نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

یکی بیاد قشنگ تکلیف مارو روشن کنه!:|
یکی میاد تا خرخره هایپمون میکنه یکی دیگه میاد هرچی هایپ برامون مونده به صورت خود جوش تخلیه میکنه:| :d
Crash و TLG هم نشون میدن، برید یه استراحتی به خودتون بدید:d
ستاد آرامش روحی به کاربران:-"

فقط پیشنهاد می کنم از همین الان هر تصوری از گرافیک آنچارتد دارید اون تصور و انتظاراتتون رو از چیزی هم که هست فراتر ببرید تا هنگام دیدن گرافیکش توانایی پردازش اون جلوه ها رو داشته باشید و بتونید بر احساسات و هیجانات خودتون چیره بشید! :d
این همه بازی قراره رو نمایی بشه ولی متاسفانه یا خوشبختانه کل e3 تحت شعاع گرافیک این بازی خواهد بود که کابوس شبانه ی امثال چوات یرلی هم میشه :d
آنچارتد 3 و تلو خودشون در زمان عرضشون رنگ و بو و جلوه ی نسل بعدی داشتن و انچارتد جدید قرار گوشه هایی از نسل نهم رو نشون بده =p~\m/

حتی فکر کردن به نمایش آنچارتد واقعا قشنگه فرض کن یه نمایش مثله آنچارتد 2 بدن
البته به نظرم تو این سری حق 3 همیشه خورده شد 2 اینقدر افتخارات به دست آورد که ناتی داگ تو 2 سال(با توجه به 3D بودن بازی) هیچ جوره نمیتونست اونارو تکرار کنه در ضورتی که به نظرم بهترین ویژوال و آرت رو مرحله بیابون 3 داشت تو کله بازی هایی که دیدم واقعا تکرار نشدنیه

آقا شما حرف اینسایدرها رو از خود سونی بیشتر قبول دارید؟ :-"
میرن یه سری آرت از یکی از طراح های GG گیر میارن،میگن این IP بعدیشه! (که خوب بعد تکذیب میشه) ولی جمیعا هایپ میشیم! :-"
یا اون اینسایدر میاد فلان چیز رو میگه و باز هایپ میشیم!
بعد توییترهای برزیل و ایرلند و دانمارک میان عکس کراش میزارن، و این میشه توهم؟ :-" توی ویدیو عکسش رو میزارن اینم میشه توهم؟ :d
اگر اینا توهمه،پس Mortal Kombat هم توهمه! :-" توییت که ارزش نداره:-" این نشونه هایی که اد بون داده هم شایعست! :d

+ کراش اگر امسال معرفی شد، که شد! :d اگر نشد،دیگه هم نمیشه! :d ، اما TLG بازم امکان معرفیش هست! :-" از 2010 هم صدر لیستامون بوده! :| (جفتشون معرفی میشن امسال:-" )

تنها دلیل تا حدودی عقلانی،که میتونیم بیاریم که اون نشونه ها، نشونه ی تایید بازی نبودن، میباشد! اینه که سونی بخواد همونکاری رو با فن ها بکنه، که پارسال چند دیقه ی آخر کنفرانس ترتون با مایکروسافت کرد! (ترول! :| ) ، وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نمیتونید بیارید که اون نشونه ها چرت و پرتن! :d
اگر میتونید بیارید،خوب منتظرم :d

===> اول مال کراشه! >:)

