نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

همیشه بعد از معرفی و debut teaser عناوین ناتی داگ تا E3 که بخوان رسماً گیم پلی رو نمایش بدن بینش حداقل کلی اسکرین شات و حتی گیم پلی کوتاه منتشر شده ولی این بار برای U4 بعد از اون تیزر سال پیش تا الآن حتی یکدونه آرت ورک هم از بازی منتشر نشده که تو تاریخ ناتی داگ بی سابقه اس :| از اون ور هم امی و جاستین دو کارگردان اصلی از پروژه کنار رفتن تاد هم که قرار بود صداگزاری و کارای موشن کپچر یکی از اصلی ترین کرکتر های بازی رو انجام بده یهو ریکست میشه . منم باشم میگم بازی باید حداقل بعضی جاها یک ریبوت اساسی خورده باشه !
خیلی بعیده Walkthrough از بازی نشون بدن توی کنفرانس ولی احتمالش بالاست یک تریلر 2دقیقه ای با چندتا قسمت کوتاه از گیم پلی نمایش بدن .
البته اين مشكلاتي كه به وجود اومده هم ممكن هست مانع نمايش گيم پلي بشه، اما از اون طرف بخوايم نيمه پر ليوان رو ببينيم، شايد دليل اينكه هيچ اطلاعات يا حتي آرت ورك هم ازش بيرون نيومده، خواسته Sony يا خود ND بوده. چرا؟؟ چون به احتمال زياد بازي از لحاظ Visual شوكه كننده هست. شايد ميخوان با ديدن يه نمايش in-game براي اولين بار يه برگ برنده داشته باشن. بدون هيچ گونه مقدمي چيني قبلي، گرافيك Uncharted بعدي رو ديدن واقعا روياست:d!
چون همون طور كه آريا گفت، بعد اين همه مدت مراحل ساخت بازي تا جايي پيش رفته كه گيم پلي تو E3 حضور داشته باشه. حالا حتي اگه تاد ريكست شده باشه، امي و جاستين هم رفته باشن!

تاد استشویک Villian بازی بود ، ریکست کردنش اونقدرها هم وقت بر نیست. . پیش خودتون حساب کنید تو انچارتد 2 یکی مثل Lazervic کلا چقدر تو بازی بود اونوقت حساب کار دستتون میاد .

تاد استشویک Villian بازی بود ، ریکست کردنش اونقدرها هم وقت بر نیست. . پیش خودتون حساب کنید تو انچارتد 2 یکی مثل Lazervic کلا چقدر تو بازی بود اونوقت حساب کار دستتون میاد .
چهارتا نوخاله پروسه ساخت استودیو به این گندگی رو از مسیر خارج کردن!. باورکردنی نیست.

همیشه بعد از معرفی و debut teaser عناوین ناتی داگ تا E3 که بخوان رسماً گیم پلی رو نمایش بدن بینش حداقل کلی اسکرین شات و حتی گیم پلی کوتاه منتشر شده ولی این بار برای U4 بعد از اون تیزر سال پیش تا الآن حتی یکدونه آرت ورک هم از بازی منتشر نشده که تو تاریخ ناتی داگ بی سابقه اس :| از اون ور هم امی و جاستین دو کارگردان اصلی از پروژه کنار رفتن تاد هم که قرار بود صداگزاری و کارای موشن کپچر یکی از اصلی ترین کرکتر های بازی رو انجام بده یهو ریکست میشه . منم باشم میگم بازی باید حداقل بعضی جاها یک ریبوت اساسی خورده باشه !
خیلی بعیده Walkthrough از بازی نشون بدن توی کنفرانس ولی احتمالش بالاست یک تریلر 2دقیقه ای با چندتا قسمت کوتاه از گیم پلی نمایش بدن .
اي بابا :|
براي اينكه يه بازي تو game critics award و يا جوايز مربوط به e3 كه سايت هاي مختلف ميدن بتونه شركت كنه حتما بايد walkthrough داشته باشه تو e3 درسته ؟؟
پس با اين حساب تنها بخت سوني براي درو كردن جوايز e3 پريد:ranting::ranting: ......

