نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

اتفاقا منم مییخواستم بگم رو چه حسابی میگید انحصاریه :| ! که دوستمون ( آواتار تلو... اسمشم یادم نمیاد :دی ) گفت ! یعنی واقعا اگه انحصاری نباشه هیچ facepalm ـی جوابگویه این کارتون نیست :| :دی
گفتیم اگه demon souls باشه انحصاریه. همون چندوقت پیش هم که چنتا عکس لیک شده بود شایعه بود Japan Studio همکاری داره تو ساختش! از خودمون که نمیگیم همینجوری

در هر صورت UC4 هم انگار عین بازی کذایی SM وضعیت چندان مشخص و مساعدی نداره!
اتفاقا برعكس U4 با تحولاتي كه دارن ميدن درش كاملا شرايط مساعدي داره پيدا مي كنه و قبل از اين تحولات گويا شرايطش نا مساعد بوده كه بزرگان ND هم از نتيجش راضي نبودن و تصميم به تغيير گرفتن .......پس فكر كنم كلا قضيه U4 با بازيه استيگ كه كلا نابود شده به نظر مي رسه فرق داره .
به هر صورت درسته به خاطر اين تغييرات شايد تو e3 نمايش از گيم پليش نبينيم ولي مهمتر از همه خود بازي هست كه بايد نتيجش يه ابر شاهكار مثل U2 بشه نه يه بازي فقط عالي مثل U3
حالا با اين كه خودم له له ميزنم براي ديدن يه نمايش گيم پلي از U4 تو e3 ولي با توجه به مواردي كه بهش اشاره كردم اشكال نداره فقط نتيجه كار يه ابر شاهكار باشه اصلا به فرض كلا نمايش نداشته باشه تو e3 خب به جهندم :):d
خلاصه ما از ND بازي در تراز ابر شاهكارهايي مثل TLoU و U2 فقط انتظار داريم .

آخرین ویرایش:
با این همه بحث در مورد بازی های بزرگ مثل Uncharted و IP جدید GG و عناوین تخیلی و فن بوی دریمی... Here is an awesome game that nobody seems to care about :دی
---
22654901591610545753.jpg

عنوان: Triad Wars
Hype Lvl در صورت معرفی: +8500
اصلا چی هست؟ دنباله یکی از بهترین و زیباترین IP های OW در نسل هفتم یعنی Sleeping Dogs! سگ های خفته یکی از پر حاشیه ترین عناوین نسل قبل بود. عنوانی که ابتدا تحت نام True Crime Hong Kong و زیر چتر Activision کار ساختش آغاز شده و پس از گذشت مدتی در کمال ناباوری، Activision که از نتیجه حاصله راضی نبوده و آن را سود آور نمیدانست تصمیم گرفت تا این عنوان را کنسل کند! اینجا بود که یکی از ناشران بزرگ ژاپنی یعنی Square Enix وارد عمل شده و پس از صحبت هایی با استدیوی سازنده بازی (United Front) حاضر به سرمایه گذاری روی پروژه و ادامه ساخت این عنوان شده و بدین صورت Sleeping Dogs متولد شد. SD با سایر عناوین OW مثل GTA فرق داشت. تمرکز زیاد گیم پلی بر روی مبارزات تن به تن، استفاده از Feature هایی چون Bullet Time در استفاده از سلاح های گرم و فینیشر های محیطی بسیار متنوع و خشن در مبارزات نزدیک، باعث شده بود تا گیم پلی بازی پی اندازه لذت بخش باشد. همچنین وجود Content های بسیار زیاد در بازی از جمله، مسابقات خیابانی با ماشین و موتورسیکلت، مبارزات خیابانی، قمار، Karaoke، حل کردن پرونده های پلیسی، دستگیری قاچاقچیان و... غنای بسیار زیادی به این عنوان میبخشید. در کنار تمامی موارد بالا شاید مهمترین عامل موفقیت این عنوان و دلیل اصلی فروش نزدیک به 2 میلیونیش وجود داستانی زیبا، درگیر کننده و بسیار حساس در کنار شخصیت اصلی فوق العاده دوست داشتنی و قابل باور بازی یعنی Wei Shen باشد.
احتمال معرفی: +90%
چرا فکر میکنیم معرفی میشه: اکتبر 2013 بود که United Front پس از ثبت Trademark Triad Wars توسط Square Enix رسما ساخت این بازی در دنیای Sleeping Dogs رو تایید و اعلام کرد که در سال 2014 اطلاعات بیشتری از این عنوان منتشر میکنه. چه جایی بهتر از E3 برای معرفی کامل از دنباله نسل بعدی Sleeping Dogs؟!

