[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
روز شمار تا E3 و معرفی کراشجریان این شماره ها چیه ؟ من در اطلاع نبودم :d
تمام سران سونی همونجا حلق آویز میشن! :d حتی اگر به نشانه ی غذرخواهی هم بخوان سپکو کنند،عمرا ملت نمیزارن این مرگ شرافتمندانه رو داشته باشندر مورد Team Ico... به نظرم در کنفرانس حضور دارند با یه نمایش خفن و رویایی؛ اما، اما، اما TLG نیست (Just let it go! :d)؛ یه بازی جدیده! :d
راضی کنندست در این صورت؟:d
جریان این شماره ها چیه ؟ من در اطلاع نبودم :d
اسلای به نظرم امسال ازش خبری نمیشه! :d احتمال حضور رچت خیلی بیشتره! :d (گرچه هنوز میگم گیمزکام)
بین کاراکترهای آنچارتد هم که من نظرم رو بانوست، ولی سالی بین همه ی جبهه ها محبوبه! :d اما فکر کنم آخرش به نیت برسه
راستی یه چیزی از سری Souls هم اگر پیدا کنی بد نیست،بالاخره احتمال حضور Project Beast هست :d
TLG دیگه تبدیل به مساله ناموس شده واسه مادر مورد Team Ico... به نظرم در کنفرانس حضور دارند با یه نمایش خفن و رویایی؛ اما، اما، اما TLG نیست (Just let it go! :d)؛ یه بازی جدیده! :d
نخیر بهروز جان، اصلا و ابدا راه نداره.. !در مورد Team Ico... به نظرم در کنفرانس حضور دارند با یه نمایش خفن و رویایی؛ اما، اما، اما TLG نیست (Just let it go! :d)؛ یه بازی جدیده! :d
Folks at UCG just have got some information about upcoming Sony announcement in E3. There was two title so great that made the junior/elder editors so thrilled! It’s unfortunately that we cannot disclose the detail. Once the embargo lift, we will share it in no time!!!
:crying1::crying1::crying1:
:crying1::crying1::crying1:
من معتقدم معرفی بازی دقیقا همینجوری خواهد بود! :crying1: