نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

Hero vs Infamous
خیلی هم خوب! >:) ،منم تریلر رو ندیدم،ولی امیدوارم کینکتی نباشه اینطور که علی میگه:-"

پاک شده ویدیو ها .:|

ویرایش :

خوب از یه جایی دیگه دیدم ویدیو خوب به نظرم چیز خفنی نمیاد بود نبودش فرقی نداره مگه اینکه در آینده یه چیز درست درمون نشون بدن اینم دقیقا بهش میخروه یا بازی کینکت و موو باشه یا یه بازی آرکید که موضوع هم که مثل همیشه یه چیز تکراری .:d

فعلا برو اینا رو بخون تا بعد! :-"
http://forum.bazicenter.com/thread88710/page2/#post3223809
http://forum.bazicenter.com/thread88710/page3/#post3223894

بهترین لحظات کنفرانس پارسال هم که معرفی KH III بود! :x :x :x عالی بود! :(( انشاالله امسال نیز معرفی کراش به همان اندازه و بلکه بس خفن تر،باشکوه خواهد بود! :bighug:

توهم زدی عزیزم :دی

واقعاً فوق العاده بود . اصلاً وقتی سورا رو دیدم قند تو دلم آب شد . فاینال فنتزی که به درک انقدر طولش دادن آخر یه اشغال ازش در میاد با یه کرکتر به شباهات موهای احسان. کلا این بشر همه جا بد یمنه :دی

یعنی امیر یه لحظه فکر کن غرق شدن تو دنیاهای دیزنی... :((

بمیر باو :دی تو بیا برو این امیر رو وردار ببر که تاپیک رو از هایپ کراش منهدم کرده :دی

مردک میگی ورش دار ببرش خودت میشی کاسه داغ تر از اش Sound track اپ میکنی ؟ :دی

آی گفتی علیرضا :( یعنی امکان نداشت من Onimusha 3 رو شروع کنم ولی اون Intro اولش رو نبینم. بدون شک یکی از بهترین Intro های تاریخ صنعت گیمه :x فقط حیف که هیچوقت نتونستم نسخه 3 رو تموم کنم :-" با سامانوسکه یه جا گیر افتاده بودم هرچی میگشتم راه رو نمیتونستم پیدا کنم :| :دی

کاش بزنه و کپکام سر عقل بیاد و نسخه جدید Onimusha رو معرفی کنه.

فوق العاده بود علی فوق العاده . خصوصا زمانی که سامانوسکه آخرش ارواح رو جمع میکنه وارد دیمن سیج میشه کلاً کف ادم میبره.

من دقیقاً همین مشکل رو اونیموشا 2 داشتم :| سخت ترین هم بین سه گانه همین شماره دوم بود . ولی کلا این پازل ها و سختی هاش لذت بازی رو چند برابر میکرد . وقتی بعد شونصد ساعت اخر پازل رو حل میکرد همچین جلایی به روح ادم میداد که خواب به انسان نمیده :دی

پ.ن : بیا علی تجدید خاطره کن :((

Onimusha_3_demon_siege_profilelarge.jpg

1. Onimusha 3 Intro - YouTube

کونامی اعلام کرده در E3 شخصیت Snake باز میگردد و برای این بازگشت به 10 ژوئن اشاره کرده، این در حالی هست که کنفرانس مطبوعاتی سونی و ماکروسافت در 9 ژوئن برگزار می شه اما کونامی به تاریخ رسمی شروع مراسم E3 اشاره کرده!

این تصویر هم در توییتر خودش پست کرده:

Bo7QMu8CMAERDYb-670x376.jpg

من فکر میکردم من فقط تو اونیموشا 3 گیر کردم :| بازیش ماورای تصور بود انقدر که خوب بود :| گلدن ایج یعنی برگردوندن Oni :x لعنت بر این هایپی که راه انداخته شده :| :دی

تو NeoGaf شایعه شده که 12 اگوست The Last of Us: Remastered منتشر میشه اینم یه تصویر که گذاشتن:

yk3ag177xfc0pp1lbsx.jpg

------------
مدیر بخش روابط عمومی استودیو Insomniac گفته که:ما طرفداران Microsoft و Sony را به یک اندازه دوست داریم اجازه بدهید همگی در قالب یک گروه
بزرگ به طور مشترک از بازیها لذت ببریم:|حالا هی بیاین بگین ما Resistance انحصاری میخوایم:|