@علی
United Front فعلا سرش با MNR2 شلوغه انشاالله :-" :-" :-" ( باز هم فن بوی دریم! :d )

ولی Sleepings Dogs بازی خوبی بود! مبارزاتش بسی حال میداد! >:) شروع خیلی خوبی داشت! اون مرحله ی اول بازی واقعا یه شهر زنده رو نشون میداد! (اگر ادامه ـش مثل همون مرحله اول بود،شاهکار میشد رسما! :d )
حل کردن پرونده های پلیسی
یه Paper Trail بزارن توی بازی عالی میشه! >:) :-" :d
---
ولی خوب،به طور کلی بازیی نیست که خیلی منتظرش باشم :d اگر بشه بازی میکنیم،نشد هم...نشد:-" :(

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نـه ولی همکار عزیزمـ شینوبی 602 :-" :d گفته که Red Dead Redemption تو مراحل ساخت قرار داره
ولی احتمالش خیلی کمـه که تو E3 معرفی بشه ! :d
اون یکی همکار دیگه BruceLeeroy هم گفته که انحصاری ثرد پارتیه ایکس باکس تو E3 انحصاری زمانیـه ! رشید هم گفته عنوانیـه که مدتیه خبری ازش نبوده رزیدنت اویل ، مس افکت و ردمپشن هم نیست ! :|
در هر صورت تو مقاله اومده که It could be Rainbow Six or Prince of Persia or Homefront 2
(پرنس زود برو آی بیلیو رو بذار :d )

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نـه ولی همکار عزیزمـ شینوبی 602 :-" :d گفته که Red Dead Redemption j تو مراحل ساخت قرار داره ولی احتمالش خیلی کمـه که تو E3 معرفی بشه ! :d
اون یکی همکار دیگه BruceLeeroy هم گفته که انحصاری ثرد پارتیه ایکس باکس تو E3 انحصاری زمانیـه ! رشید هم گفته عنوانیـه که مدتیه خبری ازش نبوده رزیدنت اویل ، مس افکت و ردمپشن هم نیست ! :|
در هر صورت تو مقاله اومده که It could be Rainbow Six or Prince of Persia or Homefront 2
این POP رو به عنوان اون انحصاری زمانی گفتن؟ :| برن بمیرن! :|
ولی مدتیه ازش خبری نیست،میتونه BG&E باشه :-" Jade هم که سبزه،به بند و بساط کنفرانس اونطرف هم میاد! :-"
ولی یوبی نامرده اگر اونطرف غش کنه:|

@علی
United Front فعلا سرش با MNR2 شلوغه انشاالله :-" :-" :-" ( باز هم فن بوی دریم! :d )

ولی Sleepings Dogs بازی خوبی بود! مبارزاتش بسی حال میداد! >:) شروع خیلی خوبی داشت! اون مرحله ی اول بازی واقعا یه شهر زنده رو نشون میداد! (اگر ادامه ـش مثل همون مرحله اول بود،شاهکار میشد رسما! :d )

یه Paper Trail بزارن توی بازی عالی میشه! >:) :-" :d
---
ولی خوب،به طور کلی بازیی نیست که خیلی منتظرش باشم :d اگر بشه بازی میکنیم،نشد هم...نشد:-" :(
این رو دیگه رسما تایید کردن و با فن بوی دریم نمیشه جلوش ایستاد >:)

من که خیلی ازش خوشم اومد :x برعکس اکثر OW ها، هرچی جلوتر میرفتی بازی جذابتر میشد :دی مبارزات خیابونیش واقعا حال میداد! وقتی همه رو میترکوندی بدون اینکه یه ضربه هم ازشون بخوری بشدت حس و حال BadA$S بودن بهت دست میداد >:)

