نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

یعنی علی همه چی یه طرف اون اونیموشا یه طرف . سه گانه اصلی سامانوسکه جزو بهترین و خاطره انگیز ترین گیم های عمرمه . هیچوقت اون دموی اول شماره سوم رو یادم نمیره، فوق العاده بود...

یا باس فایت آخر شماره 4 که کم نظیر بود تبدیل کرکتر اصلی به اون سوپر کرکتر و رفتن به فضا ... :(

یادی بکنیم از این فرنچایز فراموش نشدنی :

Onimusha_Logo.png

onimusha-cover.jpg
151111-Onimusha_2_-_Samurai%27s_Destiny_%28USA%29-1.jpg
Wiki-background
OnimushaDD1.jpg

آی گفتی علیرضا :( یعنی امکان نداشت من Onimusha 3 رو شروع کنم ولی اون Intro اولش رو نبینم. بدون شک یکی از بهترین Intro های تاریخ صنعت گیمه :x فقط حیف که هیچوقت نتونستم نسخه 3 رو تموم کنم :-" با سامانوسکه یه جا گیر افتاده بودم هرچی میگشتم راه رو نمیتونستم پیدا کنم :| :دی

کاش بزنه و کپکام سر عقل بیاد و نسخه جدید Onimusha رو معرفی کنه.

آخرین ویرایش:
@احسان!
آپدیت گشتیم! >:)
---
همممم...هممممم...هممممم...
از 3rd Party چی میخوام ....
واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه که امکان انحصاری شدنش باشه! :d :-"
یوبی یه Action Adventure جدید معرفی کنه(سوم شخصم باشه:-" ) و انحصاری باشتش بسی حمایت میشه! ولی خو نیم درصد هم ممکن نیست! :d
یه سری بازی انیمه ای میخوام،که اونا توی TGS یا مراسم بعدش معرفی میشن! که اونم هیچی! :d

کلا چیز خاصی یادم نمیاد :d

ویرایش: احتمالش منفیه! ولی MK گزینه خوبیه:-"
البته کلا انحصاری 3rd Party یعنی،انحصاری زمانی! که سونی اصلا و ابدا تو کار این نوع انحصاری نیست! :|
و...اگرم چنین چیزی برای سونی باشه،از ناشرین ژاپنی باید باشه! پس....این یاکوزا ایشین رو برای غربم بدن! :(( من یاکوزا زمان قدیمی میخوام:((

آخرین ویرایش:
@احسان!
آپدیت گشتیم! >:)
---
همممم...هممممم...هممممم...
از 3rd Party چی میخوام ....
واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه که امکان انحصاری شدنش باشه! :d :-"
یوبی یه Action Adventure جدید معرفی کنه(سوم شخصم باشه:-" ) و انحصاری باشتش بسی حمایت میشه! ولی خو نیم درصد هم ممکن نیست! :d
یه سری بازی انیمه ای میخوام،که اونا توی TGS یا مراسم بعدش معرفی میشن! که اونم هیچی! :d

کلا چیز خاصی یادم نمیاد :d

ویرایش: احتمالش منفیه! ولی MK گزینه خوبیه:-"
البته کلا انحصاری 3rd Party یعنی،انحصاری زمانی! که سونی اصلا و ابدا تو کار این نوع انحصاری نیست! :|
و...اگرم چنین چیزی برای سونی باشه،از ناشرین ژاپنی باید باشه! پس....این یاکوزا کنزان رو برای غربم بدن! :(( من یاکوزا زمان قدیمی میخوام:((

بین ژاپنیا تا الان Lily Bergamo از سودا 51 هست :دی ولی به احتمال زیاد یا مولتی میشه یا فقط توی ژاپن منتشر میشه :| :(
اگر مورد دومی پیش بیاد که ...
crying1-onion-head-emoticon.gif

من فقط یاکوزا میخوام :cursing::cursing::cursing:
برا شادی روح مرتضی هم میگم یه انحصاری از PG :d

پ.ن:بعضی ها چه پارتی بازی میکنن برا خودشون :-" 10 که شد نام کاربریشون ، 9 هم که شد امضاشون ، 8 هم که میشه پسر عموی آواتارش که اینوره ، 7 هم که میشه خود آواتارش..... 8-| :دی

