[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]
:confused::confused::confused:نه مسئله اینجوری که فکر میکنید نیستدسته بندی به هیچ وجه ربطی به بهتر بودن و بدتر بودن و حضور داشتن یا نداشتن نیست
دسته بندی یه جوری بر حسب هایپه ولی بازم نه کاملاً
TLG شتریه که دم در E3 خوابیده
اومدنش دیر و زود داره ولی بالاخره میاد
![]()
:confused::confused::confused:
والا من که چیزی نفهمیدم، یه جا گفتی مسئله اینطور که فکر میکنیم نیست (!) باز بعدش گفتی دسته بندی اصلا ربطی به قضایا نداره ! Are you kidding me !؟:d خُب اگر ربطی به بهتر بودن نداره، پس برای چی میگی TLG باید در رتبه 2 و یا 3 باشه ؟! :confused:
یعنی خیلی شیک و مجلسی بحث رو پیچوندی ! Good Job son, i'm be proud of you ! :d در هر صورت به نظرم من که حقیقت رو گفتم.. #Fact ! :d
پ.ن: نخیر، مثل اینکه اینطور نمیشه.. !باید به فکر چاره کار باشیم..
:d
![]()
خُب پس این پُست ـت چی میگه ؟!
آقا دوربین مخفیه ؟!:d
گفتم که تا حد زیادی به هایپ بستگی داره :biggrin1:
گفتم که تا حد زیادی به هایپ بستگی داره![]()
گرفتی ما رو پسرم ؟
تا حد زیادی یعنی بیشترش نه همشبه زبان ابتدایی بخوام بگم وقتی میگیم یه چیزی 90% به فلان عامل بستگی داره یعنی بخش بزرگیش اونه ولی نه به طور کامل
گفتم تا حد زیادی نگفتم تماماً به فلان بستگی داره که ! خیلی سادس
![]()
...
یعنی خوشم میاد هنوزم رو حرف های ضدونقیضی که زدی، هستی..:d برو دوباره همون پُستی رو که در جوابت ظهری نوشتم بخون، همه چیز به صورت خیلی شفاف داخل با سند و مدرک نوشته شده..
و میرسیم به از همه مهم تر ! تو الان به من نشون بده که هایپ کرش بیشتره تا من همینجا خودم از این هشتک ـهای شما بزنم زیر امضا ـم !آخه پسر گُل هایپی که الان کُل مطبوعات دنیا سر The Last Guardian راه افتاده، حتی نسبی هم بخوایم حساب بکنیم، 70 به 30 هست ـش ! برو تک تک سایت ها و پیش بینی هاشون رو واسه E3 نگاه کن ! ببین کدام یک، از TLG بیشتر یاد کردن، کدام ـشان از Crash ! آخه یه چیزی گفتی هیچ جوره تو کتّ من یکی نمیره ( :d ) بعدشم سر حرفت هستی ! انتظارم داری من اون رو قبول کنم..:d الان هایپی که سراسر اینترنت و رسانه های مرتبط با گیم سر TLG راه افتاده به مراتب بیشتر از کرش و سایفون و هر عنوان دیگری که فکر کنی هست ! دلیل رو هم که در همون پُست قبلی بهت گفتم..
تو پُست قبلی هم گفتم، این یه حقیقته، حالا اگر میخوای بخودت بقبولونی که کرش هایپ ـش بیشتره، اون دیگه مسئله خودته..:d دیگه هم فکر نکنم جای سوال باقی مونده باشه..
