نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

چند صفحه پیش رو نگاه می کردم همه از آرزوهاشون گفتن

برای اینکه آرزوهاتون هیف نشه یه پیشنهاد دارم. تو تویی-تر ، اینستا گرام،فیس پوک،گوگل پلاس و هر شبکه اجتماعی دیگه در مورد آرزوهاتون از #GreatnessAwaits# PS4 و هر هشتک معروف دیگه استفاده کنید تا شاید سونی بیاد نگاهی بندازه و دلش به رحم بیاد و برای گل روی طرفداراشم شده بازیهای خاصش رو معرفی کنه و یا در دستور کار قرار بده;;)

یه سوال عمومی هم دارم،سایتی مثل نارنجی که پارسال Live Blog داشت برای معرفی هست؟ و اینکه در Twitch جز کانال گیم اسپات از چه کانالهایی میشه مراسم رو زنده نگاه کرد:-/ (منابع هیلتر نشده رو میخوام)

از کجا میدونی؟insiderـی مگه؟:-/

من اینسایدر متافیزیکی هستم. یعنی اینسایدرهای فیزیکی مستقیم با سازندها در ارتباطن و اطلاعاتشون رو از انجا میارن اما اطلاعات تو خواب به من وحی میشه. مثلا چند وقت پیش تو خواب خدا برام لیک کرد که Dissidia جدید برای Vita معرفی میشه.

پ.ن: خوب IP ماله خود Ins هست. IP رو به ناشر ندادن که هربلایی دوست داشتن سرش بیارن. بنظر من انحصاری شدن بازی بیشتر به طرفند مارکتینگ هست که بلای مشابه Fuse سر این بازی نیاد. چند وقت بعد از عرضه روی X1 برای PS4 هم معرفی میشه و کلا از شماره بعدیش رسما مولتی میشه. Ins رو من بزرگ کردم، میدونم چی تو سر تد پرایس میگذره.

خوب IP ماله خود Ins هست. IP رو به ناشر ندادن که هربلایی دوست داشتن سرش بیارن. بنظر من انحصاری شدن بازی بیشتر به طرفند مارکتینگ هست که بلای مشابه Fuse سر این بازی نیاد. چند وقت بعد از عرضه روی X1 برای PS4 هم معرفی میشه و کلا از شماره بعدیش رسما مولتی میشه. Ins رو من بزرگ کردم، میدونم چی تو سر تد پرایس میگذره.
یه کم از مصاحبه های تد پرایس رو مطالعه میکردی اینقدر با قاطعیت اینا رو نمی گفتی :دی IP دست Insomniac می مونه واسه اینکه برای تغییرات تو شماره های بعدی دستشون باز باشه. ولی بازی جوری هست که مثلا شبیه Gears و AW با همکاری و کمک مالی مایکروسافت ساخته میشه و مطمئن باش انحصاری هم می مونه، هم خودش و هم دنباله های احتمالیش :دی بگذریم، این بازی ربطی به این تاپیک نداره کلا :دی

JUICY RUMOR: Next Resident Evil similar to Revelations, E3 2014, not RE7

Credibility: you could say he's an insider in the "RE universe". Even conducts interviews with previous Japanese RE staff. And he always strives to be factually 100% correct.

Similarly, French biohazardfrance.com website hints at a new "revelations" type game.

aYCgOCK.png

Translates to, iirc: "It (the reveal) is for soon yes, but I never said it'll be Resident Evil 7"

CRW2lpI.png

Translates to, iirc : "One thing is for sure, fans will scrutinize their screens during coming days and weeks and this is where the REVELATION will unfold "
Credibility: Very old and reliable source of "behind the scenes" RE information. They also conduct interviews with previous RE staff. Hunk is the webmaster.

This is inline with what the producer of Revelations said back in Feb2013:
http://www.videogamer.com/xbox360/re...dent_evil.html

TL;DR: two completely unrelated RE insiders hint that the next RE game is a REV-type game, announced at E3 2014, and to not expect "RE 7" yet.
juicyf3aksgs.gif

Sources:
www.capcom-unity.com
www.biohazardfrance.net

JUICY RUMOR: Next Resident Evil similar to Revelations, E3 2014, not RE7 - NeoGAF

@Noᴄtis Luᴄis

تهدید جانی که منو کردی + جواب من به روایت تصویر:
51974917073009283059.gif
ما، که از قضا تعدادمون کم هم نیس 1 روز مونده به کنفرانس کانت داون خودمون رو میزاریم تو هم مال خودت رو بزار ولی یادت باشه حرکتت دیکتارتورگونه بود:d دوستان خواهشاً این رو هم به امضاها اضافه کنین:d

DownWithDictator#

:d

@Noᴄtis Luᴄis

تهدید جانی که منو کردی + جواب من به روایت تصویر:
51974917073009283059.gif
ما، که از قضا تعدادمون کم هم نیس 1 روز مونده به کنفرانس کانت داون خودمون رو میزاریم تو هم مال خودت رو بزار ولی یادت باشه حرکتت دیکتارتورگونه بود:d دوستان خواهشاً این رو هم به امضاها اضافه کنین:d

DownWithDictator#

:d
گیفت خدا بود :دی
هر کی به جز من کانت داون بزنه باستر سورد در انتظارشه و می تونه از همین الان وصیتش رو بنویسه :دی TLG در بهترین وضعیت 3 یا 2 ـه :دی

اره باو. فقط روشون نمیشه wish list بدن وگرنه حضور مستمری دارن اینجا :))
آخه مشکل اینه که اونا با توهم کاری ندارند و واقع ببینند :)) فقط کراش و RE و انواع و اقسام تردپارتی ها به انحصارشون در اومده بود lol ! و QB هم که برا E3 نرسیده (البته بخاطره کمبوده وقت بوده ها قراره n تا انحصاری رونمایی بشه o:-)) خدا رو شکر سونی اینقدر فرست پارتی درجه یک که چندتاشون هم 2تا تیمن داره که نخواد آویزون تردپارتی ها بشه که فن ها مجبور به اختلال ذهنی نشن برا پیدا کردن استدیوهای ترد پارتی#:-s اون SO هم دوستمون اشتباه کرد کلا اسمشو آورد همون انحصاریه کامل xbone باشه :d

بچه ها من امشب هرکاری میکنم توییچ برام ویدیو زنده استریم نمیکنه :| ! رو کیفیت LOW هم میذارم فایده ای نداره چیزشکنم روشن میکنم فایده ای نداره !
چیکار کنم نمایشو زنده از کجا ببینم ؟ از الان مشخص کنم توانایی های نتم رو 8-| :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or