ربطی به سونی نداره ها... ولی دلم برای این لعنتی تنگ شده:
حالا اون دو بعدیه که نه...ولی این رو داریم انشاالله ...:crying1:
74209420480556984668.jpg
آخ آخ چی گفتی فریدون! خ اگه صرف دلتنگی باشه که منم دلم واسه این تنگ شده:

url

امیدوارم یه Tiny Toon انحصاری PS4 (!):dتو E3 امسال ببینیم یه چیزی تو مایه های Rayman شده باشه با همون گیم پلی سابق خودش، اونم 1080p چه شـــــود:d

یه مطلبی چند سال پیش با عنوان گنجینه قلم زدیم اتفاقاً هر دوتاش هم جزو گنجینه ها بودن چون کلاً خاطرات عجیب غریبی من با این دوتا دارم:d واسه هر بازی یه کلیپ هم می ساختیم که کلیپ Hercules این پائینی بود با موزیک بسیار دلنشین Go the Distance.
بد نیس دانلود کنین یه چیزایی یادتون بیاد دوباره منتها اگه کسی میره تو فاز نوستالژی و توهم دانلود نکنه خواهشاً:d

Disney's Hercules-Clip-Treasures

حرف در مورد این دو تا بازی کاملاً مرتبط با E3 امسال و این تاپیک هست، می دونم لازم نیس بگین:d
من یک عادت(مرض یا هرچی:-" ) دارم، که هر چند وقت یکبار میرم سراغ این انیمیشن های کلاسیک، و آهنگاشون رو گوش میکنم(میبینم و گوش میکنم:-" با آهنگ خالی حال نمیکنم:-" ) اتفاقا دیروز هم دوباره همین کارها رو انجام میدادم! و یکی از آهنگ هایی که گوش دادم هم Go the Distance بود! :x
کلیپ رو دانلود نکنید! بردارید کل انیمیشن های کلاسیک رو دانلود کنید! >:) هم همینطور که گفتی یه چیزی یادشون بیاد! :d هم هایپ بشن برای نمایش KH III ! >:) و اگر هم این شاهکارهای دنیای انیمیشن رو از دست دادن،ببینند و لذت ببرن! :d

قضیه چیه که توی Neogaf اکثراً اعتقاد دارن که خبری از گیم پلی Uncharted توی E3 نیست؟! :|
U3 که 2011 اومد و اگه کار روی نسخه بعدی از 6،7 ماه بعدش هم شروع شده باشه، تا الآن 2 سال میگذره. حتی با وجود خروجی هایی که ND داشته هم باید تا الآن دیگه حداقل بازی در حدی آماده شده باشه که بتونن 10 دقیقه گیم پلی از توش دربیارن. به شخصه اصلاً دوست ندارم کل نمایش بازی توی یه تریلر یا Cutsceneـی چیزی خلاصه بشه.
چند وقت پیش فکر کنم خوندم که گفته بودن چیزایی که از U4 ساخته شده بود قرار نیست از بازی حذف بشن:-" حالا اینکه ND فقط یه چیزی گفته که مثلا بگه اوضاع وخیم نیست یا نه رو دیگه نمیدونم! :d اما کلا هم فکر نکنم تغییرات خیلی زیادی ایجاد بشه توی بازی،که چیزی برای نشون دادن نداشته باشن! :d حتما مثل U3 یه گیم پلی + یک تریلر خواهیم داشت! :d (یادش بخیر احسان اون حلقه ی دست بانو رو کشف نمود! :d )

کل کنفرانس یه طرف، این عزیز دل رو آخر یه تریلری چیزی ازش نشون بدن واسه من کفایت میکنه :(! هنوز که هنوز ِ اون حس غمناکی که بعد دیدن تریلر بازی تو e3 2009 رو داشتم یادمه. هر چند تریلر کوتاه بود، ولی بعد احساسیش فوق العاده بالا ...

the-last-guardian.jpg

پ.ن: همگی کلاً برید بمیرید Re II بهترین توی سری بود :دی!
به به! ببین کی اینجاست! :d علی رضا خودت رو برای کراش آماده کن! >:) >:) >:)

و ... واقعا نشستی این همه صفحه رو خوندی؟ :-" خوبه خوش سلیقه ای در مورد Resistance >:) :d

اي بابا :|
براي اينكه يه بازي تو game critics award و يا جوايز مربوط به e3 كه سايت هاي مختلف ميدن بتونه شركت كنه حتما بايد walkthrough داشته باشه تو e3 درسته ؟؟
پس با اين حساب تنها بخت سوني براي درو كردن جوايز e3 پريد:ranting::ranting: ......
بله درسته :( البته تنها بخت نیست :d

از اونجایی که علاقه ای به سری Souls ندارم نظری در مورد Project Beast نمیدم :-" :دی
آقا بازی جدید کپکام بنظرتون چیه؟ اینکه گفتن برای PS4‌ هست یعنی انحصاریه یا همینجوری گفتن؟ بازی جدید یا Oni Musha؟ یا DMC5؟
والا خودشون که فقط گفتن PS4 ولی خب از اونجایی که توی یه مقاله ژاپنی این حرف رو زدن (و برای ژاپنی ها برندی به نام Xbox وجود خارجی نداره) پس بعید نیست بازی مولتی باشه.

