نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

دنیا رو می بینین، رضا شرط بسته بود که اگه TLG امسال نبود 2 ماه بن بشه حالا هنوز E3 شروع نشده خودش خوجودش بن شد رفت:| سر Gamescom هم فکر کنم دوباره بن شده بود کلاً دمدمه ی کنفرانسها که می رسه بن میشه!

با این همه بحث در مورد بازی های بزرگ مثل Uncharted و IP جدید GG و عناوین تخیلی و فن بوی دریمی... Here is an awesome game that nobody seems to care about :biggrin1:
---
22654901591610545753.jpg

عنوان: Triad Wars
Hype Lvl در صورت معرفی: +8500
اصلا چی هست؟ دنباله یکی از بهترین و زیباترین IP های OW در نسل هفتم یعنی Sleeping Dogs! سگ های خفته یکی از پر حاشیه ترین عناوین نسل قبل بود. عنوانی که ابتدا تحت نام True Crime Hong Kong و زیر چتر Activision کار ساختش آغاز شده و پس از گذشت مدتی در کمال ناباوری، Activision که از نتیجه حاصله راضی نبوده و آن را سود آور نمیدانست تصمیم گرفت تا این عنوان را کنسل کند! اینجا بود که یکی از ناشران بزرگ ژاپنی یعنی Square Enix وارد عمل شده و پس از صحبت هایی با استدیوی سازنده بازی (United Front) حاضر به سرمایه گذاری روی پروژه و ادامه ساخت این عنوان شده و بدین صورت Sleeping Dogs متولد شد. SD با سایر عناوین OW مثل GTA فرق داشت. تمرکز زیاد گیم پلی بر روی مبارزات تن به تن، استفاده از Feature هایی چون Bullet Time در استفاده از سلاح های گرم و فینیشر های محیطی بسیار متنوع و خشن در مبارزات نزدیک، باعث شده بود تا گیم پلی بازی پی اندازه لذت بخش باشد. همچنین وجود Content های بسیار زیاد در بازی از جمله، مسابقات خیابانی با ماشین و موتورسیکلت، مبارزات خیابانی، قمار، Karaoke، حل کردن پرونده های پلیسی، دستگیری قاچاقچیان و... غنای بسیار زیادی به این عنوان میبخشید. در کنار تمامی موارد بالا شاید مهمترین عامل موفقیت این عنوان و دلیل اصلی فروش نزدیک به 2 میلیونیش وجود داستانی زیبا، درگیر کننده و بسیار حساس در کنار شخصیت اصلی فوق العاده دوست داشتنی و قابل باور بازی یعنی Wei Shen باشد.
احتمال معرفی: +90%
چرا فکر میکنیم معرفی میشه: اکتبر 2013 بود که United Front پس از ثبت Trademark Triad Wars توسط Square Enix رسما ساخت این بازی در دنیای Sleeping Dogs رو تایید و اعلام کرد که در سال 2014 اطلاعات بیشتری از این عنوان منتشر میکنه. چه جایی بهتر از E3 برای معرفی کامل از دنباله نسل بعدی Sleeping Dogs؟!

من به شدّت به Sleeping Dogs ارادت دارم و تجربش از GTA V و هر OW دیگه ای تو نسل قبل بیشتر بهم چسبید، اگه یخورده بیشتر روی واقع گرایانه کردن اتفاقات و داستان کار کرده بودن خیلی راحت می تونست 2-3 برابر الانِ خودش باشه، امیدوارم تو نسخه بعد اشتباهات و ضعف های شماره اول رو تکرار نکن. نمی دونم اینجا چند نفر Dirty Carnival رو دیدن، به SP شباهتهای خیلی زیادی داره اگه SP بعدی یه تم و داستانی مثل اون داشته باشه و از اونطرف یه پیشرفت محسوسی هم تو گیم پلی ـش ایجاد کنن مطمئنم چیز خفن و به یاد موندنی میشه.

50514378146323583735.png

PS4-logo-201_440-200x115.jpg

پیش فروش بلیط ها برای تجربه کنفرانس Sony همایش های E3 امسال برای سینماها تموم شد ! :|:d
اینم پیام Geoff Keighley در توئیتر :

عجب، من که باورم نمیشه.. Crazy Response !

+
:d :(( Just seen a new build of Uncharted, I have no words
Tidux

||

57923737566854950222.gif

پ.ن : بسه دیگه ، گیف خور امروز زیاد شد :دی

:d :(( Just seen a new build of Uncharted, I have no words
Tidux
ازش پرسیدن به بازی از 0 تا 10 چند میدی ، اونم گفته 14 :d
در ضمن از اینسایدر های نزدیک به رضا خبر رسیده ایشون دقیقا روز کنفرانس آنبن میشن ! احسان گیفی چیزی برای این تیکه موجود داری ؟ :d

یه حس بدی میگه این Uncharted قبل از کنفرانس تپل ازش لیک میشه ! :| :دی
میگم 100 و اندی صفحه از 1st Party ها گفتیم بیاید یکم مثل دوستانمون خیال پردازی انحصاری 3rd Party داشته باشیم ؟! :دی

خوشم مياد پاي تمام بازي هاي غايب رو باز كرديد وسط اين تاپيك.

آخه اين Onimusha رو چرا نقش قبر كرديد آخه؟چرا با دل پچه هاي مردم بازي مي كنيد؟؟:((

یه حس بدی میگه این Uncharted قبل از کنفرانس تپل ازش لیک میشه ! :| :دی
میگم 100 و اندی صفحه از 1st Party ها گفتیم بیاید یکم مثل دوستانمون خیال پردازی انحصاری 3rd Party داشته باشیم ؟! :دی

ما خودمون 1st party های زیاد و خوبی داریم :دی نیازی به خیال پردازی واسه انحصاری 3rd party نیست :دی

اقا این گرافیتی های GOW یه ساعت پیش تو ف**سبوک شیر شده بد نیستن:

r2n99dem890yueo4h55.jpg

782ijfhyza0jgm8p323v.jpg

بنده هنوز بسی امید برای AS دارم بعله:d

پ.ن:3rd Party خیالی عنوانی نیست جز:Red Dead Redemption 2:d

اینا رو من میخوام . بقیش واسم مهم نیست .
Project Beast
Uncharted 4
HS2
TLG
Crash
MM New IP
GG New IP
The Order
Syphon Philter
یکی دوتا هم Third Party انحصاری .
یعنی اگه تمام این نمایش داشته باشن واسه من فراتر از حد تصوره.
این عناوین JPRG رو هم بزارن واسه TGS الکی وقت کنفرانس رو حروم نکنن. :d

توروخدا؟ تعارف میکنی؟ Halo انحصاری نمیخوای؟ بگی ردیفه ها!؟!
نه زیاد از Halo خوشم نمیاد اما Epic New IP انحصاری رو میپسندم.:bighug: بجز یکی دو مورد همه بازیای بالا واسه Ps4 میاد بالاخره اما اینکه تو E3 نمایش دارن یا نه معلوم نیست . مثلا GG نمیخواد واسه PS4 انحصاری بده ؟ یا MM ؟ حالا من یکم اشتهام زیاده .:d;;)

آخرین ویرایش:
آقا EA داره شل میکنه!:دی فعلا Garden Warfare برای PS4 تایید شد که البته خبرش رو چند صفحه پیش دوستان گذاشتن. دیگه نوبت TF هست!:دی

اینا رو من میخوام . بقیش واسم مهم نیست .

توروخدا؟ تعارف میکنی؟ Halo انحصاری نمیخوای؟ بگی ردیفه ها!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or