نمایشگاه/رویداد SONY E3 2014 Press Conference

Behrooz

کاربر سایت
[SUB]تاریخ رسمی کنفرانس اعلام شد:[/SUB]

04344059744130761450.png

[SUB]June 9 at 6 p.m. PT
[/SUB][SUP]
سه‌شنبه، 5:30 صبح [به وقت ایران]
[/SUP]

جدا فشار و جوّی که این The Last Guardian در خودش داره، پتانسیل ـش خیلی بالاست.. ! یعنی انقدر سخته قبول کردن ـش ؟! یعنی حس حضورش هم اینقدر خطرناک هست که انقدر زود نسبت بهش واکنش نشون میدن ؟!
جالب اینجاست همه اسم رومون گذاشتن ....حالا هم که به لطف ـشون "توهم زده" هم شدیم..:-jاگر اینطوره، پس باشه، برین با همون Sunrise OverDriver و Believe Believe ـتون خوش باشید..

حسین بیخیالشون باو :d تنها دلخوشیشون 2 تا فرنچایز بصورت n+1 هر سال براشون عرضه شه دیگه چیزی نمیخوان
اصلاً نمیدونن New IP و درو کردن جوایز و متا چی هست
با یه جاجنمنت ارضا میشن و بهترین استدیو های نسلشون 3rd paty هستن اصلاً ارزش بحث دارن ؟ :-j

عهههه . آقا جون عزیزتون تاپیکو ناخالص نکنین !!!

چیز خاصی تو اون تاپیک به جز مطالب خاله زنکی نیست پس کلا بیخیال اون تاپیک . قشنگ دور هم داریم بحث میکنیم ، نیازی به این ناخالصی ها نیست :دی

اینقدر کار نداشته باشید اونور چی کار میکنن چی کار نمیکنن چی میگن چی نمیگن 8-| زندگیتون رو بکنید :دی
اعصابش رو ندارید نرید اونور خب :| :دی نتونستید جلو خودتون رو بگیرید و رفتید ، چیزی از اونور خواهشاً اینور مطرح نکنید :دی

من نه کدخدام نه دهخدا ، فقط گفتم که گفته باشم :دی

پ.ن:آقا اون 0 برای کانت داون هم ایده ی جالبی بود :دی تکلیف 1-8 رو که براتون(!:دی!) اینجا مشخص کردم ;;) :d برا 0 کی و چی بهتر از جک ترولتون !؟ :crying1: :d

انصافا 0 رو همون جک ترتون باید بزاریم و یه farewell اساسی بکنیم باهاش بعد از E3 :((

kaizershauze
برو بابا :دی بازیایی که نمایش قطعی دارن و یا خیلی محتمل هستن رو میزاریم :دی ورداشته سایفون و کرش و TLG و Agent رو ردیف کرده پشت سر هم :دی

آخرین ویرایش:
من امروز وسط خوندن درس زبان تخصصی نشستم و بعد کلی سبک و سنگین کردن سطح توقعاتم رو تعیین کردم و هر آنچه که از انحصاری ها می خوام رو ردیف کردم! یعنی اگه این بازی ها باشن من انتظارم برآروده شده و دیگه از سونی چیزی نمی خوام جز سلامتی:d
حالا اگه بیشتر از این باشه که رویایی میشه و کمتر از این باشه خب کمی ضد حال( هر چند می دونم نمایش جادویی بعضی بازی ها اون ناراحتی رو هم به سرعت از بین می بره)
--------------
the last guardian
uncharted
the order 1886
drive club
gg open world rpg
crash
Project beast
new ip(fps or h&s
این حداقل چیزی هست که می خوام! همشون هم AAA هستن! هر چند که میشه انتظار بازی های چون RIME رو هم داشت!
TLG با نمایش طولانیش خبر از اومدنش در پاییز بده!
آنچارتد فقط به تیزر بسنده نکنه و تریلر گیم پلی ببینیم!
د اردر هم که تکلیفش مشخصه!
کرش هم دوست دارم 2 بخش مختلف داشته باشه هم بخش ریسینگ هم بخش ماجراییش!
آی پی گوریلا همونی باشه که تصاویری ازش اومده!
پروجکت بیست دمونز سولز 2 باشه!
در کنار اینها یه آی پی دیگه که یا اکشن اول شخص باشه یا یک هک اند اسلش!
خلاصه من حد توقعاتم اینه!:d
دیگه نه کم می کنم نه زیاد!

آقا یه چیز بگم ما تازه TVمونو عوض کردیم 3D گرفتیم :bighug:بعد دارم یه دور دیگه سری آنچارتدو میرم آنچارتد 3 رو که رو 3D بازی کردم به این فکر کردم که آنچارتد 4 میخواد چی باشه دیگه.b-) بعد قلبم میخواست وایسه :d

the last guardian
uncharted
the order 1886
drive club
gg open world rpg
crash
Project beast
new ip(fps or h&s
WTF ?? حداقل ؟؟
مرد حسابی این آرمانی ترین چیزی هست که میشه از یه کنفرانس اول نسلی انتظار داشت !! :|

WTF ?? حداقل ؟؟
مرد حسابی این آرمانی ترین چیزی هست که میشه از یه کنفرانس اول نسلی انتظار داشت !! :|
خب هر چی رو با سطح امکانات و توانایی ها می سنجن!
الان این لیست هست ولی نه سانتا مونیکایی هست نه کوانتیک دریمی و نه مدیا مولکولی ( چون mm احتمالا کرش رو نمی سازه!) نه sony bend ! و نه sony japon studio ( اگه از کمکی بودن احتمالیش سر پروجکت بیست فاکتور بگیریم!) و کلی استودیوی دیگه!
اون H&s اگه باشه احتمالا همون shadow of the beast هست که اگه روش بیشتر هزینه و سرمایه گذاری کنن موفق میشه!
نه از ترد پارتی های احتمالی به غیر فروم سافتور که انحصاری بسازن گفتم!
اتفاقا لیست حد وسطه نه زیادی پر توقع نه کمتر از حد انتظار!
ضمنا الان وقتی هست که بیش از هر زمانی به انحصاری نیازه!

برو بابا :دی بازیایی که نمایش قطعی دارن و یا خیلی محتمل هستن رو میزاریم :دی ورداشته سایفون و کرش و TLG و Agent رو ردیف کرده پشت سر هم :دی
بروبابا ×2 :دی
اگه فکر کردی اینجا دموکراتیکه ، کور خوندی :دی
اگه به بازی هایی هم باشه که میدانیم نمایش دارن الان میام میگه برو بچه های ستادِ آنتی هایپ، بریزن اینجا لیست بدن فقط AC میمونه :دی
the last guardian
uncharted
the order 1886
drive club
gg open world rpg
crash
Project beast
new ip(fps or h&s
این حداقل چیزی هست که می خوام!
چقدر کم توقع :دی
HL 3 & DOOM 4 کو پس !؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند