نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

انحصار زمانی کلا ادم با وفایی نیست ! :دی خیلی مرام داشته باشه یه سال انحصار بمونه ...
من همه امیدم به استودیوهای داخلی سونیه :دی
این آقای زمانی چه اسم با حالی داره : انحصار :d تا حالا همچین اسمی نشنیده بودم!
خب در بین ترد پارتی ها که پروجکت بیست انحصاریمونه(!) ولی خب یکی کمه و من امیدوارم تیم نینجا یا نینجا تئوری و علی الخصوص پلاتینیوم یکیشون یک انحصاری برامون داشته باشن که هیچ رابطه ی خویشاوندی هم با آقای زمانی نداشته باشن! من با آقای دائمی بیشتر حال می کنم:d

این آقای زمانی چه اسم با حالی داره : انحصار :d تا حالا همچین اسمی نشنیده بودم!
خب در بین ترد پارتی ها که پروجکت بیست انحصاریمونه(!) ولی خب یکی کمه و من امیدوارم تیم نینجا یا نینجا تئوری و علی الخصوص پلاتینیوم یکیشون یک انحصاری برامون داشته باشن که هیچ رابطه ی خویشاوندی هم با آقای زمانی نداشته باشن! من با آقای دائمی بیشتر حال می کنم:d
Capcom هم هست دیگه! Deep Down :-"

همین الان داشتم نمایش های پارسال رو میدیدم ... مدیا مولوکول نمایشش نابود کننده بوده قشنگ یعنی همچون چیزی اگه بدن من همون آن دوربین و موو رو خریدم !
فقط این رفیقمون تو SHOW ـیه final bosman یه تیکه خیلی حرفه ای به نیت فاکس انداخت از خنده داغون شدم :دی ( میگفت یه نور احساسی تو نمایش انداخته بودن روش اونم تعریف میکرد من تو جوونی بخاطر اعتراضات توسط پلیس دستگیر شدم ... wth dude ما اومدیم کنفرانس ببینیم نه خاطرات تو رو بشنویم :lol: خیلی خوب بود :دی )
--
مهم ترین سورپرایز این نمایش برای من مشاهده دانگرید Deep Down ـه 8-| :دی

? WTF

PS4-logo-201_440-200x115.jpg

پیش فروش بلیط ها برای تجربه کنفرانس Sony همایش های E3 امسال برای سینماها تموم شد ! :|:d
اینم پیام Geoff Keighley در توئیتر :
Yes, unfortunately PlayStation E3 Experience is pretty much sold out. Crazy response. I am working to get you details on waiting list.
عجب، من که باورم نمیشه.. Crazy Response !

آخرین ویرایش:
حالا اون دو بعدیه که نه...ولی این رو داریم انشاالله ...:crying1:
74209420480556984668.jpg

به به! ببین کی اینجاست! :d علی رضا خودت رو برای کراش آماده کن! >:) >:) >:)

و ... واقعا نشستی این همه صفحه رو خوندی؟ :-" خوبه خوش سلیقه ای در مورد Resistance >:) :d

به به وارد گشتم :دی! باز تو خیالات ورت داشت؟ :دی معرفی نمیشه میخوره تو ذوقتا ... ;;)

ولی به شدت منتظر KH III هستیم، غیر من و تو کی فن خفن این بازی ـه؟ :دی موقعی که معرفی شد باورم نمیشد اصلا :(( راستی تایید شد که دنیای انیمیشن Frozen رو داریم تو بازی .

نه 3 5 صفحه اخیر رو خوندم، اونم کلاً واسه لال کردن احسان درب و داغون بود :دی مردک مو ناکتیسی :دی

پس میمونه Onimusha، Resident Evil و Dino Crisis.

یعنی علی همه چی یه طرف اون اونیموشا یه طرف . سه گانه اصلی سامانوسکه جزو بهترین و خاطره انگیز ترین گیم های عمرمه . هیچوقت اون دموی اول شماره سوم رو یادم نمیره، فوق العاده بود...

یا باس فایت آخر شماره 4 که کم نظیر بود تبدیل کرکتر اصلی به اون سوپر کرکتر و رفتن به فضا ... :(

یادی بکنیم از این فرنچایز فراموش نشدنی :

Onimusha_Logo.png

onimusha-cover.jpg
151111-Onimusha_2_-_Samurai%27s_Destiny_%28USA%29-1.jpg
Wiki-background
OnimushaDD1.jpg

به به وارد گشتم :دی! باز تو خیالات ورت داشت؟ :دی معرفی نمیشه میخوره تو ذوقتا ... ;;)

ولی به شدت منتظر KH III هستیم، غیر من و تو کی فن خفن این بازی ـه؟ :دی موقعی که معرفی شد باورم نمیشد اصلا :(( راستی تایید شد که دنیای انیمیشن Frozen رو داریم تو بازی .

نه 3 5 صفحه اخیر رو خوندم، اونم کلاً واسه لال کردن احسان درب و داغون بود :دی مردک مو ناکتیسی :دی
فعلا برو اینا رو بخون تا بعد! :-"
http://forum.bazicenter.com/thread88710/page2/#post3223809
http://forum.bazicenter.com/thread88710/page3/#post3223894

بهترین لحظات کنفرانس پارسال هم که معرفی KH III بود! :x :x :x عالی بود! :(( انشاالله امسال نیز معرفی کراش به همان اندازه و بلکه بس خفن تر،باشکوه خواهد بود! :bighug:

بمیر باو :دی تو بیا برو این امیر رو وردار ببر که تاپیک رو از هایپ کراش منهدم کرده :دی

PS4-logo-201_440-200x115.jpg

پیش فروش بلیط ها برای تجربه کنفرانس Sony همایش های E3 امسال برای سینماها تموم شد ! :|:d
اینم پیام Geoff Keighley در توئیتر :

عجب، من که باورم نمیشه.. Crazy Response !
یه روزه کل بلیطا رفت :| ؟ خوبه چیز خاصی برا نمایش نداشته باشن =)) :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or