بهتر تو اين تاپيك ديگه راجب تاپيك xbone صحبت نشه چون قطعا نميخوايم اين تاپيك هم مثل تاپيك xbone كه يكي در ميون راجب پست هاي اين جا دارن صحبت ميكنن بشه .آخه مشکل اینه که اونا با توهم کاری ندارند و واقع ببینند فقط کراش و RE و انواع و اقسام تردپارتی ها به انحصارشون در اومده بود lol ! و QB هم که برا E3 نرسیده (البته بخاطره کمبوده وقت بوده ها قراره n تا انحصاری رونمایی بشه ) خدا رو شکر سونی اینقدر فرست پارتی درجه یک که چندتاشون هم 2تا تیمن داره که نخواد آویزون تردپارتی ها بشه که فن ها مجبور به اختلال ذهنی نشن برا پیدا کردن استدیوهای ترد پارتی اون SO هم دوستمون اشتباه کرد کلا اسمشو آورد همون انحصاریه کامل xbone باشه
نمیدونم دقیقا میخوای چی رو اثبات کنی ؟! ولی TLG که خودم یکی از طرفداراشم اصلا منتظر مشخص شدن تکلیف ـش نیستم ! به من بعد از دو تجربه شاهکار Ico و Sotc ثابت شده که تیم ایکو اشتباه نمیکنه ! اصلا اشتباه برای اینها معنی نداره..بعد انتظار داری TLG رو صرفا فقط برای اینکه از تکلیف نامشخص ـش در بیاد، بقبولونم ؟! نخیر..اصلا اینطور نیست..الان من بیش از پیش تشنه نمایش این بازی هستم..طوری که اصلا نمیدونم چجوری این 8 روز رو بگذرونم، بعد تو میگی که اصلا هایپ نداره و بلاه بلاه بلاه..:biggrin1:و اما در مورد TLG !
این بازی بیشتر الان نقش آبرو رو داره تا هایپ ! اگه همه جا ازش صحبت میشه صرفاً برای مشخص شدن تکلیفشه ! و گرنه بازی هزار بار مسیر ساختش عوض شده ، سازندش توی یه برهه ای گذاشته رفته و از اون به بعد سر زدن هاش و ... اصلاً معلوم نیست تا چه حد روی بازی تاثیر گذاشته و اصن معلوم نیست الان بازی همونی هست که از ابتدا قرار بوده ساخته بشه یا نه ؟! بازیایی امثال TLG و AGENT و ... ملت بیشتر منتظر هستن از بلا تکلیفی در بیان تا باقی قضایا![]()
نمیدونم دقیقا میخوای چی رو اثبات کنی ؟! ولی TLG که خودم یکی از طرفداراشم اصلا منتظر مشخص شدن تکلیف ـش نیستم ! به من بعد از دو تجربه شاهکار Ico و Sotc ثابت شده که تیم ایکو اشتباه نمیکنه ! اصلا اشتباه برای اینها معنی نداره..بعد انتظار داری TLG رو صرفا فقط برای اینکه از تکلیف نامشخص ـش در بیاد، بقبولونم ؟! نخیر..اصلا اینطور نیست..الان من بیش از پیش تشنه نمایش این بازی هستم..طوری که اصلا نمیدونم چجوری این 8 روز رو بگذرونم، بعد تو میگی که اصلا هایپ نداره و بلاه بلاه بلاه..:biggrin1:
بعدشم، الان کرش که بیشتر تکلیف ـش نامشخصه تا The Last Guardian ! خود اودا رسما گفته که به زودی اطلاعاتی رو از بازی منتشر میکنه ! ولی کرش چی ؟!هنوز امتیازش دست اکتیویژن ـه، کی سونی آپی بی رو خرید ؟! کی ناتی داگ روش کار کرد ؟ اصلا مگر ناتی داگ الان روی Uncharted و Tlou R کار نمیکنه ؟! کی وقت کرد روی کرش کار کنه ؟! چقدر تا الان پروسه ساخت پیش رفته !؟ از همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اینها که بگذریم، اصلا آیا در E3 نمایش داره ؟!
