کنفرانس خیلی خوب به یه کنفرانس عالی و بی نقص تبدیل میشد
Bloodborne و آنچارتد از نقاط قوت کنفرانس بودن و همچنین لیتل بیگ پلنت
تکلیف آنچارتد که مشخصه .., و اما Bloodborne واقعا این بازی شاهکار بود نمایشش گیم پلی بازی نسبت به سری DS سریعتر شده بود و این بای رو عالی کرده بود ، اتمسفر بازی هم فکمو چسبوند به زمین ، خلاصه لحظه شماری میکنم واسه این بازی ...
همچنبن با بتمن و فارکرای هم خیلی حال کردم در کل سونی بین انحصاری ها و مولتی ها بالانس خوبی رو برقرار کرده بود نسبت به ماکرو!

نمیدونم چرا..ولی هر کاری میکنم..تو کتم نمیره که این فردی که تو پوستر بازی هست یه مرده!:d بهش میخوره مونث باشه! آخه عجیبه! :d

images

پ.ن : سوال حل نشده من و تنها مشکلم با E3 امسال همینه!:d

من اینجام که مشگل تورو حل کنم:d
البته این برداشت شخصی منه:
سازنده گفته سپر از بازی حذف شده تا بازی دارای سرعت و انعطاف پذیری بیشتری شه پس میشه نتیجه گرفت اصولا بانوان با حرکات سریع و انعطاف پذیری بیشتری برخوردارن و دیگه نمیشه مثل قبل و سپر بیشتر به کاراکتر مرد میاد این چیزیه که من برداشت کردم

من اینجام که مشگل تورو حل کنم:d
البته این برداشت شخصی منه:
سازنده گفته سپر از بازی حذف شده تا بازی دارای سرعت و انعطاف پذیری بیشتری شه پس میشه نتیجه گرفت اصولا بانوان با حرکات سریع و انعطاف پذیری بیشتری برخوردارن و دیگه نمیشه مثل قبل و سپر بیشتر به کاراکتر مرد میاد این چیزیه که من برداشت کردم

اگه اینجوری باشه که میگی پس درسته دیگه :d
به پوستر هم اگه دقت کنیم مشخصه که فیزیک طرف داد میزنه که مونثه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or