[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
گیمزکام پارسال بودنمی دونم تو کدوم نمایشگاه بود یوشیدا رو مبل لم داده بود داشت کیلزون بازی می کرد جلوی همهشاید با همین فرم بخواد TLG بازی کنه تو E3
![]()
یوشیدا نامرد قبلا بازی کرده بود TLG رو ازش پرسیده بودن با DUL 3 بوده یا 4 گفته بود یادم نیستنمی دونم تو کدوم نمایشگاه بود یوشیدا رو مبل لم داده بود داشت کیلزون بازی می کرد جلوی همهشاید با همین فرم بخواد TLG بازی کنه تو E3
![]()
نه دیگه 1 و 2 به خاطر جو قضیه ثابتنگزینه ی 3 آپشناله
گفتم اگه موافق باشن همه
====
ببینید چیزایی که مسلم هستن و توی لیست 8 تاییمون باید باشن :
سکبوی به نمایندگی از IP جدید مدیا مولکول
گالاهاد برای اوردر
نیت برای آنچارتد
دَت فــاکینگ بندیکوتبه خاطر شایعات مزخرفش
گیب لوگان به خاطر اخبار اخیر پیرامون bend
ترایکو![]()
![]()
![]()
والا خودمونم نمی دونیم بالاخره این بابا تاریخ عرضه می خوره یا نه
اینا قطعی هستنمی مونه 2 تا که یه نگاه بندازید ببینید اگه چیزی جا نمونده اونا رو هم به دلخواه انتخاب کنید تا یه جاگذاری تمیز براشون داشته باشیم
اینجوری گزینه های ماورای تصور هم کمتر میشه توی لیست ها
اقا موافقم..کسایی که موافقن واسه نظرسنجی بوکمارک بکنن:dTLG مال سونی ـه Crash معلوم نیس باشه:d، TLG می دونیم کدوم استدیو داره میسازتش Crash رو نمی دونیم:d، TLG رو خود Ueda وجودش و اینکه As soon as possible تکلیفش روشن میشه رو گفته و خود یوشیدا هم زنده بودنش رو تأیید کرده Crash رو هیچ احدی رسماً در مورد وجودش حرف نزده و اصن معلوم نیس سر چی ما داریم الان حرف می زنیم:d، بعد با این تفاسیر شایعات حضور Crash از TLG قوی تره؟!:d الان جا داره من یه دربستی بگیرم بیام سراغت؟!:d
اصلاً اینطوری نمیشه باید نظرسنجی بذاریم واسه سه تای اول، حق TLG و SF داره خورده میشه این وسط، من مشکل اینه نمی تونم مثل این احسان حرف بزنم! من سریع جوش میارم نمی تونم صحبت کنم، بی انصافا! -دیالوگی از جدایی ثرنی از سونی lol:d
من این پستتو بوکمارک میکنم بعد از این که مگاتن ها 9 روز دیگه زده شدند قیافه تو رو تو ذهنم تجسم کنم و بهت بخندمهم طرفدارای این طرف هم اونطرف یجوری Fail بشید بعد از کنفرانس ها که تو تاریخ بنویسن !ببینید کی گفتم !
اونور کنفرانس مایکروسافت نصفش میره سر COD و کینکت و Twitch و Skype و مهد کودک بازی اینور هم نصف کنفرانس میره سر Morpheus و Gaijin ( درست یادم نمیاد اسمش چی بود ، همون سرویس Stream بازی ) و بازی های کژوال ( مخصوصا DriveClub ) ! بعید نیست یه استیج بزنن 16 نفر بیان اونجا یه ربع DC بزنن ! هر IP که تو تاریخ وجود داشته رو انتظار دارید ادامش رو برای PS4 ببینید تو کنفرانس !![]()
من این پستتو بوکمارک میکنم بعد از این که مگاتن ها 9 روز دیگه زده شدند قیافه تو رو تو ذهنم تجسم کنم و بهت بخندم![]()
![]()
با همون انتظار یه نمایش خوب از Uncharted عین بچه های خوب کنفرانس رو ببینید![]()
ببین این یه قضیه خیلی ساده ـستاگر اونجوری شه که خود میام سر این پست خودم به خودم میخندم !من از خدامه اینجوری شه و امسال یه E3 رویایی داشته باشیم ولی انتظاراتم رو در حدی نمی برم بالا که اگر اونجوری نشد تا یه هفته افسردگی بگیرم !
با همون انتظار یه نمایش خوب از Uncharted عین بچه های خوب کنفرانس رو ببینید
![]()
ببین این یه قضیه خیلی ساده ـست![]()
سونی انقدر نمیتونه بیکار و مریض باشه که بیاد یه تریلر بده بیرون و بگه فلان تا سینما تو سراسر آمریکا شمالی قراره سورپرایز نشون بدن + تماشاچیایه خود کنفرانسم آماده سورپرایز باشن![]()
دو حالت داره این حرفا . یا اینکه یه چیزی نشون میدن یا اینکه بیماری کوجیما بهشون سرایت کرده که نظر من به حالت اول نزدیک تره![]()
این کنفرانس برای سونی حیاتیه و باید کنفرانسی باشه که سونی بتونه باهاش موفقیت لانچ PS4 رو ادامه بده ! تا همین الآنم DriveClub و The Order و Uncharted و Rime و Kingdom Hearts و Deep Down و ... رو داره و حداقل یک سوپرایز هم هست و همینجوری هم کنفرانس عالیه و لایق هایپ خود سونی هست ولی پست های صفحه قبل ...اینکه شما انتظار یک کنفرانس خوب از سونی رو داشته باشید فرق داره برای اینکه از هر کدوم از استدیو های سونی انتظار یک بازی برای این کنفرانس داشته باشید ! یعنی رسما انتظار دارید سونی دار و ندارش رو بزاره تو E3 امسال !
سال های بعد کاز و یوشیدا بیان رو استیج منچ بازی کنن !
![]()