نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

من که انتظاراتم در حد همون آنچارتد و اوردر و دستینی و اسسین و .. هست . هرچی اضافی و سوپرایز هم بود خدا بده برکت :دی

Using Xperia L via Tapatalk

اقا 8 باشه اسلای 7 باشه سالی 6 باشه گاردین یا تریکو 5 باشه ناریکو 4 باشه لوگان 3 باشه سر گالاهاد 2 باشه کرش
1 هم خود کاز =)) لطفا بر همین اساس پیش برید لطفاااااااا :دی

اقا نمیخواین این روزشمارا رو درست کنین؟؟:d

1.Crash
2.TLG
3.UC
4.TO 1886
5.DC
6.PB
7.SF
8.GOW

چرا نمی خوایم ولی متاسفانه پست های مرتبط باهاش کچلی داره :دی

اول از همه بگم هر روز در مورد کرکتر روز بعد صحبت کنیم بهتر و خلوت تره + اینکه چیزی باشه که احتمال حضور داشته باشه :دی کریتوس عمراً به این E3 نمی رسه :دی

===
در مورد 3 تای اول :دی 1 کراشه 2 گیب لوگان 3 هم اگه موافق باشین می تونه نیت باشه :دی 1 و 2 که از جاشون تکون نمی خورن :دی حالا می مونه بقیه :دی یه جوری بگین که همه جا بشن :دی الان اوردر و آنچارتد و لست گاردین( :| ) و امثالهم باید حتماً باشن و جا نیفتن چون احتمال حضورشون زیاده :دی

آخرین ویرایش:
در مورد 3 تای اول :biggrin1: 1 کراشه 2 گیب لوگان 3 هم اگه موافق باشین می تونه نیت باشه :biggrin1: 1 و 2 که از جاشون تکون نمی خورن :biggrin1: حالا می مونه بقیه :biggrin1: یه جوری بگین که همه جا بشن :biggrin1: الان اوردر و آنچارتد و لست گاردین (:|) و امثالهم باید حتماً باشن و جا نیفتن چون احتمال حضورشون زیاده :biggrin1:

خب من چون گیب رو دوم میخوای بذاری:d و از اونطرف TLG رو هم دیگه از سر کمبود بازی و ناچاری و چون جای خالی گیرت اومده انداختی تهِ لیست و از TOP 3 شوت کردی بیرون، به کل از پیشنهاد دادن و بحث در مورد Countdown کناره گیری می کنم:d

خب من چون گیب رو دوم میخوای بذاری:d و از اونطرف TLG رو هم دیگه از سر کمبود بازی و ناچاری و چون جای خالی گیرت اومده انداختی تهِ لیست و از TOP 3 شوت کردی بیرون، به کل از پیشنهاد دادن و بحث در مورد Countdown کناره گیری می کنم:d

نه دیگه 1 و 2 به خاطر جو قضیه ثابتن :دی گزینه ی 3 آپشناله :دی گفتم اگه موافق باشن همه :دی
====

ببینید چیزایی که مسلم هستن و توی لیست 8 تاییمون باید باشن :

سکبوی به نمایندگی از IP جدید مدیا مولکول
گالاهاد برای اوردر
نیت برای آنچارتد
دَت فــاکینگ بندیکوت :| به خاطر شایعات مزخرفش
گیب لوگان به خاطر اخبار اخیر پیرامون bend
ترایکو :| :| :| :| والا خودمونم نمی دونیم بالاخره این بابا تاریخ عرضه می خوره یا نه :|

اینا قطعی هستن :دی می مونه 2 تا که یه نگاه بندازید ببینید اگه چیزی جا نمونده اونا رو هم به دلخواه انتخاب کنید تا یه جاگذاری تمیز براشون داشته باشیم :دی اینجوری گزینه های ماورای تصور هم کمتر میشه توی لیست ها :دی

@
Fenris Wolf

کاز هم میره برای روز 0 ـم یعنی ساعاتی قبل از نمایش :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or