[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
این آقای زمانی چه اسم با حالی داره : انحصار :d تا حالا همچین اسمی نشنیده بودم!انحصار زمانی کلا ادم با وفایی نیست !خیلی مرام داشته باشه یه سال انحصار بمونه ...
من همه امیدم به استودیوهای داخلی سونیه![]()
Capcom هم هست دیگه! Deep Downاین آقای زمانی چه اسم با حالی داره : انحصار :d تا حالا همچین اسمی نشنیده بودم!
خب در بین ترد پارتی ها که پروجکت بیست انحصاریمونه(!) ولی خب یکی کمه و من امیدوارم تیم نینجا یا نینجا تئوری و علی الخصوص پلاتینیوم یکیشون یک انحصاری برامون داشته باشن که هیچ رابطه ی خویشاوندی هم با آقای زمانی نداشته باشن! من با آقای دائمی بیشتر حال می کنم:d
ای بابا چرا این بازی اصلا تو ذهنم نمی مونه که هست؟!Capcom هم هست دیگه! Deep Down![]()
:d? Uncharted PS4 visuals will make you say, “Quantum/Order/Division who
Ahsan “Thuway” Rasheed![]()
عجب، من که باورم نمیشه.. Crazy Response !Yes, unfortunately PlayStation E3 Experience is pretty much sold out. Crazy response. I am working to get you details on waiting list.
حالا اون دو بعدیه که نه...ولی این رو داریم انشاالله ...:crying1:
![]()
به به! ببین کی اینجاست! :d علی رضا خودت رو برای کراش آماده کن!![]()
![]()
![]()
و ... واقعا نشستی این همه صفحه رو خوندی؟خوبه خوش سلیقه ای در مورد Resistance
:d
پس میمونه Onimusha، Resident Evil و Dino Crisis.
فعلا برو اینا رو بخون تا بعد!به به وارد گشتم! باز تو خیالات ورت داشت؟
معرفی نمیشه میخوره تو ذوقتا ...
ولی به شدت منتظر KH III هستیم، غیر من و تو کی فن خفن این بازی ـه؟موقعی که معرفی شد باورم نمیشد اصلا
راستی تایید شد که دنیای انیمیشن Frozen رو داریم تو بازی .
نه 3 5 صفحه اخیر رو خوندم، اونم کلاً واسه لال کردن احسان درب و داغون بودمردک مو ناکتیسی
![]()
به به وارد گشتم! باز تو خیالات ورت داشت؟
معرفی نمیشه میخوره تو ذوقتا ...
ولی به شدت منتظر KH III هستیم، غیر من و تو کی فن خفن این بازی ـه؟موقعی که معرفی شد باورم نمیشد اصلا
راستی تایید شد که دنیای انیمیشن Frozen رو داریم تو بازی .
نه 3 5 صفحه اخیر رو خوندم، اونم کلاً واسه لال کردن احسان درب و داغون بودمردک مو ناکتیسی
![]()
یه روزه کل بلیطا رفت
یه روزه کل بلیطا رفت؟ خوبه چیز خاصی برا نمایش نداشته باشن
![]()
![]()
با این حرکت،بخشی از ضرر پروژه ی سانتا رو برگردوندن!یه روزه کل بلیطا رفت؟ خوبه چیز خاصی برا نمایش نداشته باشن
![]()
![]()