به نظرم DMC که نمیتونه باشه چون همه نسخه هاش توی TGS معرفی شدن (حتی همون فرزند ناخلف DmC هم همونجا معرفی شد :-" ). پس میمونه Onimusha، Resident Evil و Dino Crisis.

Onimusha هم بجز یه بازی تحت وب (که اتفاقا خیلی هم موفق عمل کرده) دیگه خبری ازش نشنیدیم و ظاهرا کپکام علاقه زیادی به حرف زدن در مورد سری نداره. امیدوارم معرفی بشه ولی با توجه به داستان سری و تمرکز خیلی زیادش روی فرهنگ ژاپن، به نظر میاد TGS برای معرفی بازی مناسبتر باشه.

حالا میمونه RE و Dino. هر دوشون شایعه های زیادی داشتن و احتمال معرفی هر دو خیلی بالاست. بشخصه دوست دارم Dino Crisis جدید معرفی بشه.

پ.ن: الان که دقت میکنم میبینم بهترین حالتش اینه که کپکام یه HnS جدید معرفی کنه. آخرین IP جدیدی که کپکام توی این سبک عرضه کرد DMC بود! یعنی 13 سال از آخرین باری که کپکام یه IP جدید توی سبک HnS معرفی کرده میگذره!!!

من قبلا هم گفتم، نمایش UC4 تو کنفرانس سونی احتمالا منحصر به یه چیز کوتاه هست که صرفا گرافیک فک برانداز بازی رو نشون میده. چون هر بلایی که سر دیزاین بازی امده باشه ربطی به انجین و اینا نداره. نمایش گیم پلی و واکترو هم میره برای GC. مگه اینکه سونی بخواد واقعا سورپرایز کنه!
آنچارتد ها معمولا مگه تو VGX نمایش گیمپلی نداشتن ؟

آنچارتد ها معمولا مگه تو VGX نمایش گیمپلی نداشتن ؟

معرفی هاشون انجا بوده. مثل تریلر اول UC2 که تصادف نیت تو قطار بود، یا تریلر اول UC3 که سقوط هواپیماش تو کویر رو نشون میداد. اما غالبا نمایش های فک براندازشون توی E3 بود. مثل نمایش واکترو UC2 تو E3 که باعث شد مغز همه منفجر بشه!

اما الان UC3 کاملا خارج از عرف خودش عمل کرده. معرفی اولیش که شب لانچ کنسول بود، در نتیجه در ادامه هیچی بعید نیست! البته الان مشکل اینه که کاملا مشخص هست که ان چیزی که تا چند ماه پیش به عنوان UC4 در حال ساخت بوده تا الان عوض شده! حالا شاید همین موضوع تاریک شدن داستان بازی تغییر مورد نظر بوده یا.... در هر صورت UC4 هم انگار عین بازی کذایی SM وضعیت چندان مشخص و مساعدی نداره!

شماها در مورد کدوم آهنگ حرف میزنید؟ 4 تا ویدیوی چند ثانیه ای لیک شده که هیچ کدوم صدا نداشتن. اگه نسخه میکس شده رو دیدید صد در صد موزیک رو خود طرف که اینارو به هم چسبونده اضافه کرده بهش.

شماها در مورد کدوم آهنگ حرف میزنید؟ 4 تا ویدیوی چند ثانیه ای لیک شده که هیچ کدوم صدا نداشتن. اگه نسخه میکس شده رو دیدید صد در صد موزیک رو خود طرف که اینارو به هم چسبونده اضافه کرده بهش.
به احتمال بسیار زیاد همینطوره اصلا نباید با توجه به آهنگش نظری رو صادر کرد :|

اتفاقا منم مییخواستم بگم رو چه حسابی میگید انحصاریه :| ! که دوستمون ( آواتار تلو... اسمشم یادم نمیاد :دی ) گفت ! یعنی واقعا اگه انحصاری نباشه هیچ facepalm ـی جوابگویه این کارتون نیست :| :دی
گفتیم اگه demon souls باشه انحصاریه
این پُستمو دیر ارسال کردم :دی قرار بود 3 صفحه پیش اینطورا پست بشه :دی ولش کن درهر صورت :دی
--
گفتیم اگه demon souls باشه انحصاریه
اگه نباشه یا اصلا اون میازاکی ـه هم شایعه باشه چی :| ؟ رسمیه اون عکس ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or