نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

اعتقاداتتون رو دوست دارم :bighug:

همین Order "فقط" قابل توجه میتونه باشه :d وگرنه لازم نبود وقتمون رو سر کنفرانس تلف کنیم :d
چیه خو،نمیشه اعتقاد داشت؟ >:) کراش که معرفی میشه! >:) ، اینجوری معرفی بشه نهایتشه دیگه! >:)
چون انتظار نشون دادن گیم پلی و اینا اصلا ندارم،وقتی ND دوتا بازی هم همینجوری داره روش کار میکنه! :d

همین Order ، فقط برای شما میتونه قابل توجه باشه! :p ما بازی های دیگه ی زیادی داریم که برامون قابل توجه باشه! یکیش بین معرفی شده ها U4 :p

یعنی میشه دوباره اینو بشنویم ؟
wait-onion-head-emoticon.gif

!!!

(ستاد مرکزی بازی کردن با روح و روان بچه های مردم)

اتفاقاً همین امروز صبح رفتم PS1 رو از بسته بندی ( :دی ) دراوردم داشتم کراش بازی میکردم بعد به خودم گفتم یعنی میشه تو E3 بیان همینو پخش کنن و بعدش .... :crying1:

این یوزره ملت رو روانی کرده! :d
این گیف نسل جدید که چند صفحه پیش گذاشتم با توجه به گفته ی فرد درست کنندش (DemonNite) مثل اینکه یک دونه Easter Egg درش وجود داره! :| :d (یوزر DemonNite تو GAF همین یارویی است که 7 8 ماه پیش سرنخ های Project Beast رو داده بود. این پست (به نظر میاد کارمند سونی اسـت)؛ پس به نظرم یارو یه چیزی میدونه! :d)

http://a.pomf.se/sazepu.webm

اونوریا حدس میزنن Easter Eggـش اینه که تو ویدیو موقعی که دیسک MEGATON پشت کاز سوار میشه، 5 تا بیپ میزنه؛ یعنی 5 تا مگاتن داریم! :d 5 MEGATONS! :d

پ.ن: وای خدا، چقدر اوضاع مسخره شده! :d

استودیو جدیدم هست نمیشه فهمید حرف حسابش چیه! :d

يه دانشگاه گیمی هست به نام Carnegie Mellon University که دانشجوهای انجا روی یه سری پروژه های شخصی و کوچیک گیم کار میکنن. یه سری از بکس انها با سونی روابط کاری دارن و انجا یه سری ایده رو برای ویتا پروتوتایپ کردن که قراره یکی از این بازی ها که تحت استدیو Pixelopus ساخته میشه تو E3 نمایش داده بشه. یعنی کلا یه استدیو خیلی کوچیک، متشکل از دانشجوهای گیم هستن که بازیشون هم نباید چیز بزرگی باشه اما قطعا یکی از خلاقانه ترین بازی های مستقل نمایشگاه خواهد بود!

اگه بدونید کیا به اینا درس میدن!:| از وارن اسپکتر و جاناتان بلو تا دیزاینرهای UC و پرگرمرهای Doom!:| البته اینکه الان هم همه اینها انجا هستن رو نمیدونم اما میدونم که یه زمانی انجا بودن چون الان یه سری هاشون تو دانشگاه های دیگه هستن.

48116835490187965529.jpg

بیخود نیست اینقدر زود بلیطها تموم شدن!:-"
یکی از دوستان،بعد از اینکه پست دادم،اومد توی پروفایل گفت! :d
راستی این حرکت سینما و ...، قبلا سونی برای TLOU و فکر کنم U3 (شایدم U2 :-" ) رفته بود! :d
---
این انحصاری و سورپرایز و ...، که میگفتن دوستان مربوط به همین تریلر بود؟ اون موقع که بحثش بود رو که من ندیده بودم تریلر رو،ولی الان دیدمش!
داره میگه به حضار یه سری چیزای ویژه میدیم! :-" همون Some cool stuffـهایی که توییت کرده بودن! خبری از انحصاری و اینا نبود! :d دوباره به دیدن ویدیو شما رو دعوت میکنم! :d