من فقط یاکوزا میخوام :cursing::cursing::cursing:
برا شادی روح مرتضی هم میگم یه انحصاری از PG :d

پ.ن:بعضی ها چه پارتی بازی میکنن برا خودشون :-" 10 که شد نام کاربریشون ، 9 هم که شد امضاشون ، 8 هم که میشه پسر عموی آواتارش که اینوره ، 7 هم که میشه خود آواتارش..... 8-| :دی

شونصد ساعت خودمون رو چاک دادیم آغـــا بیایید بگید هر شماره رو چی بذاریم از دیوار صدا در اومد از پست ها در نیومد :دی به من چه :دی

و...اگرم چنین چیزی برای سونی باشه،از ناشرین ژاپنی باید باشه! پس....این یاکوزا ایشین رو برای غربم بدن! :(( من یاکوزا زمان قدیمی میخوام:((
اگه قرار باشه یاکوزایی رو برای غرب عرضه کنند اون بازی باید Yakuza 5 باشه :crying1: خداییش خیلی سخته 4 نسخه (اونم یاکوزا که هر کدوم دست کم 30-40 ساعت هستن!) داستان شخصیت ها رو دنبال کنی، غصه و شادیهاشون رو ببینی، توی اوج گرفتن ها و سقوطشون کنارشون باشی، بعد یه دفعه بدون هیچ Closure ـی مجبور بشی باهاشون خداحافظی کنی :(( حالا باز اگه ادامه بازی رو نساخته بودن یه چیزی، ولی اینکه ادامه بازی ساخته شده و داستان شخصیت ها ادامه پیدا کرده اما تو نمیتونی تجربه اش کنی دیگه دردش خیلی بیشتره :(( بخدا زجری که ما یاکوزا فن ها میکشیم 10 برابر هوادارای Shenmue ـه :((

فرض کن KH III رو بسازن ولی نسخه انگلیسیش رو منتشر نکنند!!!

اگه قرار باشه یاکوزایی رو برای غرب عرضه کنند اون بازی باید Yakuza 5 باشه :crying1: خداییش خیلی سخته 4 نسخه (اونم یاکوزا که هر کدوم دست کم 30-40 ساعت هستن!) داستان شخصیت ها رو دنبال کنی، غصه و شادیهاشون رو ببینی، توی اوج گرفتن ها و سقوطشون کنارشون باشی، بعد یه دفعه بدون هیچ Closure ـی مجبور بشی باهاشون خداحافظی کنی :(( حالا باز اگه ادامه بازی رو نساخته بودن یه چیزی، ولی اینکه ادامه بازی ساخته شده و داستان شخصیت ها ادامه پیدا کرده اما تو نمیتونی تجربه اش کنی دیگه دردش خیلی بیشتره :(( بخدا زجری که ما یاکوزا فن ها میکشیم 10 برابر هوادارای Shenmue ـه :((

فرض کن KH III رو بسازن ولی نسخه انگلیسیش رو منتشر نکنند!!!
اون که آره:-" ولی من به عنوان یک غیر فن که هیچ نسخه ای رو بازی نکرده گفتم:-"

البته KH مثال خوبی نیست،چون مطمئنا در این حالت اپیک فیل عظیمی میشه! :d چون بازار اصلیش کاملا غربه! :-" :d

ولی خو،سگا خیلی ناشر بیخودیه که انقدر شعور نداره یه زیرنویس بزنه تنگ بازی ها! :| یکم از نامکو باندای یاد بگیره:|

در خواست برای Oji san هم هست (خودم و علی) :( الان اسلای هم اضافه شد به آمار ، بقیه هم بیان نظر بدن ببینیم 8 به کی میرسه :دی
اسلای به نظرم امسال ازش خبری نمیشه! :d احتمال حضور رچت خیلی بیشتره! :d (گرچه هنوز میگم گیمزکام:-" )
بین کاراکترهای آنچارتد هم که من نظرم رو بانوست:-" ، ولی سالی بین همه ی جبهه ها محبوبه! :d اما فکر کنم آخرش به نیت برسه:-"

راستی یه چیزی از سری Souls هم اگر پیدا کنی بد نیست،بالاخره احتمال حضور Project Beast هست :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or