[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
Hero vs Infamous
خیلی هم خوب!،منم تریلر رو ندیدم،ولی امیدوارم کینکتی نباشه اینطور که علی میگه
![]()
نمی دونم! :dداداش تو دیگه آخرت توهمی و به مرحله believe in tavahhom رسیدی![]()
فعلا برو اینا رو بخون تا بعد!
http://forum.bazicenter.com/thread88710/page2/#post3223809
http://forum.bazicenter.com/thread88710/page3/#post3223894
بهترین لحظات کنفرانس پارسال هم که معرفی KH III بود!![]()
![]()
عالی بود!
انشاالله امسال نیز معرفی کراش به همان اندازه و بلکه بس خفن تر،باشکوه خواهد بود! :bighug:
بمیر باوتو بیا برو این امیر رو وردار ببر که تاپیک رو از هایپ کراش منهدم کرده
![]()
آی گفتی علیرضایعنی امکان نداشت من Onimusha 3 رو شروع کنم ولی اون Intro اولش رو نبینم. بدون شک یکی از بهترین Intro های تاریخ صنعت گیمه
فقط حیف که هیچوقت نتونستم نسخه 3 رو تموم کنم
با سامانوسکه یه جا گیر افتاده بودم هرچی میگشتم راه رو نمیتونستم پیدا کنم
![]()
کاش بزنه و کپکام سر عقل بیاد و نسخه جدید Onimusha رو معرفی کنه.
من فکر میکردم من فقط تو اونیموشا 3 گیر کردمبازیش ماورای تصور بود انقدر که خوب بود
گلدن ایج یعنی برگردوندن Oni
لعنت بر این هایپی که راه انداخته شده
![]()
![]()
خیلی دیره!تو NeoGaf شایعه شده که 12 اگوست The Last of Us: Remastered منتشر میشه اینم یه تصویر که گذاشتن:
![]()
------------
مدیر بخش روابط عمومی استودیو Insomniac گفته که:ما طرفداران Microsoft و Sony را به یک اندازه دوست داریم اجازه بدهید همگی در قالب یک گروه
بزرگ به طور مشترک از بازیها لذت ببریمحالا هی بیاین بگین ما Resistance انحصاری میخوایم
اول از همه این خبر رو یه نگاه بندازید:
http://forum.bazicenter.com/thread85192/
آخه مرد حسابی خود Ueda-San گفته که از این شاهکار به زودی اطلاعاتی رو منتشر خواهد کرد ! بعد اون وقت به خاطر جوّ و هایپ زیادی قضیه این مورد اپشناله ؟!:d اگر از لحاظ منطقی هم بخوایم حساب کنیم، The Last Guardian به قطع باید در رتبه اول باشه ! بعدشم طوری بچه های اینجا کراش کراش میکنن، انگار این IP قراره توی کنفرانس (حداقلش اینه که در کنفرانس رونمایی نمیشه، ببینید کی گفتم..) رونمایی شه ! :d متاسفانه یا خوشبختانه در این تاپیک: هایپ ها + جوّ حاکم بر تاپیک یه باوری رو در بچه ها ایجاد کرده که اگر هیچکدوم از این اتفاق ها نیفته، رسما باید بریم سر به بیابون بزاریم و دیگه اصلا BC نیایم.....
من با این همه دلیل روشن و واضح و خبر برای TLG اُمید آنچنانی ندارم، بعد شماها با چند تا شات و تصویر انتظار معرفی و رونمایی این IP رو دارید ؟! :d
پ.ن: راستی من از این ستاد(ها)ی چمیدونم هایپ زدایی یا افزایش هایپ هم که الان دارید فکر می کنید نیستم !:d
TLG مال سونی ـه Crash معلوم نیس باشه:d، TLG می دونیم کدوم استدیو داره میسازتش Crash رو نمی دونیم:d، TLG رو خود Ueda وجودش و اینکه As soon as possible تکلیفش روشن میشه رو گفته و خود یوشیدا هم زنده بودنش رو تأیید کرده Crash رو هیچ احدی رسماً در مورد وجودش حرف نزده و اصن معلوم نیس سر چی ما داریم الان حرف می زنیم:d، بعد با این تفاسیر شایعات حضور Crash از TLG قوی تره؟!:d الان جا داره من یه دربستی بگیرم بیام سراغت؟!:d
اصلاً اینطوری نمیشه باید نظرسنجی بذاریم واسه سه تای اول، حق TLG و SF داره خورده میشه این وسط، من مشکل اینه نمی تونم مثل این احسان حرف بزنم! من سریع جوش میارم نمی تونم صحبت کنم، بی انصافا! -دیالوگی از جدایی ثرنی از سونی lol:d
مردک میگی ورش دار ببرش خودت میشی کاسه داغ تر از اش Sound track اپ میکنی ؟ :biggrin1:
ولی خوب،گفتن کارشون با Resistance تموم شده، بخوان برگردن به آغوش سونی با رچت یا IP جدید میان، یا SO (احتمالش کمه) رو مولتی میکنند!
مدیر بخش روابط عمومی استودیو Insomniac گفته که:ما طرفداران Microsoft و Sony را به یک اندازه دوست داریم اجازه بدهید همگی در قالب یک گروه
بزرگ به طور مشترک از بازیها لذت ببریمحالا هی بیاین بگین ما Resistance انحصاری میخوایم
![]()
اینم ماله سال پیشه .
Level-5 Has A PlayStation 4 Game In Development (البته امیدوارم منظورش wonder flick نباشه !)
هیچکی منتظر dark cloud نیست ؟:d
یه ماه پیش اینو دیدم گفتم شاید خبریه !
Sony Registers “Dark Chronicle” Trademark After Over a Decade of Limbo
اینم ماله سال پیشه .
Level-5 Has A PlayStation 4 Game In Development (البته امیدوارم منظورش wonder flick نباشه !)
فقط خدا کنه نگن DC2 رو PSNب یک HD collection هم راضی هستم ! اگرم که شماره سومی در کار باشه واویلا ! دیگه TLG هم نمیخاییم !:d(شوخی!)
بازی به این ماهی یه نسله داره خاک میخوره بعد رفتن deep down رو چسبیدن . چیه اخه