این کنفرانس برای سونی حیاتیه و باید کنفرانسی باشه که سونی بتونه باهاش موفقیت لانچ PS4 رو ادامه بده ! تا همین الآنم DriveClub و The Order و Uncharted و Rime و Kingdom Hearts و Deep Down و ... رو داره و حداقل یک سوپرایز هم هست و همینجوری هم کنفرانس عالیه و لایق هایپ خود سونی هست ولی پست های صفحه قبل ... :دی اینکه شما انتظار یک کنفرانس خوب از سونی رو داشته باشید فرق داره برای اینکه از هر کدوم از استدیو های سونی انتظار یک بازی برای این کنفرانس داشته باشید ! یعنی رسما انتظار دارید سونی دار و ندارش رو بزاره تو E3 امسال ! :دی سال های بعد کاز و یوشیدا بیان رو استیج منچ بازی کنن ! :دی
امیر آکیبا رو میگی ؟ :دی اونو که ول کن .:دی به اون باشه ماریو ها رو هم انحصاری میخواد و میگه تو e3 تو کنفرانس سونی نمایش دارن :دی این از ایشون :دی
بهروز (هـ ) رو میگی ؟ :دی ایشون که هایپای منطقی میکنه :| !
باقی دوستان هم یکم رویاپردازی دارند میکنند ولی باور کن یه اتفاقی تو این E3 بیوفته که همه از دَم فر بخورن :دی !
پ.ن 1 : جور کردم صبح ساعت 5 برا اولین بار تو زندگیم بیدار شم کنفرانسو ببینم :shrewd:
پ.ن 2 : ممکنه بپرسید بهروز (هـ ) یعنی چی ؟ :دی ایشان همانا حضرت هایپر هستند که خداوند در بین ما قرارشون داده :| :دی

امیر آکیبا رو میگی ؟ :دی اونو که ول کن .:دی به اون باشه ماریو ها رو هم انحصاری میخواد و میگه تو e3 تو کنفرانس سونی نمایش دارن :دی این از ایشون :دی
باقی دوستان هم یکم رویاپردازی دارند میکنند ولی باور کن یه اتفاقی تو این E3 بیوفته که همه از دَم فر بخورن :دی !
پ.ن 1 : جور کردم صبح ساعت 5 برا اولین بار تو زندگیم بیدار شم کنفرانسو ببینم :shrewd:
پ.ن 2 : ممکنه بپرسید بهروز (هـ ) یعنی چی ؟ :دی ایشان همانا حضرت هایپر هستند که خداوند در بین ما قرارشون داده :| :دی
کی؟ من؟ :-"
شایعست! :d
کراش رو که میگم به خاطر اینه 1000 تا نشونه دارن ازش میدن :|
وگرنه میومدم در کنار کراش،الان برای اسپایرو و Puppeteer و MNR (این رو دو-سه بار اسمش رو بردم ولی چیزی نگفتم به طور کلی:-" ) و رچت (اینم که میگم نیستش! ) و اسلای(اینم باز میگم نیست! :d ) و جک ! و MedEvil و هزار و یک چیز دیگه هایپ مینمودم! :-" اما اینا رو نصفشون رو که میگم عمرا نیستن! :d یکیشون رو میگم نمایشگاه بعدی،در راستای غاز نچروندن سونی ! :-" حالا یه MNRـش محتمل هست! ولی هیچ خبری دور و برش نیست! :d :-"

دوستان نظرشون چیست که اگه کرش معرفی نشد Akiba رو بدیم یک ماه بن کنن ؟! :-/
1.SF
2.Crash
3.TLG
4.Agent
5.Uncharted (حضرت سالی :دی )
6.The Order (بانوی مکرمه :x :d)
7.DS II
8.پسر گلم سک بوی ، به نشانه ی آیپی جدید MM :love:

اصلاً حالا که اینطوره و دیکتاتوری مثل احسان کار رو گرفته دستش و همینطور نظرها هم انقدر متفاوته من میگم هر کسی Countdown خودش رو داشته باشه:d مال ما هم که 1 ـش اینه والسلام:d

61583809066368212525.jpg

به نظر منم احتمال معرفی کرش اصلا کم نیست! چون سونی خیلی هوشمندانه این IP رو از اعماق ده ها تن خاک بیرون آورد و انداختش سر زبون ها. دلیلی نداره یهو یه IP‌ فراموش شده به صورت ایستر اگ یا مستقیم هی جلوی چشم گیمرها ظاهر و سوژه اول شایعات بشه! پس باید حتما یه خبری باشه!

