[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
یعنی علی همه چی یه طرف اون اونیموشا یه طرف . سه گانه اصلی سامانوسکه جزو بهترین و خاطره انگیز ترین گیم های عمرمه . هیچوقت اون دموی اول شماره سوم رو یادم نمیره، فوق العاده بود...
یا باس فایت آخر شماره 4 که کم نظیر بود تبدیل کرکتر اصلی به اون سوپر کرکتر و رفتن به فضا ...
یادی بکنیم از این فرنچایز فراموش نشدنی :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@احسان!
آپدیت گشتیم!
---
همممم...هممممم...هممممم...
از 3rd Party چی میخوام ....
واقعا چیزی به ذهنم نمیرسه که امکان انحصاری شدنش باشه! :d
یوبی یه Action Adventure جدید معرفی کنه(سوم شخصم باشه) و انحصاری باشتش بسی حمایت میشه! ولی خو نیم درصد هم ممکن نیست! :d
یه سری بازی انیمه ای میخوام،که اونا توی TGS یا مراسم بعدش معرفی میشن! که اونم هیچی! :d
کلا چیز خاصی یادم نمیاد :d
ویرایش: احتمالش منفیه! ولی MK گزینه خوبیه
البته کلا انحصاری 3rd Party یعنی،انحصاری زمانی! که سونی اصلا و ابدا تو کار این نوع انحصاری نیست!![]()
و...اگرم چنین چیزی برای سونی باشه،از ناشرین ژاپنی باید باشه! پس....این یاکوزا کنزان رو برای غربم بدن!من یاکوزا زمان قدیمی میخوام
![]()
من فقط یاکوزا میخوام :cursing::cursing::cursing:
برا شادی روح مرتضی هم میگم یه انحصاری از PG :d
پ.ن:بعضی ها چه پارتی بازی میکنن برا خودشون10 که شد نام کاربریشون ، 9 هم که شد امضاشون ، 8 هم که میشه پسر عموی آواتارش که اینوره ، 7 هم که میشه خود آواتارش.....
![]()
![]()
اگه قرار باشه یاکوزایی رو برای غرب عرضه کنند اون بازی باید Yakuza 5 باشه :crying1: خداییش خیلی سخته 4 نسخه (اونم یاکوزا که هر کدوم دست کم 30-40 ساعت هستن!) داستان شخصیت ها رو دنبال کنی، غصه و شادیهاشون رو ببینی، توی اوج گرفتن ها و سقوطشون کنارشون باشی، بعد یه دفعه بدون هیچ Closure ـی مجبور بشی باهاشون خداحافظی کنیو...اگرم چنین چیزی برای سونی باشه،از ناشرین ژاپنی باید باشه! پس....این یاکوزا ایشین رو برای غربم بدن!من یاکوزا زمان قدیمی میخوام
![]()
اون که آرهاگه قرار باشه یاکوزایی رو برای غرب عرضه کنند اون بازی باید Yakuza 5 باشه :crying1: خداییش خیلی سخته 4 نسخه (اونم یاکوزا که هر کدوم دست کم 30-40 ساعت هستن!) داستان شخصیت ها رو دنبال کنی، غصه و شادیهاشون رو ببینی، توی اوج گرفتن ها و سقوطشون کنارشون باشی، بعد یه دفعه بدون هیچ Closure ـی مجبور بشی باهاشون خداحافظی کنیحالا باز اگه ادامه بازی رو نساخته بودن یه چیزی، ولی اینکه ادامه بازی ساخته شده و داستان شخصیت ها ادامه پیدا کرده اما تو نمیتونی تجربه اش کنی دیگه دردش خیلی بیشتره
بخدا زجری که ما یاکوزا فن ها میکشیم 10 برابر هوادارای Shenmue ـه
فرض کن KH III رو بسازن ولی نسخه انگلیسیش رو منتشر نکنند!!!
چرا من ندیدم اون پستاتو ؟؟ 8 رو Sully بزار فعلاشونصد ساعت خودمون رو چاک دادیم آغـــا بیایید بگید هر شماره رو چی بذاریم از دیوار صدا در اومد از پست ها در نیومدبه من چه
![]()
یه rebuild ، Remaster اساسی از RE2 بسازه من دیگه هیچی از کپکام نمیخام تا 2سال بعداز بازیهای قدیمی همه چیو گفتید یه چیز یادتون رفت که البته شایعه هم شده بود حتی Capcom بهش اشاره کرده بود ...
چرا من ندیدم اون پستاتو ؟؟ 8 رو Sully بزار فعلا![]()
اسلای به نظرم امسال ازش خبری نمیشه! :d احتمال حضور رچت خیلی بیشتره! :d (گرچه هنوز میگم گیمزکامدر خواست برای Oji san هم هست (خودم و علی)الان اسلای هم اضافه شد به آمار ، بقیه هم بیان نظر بدن ببینیم 8 به کی میرسه
![]()