---
هر بـازی بگین توش هست الّـا کراش
yahoo_2.gif
شعور نداره دیگه! همینه! :|

بین لیست هم 1,2,4,5,6,10,17,19,21,22,23 ، بالای 70% حضور دارن! :d
یه سریش ممکنه! ( مثلا سایفون و TLG و Wipeout ) ، یکی مثل کراش هم که من تاییدش میکنم! :-" یه سری دیگشم تکذیب شدن، یک سری دیگه هم که کلا گروه خونیشون به کنفرانس سونی نمیخوره! :d

آخرین ویرایش:
Uncharted 4
Media Molecule new IP
PS Vita TV
Indie games
The Last of Us Remastered for PS4
Driveclub
Gran Turismo 7: Prologue
God of War 4
Guerrilla Games
Destiny
WipEout series
return of Syphon
The Last Guardian
Grand Theft Auto 5
Resident Evil 7
Mass Effect 4
Assassins Creed Unity
Battlefield Hardline
Project Beast
Mirror’s Edge 2
The Order: 1886
Mortal Kombat 10
Kingdom Hearts 3
Dishonoured
Deus Ex Human Revolution 2 or Deus Ex 4

هر بـازی بگین توش هست الّـا کراش :(
لیست پیش بینیه سایت PSU از برنامـه هایـه سونیـه و اقدامـ عاجل در جهت هایپ زدائیـه آکیبـا از طرف من >:) :d
Sony E3 2014 PS4 predictions

آخرین ویرایش:
Uncharted 4
Media Molecule new IP
PS Vita TV
Indie games
The Last of Us Remastered for PS4
Driveclub
Gran Turismo 7: Prologue
God of War 4
Guerrilla Games
Destiny
WipEout series
return of Syphon
The Last Guardian
Grand Theft Auto 5
Resident Evil 7
Mass Effect 4
Assassins Creed Unity
Battlefield Hardline
Project Beast
Mirror’s Edge 2
The Order: 1886
Mortal Kombat 10
Kingdom Hearts 3
Dishonoured
Deus Ex Human Revolution 2 or Deus Ex 4
:-o
هر بـازی بگین توش هست الّـا کراش :(
لیست پیش بینیه سایت PSU از برنامـه هایـه سونیـه و اقدامـ عاجل در جهت هایپ زدائیـه آکیبـا از طرف من >:) :d
Sony E3 2014 PS4 predictions
چقدر بازی:-oفیکه!!!یارو هر چی بازی گندس انداخته توش!!!پس این همه میگن زنده کردن عناوین کلاسیک کو؟؟؟

در رابطه با Easter egg موجود در اون گیف! از اونجا که DemonNit گفته در گیف یک easter egg وجود داره یک بار با دقت تمامی صحنه هاشو نگاه کردم و به غیر از اون MEGATON موجود درلباس کاز یک صحنه مشکوک دیگه هم تونستم رویت کنم:d

توی این قسمت در جاهای مشخص شده علامت های موجود در کنترلر برند PS نمایش داده میشه و این ترتیب ادامه داره تا به علامت مربع میرسه ! توی این قسمت به جای این که علامت مربع رو نشون بده یک جور لوزی نشون میده !:d حالا چرا مشکوکه ؟ اگه به یاد بیارید در عنوان کرش همیشه یک جور الماس به رنگ صورتی وجود داشت که لوزی شکل بود:d الان دقیقا اسم اون الماس _و یادم نمیاد اما مطمئن هستم که شکلش همینطوری بود !:d
CRASH Confirmed:d