تو NeoGaf شایعه شده که 12 اگوست The Last of Us: Remastered منتشر میشه اینم یه تصویر که گذاشتن:

yk3ag177xfc0pp1lbsx.jpg

------------
مدیر بخش روابط عمومی استودیو Insomniac گفته که:ما طرفداران Microsoft و Sony را به یک اندازه دوست داریم اجازه بدهید همگی در قالب یک گروه
بزرگ به طور مشترک از بازیها لذت ببریم:|حالا هی بیاین بگین ما Resistance انحصاری میخوایم:|
خیلی دیره! :|
بگیم الان در حال W_D زدن باشیم،رسما تا آگوست هیچ بازی شاخی نمیاد! اون موقع دیگه TLOU میاد (و یکم بعدش PvsZ ) ، حداقل یکیشون زودتر میومد این چند وقته رو با مولتی یک بازی پر میکردیم! :d
---
Resistance دست سونی میباشد IPـش! :d اصلا اینکه Sunset Overdrive برای PS نیمد،دلیلش این بوده که اینا با هر ناشری مذاکره میکردن،ناشر میگفته من IP رو میخوام،ولی MS گفته برا خودتون!
سونی هم یحتمل نمیخواسته اوضاع کراش و اسپایرو ، سرش بیاد که بعدا به فنا بره توسط فن ها! :-"
ولی خوب،گفتن کارشون با Resistance تموم شده، بخوان برگردن به آغوش سونی با رچت یا IP جدید میان، یا SO (احتمالش کمه) رو مولتی میکنند!
ولی اولین برگشتشون مطمئنا با رچت خواهد بود:-"

اول از همه این خبر رو یه نگاه بندازید:
http://forum.bazicenter.com/thread85192/

آخه مرد حسابی خود Ueda-San گفته که از این شاهکار به زودی اطلاعاتی رو منتشر خواهد کرد ! بعد اون وقت به خاطر جوّ و هایپ زیادی قضیه این مورد اپشناله ؟! :|:d اگر از لحاظ منطقی هم بخوایم حساب کنیم، The Last Guardian به قطع باید در رتبه اول باشه ! بعدشم طوری بچه های اینجا کراش کراش میکنن، انگار این IP قراره توی کنفرانس (حداقلش اینه که در کنفرانس رونمایی نمیشه، ببینید کی گفتم..) رونمایی شه ! :d متاسفانه یا خوشبختانه در این تاپیک: هایپ ها + جوّ حاکم بر تاپیک یه باوری رو در بچه ها ایجاد کرده که اگر هیچکدوم از این اتفاق ها نیفته، رسما باید بریم سر به بیابون بزاریم و دیگه اصلا BC نیایم.....
من با این همه دلیل روشن و واضح و خبر برای TLG اُمید آنچنانی ندارم، بعد شماها با چند تا شات و تصویر انتظار معرفی و رونمایی این IP رو دارید ؟! :d
پ.ن: راستی من از این ستاد(ها)ی چمیدونم هایپ زدایی یا افزایش هایپ هم که الان دارید فکر می کنید نیستم ! :|:d

TLG مال سونی ـه Crash معلوم نیس باشه:d، TLG می دونیم کدوم استدیو داره میسازتش Crash رو نمی دونیم:d، TLG رو خود Ueda وجودش و اینکه As soon as possible تکلیفش روشن میشه رو گفته و خود یوشیدا هم زنده بودنش رو تأیید کرده Crash رو هیچ احدی رسماً در مورد وجودش حرف نزده و اصن معلوم نیس سر چی ما داریم الان حرف می زنیم:d، بعد با این تفاسیر شایعات حضور Crash از TLG قوی تره؟!:d الان جا داره من یه دربستی بگیرم بیام سراغت؟!:d

اصلاً اینطوری نمیشه باید نظرسنجی بذاریم واسه سه تای اول، حق TLG و SF داره خورده میشه این وسط، من مشکل اینه نمی تونم مثل این احسان حرف بزنم! من سریع جوش میارم نمی تونم صحبت کنم، بی انصافا! -دیالوگی از جدایی ثرنی از سونی lol:d