دیدی ؟! اگر دلیل باشه، منم میتونم دلیل های زیادی برای فرضیه های تو بیارم، ولی خُب یه بحث هایی اینجا باعث میشه تا بچه های اینجا طرز فکرشون تغییر کنه نسبت به اجرای کنفرانس و برنامه هاش..:d
در آخر هم جا داره بگم که نمایش و صدالبته حضور TLG یه چیزی فراتر از سورپرایز و هایپ و اینجور کلمات ـی که شما به کار میبرید هست ! توصیف نمایش این شاهکار در E3 اصلا در کلمات نمیگنجه ! :d نمیدونم چطور میگی این شاهکار اصلا "هایپ" محسوب نمیشه و صرفا جهت از تکلیف در اومدن باید باشه و و ... یعنی واقعا نمیدونم !
تیم ایکو با اودا یا بی اودا ؟!![]()
اینا رو برای یکی بگو که ندونه ! یه عمری PD بازی می ساخت بقیه سوت بلبلی میزدن ، از قضا یامائوچی بود و هست ! این نسل بازی ساخت باقالی ! حالا رو چه حسابی فلان تیم که سرپرستش گذاشته رفته میشه تراست مطلق و این حرفها ؟!
ببین باز همه چیزو قاطی میکنی ! کی گفت تکلیف کراش مشخصه ؟! داریم میگیم طبق فرضیات ، فلان ...
اگه به حرف باشه که نسل پیش هر سال Square Enix قرار بود طرفداران رو با یه نمایش از FF versus XIII میخکوب کنه و کلی هیجان زده بودن از پیشرفت بازی () و فلان ... آخرش هم تبدیل شد به XV ! یوشیدا هم چند وقتی هست که TLG رو بازی کرده و کلی حال کرده ولی به قول معروف کو دُمبه ـش ؟
:arrowd:الان اون بخشی که من گفتم TLG هایپ حساب نمیشه رو نشون میدی ؟
یعنی هایپ پَر دیگه..یا نکنه منظورت چیز دیگری بود ؟!اگه همه جا ازش صحبت میشه صرفاً برای مشخص شدن تکلیفشه !
تراست مطلق
:arrowd:
یعنی هایپ پَر دیگه..یا نکنه منظورت چیز دیگری بود ؟!:d
=============
اودا تا آخر The Last Guardian پای پروژه هست ! فقط الان داره به عنوان شغل آزاد اونجا کار میکنه، یعنی هر روز صبح هم برای نظارت، و هم برای کنترل پروژه میره اونجا تا نهایتا پروژه به نهایت کیفیت مطلوب ـش برسه ! بعدشم من اصلا حرفی از XV و PD زدم ؟!اصلا کاری به XV و چیزای دیگه ندارم، چیزی که مشخصه، اینه که TLG زنده ـست و داره مراحل ساخت ـش رو طی میکنه ! منبع رو هم که در پست قبلی بهت گفتم ! دوباره فکر نکنم، لازم باشه.. وقتی خود اودا میاد میگه ASAP از این بازی اطلاعات منتشر خواهیم کرد و منتظر یک فرصت مناسب هستیم، پس چه وقتی بهتر از E3 ؟! :d اینها رو میشه گفت دلیل رسمی که اصلا مثل کرش نیاز به فرضیه و تصور و خیالات هم نداره، اینو که قبول داری دیگه ؟! :d بعدشم همه چیز در E3 مشخص میشه..
این حرفت ـت یعنی خیلی خیلی جالب بود ! اگر خواستی مفصل با هم در این رابطه در پروفایل بحث خواهیم کرد..:dاینجا ما فقط در مورد عناوین ـشون بحث میکنیم، نه استودیو ها و میزان اطمینانشون..
خوب کانت داون فردا کیه ؟ بگین بحث کنیم در موردش .
بچه گونی رو که گذاشتیم رفتالان بچه گونی هست ؟ (بمیری احسان) چی بگم آخه در موردش ؟![]()
الان بچه گونی هست ؟ (بمیری احسان) چی بگم آخه در موردش ؟هر نیمه شبدور و ور 12 اینا
![]()