ضمن اینکه اولین بار شایعه بازگشت دوباره Crash رو اسکیمو پرس داد که خودش سلطان لیک اطلاعات درست درباری سونی هست. آخرین شایعه درستشون هم معرفی UC4 توی مراسم لانچ PS4 با یک تیزر بود که عینن درست از آب در امد! البته اسکیمو پرس فرمودن که ریبوت کرش رو ND و SM مشترکن دارن میسازن که حتی با استاندارد های امیر آکیبا هم رویایی بنظر میرسه!:دی البته اصلا بعید نیست!:دی چون رییس ND هم در شروع سال جاری گفته بود که پروژه های خیلی خفنی در دست دارن و امسال برای ND‌سال بزرگی خواهد بود! البته ان موقع هنوز ریمستر TLoU معرفی نشده بود اما خوب ریمستر یه بازی نسل قبلی نمیتونه دلیل گفتن این جمله باشه! (مشخصا منظور UC4 هم نبود چون صحبتش اشاره به چیزهای معرفی نشده داشت). بحث های مربوط به بازگشت عناوین کلاسیک و اینارو هم اضافه کنید.

در نتیجه شواهد و قراین همه در راستای معرفی Crash و بازگشت ایشون تو کنفرانس سونی هستن! مگه اینکه به قول امیر سونی قصدش ترول همه ماها بوده باشه که در صورت معرفی نشدن Crash واقعا در کارش موفق بوده!:دی جماعتی رو گذاشته سر کار!:دی

آقا شما حرف اینسایدرها رو از خود سونی بیشتر قبول دارید؟ :-"
میرن یه سری آرت از یکی از طراح های GG گیر میارن،میگن این IP بعدیشه! (که خوب بعد تکذیب میشه) ولی جمیعا هایپ میشیم! :-"
یا اون اینسایدر میاد فلان چیز رو میگه و باز هایپ میشیم!
بعد توییترهای برزیل و ایرلند و دانمارک میان عکس کراش میزارن، و این میشه توهم؟ :-" توی ویدیو عکسش رو میزارن اینم میشه توهم؟ :d
اگر اینا توهمه،پس Mortal Kombat هم توهمه! :-" توییت که ارزش نداره:-" این نشونه هایی که اد بون داده هم شایعست! :d

+ کراش اگر امسال معرفی شد، که شد! :d اگر نشد،دیگه هم نمیشه! :d ، اما TLG بازم امکان معرفیش هست! :-" از 2010 هم صدر لیستامون بوده! :| (جفتشون معرفی میشن امسال:-" )

تنها دلیل تا حدودی عقلانی،که میتونیم بیاریم که اون نشونه ها، نشونه ی تایید بازی نبودن، میباشد! اینه که سونی بخواد همونکاری رو با فن ها بکنه، که پارسال چند دیقه ی آخر کنفرانس ترتون با مایکروسافت کرد! (ترول! :| ) ، وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نمیتونید بیارید که اون نشونه ها چرت و پرتن! :d
اگر میتونید بیارید،خوب منتظرم :d

===> اول مال کراشه! >:)

امیر دیوونه این فکت هات هستم که از تو هوا در میاری ! :دی یعنی چی کرش امسال معرفی نشد دیگه نمیشه ؟! :دی تو اون ویدئو اون علامت کرش بود ، ملت ( از جمله خودم در صف اول :دی ) با اون علامت امیدشون به زندگی برگشت ! :دی اون علامت رو هر آدم عاقلی ببینه می فهمه که سونی Crash رو پس گرفته و پروسه ساخت بازی در جریانه ! حالا این که امسال بازی معرفی بشه یا نشه رو دیگه من و تو نمیدونیم ! چیزی که من میدونم اینه که اگر سونی بازی رو به استدیویی غیر از ND بده داد طرفدار ها در میاد ! از اونور Naughty Dog در حال حاضر 2 تا پروژه سخت گریبان گیرشه ! هم باید از پس دوشواری های پورت TLOU به PS4 بر بیاد هم یک نمایش راضی کننده از Uncharted داشته باشه ! علاوه بر این قضیه خیلی بعید میدونم ND تو کنفرانس امسال با 3 تا بازی حاضر بشه ! الآن طبق چه منطقی این قضیه ممکن نیست که امسال ND با همون 2 تا بازی کولاک به پا کنه کنفرانس سال بعد با یک نمایش پر و پیمون از کرش ( نوشتنشم لذت بخشه :دی ) صنعت گیمینگ رو زیر و رو کنه ؟! :دی

قضیه TLG فرق داره امسال بازی نمایش نداشته باشه طرفدارها سونی رو با خاک یکسان میکنن ! :دی

نه منظورم امیر نبود منظورم اون لیست های به شکل زیر بود :