نه مسئله اینجوری که فکر میکنید نیست :دی دسته بندی به هیچ وجه ربطی به بهتر بودن و بدتر بودن و حضور داشتن یا نداشتن نیست :دی دسته بندی یه جوری بر حسب هایپه ولی بازم نه کاملاً :دی TLG شتریه که دم در E3 خوابیده :دی اومدنش دیر و زود داره ولی بالاخره میاد :دی ولی یه IP ـیی که 15 سال زیر خاک بوده و دوباره بخواد احیا بشه ... :دی اینکه مثلاً کراش اوله دلیل بر این نیست که ما الان 100% مطمئنیم که معرفی میشه و قراره اول باشه :دی نه شاید اصن معرفی هم نشه ولی از لحاظ هایپ و شایعات و این حرفها بمب ترینه :دی

وحید (دریمی) جو رو بهم نریز میدم بندازنت تو گونی ها :دی

مردک میگی ورش دار ببرش خودت میشی کاسه داغ تر از اش Sound track اپ میکنی ؟ :biggrin1:

دیگه دری بود که پیش روم میدیدم :( در بستنی رو هم باید بست :دی

===

پراجکت بیست چون هنوز نه چیزی ازش معلومه نه عکسی ازش هست توی Countdown حساب مساب نمیشه :دی

===
برای شماره ی 8 با توجه به پست هایی که توی این صفحات خوندم اون بچه گونی محبوب تصویب شد :دی

هیچکی منتظر dark cloud نیست ؟:d

یه ماه پیش اینو دیدم گفتم شاید خبریه !

Sony Registers “Dark Chronicle” Trademark After Over a Decade of Limbo

اینم ماله سال پیشه .
Level-5 Has A PlayStation 4 Game In Development (البته امیدوارم منظورش wonder flick نباشه !)

فقط خدا کنه نگن DC2 رو PSN :( ب یک HD collection هم راضی هستم ! اگرم که شماره سومی در کار باشه واویلا ! دیگه TLG هم نمیخاییم !:d(شوخی!)

بازی به این ماهی یه نسله داره خاک میخوره بعد رفتن deep down رو چسبیدن . چ وضیه اخه

ولی خوب،گفتن کارشون با Resistance تموم شده، بخوان برگردن به آغوش سونی با رچت یا IP جدید میان، یا SO (احتمالش کمه) رو مولتی میکنند!

اتفاقا خیلی هم زیاده!:دی ظرف یک سال آینده SO هم برای PS4 میاد!

اینا از خیلی وقت پیش در برابر خریداری شدن توسط سونی اجتناب کردن و دوست داشتن مولتی بشن. هم با سونی کار میکنن و هم با مایکرو. فقط خاک بر سرشون سریعتر یه R&C معرفی کنن که من برم PS4 بخرم!:دی

اینم ماله سال پیشه .
Level-5 Has A PlayStation 4 Game In Development (البته امیدوارم منظورش wonder flick نباشه !)

این که Ni No Kuni 2‌ هست!:دی (تابلو) کلا با Dark Cloud خداحافظی کن! اینجور IP ها دیگه برنمیگردن! حتی WKC3 هم احتمالا ساخته نشه! یعنی وقتی یه IP موفق عنی NNK هست که میشه ادامه دادتش دیگه چه نیازی به بازگردوندن عنوانی هست که دیگه الان احدی یادش نمیاد چی بوده؟ از نظر مارکتینگ اصلا توجیح نداره!

هیچکی منتظر dark cloud نیست ؟:d

یه ماه پیش اینو دیدم گفتم شاید خبریه !

Sony Registers “Dark Chronicle” Trademark After Over a Decade of Limbo

اینم ماله سال پیشه .

فقط خدا کنه نگن DC2 رو PSN :( ب یک HD collection هم راضی هستم ! اگرم که شماره سومی در کار باشه واویلا ! دیگه TLG هم نمیخاییم !:d(شوخی!)

بازی به این ماهی یه نسله داره خاک میخوره بعد رفتن deep down رو چسبیدن . چیه اخه

کلا هر چی از Level-5 برسد نیکوست :love: RPG میسازن در حدی که دهن SE رو میسایه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or