آخرین ویرایش:
خب شروع کنیم ما کارمون رو :d

---------------------------------------------------------------------------------------------------

url

عنوان: Demon's Souls 2

Hype Lvl در صورت معرفی: 50

اصلا چی هست؟ پدر و در واقع شماره اصلی و اول سری بازی های Dark Souls . آیپی بازی در اختیار سونی بود اما چون شرکت FS میل به ساختن بازی مولتی پلتفورم داشت برای ادامه این سری نام Dark Souls رو برگزیدند و کار خودشون رو به بدین شکل ادامه دادن . یه بازی RPG/Action کلاسیک و بسیار زیبا و اعتیاد اور و همچنین با درجه سختی کاملا مناسب این سبک و ژانر . جو و فضای بازی نیز بعد از گیم پلی این بازی مهمترین رکن موفقیت این بازی بود که موفق به کسب بهترین بازی سال از طرف گیم اسپات و نمره 9.5 از این سایت معروف و نامی شد . گیم پلی بازی کمی سختگیر هست اما نتیجه این سختگیری و چلنجینگ بودن بازی لذت فوق العاده موفق شدن در کوچکترین مبارزه ها است که مثل بردن باس های بازی های دیگه هست . DS مثل بازی های زمان مگادرایو و بازی های کلاسیک دهه 90 بدون هیچگونه چک پوینت بود و بازیباز بعد از هر بار شکست خوردن به اول مرحله برمیگشت . مطمئن فکر میکنید بازی برای هر بار شکست خوردن شما کمی لطافت براتون به خرج میده تا از بازی زده نشین اما اینطور اصلا نبود . شما بعد از هر بار شکست خوردن نه تنها امتیاز هاتون یا همون سولز هاتون رو از دست میدادین بلکه سلامتی کاراکتر شما بعد از هر بار شکست خوردن به نصف کاهش میافت و باید با اسیب پذیری بیشتر و سلامتی کمتر به بازی ادامه میدادید .
شاید فکر کنید با تفاصیر گیم پلی بازی خیلی اعصاب خرد کن بوده اما به هیچ وجه اینطور نبود ! در واقع اعتیادی که به این بازی به دلیل همون سختگیری های خاصش پیدا میکردید از هر بازی دیگه ای بدتر بود و دلیلش برمیگرده به همون موردی که ذکر کردم ، لذت بردن سخت ترین مبارزه ها با بی رحمی بازی !!
بازی یه حالت چند نفره بسیار عالی هم داشت که شما میتونستید با دوستتون از هر جای دنیا بازی رو ادامه بدید یا با باس های بازی درگیر بشید و درجه سختی رو کمی کاهش بدید با همکاری دوستتون .
در اخر اینکه در زمان خودش بسیار بازی ساختارشکن و بدیعی بود و زمانی عرضه شد که بازی های کوچکترین سختی به این صورت درشون دیده نمیشد و نهایت درجه سختی بازی ها دشمنان بیشتر و اسیب پذیری بیشتر خلاصه میشد در حالی که سیاست DS کاملا متفاوت بود و سختی واقعی رو به مانند دنیایی که بهتون معرفی میکرد بهتون میداد .
همچنین بازی بهمراه اون باس خوف انگیز ابتدای بازی میشه گفت یکی از بهترین اپنینگ ها بین بازی های نسل پیش داشت .

درصد معرفی: بالای 70 %

چرا فکر میکنیم بازی معرفی میشه؟
تیزری از بازی ای تحت عنوان Project Beast به اشتراک گذاشته شده و نمایشش در E3 تقریبا تایید شده که طبق شایعات گفته میشه که توسط شعبه ژاپنی سونی و استدیو From Software در حال ساخت است و عنوانی انحصاری به شمار میاد . در نتیجه چون جو تیزر و اهنگش کاملا به سری Souls میخوره و از اونجایی هم که بنظر میاد انحصاری هست هیچ چیزی جز شماره دوم Demon's Souls رو نمیشه حدس زد .

هنوز 9 روز مونده :| تو عمرم انقدر از نگذشتن زمان عذاب نکشیده بودم :|
همش هم تقصیر این بهروز و امیر ــه ! :| انقدر کرش کرش میکنن آخرش از نحسی جفتشون معرفی نمیشه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or