SM New IP
MM New IP
New Twisted Metal
David Jaffe New IP
TLOU2
New Syphon Khilter
New Medievil

و و و ... :دی

دوستان نظرشون چیست که اگه کرش معرفی نشد Akiba رو بدیم یک ماه بن کنن ؟! :-/
از این 117 صفحه بیش از 116 صفحش بحث کراش و متعلقاتشو احتمالاتو دلایلش بوده , البته به نظرم رونماییش حتمیه اما اگه خدای نکرده نمایش داده نشد , به نظر شما بن کافیه؟!!! قطعا خیر ,دراونصورت یه همچین حرکتی باید انجام بشه :
98746984995807408156.gif

امیر دیوونه این فکت هات هستم که از تو هوا در میاری ! :دی یعنی چی کرش امسال معرفی نشد دیگه نمیشه ؟! :دی تو اون ویدئو اون علامت کرش بود ، ملت ( از جمله خودم در صف اول :دی ) با اون علامت امیدشون به زندگی برگشت ! :دی اون علامت رو هر آدم عاقلی ببینه می فهمه که سونی Crash رو پس گرفته و پروسه ساخت بازی در جریانه ! حالا این که امسال بازی معرفی بشه یا نشه رو دیگه من و تو نمیدونیم ! چیزی که من میدونم اینه که اگر سونی بازی رو به استدیویی غیر از ND بده داد طرفدار ها در میاد ! از اونور Naughty Dog در حال حاضر 2 تا پروژه سخت گریبان گیرشه ! هم باید از پس دوشواری های پورت TLOU به PS4 بر بیاد هم یک نمایش راضی کننده از Uncharted داشته باشه ! علاوه بر این قضیه خیلی بعید میدونم ND تو کنفرانس امسال با 3 تا بازی حاضر بشه !

قضیه TLG فرق داره امسال بازی نمایش نداشته باشه طرفدارها سونی رو با خاک یکسان میکنن ! :دی
وقتی از 6-7 ماه پیش شروع کردن به نشونه دادن،و یکیش هم همین اواخر و نزدیک به E3 بوده،یا باز میرسیم به همون قضیه ی کرم داشتن! یا هم باید معرفیش کنند دیگه:| نمیان برای 2 سال بعد نشونه بدن که! :d
اگرم معرفی نشه الان،من دیگه واقعا امیدی ندارم برگشته باشه :| و همش کرم ریزی های سونی ـه که طرفدارهای قدیمی PS رو گول بزنه که بیان و PS4 بگیرن:-"
تازه این پروسه ی نشونه ها تا الان هم خیلی زیاد شده! :| باید زودتر از اینا معرفیش میکردن! :d یعنی واقعا به نظرت 1 ساله دیگه قراره سونی مسخرمون کنه و همینطور توییت بنماید؟ :|

+ معرفی الان میباشد،ولی عرضه ـش میره تا سالی که KH III عرضه میشه:-" :p (مثل پارسال که نومورا اومد FF XV و KH III رو معرفی کرد! KH III عمرا به این زودی ها نمیاد! فقط معرفی شد که ملت بدونند بالاخره قراره بیاد! :d کراش هم همین وضعیت رو خواهد داشت به نظرم! :d ) (این تاریخ عرضه که گفتم،منظورم اینه که یعنی بازی به این زودی ها نمیاد! :-" حالا بعدا گیر ندید از کجا میدونی دقیقا همون سال میاد:-" )

TLG هم هر سال قراره به خاطرش سونی با خاک یکسان بشه:-" هنوز خبری نیست :d دقیقا همون بلایی که سر SE به خاطر FF XV قرار بود بیارن! :-"

---
چه جو خطرناکی داره اینجا! :-ss
ولی من 1% هم شک به دلم راه نمیدم! >:)

تاپیک با سرعت باد میره جلو نمیشه همه چیز رو نقل قول کرد :دی.

بهترین شماره های فرنجایزهای محبوب من (ترتیب خاصی نداره):

Crash 3
Onimusha 2-4
Resident Evil 2
Silent Hill 2-1
Uncharted 2
God of War 2
GT 3
Tekken 3
4-Metal Gear Solid 3-1
Jak 3
Resistance 3-1