این POP رو به عنوان اون انحصاری زمانی گفتن؟ :| برن بمیرن! :|
ولی مدتیه ازش خبری نیست،میتونه BG&E باشه :-" Jade هم که سبزه،به بند و بساط کنفرانس اونطرف هم میاد! :-"
ولی یوبی نامرده اگر اونطرف غش کنه:|
یوبیسافت محبوبشون رو به آن طرف دیگر غش کرد
zpegddriu5hj9pb8k8kr.gif
:d

من دارم از هيجان ميميرم.مي خوام ببنينم ماكروسافت و سوني امسال چه قدر مي تركونن.مطمعن هستم دوتاشون امسال قراره كف هممونو بالا بيارن
دقيقا چند روز مونده؟

این رو دیگه رسما تایید کردن و با فن بوی دریم نمیشه جلوش ایستاد >:)

من که خیلی ازش خوشم اومد :x برعکس اکثر OW ها، هرچی جلوتر میرفتی بازی جذابتر میشد :دی مبارزات خیابونیش واقعا حال میداد! وقتی همه رو میترکوندی بدون اینکه یه ضربه هم ازشون بخوری بشدت حس و حال BadA$S بودن بهت دست میداد >:)
سال 2012 هم SP و LBP K رو داشتن :-" :d
بعد SP ساختنش بیشتر طول میکشه! :d اینا بیان همون MNR رو بدن، چندتا آیتم جدید اضافه کنند ( و تیر! خواهشا! :( ) ، چندتا هم مرحله باهاش بسازن که کار بس راحتیه!
بقیش رو ملت بعد از عرضه پدرش رو در میارن! >:) :d
---
بعضی وقتا حال میداد وسط مبارزه،ساطور پرت کنی تو حلقشون :-" >:)
ولی بی خود ترین مورد این خروس جنگیش بود! :d براش تروفی هم گذاشته بودن! یه مورد کاملا شانسی هم بود! نابود شدم تا تونستم بگیرم تروفی رو :-" :d
---
یوبیسافت محبوبشون رو به آن طرف دیگر غش کرد
zpegddriu5hj9pb8k8kr.gif
:d
ما هنوز یک ساعت انحصاری AC:U و AC:C داریم! (گرچه اینم هنوز تایید نشده :-" )
بزار خودم رو دلداری بدم با اینا! :|

سال 2012 هم SP و LBP K رو داشتن :-" :d
بعد SP ساختنش بیشتر طول میکشه! :d اینا بیان همون MNR رو بدن، چندتا آیتم جدید اضافه کنند ( و تیر! خواهشا! :( ) ، چندتا هم مرحله باهاش بسازن که کار بس راحتیه!
بقیش رو ملت بعد از عرضه پدرش رو در میارن! >:) :d
---
بعضی وقتا حال میداد وسط مبارزه،ساطور پرت کنی تو حلقشون :-" >:)
ولی بی خود ترین مورد این خروس جنگیش بود! :d براش تروفی هم گذاشته بودن! یه مورد کاملا شانسی هم بود! نابود شدم تا تونستم بگیرم تروفی رو :-" :d
LBP K هم کار اینا بوده؟! نمیدونستم برای سونی هم بازی انحصاری ساختن ....Interesting :-?>:)
تا زمانی که به روند ساخت SD لطمه ای وارد نکنه من با کار کردنشون روی بازی های دیگه مشکلی ندارم :-" :دی
---
اوج حالش این بود که صورت طرف رو فرو کنی توی این اره های رو میزی >:)
من که شانسی همون دفعه اول تروفیش رو گرفتم :-" بحث تروفی شد، باید بعدا برم پلاتش کنم :دی

یکی این عقده ایو جمع کنه :| ! ( فرستنده پُست رو نمیگم :دی احسن رشید رو میگم )
==
TRUE CRIME NY رو بیان ریمیک کنن ( بدن یوبی ریمیک کنه =)) ) من نه کرش میخوام نه تی ال جی :| ! رسما صحنه تیمارستانش بهترین صحنه کل تاریخ گیمینگ من بوده :|

انحصاری ثرد پارتیه ایکس باکس تو E3 انحصاری زمانیـه ! رشید هم گفته عنوانیـه که مدتیه خبری ازش نبوده رزیدنت اویل ، مس افکت و ردمپشن هم نیست ! :|

انحصار زمانی کلا ادم با وفایی نیست ! :دی خیلی مرام داشته باشه یه سال انحصار بمونه ...
من همه امیدم به استودیوهای داخلی سونیه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or